تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826401263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لاريجاني: نياز امروز گسترش فرهنگ اسلام ناب محمدي در سطح جهان است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: لاريجاني: نياز امروز گسترش فرهنگ اسلام ناب محمدي در سطح جهان است
خبرگزاري فارس: رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: نياز زمان امروز گسترش انديشه اسلام ناب محمدي در عرصه جهاني است، اين غلو‌آميز نيست، مي‌ارزد كه عده‌اي از طلاب به معلومات روز جهان مسلط شده و اين انديشه اسلامي را در جهان بسط دهند.


به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، علي‌ لاريجاني پنجشنبه شب در چهارمين همايش وحدت و بيداري و در جمع استادان و طلاب حوزه‌هاي علميه، امامان جماعت مساجد و مدارس و روحانيون شاغل در ادارات دولتي استان فارس افزود: جريان اسلامي در چين معلول مهاجرت دو عالم بزرگوار بود كه امروز آرمگاهشان زيارتگاه مردم مسلمان چين است.
وي با تاكيد بر لزوم نگارش كتب اسلامي با زبان قابل فهم ديگر كشورها تاكيد كرد و گفت: در بعد داخلي نيز امروز بيش از هر زمان ديگري نيازمند استقرار فرهنگ ديني در مساجد هستيم.
لاريجاني با بيان اينكه بايد امور فرهنگي جامعه را با مساجد مرتبط كرد، گفت: قرار گرفتن كتابخانه در حاشيه مساجد، انجام فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري در كنار مساجد موجب محوريت مسجد در امور فرهنگي خواهد شد.
رئيس قوه مقننه با اشاره به نگراني‌هايي در خصوص دولتي شدن مساجد برلزوم حفظ استقلال روحانيت و مساجد تاكيد كرد و افزود: نبايد مساجد شكل دولتي به‌ خود بگيرد، اما بايد دولت در عين حفظ استقلال به مساجد كمك كند.
لاريجاني گفت: جريان روحانيت در طول تاريخ اسلام فكر عميق اسلامي را با آراستگي و صحت به دست مسلمانان امروز رسانيد، هيچ جريان و نحله ديگري نتوانست اين مهم را انجام دهد.
وي با بيان اينكه اسلام‌شناسي داراي يك متد و روش است، جريان روحانيت شيعه را جرياني عميق دانست كه توانست وظيفه و مسئوليت خود را به سلامت انجام دهد و گفت: نه اينكه اشكالاتي نيست،‌ هر جريان پركاري بدون مشكل نخواهد بود، اما به قول شهيد مطهري، خطر اصلي منهائيون يعني كساني كه اسلام را منهاي روحانيت مي‌خواهند،‌ هستند.
لاريجاني با يادآوري اينكه وجود جريانات فردي ديگر در اين راستا را نفي نمي‌كند، گفت: يكي از نقاط قوت جريان روحانيت شيعه، حفظ استقلال و ايستادن روي پاي خودش بود، اين را بايد هميشه مورد توجه قرار داد.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي گفت: جمهوري اسلامي بايد از فكر روحانيت اشباع شود، نه اينكه به روحانيت خط فكري بدهد، اگر حوزه علميه كمك خواست بايد كمك كرد، نه اينكه براي روحانيت تعيين تكليف كنيم، امروز به حمدالله شرايط دولت و كشور كمك كننده است، خطري نيست، پايه اين را نگذاريم كه روحانيت رهن‌دار كسي باشد، حتي دولت صالح بايد به حفظ استقلال روحانيت كمك كرد.
لاريجاني مسئوليت روحانيت را در شرايط امروز جهان بسيار حساس دانست و با تصريح اينكه شرايط دنيا تغيير كرده است، گفت: امروز بايد شرايط دنيا را بشناسيم و ببينيم چه انتظاري از روحانيت است، اگر تا ديروز شرايط دروني داشت، امروز اينگونه نيست، دروازه‌ها براي فهم اسلام حقيقي و اسلام ناب محمدي باز شده است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي ابوعلي سينا و ملاصدرا را دردانه‌هاي فلسفه ايران و جهان ناميد و با اشاره به نفوذ فلسفه ابوعلي سينا در غرب، عدم رسوخ تفكرات ناب ملاصدراي شيرازي را يادآور شد و اين دو را به ‌دليل شرايط زمانه دانست.
لاريجاني با انجام مقايسه بين دهه‌هاي اول قرون بيست و بيست و يكم، به تشريح اين قياس پرداخت و گفت: در دهه‌هاي اول قرن بيستم، غفلت از دين چه در شوروي كمونيستي سابق، چه در غرب به بالاترين حد خود رسيده بود و جدايي از دين به صورت جدي وجود داشت.
وي با بيان اينكه در آن دوران در بعد سياسي نيز فكر رقابت‌هاي اقتصادي و نظامي كانون اصلي حركت بود، خاطر نشان كرد: اما در دهه اخير، شرايط از نظر گرويدن به دين كاملا منقلب شده است، اين اختصاص به شرق و غرب هم ندارد، اصل نيازمندي به دين و توجه به خدا در شرق و غرب عالم بروز پيدا كرده و همه به موحد بودن خود تفاخر مي‌كنند.
لاريجاني ادامه داد: سياستمداران امروز همه مي‌گويند ما اهل دين هستيم، در روسيه حاكمان كرملين افتخار مي‌كنند كه به مراكز ديني مي‌روند و در آسياي ميانه مردم بعد از 70 سال به سمت دين باز مي‌گردند،‌ اگر چه آسيب‌هايي در آن دوران ديده‌اند، اما فطرت انساني‌شان از آنان صيانت كرده است.
رئيس قوه مقننه با بيان اينكه در غرب گرايش براي شناخت تفكرات الهي به وجود آمده و گسترش يافته است، گفت: زماني براساس آمارها در غرب قرآن را پرفروش‌ترين كتاب اعلام كردند، حتي بوش در نامه به آيت‌الله سيستاني مي‌نويسد من اهل دين هستم و نماز مي‌خوانم، هر چند مشخص نيست كه چه نمازي مي‌خواند.
لاريجاني با تاكيد بر اينكه امروز زبان سياست تغيير پيدا كرده است، گفت: ممكن است برخي سياستمداران دلقك بازي‌هايي درآورند، اما خيلي از سياستمداران و بزرگان غرب زماني‌ كه فردي به پيامبر اسلام توهين كرد، او را تحقير كردند.
اين مقام مسئول با تصريح اينكه استواري عقلاني تفكرات شيعي در ميان غربي‌ها شناخته شده نيست و آنان اهل بيت را نمي‌شناسند، گفت: اما شيفتگي براي شناختن وجود دارد، سياستمداراني كه قلبشان خيلي سخت است، به اقتضاي شرايط زمانه به اين سمت آمده‌اند.
نماينده مجلس شوراي اسلامي با تصريح اينكه گسترش بيداري در جهان مديون انقلاب اسلامي است، نسبت به وجود جريان‌هايي بر ضد اين بيداري هشدار داد و گفت: بعد از ايجاد موج انقلاب، جرياني سعي در ايجاد انحراف در افكار امام و انقلاب داشت كه جواب نداد،‌ اما حركت معوج كننده آنان بي‌تاثير نبود، اگر چه زياد تاثيري نداشت.
وي ادامه داد: در پي وقوع جنگ 33 روزه، اضطراب عده‌اي را فرا گرفت، موج بدلي ايجاد شد و سعي در ايجاد جنگ شيعه و سني با هدف تخريب جريان بيداري و جلوگيري از عميق شدن اين جريان كرد.
لاريجاني حفظ وحدت بين همه مذاهب اصيل اسلامي، خصوصا شيعه و سني را مورد تاكيد قرار داد و با بيان اينكه برخي از متفكران شيعه بي‌‌آنكه درك درستي از لزوم وحدت داشته باشند، با مطالب و حرف‌هاي خود موجب خدشه‌دار شدن وحدت مي‌شوند، گفت: امروز آنها دين بدلي درست كرده‌اند، دين‌هاي افراطي و معمولان كم‌سواد را به جان متفكرين شيعه مي‌اندازند، توليدات تهي شروع به تكفير شيعه كرده است، اگرچه بسياري از علماي اهل تسنن آن را قبول نداشته و ندارند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: اما اين جريان بدلي درگيري‌هايي را به ‌وجود آورده كه وقت و ذهن عالم اسلام را درگير كرده است تا نگذارد مذاهب مختلف به يكديگر نزديك شوند، اين جريان تكفيري سعي دارد چهره بدي از اسلام عرضه كند و جاي عرضه فكر اصيل را بگيرد.
وي با بيان اينكه جهان امروز جهاني شيفته و تشنه دين است، گفت: در داخل كشور نيز فرصت و تهديد وجود دارد، جرياني اصيل از بيداري در روحانيت و مردم ايجاد شده، مراكز پژوهش ديني افزايش چشمگيري پيدا كرده و طلبه‌هاي فاضلي كه افكار غرب را مي‌شناسند زياد شده است.
لاريجاني گفت: امروز گرايش به مسائل ديني مانند اعتكاف در ميان جوانان و دانشجويان يك سرمايه‌ عظيم براي كشور و انقلاب محسوب مي‌شود، بايد تلاش كرد اين جريان را عميق‌تر كرد.
رئيس قوه مقننه با بيان اينكه روحانيت بايد تهديدات دروني را جدي بگيرد، گفت: روحانيت مسئوليت هدايت مردم و فكر مردم را برعهده دارد و مسئوليتي در قبال نان و آب مردم ندارد، بي‌ترديد مردم به‌ دليل نزديك شدن به روحانيت، در مورد مسكن و گراني گلايه مي‌كنند، اما بايد به مردم گفت روحانيت مسئوليت تورم را ندارد، مسجد و روحانيت مسئول فكر مردم است.
اين مقام مسئول با تاكيد بر اينكه روحانيت بايد منتقل كننده مشكلات مردم به مسئولان باشد، تلاش براي جذب جوانان به مساجد را يكي از وظايف مهم روحانيت دانست‌ و گفت: روحانيت بايد فكرسازي كند، مجلس نيز به حتم نيازمند نظرات روحانيت است، اگرچه تعداد زيادي از روحانيون امروز به عنوان نماينده در مجلس حضور دارند.
لاريجاني با تصريح اينكه يكي از پايه‌هاي تقويت فرهنگ اسلامي مدارس علميه و مساجد است، گفت: هر شهري كه مدرسه علميه با نشاط و مساجدي پرتلاش دارد، چهره بانشاطي هم خواهد داشت، فضاي شهر متاثر از مدرسه علميه و مسجد است.
انتهاي پيام/ش
 جمعه 19 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن