پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848282412
4
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4
ايجاد اتاق فرماندهي و مديريت بحران شرق كشور در مشهد
خراسان امروز - معتمدي: مدير ساماندهي و مهندسي بحران شهرداري مشهد با اشاره به هفته كاهش اثرات بلاياي طبيعي از 18 تا 24 مهرماه برنامه هاي اين هفته را در مشهد تشريح كرد.
مهندس باغبان نژاد در جمع خبرنگاران افزود: اولين برنامه مانور فراخوان مديران، تجهيزات و امكانات امداد و نجات با محوريت شهرداري برگزار مي شود.
وي با بيان اينكه اين مانور بدون خبر قبلي و براي اولين بار انجام مي شود، افزود: در اجراي اين مانور 45 سازمان درگير هستند.
وي از برگزاري مانور زلزله در تمام مناطق شهرداري، برگزاري نمايشگاه مديريت بحران در شهرداري مركز و همايش سيل از ديگر برنامه هاي اين هفته خبر داد.
وي يكي از اولويتهاي اساسي بحران مشهد را سيل عنوان كرد و گفت: طي 10 سال گذشته سه سيل در مشهد رخ داده كه بيش از 30 كشته بر جاي گذاشته است.
وي قرار داشتن بر روي كمربند زلزله، وجود دو گسل، وجود انبارهاي متعدد، سوزاندن زباله هاي بيمارستاني به صورت غيرعلمي، افت بيش از اندازه آب دشت مشهد، وجود منابع سوخت در داخل شهر، بيماري سالك، وجود 30 كانال كه بيشتر آنها بازسازي نشده است و حاشيه نشيني را از جمله تهديدات اين كلانشهر ياد كرد.
ساخت سالن هاي چند منظوره
وي با بيان اينكه مديريت بحران شهرداري مشهد عمر يك ساله خود را پشت سر گذاشته است، گفت: امسال ساخت 6 سالن چندمنظوره داراي آب، برق و گاز، محل فرود هواپيما و امثال آن براي استفاده در مواقع بحران در دستور كار است، در حالي كه مشهد نياز به 60 سالن دارد.
وي با اشاره به اينكه ساخت يكي از اين سالنها با اعتبار 15 ميليارد ريال به زودي آغاز مي شود، اضافه كرد: از اين سالنها در شرايط عادي به عنوان سالن ورزشي بانوان استفاده مي شود.
باغبان نژاد همچنين به بازسازي كال دروي و آب و برق با اعتبار 15 ميليارد ريال اشاره كرد و گفت: بازسازي اين دو كال به زودي آغاز مي شود.
مشاور شهردار مشهد تصريح كرد: توسط اين مديريت 30 طرح در عرصه مقابله با حوادث و سوانح پيشنهاد شده است كه از جمله اين طرحها مي توان به ايجاد اتاق فرماندهي مديريت بحران در شمال شرق كشور در مشهد اشاره كرد كه زمين آن تملك شده است.
آبگرفتگي تا آخر سال مهار مي شود
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبني بر اقدامهاي انجام شده در رابطه با آبگرفتگي معابر مشهد گفت: با اقدامهاي انجام شده تا پايان سال آب گرفتگي در مشهد حل خواهد شد.
باغبان نژاد ادامه داد: يك سري آبگرفتگي ها حاصل نقص فني است، يعني چاله هاي ايجاد شده حاصل اجراي پروژه ها، عدم نظافت جوي ها، عدم طراحي درست جوي ها است.
وي تصريح كرد: شهردار با اختصاص بودجه، شهرداران مناطق را مكلف به رفع آبگرفتگي كرده است و تا آخر سال نبايد آب گرفتگي در مشهد رخ دهد.
وي همچنين در پاسخ به سؤال ديگر خبرنگار ما مبني بر ميزان آمادگي مشهد در برابر حوادث گفت: براي دريافت پاسخ اين سؤال بهتر است در مانور فراخوان مديران، تجهيزات و امكانات امداد و نجات كه در اين هفته برگزار مي شود، شركت كنيد.
وي در بخش ديگري با اشاره به تدوين و تصويب پهنه بندي زلزله در مشهد گفت: اين طرح بايد به تمام ادارات سطح شهر ابلاغ شود.
باغبان نژاد با اشاره به قانون 54 امداد و نجات گفت: طبق اين قانون، در ساختمانهايي كه داراي بيش از چهار طبقه، ساختمانهاي كمتر از چهار طبقه، اما خطرساز براي ساختمانهاي همجوار به هنگام بروز حوادث، ساختمانهاي داراي 25 نفر ساكن، ساختمانهاي داراي حداقل 25 ارباب رجوع بايد مديريت بحران تشكيل شود.
تا يك ماه آينده: زمينه صدور مشتقات نفتي از خراسان جنوبي فراهم مي شود
بيرجند- خبرنگار قدس: مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي خراسان جنوبي از راه اندازي آزمايشگاه تشخيص فرآورده هاي نفتي تا يك ماه آينده در استان خبر داد و افزود: با افتتاح اين آزمايشگاه، زمينه صدور مشتقات نفتي از مرزهاي خراسان جنوبي فراهم مي شود.
علي سعادتي با بيان اينكه خراسان جنوبي، نهمين استاني است كه صدور مشتقات نفتي از مرزهاي آن انجام مي شود، گفت: براي خريداري تجهيزات آزمايشگاه فرآورده هاي سوختي، تاكنون بيش از يك ميليارد و 700 ميليون ريال هزينه شده است.
به گفته وي، آزمايشگاه بازارچه هاي ميل مرزي 73 و يزدان براي انجام آزمون چهار فرآورده صادراتي اعم از خرما، كشمش، پتو و فرش نيز آماده بهره برداري است.
وي افزود: طرح ايجاد آزمايشگاه كنترل كيفيت محصولات صادراتي توسط بخش خصوصي در كارگروه توسعه صادرات استان تصويب شده است.
اين مسؤول متذكر شد: در حال حاضر، نمونه هاي گرفته شده از واحدهاي توليدي و مراكز عرضه كالا به منظور انطباق با استاندارد در آزمايشگاه هاي صنايع غذايي، ميكروبيولوژي، شيميايي، وزنها و مقياسها، نساجي و ساختماني مورد سنجش قرار گرفته و پس از انجام آزمايشهاي لازم توسط اداره كل استاندارد، نسبت به صدور برگ نتايج آزمون اقدام مي شود.وي با اذعان به اينكه در پنج ماهه نخست سال جاري 683 قلم كالا از استان صادر شده است، گفت: از اين ميزان 171 مورد مشمول استاندارد اجباري بوده اند.وي عنوان كرد: 162 قلم كالاي صادره از استان (معادل 95 درصد كالاهاي مشمول استاندارد) داراي مهر استاندارد بوده اند.
رشد 9 برابري تدوين استاندارد
وي با بيان اينكه، طي سال گذشته 10 استاندارد در كميته ملي تدوين استاندارد استان تصويب شده است، گفت: اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد 9 برابري برخوردار بوده است.وي با اشاره به اقدامات نظارتي اداره كل استاندارد بيان كرد: طي يك سال اخير، 6 پروانه كاربرد علامت استاندارد در راستاي تعليق و چهار مورد باطل شده است و در اين راستا همچنين 50 واحد تحت پوشش اخطار و 84 واحد نيز تذكر گرفته اند.
19 درصد ساختمانها پروانه استاندارد دارند
سعادتي خاطرنشان كرد: 68 درصد واحدهاي توليدي بدون لحاظ واحدهاي ساختماني در استان داراي پروانه استاندارد هستند.
وي افزود: در حال حاضر 70 واحد ساختماني در استان وجود دارد كه از اين تعداد تنها 19 درصد داراي پروانه استاندارد مي باشند.
اين مسؤول، مجموع واحدهاي توليدي و ساختماني مشمول استاندارد اجباري را در استان 161 واحد اعلام كرد.
مردم«درود» از مشكلات اجراي يك طرح ملي مي گويند: دريافت كارت سوخت مسافربرهاي شخصي؛ هيچكس پاسخگو نيست
درود- نجم الشريعه: باگذشت بيش از يك سال از سهميه بندي بنزين و صدور كارت سوخت، هنوز هيچ كدام از سواري هاي مسافر بر شخصي در اين شهر نتوانسته اند كارت سوخت دريافت كنند و روز به روز بر مشكلات آنها افزوده مي شود.
30 سال سابقه فعاليت
يكي از رانندگان خطي درود با اشاره به سابقه 30 ساله فعاليتش در مسير درود- قدمگاه گفت: از زماني كه شروع به فعاليت و مسافربري در اين مسير نموده ايم، زير نظر شهرداري درود انجام وظيفه كرده و در اين خصوص مدارك مستند داريم.
«اصغر قدمگاهي» افزود: تاكنون هيچ مزايايي از بيمه بازنشستگي نگرفته ام و ساير امكانات و مزايا هم شامل حالمان نشده است.
وي افزود: هيچ كس به داد ما رانندگان نمي رسد و با وجود اينكه رئيس جمهور فرياد مي زند كه مسؤولان به ميان مردم بروند و از مشكلات آنها با خبر شوند، متأسفانه مسؤولان منطقه، شهرستان و استان حاضر نيستند براي ما وقت بگذارند و حداقل مشكل سوخت ما رانندگان را برطرف كنند.
اخراج از اتاق فرماندار
«قدمگاهي» افزود: به اتفاق اعضاي شوراي اسلامي شهر درود به فرمانداري نيشابور رفتم اما به محض ورود، از اتاق فرماندار بيرونمان كردند و فرماندار حتي اعضاي شهر را به حضور نپذيرفت كه اين شيوه برخورد در نظام جمهوري اسلامي جاي سؤال دارد.
بعد از آن نيز به استانداري خراسان رضوي مراجعه كرديم كه گفتند دير آمده ايد و قادر به پاسخگويي به شما نيستيم.
يكي ديگر از رانندگان خطي درود گذشت 44 سال از ارتقاي اين شهر را يادآور شد و گفت: با گذشت اين همه سال، شهر درود امكانات و نيازهايي كه لازمه يك شهر 44 ساله است را دريافت نكرده و مورد بي مهري واقع شده است.
«اكبري» گفت: تعدادي از مسافران سرويس هاي خطي درود را افراد تحت پوشش كميته امداد امام(ره) تشكيل مي دهند كه از روستاها به شهر مي آيند و گاه با آنها براي دريافت مبالغ جزيي كلنجار مي رويم.
وي افزود: اهالي 7 روستاي مجاور درود نيز بخشي ديگر از مسافران ما هستند كه توانايي پرداخت كرايه را ندارند و مجبوريم به دليل اينكه بنزين آزاد مصرف مي كنيم، برخلاف ميل باطني كرايه بيشتري از آنها دريافت كنيم.
بنزين آزاد، كرايه آزاد
يك راننده ديگر به خبرنگار ما گفت: اگر مسؤولان مايلند بنزين آزاد بخريم و در مقابل آن كرايه به نرخ آزاد از مسافران دريافت كنيم، در اين باره مخالفتي نداريم ولي حرف و حديث هايي كه پس از اين شيوه به وجود خواهد آمد را مسؤولان بايد پاسخگو باشند.
سيدحسن حسيني افزود: با پيگيري هايي كه با مسؤولان صدور كارت سوخت در استانداري داشتيم، وي قول داد در مرحله دوم صدور كارت از كساني كه سهميه اضافه دريافت كرده اند باطل شده و به سهميه ما افزوده شود، اما با وجود اينكه سهميه وانت بارها و تاكسي هاي دوگانه سوز كم شده سهميه بنزين ما تأمين نشده است.
پيگيري مكرر و بدون نتيجه
عباس درودي كه در جاده درود به جابجايي مسافر مشغول است، پيگيري هاي مكرر اما بي نتيجه خود و همكارانش را متذكر شده و مي گويد: با نامه هاي متعددي كه به يك نماينده شهرستان نيشابور در مجلس شوراي اسلامي(دكتر سبحاني نيا) نوشتيم، تنها 3 نوبت كوپن بنزين گرفتيم كه آلام ما را موقتاً تسكين داد.
وي افزود: با توصيه مسؤولان در خردادماه سال جاري مجدداً اقدام به ثبت نام اينترنتي كرديم كه در تيرماه امسال كارت سوخت بگيريم، اما با اينكه در روزهاي پاياني شهريور ماه هستيم، اين كار عملي نشده است.
بخشدار زبرخان طي گفتگويي با خبرنگار قدس گفت: ما در بخشداري پيگير اختصاص سهميه ويژه براي مسافربرهاي شخصي بوده ام، اما تاكنون به نتيجه نرسيده است.
به گفته «نادر خيوزي» ما با هر طرحي كه منجر به حمايت از دارندگان وسايل نقليه مسافر بر شخصي شود، موافقيم.
وي در عين حال تصريح كرد: شهرداري درود موظف است با سامان دهي سرويس هاي خطي و درج مسير مقصد و مبدأ فعاليت، براي اين سرويس ها نرخ مصوب تعيين كند و از افزايش كرايه جلوگيري نمايد.
وي افزود: اگر اين سرويس ها به صورت آزاد و اقدام به تهيه بنزين مي كنند، بايد كرايه دريافتي آنها از مسافران، منطقي و معقول باشد و ضرري متوجه آنها نشود.
يكي ديگر از رانندگان مسافربر شخصي گفت: ما رانندگان، بنزين مورد نياز خود را به مبلغ ليتري 350 تا 400 تومان از دارندگان وسايل نقليه اي مي خريم كه به عناوين مختلف سهميه دارند و با وسايل خود فعاليت نمي كنند و تنها سهميه آن را به صورت آزاد مي فروشند.وي رعايت انصاف و عدالت را در اختصاص سهميه متذكر شده و افزود: عادلانه نيست كه بعضي وسايل نقليه فعاليت نكنند و ما كه مجبوريم براي تأمين مخارج خود كار كنيم، بنزين اين وسايل را به نرخ نامتعارف خريداري كنيم و حداقل كرايه را از مسافران دريافت نماييم.
درودي از تهيه و ارسال بيش از 30 نامه به فرمانداري، بخشداري، استانداري، نمايندگان مجلس رياست مجلس، وزارت كشور، شهرداري و شوراي شهر درود خبرداد و گفت: با اين همه مكاتبه و با اين قدر صبر و حوصله هنوز نتيجه نگرفته ايم.در همين حال رئيس شوراي اسلامي شهر درود با ارسال نامه اي به بخشداري زبرخان از وي خواست در خصوص صدور كارت سوخت ويژه سواري هاي مسافربر شخصي درود اقدام و پيگيري هاي لازم را انجام دهد.
«سيد حسين علوي» افزود: از آنجا كه جابجايي مسافران به دليل نبود سوخت به كندي انجام مي گيرد، خود سبب نارضايتي شهروندان گرديده، لذا خواهشمند است به هر نحوه ممكن ترتيبي اتخاذ تا اين مشكل رفع گردد.
مدير كل صنايع و معادن: مصرف آب صنعتي در خراسان رضوي كمتر از 2 درصد است
خراسان امروز: مديركل صنايع و معادن خراسان رضوي گفت: مصرف آب صنعتي در اين استان كمتر از دو درصد است.
مهندس سيد حسين احمدي در گردهمايي معاونان فني و اجرايي و مسؤولان فضاي سبز شهركهاي صنعتي كشور در مشهد افزود، مصرف آب صنعتي در اقتصاد پيشرفته دنيا بين 25 تا 37 درصد است و در اقتصادهاي متوسط و ميانگين 20 درصد است.
وي اظهار داشت: اين مصرف در كشورهاي در حال توسعه به 10 درصد مي رسد كه سهم كشور ما از اين حيث چهار درصد است.
احمدي تصريح كرد: از زماني كه شركت شهركهاي صنعتي در استان ايجاد شده، شاهد جهش خوبي در بعد كمي و كيفي هستيم، به طوري كه در بحث خوشه هاي صنعتي استان خراسان رضوي نقش صف شكن را داشته و پيشتاز بوده است.
وي با بيان اينكه اين اقدام فضاي جديدي را در كشور ايجاد كرده خاطرنشان كرد: در مناطق محروم خراسان رضوي اقدامهاي خوبي انجام شده، به طوري كه شهرك صنعتي توس به يك قطب جذب سرمايه گذاري تبديل شده است.
احمدي با بيان اينكه در بحث انرژي با مشكلاتي روبرو هستيم، گفت: سازمانها و ارگانها در عرصه انرژي و تأمين آب شهركهاي صنعتي با اين شركت همكاري ندارند.
آغاز كشت پاييزه در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي از آغاز كشت پاييزه در اين استان خبرداد.مهندس عدالتيان با اعلام اين مطلب گفت: كشتهاي پاييزه در اين استان از 15 شهريور ماه آغاز و بر اين اساس انعقاد قرارداد كشت در مديريتهاي شهرستانها صورت مي گيرد.وي خاطرنشان كرد: پيش بيني مي شود تا پايان فصل كشت در سطح 60 هزار هكتار گندم آبي، 103 هزار هكتار گندم ديم، 25 هزار هكتار جو آبي، 23 هزار هكتار جو ديم و 2500 هكتار كلزا در نقاط مختلف استان كشت شود.
احداث جاده بشرويه به طبس مصوبه اي كه متولي ندارد
بشرويه - خبرنگار قدس: بيش از پانزده سال از اولين درخواست مردم بشرويه مبني بر احداث جاده بشرويه به طبس از طريق دهستان رقه مي گذرد، به طوري كه در سال 72 و در جريان سفر استاندار خراسان به بشرويه، مردم اين منطقه با تهيه و تنظيم توماري تقاضاي خود را در خصوص بازگشايي اين مسير اعلام نمودند و در سالهاي قبل از آن هم اين محور در چندين نوبت مورد بازديد امامان جمعه، نمايندگان مردم و فرمانداران شهرهاي طبس، فردوس و بشرويه قرار گرفت و در نهايت در سال 76 مديركل اداره راه و ترابري بيرجند در جلسه شوراي اداري بشرويه اعلام كرد: كار مطالعاتي جاده بشرويه - طبس مورد موافقت قرار گرفته و به زودي آغاز خواهد شد و طي نامه اي خطاب به معاونت امور هماهنگي استانهاي وزارت راه و ترابري خواستار مطالعه، پيگيري و اجراي اين پروژه از محل طرحهاي ملي شد تا اينكه در سال قبل و در جريان سفر رياست جمهوري به استان يزد اين طرح به تصويب هيأت دولت رسيد و مردم منطقه بي صبرانه منتظر اجرايي شدن آن مي باشند.
طي روزهاي گذشته و در جريان بازديد مديركل راه و ترابري استان يزد از بخش دستگردان و راه عشق آباد پيرحاجات، شايعه حذف راه طبس - بشرويه كه مصوبه هيأت وزيران را به همراه دارد، كام مردم منطقه را تلخ نمود و در پي آن جمع زيادي از مردم بشرويه با حضور در دفتر امام جمعه و بخشداري خواستار پاسخگويي از سوي مسؤولان شدند.
شايان ذكر است، احداث جاده بشرويه به طبس از طريق دهستان رقه از خواسته هاي ديرينه مردم بشرويه و طبس مي باشد كه با احداث آن فاصله 120 كيلومتري بشرويه به طبس به نصف كاهش مي يابد و از سويي دسترسي مردم بشرويه به فرودگاه و ايستگاه راه آهن بافق - مشهد را تسهيل مي نمايد.
از آنجا كه بخش بشرويه در آخرين نقطه خراسان جنوبي و در پيشاني ورودي چندين استان از جمله تهران، اصفهان و يزد به خراسان بزرگ مي باشد و تنها راه نجات و پيشرفت بخش كويري بشرويه و خروج از بن بست جاده اي آن هم با احداث محور بشرويه به طبس محقق خواهد شد، لازم است تا مسؤولان ذي ربط مراحل اجراي اين طرح را به اطلاع مردم برسانند تا علاوه بر جلوگيري از بروز شايعه، احساسات مردم بيش از اين جريحه دار نگردد.
رشد 30 درصدي كشت كلزا در مه ولات
مه ولات - خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي مه ولات از آغاز كشت محصول كلزا در اين شهرستان خبر داد.
مهندس حسين محمدي گفت: پيش بيني مي شود امسال 300 هكتار از مزارع مه ولات زير كشت اين محصول برود كه رشد 30 درصدي را نسبت به سال قبل نشان مي دهد.وي افزود: اين رشد ناشي از قيمت مناسب در خريد تضميني كلزا توسط دولت است.
وي گفت: در همين راستا 4 تن بذر كلزا و 200 تن انواع كودهاي شيميايي بين كلزاكاران توزيع شده و با توجه به آسيب پذيري اين محصول، مقرر شده تمام سطح زير كشت كلزا در شهرستان تحت پوشش بيمه محصولات كشاورزي قرار گيرد.وي افزود: قرار است اراضي بيش از 5 هكتار را به كشت كلزا اختصاص داده و از خرده مالكي پرهيز كنيم.
طي 3 ماهه گذشته انجام شد؛ خريد تضميني 2 هزار تن محصول در شبكه تعاون روستايي خراسان شمالي
بحنورد- خبرنگار قدس: شركتهاي تعاون روستايي خراسان شمالي طي 3 ماهه گذشته 2 هزار و 750 تن محصول با نرخ تضميني از كشاورزان خراسان شمالي خريداري كرده اند.به گزارش روابط عمومي سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي، با توجه به اينكه خريد تضميني محصولات كشاورزي در سطح استان پايان يافته است، اقلام خريداري شده با نرخ تضميني شامل گندم و سيب زميني مي باشد.بنابراين گزارش بيشترين خريد گندم از منطقه جاجرم مي باشد.
شكر جايگزين شهد گل براي زنبورهاي كاشمر و اسفراين
كاشمر- خبرنگار قدس: پرورش زنبور عسل در كاشمر بخصوص در مناطق كوهستاني بخش كوهسرخ از رونق خوبي برخوردار است.
برابر گزارش روابط عمومي جهاد كشاورزي كاشمر در اوايل سال زراعي جاري برداشت 50 تن عسل از زنبورستانهاي منطقه پيش بيني مي شد، اما به علت سرمازدگي ناشي از زمستان سال گذشته و خشكسالي مفرط سال جاري شاهد كاهش 50 درصد محصول عسل كاشمر هستيم.بنابراين گزارش جهاد كشاورزي كاشمر به منظور جبران بخشي از خسارات وارده به زنبورداران طرح توزيع شكر مورد نياز آنان را در دست بررسي دارد.
خبر ديگري از اسفراين نيز حاكي است، مدير جهاد كشاورزي اسفراين از توزيع شكر رايگان بين زنبورداران به ازاي هر كلني 310 گرم در شركت تعاوني مصرف جهادكشاورزي اين شهرستان خبرداد.
گزارش ديگري حاكي است، طرح آمارگيري زنبورستانهاي اين شهرستان از بيست و پنج مهرماه جاري آغاز مي شود.
كاهش 85 درصدي محصول پسته در قاين
قاين- خبرنگار قدس: برداشت محصول از سطح هزار و 176 هكتار باغ پسته در قاين شروع شد.
مدير جهاد كشاورزي قاين گفت: با توجه به اينكه متوسط عملكرد پسته در قاين 1500 كيلوگرم پسته خشك در هكتار مي باشد بايد سالانه معادل 1800 تن پسته توليد شود كه در سال جاري به علت سرمازدگي و خشكسالي شديد حدود 85 درصد كاهش توليد خواهد داشت.
مهندس قاسمي افزود: به 280 هكتار از باغهاي پسته 100 درصد خسارت وارد شده كه درختان اين باغها كاملاً كف بر شده است.
پالايشگاه گاز شهيد هاشمي نژاد آماده مقابله با بحرانها
خراسان امروز: شركت پالايش گاز شهيد هاشمي نژاد طي 6 ماهه اول سال جاري معادل 6 ميليارد و 760 ميليون متر مكعب گاز از مخازن گازي منطقه خانگيران سرخس دريافت و پس از پالايش به مبادي مصرف ارسال كرده است.
پالايش اين ميزان گاز در حالي محقق شده است كه عمليات تعميرات اساسي و واحدهاي عملياتي نيز در كنار آن انجام گرفته است و معادل 77/4 درصد نسبت به توليد تعهد شده بيشتر و در قياس با مدت مشابه سال 1386 معادل 13 درصد رشد داشته است. هم اكنون تمامي واحدهاي پالايشي اين مجتمع عظيم گازي با پايان يافتن تعميرات اساسي واحدها طبق برنامه با همراهي و همدلي نيروي انساني كارآمد و پرتلاش آمادگي كامل براي توليد حداكثر گاز را در فصل سرما داشته و همه تمهيدات در خدمت حفظ توليد پايدار و مستمر و مقابله با بحرانهاي عملياتي غير قابل پيش بيني انديشيده شده است.
گاز طبيعي مشتركين خانگي، تجاري و صنعتي 6 استان شمال شرق كشور شامل استانهاي خراسان رضوي، جنوبي، شمالي، گلستان، مازندران و بخشي از استان سمنان در اين مجتمع توليد مي گردد و 30 درصد كل توليد گاز در بخش نيروگاهي مصرف كه با تأمين سوخت پاك و مطمئن براي نيروگاههاي واقع در اين بخش از كشور، مشكل خاموشي به حداقل رسيده است.
گفتني است، گاز خوراك پالايشگاه گاز شهيد هاشمي نژاد از مخزن مستقل گاز ترش مزدوران و حوزه هاي شوريجه و گنبدلي تأمين مي گردد.
برگزاري اولين نمايشگاه بين المللي تخصصي هنر عكاسي در مشهد
خراسان امروز: مديرعامل نمايشگاه بين المللي مشهد از برگزاري اولين نمايشگاه بين المللي تخصصي دوربينهاي ديجيتال و تجهيزات وابسته(در قالب هنر عكاسي و تصوير برداري) و ششمين نمايشگاه لوازم صوتي و تصويري، سينمايي و صنايع وابسته، خبر داد.مهندس سيدي اظهار داشت: اين نمايشگاه فرصت مناسبي براي نمايش آخرين نوآوريها و دستاوردها و زمينه هاي دوربينهاي عكاسي و فيلمبرداري آماتور و حرفه اي و لوازم صوتي و تصويري، قطعات و لوازم انواع دوربين محسوب مي شود.
وي گفت: حمايت از مصرف كننده و ارايه خدمات پس از فروش نيز از ديگر ويژگي هاي اين نمايشگاه به شمار مي رود.
سيدي با اشاره به سال نوآوري و شكوفايي اظهار داشت: در اين نمايشگاه به نوآوريهايي در صنايع صوت و تصوير، ثبت و چاپ تصاوير و تصوير برداري پرداخته شده كه ايجاد زمينه هاي مناسب براي برقراري ارتباط و تبادل تجارب كارشناسان داخلي و خارجي و آشنايي و بهره گيري از دستاوردهاي علمي، صنعتي، هنري و تجربي ساير ملتها در جهت توسعه صنايع داخلي و دسترسي صنعتگران و توليد كنندگان ايراني به آخرين دستاوردهاي صنعتي و تكنولوژي در اين زمينه نيز از ديگر نوآوريهاي ششمين نمايشگاه لوازم صوتي و تصويري است.اين نمايشگاه از تاريخ 29 مهر تا سوم آبان ماه سال جاري از ساعت 16 تا 21 پذيراي علاقه مندان است.
مطالعات گازرساني به ريوش آغاز شد
كوهسرخ- خبرنگار قدس: بعد از گذشت 4 سال سرانجام مطالعات گازرساني به شهر ريوش كليد خورد.
خباز، نماينده شهرستانهاي كاشمر، بردسكن و خليل آباد در مجلس شوراي اسلامي ضمن اعلام اين خبر افزود: اولويت گاز رساني در شهرستانهاي همجوار با شهر ريوش خواهد بود.
وي سردسيري، زمستان طولاني و صعب العبور بودن را دليل اين اولويت ذكر كرد.
وي ادامه داد: مطالعات مربوطه در حال انجام است و پس از انجام مطالعات، پيمانكار براي اجرا مشخص خواهد شد.
29 مهرماه برگزار مي شود: جشنواره و همايش ملي آلوي ايران در شهر خرو نيشابور
خرو - خبرنگار قدس: براي نخستين بار در سطح كشور جشنواره ملي آلو در شهر خرو نيشابور برگزار مي شود.
شهردار شهر خرو و رئيس ستاد برگزاري جشن بزرگ آلو گفت: شهر خرو بزرگترين توليدكننده و صادركننده آلوي كشور است.محمدرضا قدمياري گفت: جمعيت بالاي شهر خرو كه اكثر آنها باغدار هستند و بيش از 95 درصد آنان در زمينه كاشت و جمع آوري و خريد و فروش آلو فعاليت مي نمايند تنها منبع درآمد آنها از فروش آلو است.وي هدف از برگزاري اين جشنواره را توسعه اقتصادي، علمي، پژوهشي و فرهنگي هنري و توجه به تنوع خرده فرهنگ و آداب و رسوم و آشنايي با يافته هاي علمي و تحقيقاتي در خصوص آلو بيان نمود.
وي افزود: تاكنون در زمينه معرفي اين محصول اطلاع رساني شايسته اي نشده و برگزاري اين جشنواره در معرفي و بيان ارزشهاي غذايي و دارويي آلو تأثير بسزايي دارد.
وي همچنين گفت: تاكنون تعداد زيادي مقاله، لوح فشرده و عكس از سراسر كشور به دبيرخانه جشنواره واصل گرديده كه كميته تخصصي در حال بررسي آن است. اين جشنواره و همايش در روز 29 مهرماه همزمان با روز صادرات در شهر خرو برگزار مي شود.
افزايش 300 درصدي توليد سنگ : در معادن قدس رضوي
مديرعامل شركت معادن قدس رضوي گفت: اين شركت با توجه به دارا بودن چندين معدن گرانيت و همچنين دو كارخانه فرآوري سنگ گرانيت، بستري مناسب جهت ورود به عرصه معادن فلزي كشور مي باشد.
حسين اسماعيلي در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني آستان قدس رضوي با بيان اين كه توليدات اين شركت در دو زمينه توليد سنگ كوپ و فرآوري سنگ است، ادامه داد: انتظار مي رود توليد سنگ كوپ در معادن تحت پوشش اين شركت در استانهاي خراسان رضوي و جنوبي بيش از 300 درصد افزايش يابد.
وي عنوان كرد: با اجراي برنامه هاي تعمير و نگهداري و تغيير روش مديريتي در كارخانه گرانيت بري سنگ بست پيش بيني مي شود توليد سنگ پلاك در سال جاري نسبت به سال گذشته 250 درصد افزايش داشته باشد.
وي اظهار داشت: به منظور استفاده مطلوب، بهينه و كامل از ضايعات سنگهاي پرت و سربرش كارخانجات، در ابتداي مردادماه سال جاري اقدام به خريد دو دستگاه پرس تبديل ضايعات سنگ كرديم.
راه اندازي جايگاه هاي CNG؛ خراسان رضوي اول شد
خراسان امروز: مديرعامل شركت گاز خراسان رضوي گفت: شركت گاز استان در بين استانهاي كشور در معرض راه اندازي جايگاههاي CNG مقام اول را دارد.
عليرضا معراجي با اشاره به تسريع در راه اندازي جايگاههاي CNG در استان افزود: تا پايان سال جاري 40 جايگاه به مجموع جايگاههاي موجود خراسان رضوي اضافه مي شود.
به گفته وي، با راه اندازي اين تعداد، جايگاههاي موجود استان به 63 جايگاه مي رسد.
اين مقام مسؤول در شركت گاز در خصوص وضعيت قطع گاز در استان طي زمستان سال جاري تصريح كرد: با پيش بيني انجام شده اميدواريم زمستان امسال در بخش خانگي با قطع گاز مواجه نشويم.
وي با تأكيد بر ضرورت مصرف بهينه و صرفه جويي در سوخت گفت: با تمهيدات درنظر گرفته شده از سوي شركت گاز از جمله تقويت خطوط در بخش خانگي قطع گاز نخواهيم داشت.
پيش بيني صيد 18تن ماهي در خليل آباد
خليل آباد- خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي خليل آباد از افزايش دو برابري متقاضيان پرورش ماهي در اين شهرستان خبر داد.
محمد صوابي با بيان اين مطلب كه از ابتداي سال جاري تاكنون 18 هزار قطعه بچه ماهي گرم آبي بين 15 واحد پرورش ماهي توزيع گرديده است، گفت پيش بيني مي شود در سال جاري 18 تن ماهي از مزرعه هاي پرورش ماهي شهرستان صيد مي شود.
وي گفت: نوع ماهي رها سازي شده 70 درصد آمور و 30 درصد كپور مي باشد.
صوابي توزيع 5/1 تن غذاي كنستانتره بين پرورش دهندگان- تشكيل كلاسهاي آموزشي ترويجي- بازديد علمي و انجام خدمات مشاوره اي را از خدمات ارائه شده به پرورش دهندگان دانست.
يکشنبه 21 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-