تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862630697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لاريجاني: به «كردان» گفته ام تصميم بگيرد / حق نداريد به رييس جمهور توهين كنيد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: لاريجاني: به «كردان» گفته ام تصميم بگيرد / حق نداريد به رييس جمهور توهين كنيد
خبرگزاري انتخاب : لاريجاني در واكنش به پرسش يكي از دانشجويان كه با لحني توهين آميز به انتقاد از دكتر احمدي نژاد پرداخت، گفت: شما حق نداريد به رئيس جمهوري كه اكثريت مردم به او رأي داده اند، توهين كنيد؛ شما مي توانيد بگوييد كار مجلس را قبول نداريد اما نبايد بگوئيد اين مجلس را كه مردم به نمايندگان آن رأي داده اند قبول نداريد.


رئيس مجلس با اشاره به بررسيهاي انجام شده درباره مدرك تحصيلي علي كردان تأكيد كرد: به او توصيه كردم خودش درباره اين موضوع تصميم گيري كند زيرا كه مجلسي ها در اين خصوص موضعي مشخص دارند.

علي لاريجاني، رئيس مجلس در ادامه نشست خود با تشكلهاي دانشجويي كه در دانشگاه شيراز برگزار شد، به پرسشهاي دانشجويان حاضر در اين جلسه پاسخ داد.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اقدامات مجلس و دولت در برخورد با تورم و گراني اظهار داشت: به اعتقاد ما مي توان آرام آرام وضعيت يارانه ها را سامان داد و فشار تورمي را يك باره ايجاد نكرد؛ البته ما در مورد 50 -60 هزار تومان نظر نمي دهيم چرا كه مجلس هنوز در اين خصوص تصميم نگرفته است اما بايد بررسي كنيم تا بدانيم اگر اين اتفاق پيش آيد گراني و تورم تا چه ميزان افزايش خواهد يافت.

* وام 100 ميليون توماني
دانشجويي كه پرداخت وام 100 ميليون توماني به نمايندگان مجلس را اقدامي مخفيانه توصيف مي كرد، از لاريجاني خواست تا در اين خصوص توضيح دهد و لاريجاني نيز در اين باره پاسخ داد: خواهش مي كنم منصفانه فكر كنيد؛ ما دنبال مخفي كاري نبوده ايم و اين قضيه اي نيست كه بتوان پنهانش كرد؛ من خودم در اين چارچوب يك ريال هم نگرفته ام اما نمايندگاني هستند كه از يك استان وارد مجلس شده ولي مكاني براي زندگي در تهران ندارند؛ اين وام براي اين قبيل افراد بوده تا بتوانند در تهران خانه اي را اجاره كنند.

رئيس مجلس با بيان اينكه تنها براي اجاره يك خانه 120 متري در جنوب تهران 80-70 ميليون تومان پول لازم است، افزود: شما كه بيشتر از ما از وضعيت مسكن در تهران اطلاع نداريد اما ما درخصوص ساخت خانه هاي سازماني براي نمايندگان مجلس تلاش مي كنيم.

وي با انتقاد از افرادي كه به بزرگنمايي اين موضوع پرداخته اند، ادامه داد: گاهي يك حرف نارسي زده مي شود و ذهنيتهايي را هم ايجاد مي كند؛ بنده خبر دارم كه برخي نمايندگان با زن و فرزندشان در هتل زندگي مي كنند چرا كه هنوز نتوانسته اند خانه اي در تهران اجاره كنند و اين موضوع چيز پنهاني نبوده كه بخواهيم پنهانش كنيم.

لاريجاني در واكنش به انتقاد يكي از دانشجويان نسبت به اقدام مجلس در افزايش ده درصدي ظرفيت دانشگاهها گفت: شما جايگزين شوراي نگهبان شده ايد؟! پس از مسايلي كه در اين خصوص پيش آمد، مجلس براي حل موضوع پيش قدم شد و نمايندگان شما حق دارند در اين موارد طرح دهند؛ اصلاً چه كسي گفته اين خلاف قانون است؟

رئيس مجلس يادآور شد: طرح مجلس براي دولت نبايد بار مالي داشته باشد كه ما اين موضوع را هم حل كرده ايم. طرح مي گويد همين ظرفيت سرجاي خود باشد هر چند بومي گرايي به اين شدت را قبول نداريم.

در ادامه اين نشست، دانشجويي از لاريجاني درباره علت دستگيري عباس پاليزدار سؤال كرد كه وي در پاسخ درباره اخبار منتشر شده مبني بر احضار قاضي اين پرونده به خانه ملت، گفت: من در مورد پاليزدار نمي توانم قضاوت كنم؛ فقط مي دانم در اعترافاتي كه اين فرد داشته نكاتي را بيان كرده كه با حرفهاي اوليه او در دانشگاه متفاوت بوده و محكمه بايد در اين باره نظر دهد.

رئيس مجلس درخصوص علت استعفايش از دبيري شوراي عالي امنيت ملي اظهار داشت: البته من در آن دوره هم رياست موضوع هسته اي را بر عهده نداشتم؛ من دبير شوراي عالي امنيت ملي و نماينده رهبري در اين شورا بودم؛ اما به طور كلي اين مسأله ابعاد مختلفي دارد.

لاريجاني ادامه داد: من از نظر مديريتي با رئيس جمهور اختلاف نظر داشتم و پس از بررسيهايي كه انجام دادم، حس كردم اين اختلافات مي تواند به مجموعه كار لطمه بزند؛ احساس كردم مي توانم در گوشه اي ديگر پستي بگيرم اما نبايد به كشور لطمه زده شود و لذا خود پيشنهاد كردم شخص ديگري جاي بنده گذاشته شود البته من هم به او كمك خواهم كرد. از شما هم مي خواهم به اين مسأله كمك كنيد چرا كه تلاش دشمن گرفتن اين دانش از شماست.

در اين لحظه دانشجويان يكصدا فرياد زدند «انرژي هسته اي حق مسلم ماست.»

* دكترهاي قلابي در كشور!
در بخش ديگري از اين نشست، يكي از دانشجويان به لاريجاني گفت: آيا فردي كه به راحتي درباره مدرك تحصيلي اش سرش كلاه مي رود، صلاحيت صيانت از كشور را دارد؟ كه رئيس مجلس در پاسخ به او تأكيد كرد: فراموش نشود كه ما از اين دكتراهاي قلابي در كشور كم نداريم؛ در اين باره هم اولين مسأله اي كه بايد در مجلس روشن مي شد اين بود كه مباحث پيرامون اين موضوع صحت دارد يا خير كه بر اساس آن كميته اي تشكيل شد و از رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خواستيم موضوع را بررسي كند كه در نهايت گزارش اين بررسي هم در مجلس قرائت شد.

وي با تأكيد بر اينكه دليلي براي پنهان كردن اين موضوع وجود ندارد، گفت: حتي در زمان رأي اعتماد به وزير كشور نيز عده اي خواستند جلسه غيرعلني برگزار شود اما من گفتم كه هر كس هر چه مي خواهد بگويد چرا كه مردم بايد همه چيز را بدانند؛ به هر حال در نهايت بررسيها نشان داد كه صحبتها درباره مدرك وزير كشور درست بوده است.

لاريجاني افزود: پس از قرائت گزارش مذكور، وزير كشور ملاقاتي با من داشت كه بنده در آن ديدار به ايشان تأكيد كردم كه لازم است شما تصميمي در اين خصوص بگيريد و اگر اين موضوعي است كه اشتباهي در آن پيش آمده، شما بايد حقيقت را بيابيد. رئيس مجلس ادامه داد: مسأله ايشان هم اين بود كه كسي از آن اطلاع نداشت؛ البته در اين موارد اصل بر اعتماد است و اگر كسي استاندار شد و گفت من دكترا دارم ما بايد به او اطمينان كنيم چرا كه طبعاً او نبايد خلاف بگويد؛ در موقع رأي اعتماد هم اشكال از مجلس نبود، ايشان اشكال داشتند كه بايد آن را رفع مي كردند؛ ايشان حتماً بايد مي گفتند كه موضوع چيست. به هر حال بررسيهاي ما نشان داد كه مدرك دكتراي كردان واقعي نيست بنابراين من به او توصيه كردم خودش تصميم بگيرد چرا كه مجلسي ها هم در اين باره موضع مشخصي دارند.

در اين هنگام دانشجويان با صداي بلند شعار «استعفا - استعفا» را تكرار كردند كه رئيس مجلس در واكنش به آنان گفت: ما خود راه را بلد هستيم و نيازي نيست شما به ما بگوييد؛ افراد بايد خود بدانند برابر با مصالح كشور چه كار بايد كنند.

لاريجاني همچنين به موضوع دانشگاه هاوايي در دولت هشتم پرداخت و تصريح كرد: در دولتهاي قبل همچنين مواردي وجود داشت و دانشگاههاي قلابي به وجود آمده بود كه يك سري دكتراهاي بي خودي ارايه مي كرد كه البته با عوامل آن برخورد شد؛ اگر كسي مي خواهد درس بخواند مثل بچه آدم برود و درس بخواند ديگر!

* توهين به رئيس جمهور
لاريجاني در واكنش به پرسش يكي از دانشجويان كه با لحني توهين آميز به انتقاد از دكتر احمدي نژاد پرداخت، گفت: شما حق نداريد به رئيس جمهوري كه اكثريت مردم به او رأي داده اند، توهين كنيد؛ شما مي توانيد بگوييد كار مجلس را قبول نداريد اما نبايد بگوئيد اين مجلس را كه مردم به نمايندگان آن رأي داده اند قبول نداريد.
 شنبه 20 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن