واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل جمعيت هلال احمر استان قزوين: دستاندازهاي شهر قزوين مانع امدادرساني هلالاحمر ميشود
خبرگزاري فارس: مديرعامل جمعيت هلالاحمر استان قزوين با انتقاد از عملكرد شوراي شهر و شهرداري قزوين گفت: متأسفانه شهر قزوين وضعيت نامناسبي به لحاظ دستاندازها در خيابانها و معابر دارد به طوري كه امداد و نجات را با مشكل مواجه كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حبيبالله جمشيدي بعداز ظهر امروز در نشست خبري بيان داشت: در شش ماهه نخست سال جاري 441 فقره حادثه در استان قزوين رخ داده كه از اين تعداد يك فقره زلزله، دو فقره سيل و 438 فقره تصادفات جادهاي بوده كه توسط هلال احمر استان امدادرساني شده است.
وي ادامه داد: در اين مدت 440 فقره عمليات توسط هلال احمر صورت گرفته كه يكهزار و 14 نفر روز از پرسنل هلال احمر و 3 هزار و 729 نفر روز امدادگر با يك هزار و 313 دستگاه خودرو براي امدادرساني اعزام شدند.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان قزوين اضافه كرد: بر اثر اين حوادث به ويژه تصادفات، 81 نفر كشته و يك هزار و 204 نفر مجروح و مصدوم شدهاند كه تعداد افراد آسيبديده زيرپوشش هلال احمر 542 خانوار شامل 2 هزار و 260 نفر است.
وي افزود: در اين مدت هشت فقره مانور آمادگي امدادي با شركت 240 نفر، 12 اردوي امدادي با شركت 273 نفر، دو فقره مسابقات امداد و نجات با شركت 85 نفر و همايش و سمينارهاي مختلف با حضور 425 نفر از عوامل امدادي برگزار شده است.
جمشيدي يادآور شد: در مجموع 80 فقره فعاليت امدادي با شركت 2 هزار و 105 نفر روز در استان قزوين برگزار شده است.
وي با اشاره به فعاليت پايگاههاي ثابت و موقت امداد و نجات در استان اظهار داشت: در نيمه نخست سال جاري هفت پايگاه ثابت و پنج پايگاه موقت و فصلي در استان با 3 هزار و 25 امدادگر روز و 998 راننده در اين پايگاهها ارائه خدمت كردند.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان قزوين خاطر نشان ساخت: استان قزوين در مجموع داراي 32 پايگاه امداد و نجات است كه با توجه به استاندارد ميانگين زماني سه تا هفت دقيقه براي رسيدن به صحنه حادثه، ما توانستهايم به اين نرم در استان دست يابيم و در اين مدت زمان در صحنه حوادث حاضر شويم.
وي در خصوص خدمات پايگاه امداد و نجات فدك در قزوين تصريح كرد: اين پايگاه امداد و نجات در نيمه نخست سال جاري به چهار تصادف امدادرساني كرده و به 63 مجروح نيز خدمات ارائه داده كه از اين تعداد پنج نفر به مراكز درماني منتقل شدند و 168 نفر نيز به صورت سرپايي درمان شدهاند.
جمشيدي با اشاره برنامههاي هلال احمر قزوين در هفته كاهش اثرات بلاياي طبيعي اظهار داشت: برگزاري رژه خودروها و تجهيزات امدادي دستگاههاي عضو كارگروه امداد و نجات، مانور مديريتي دورميزي، انعكاس و انتشار پيامهاي امدادي از طريق پيام كوتاه و قبوض آب، برق، گاز و تلفن از جمله اين برنامهها است.
وي برگزاري جلسات تخصصي با مديران، سخنراني در مدارس نمونه چهاردهگانه استان، بازآموزي نيروها در سپاه، بسيج و نيروي انتظامي و برگزاري پنج دوره آموزشي براي كاركنان دستگاههاي اجرايي را از ديگر برنامههاي اين هفته دانست.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان قزوين در ادامه با انتقاد از عملكرد شوراي شهر و شهرداري قزوين گفت: متأسفانه شهر قزوين وضعيت نامناسبي به لحاظ دستاندازها در خيابانها و معابر دارد به طوري كه امداد و نجات را با مشكل مواجه كرده است.
وي تصريح كرد: تمام جدولها در شهر قزوين غيراستاندارد است، به طوري كه با مبالغي كه براي ساخت اين جدولها هزينه ميشود ميتوان سه برابر اين تعداد، جدول استاندارد ساخت.
جمشيدي با اشاره به نصب وسايل ورزشي در پاركهاي قزوين افزود: نصب اين گونه وسايل و استفاده از آن بدون مربي، براي مردم مشكل ايجاد ميكند از اين رو شهرداري براي انجام كارهايي ورزشي بايد با كساني كه متولي ورزش است مشورت كند، همچنين در قزوين براي دوچرخه سواري 20 ميليون تومان هزينه خطكشي كردهاند در حالي كه رنگها و علائم آن غيراستاندارد است.
وي تأكيد كرد: اين جاي بسي سئوال است كه چرا در شهر قزوين ميلياردها تومان هزينه را صرف آموزش مردم نميكنند و آن را صرف دستانداز و مواردي غيرضروري ميكنند.
انتهاي پيام/ش
شنبه 20 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]