محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826819823
اخبار ويژه كيهان// هركه پولش بيش ، سهمش بيشتر!// ترديد حاميان سابق بيش از ترديد خاتمي است// سانسورچي ارشد رژيم كودتا ليبرال دموكرات شد// تق اين پويش هم درآمد!// آدرس كجاست؟ ما گم شده ايم
واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// هركه پولش بيش ، سهمش بيشتر!// ترديد حاميان سابق بيش از ترديد خاتمي است// سانسورچي ارشد رژيم كودتا ليبرال دموكرات شد// تق اين پويش هم درآمد!// آدرس كجاست؟ ما گم شده ايم
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (18 مهر)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
هركه پولش بيش ، سهمش بيشتر!(خبر ويژه)
به گزارش خبرنگار سياسي كيهان «حسين.م» از اعضاي اصلي يكي از احزاب اصلاح طلب تكنوكرات كه معاون سيدمحمدخاتمي و نماينده مجلس ششم هم بوده، طرحي را تحت عنوان «آيين نامه ائتلاف اصلاح طلبان» طراحي كرده كه براساس آن هزينه حضور قدرتمند ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات آتي 20 ميليارد تومان برآورد شده است.
براساس اين گزارش، وي در بخشي از طرح خود آورده كه يكي از ملاك هاي اعطاي سهم در ائتلاف انتخاباتي ميزان پولي است كه احزاب اصلاح طلب در تامين مبلغ مذكور بپردازند.
گفتني است:«حسين.م» پس از آن اين طرح را تدوين كرده كه تلاش هاي اصلاح طلبان در جهت ايجاد اجماع تاكنون ناكام مانده است و گروه هاي دوم خردادي متعددي خواستار سهم خواهي در انتخابات دوره دهم رياست جمهوري هستند.
ترديد حاميان سابق بيش از ترديد خاتمي است(خبر ويژه)
همكار راديو بي بي سي درباره احتمال تغيير رويكردهاي خاتمي گفت: قاعدتا از فردي در حدود سنين 60 سالگي نمي توان انتظار داشت در عرض 4 سال كلا روحيه، خط مشي، مرام و سلوك فردي اش در سياست و غيرسياست به كلي عوض شود. اين خاتمي همان آقاي خاتمي است.
احمد زيدآبادي، شرط توافق با مردم را هم عجيب دانست و گفت: نمي توان صورتي عيني به چنين توافقي داد. مردم اقشار و گروه هاي متفرقي هستند. اين هم پيش شرط محسوب نمي شود بلكه پس شرط است كه معناي لازم را ندارد.
وي شرط توافق با نظام را هم لزوم احساس تهديد از جانب خارج عنوان كرد و گفت حكومت معتقد است هيچ تهديدي عليه اش در خارج اتفاق نيفتاده و در ماجراي هسته اي بايد رفتار سابق خود را ادامه دهد.
در همين حال نيك آهنگ كوثر كاريكاتوريست سابق نشريات زنجيره اي با بيان اينكه «خاتمي را دوست دارم»، تأكيد كرد: اما شخصاً طرفدار بازگشتش نيستم. مجموعه اي كه او دور خود جمع كرده از فقدان شعور رنج مي برند و آمدن خاتمي فرصتي تاريخي را مي سوزاند.
وي اضافه كرد: من دوست داشتم با زباني به جز زبان مشاركت و كارگزاران كه به نظرم نقاط مثبتي دارند ولي در مجموع احزابي فاسد و ناكارآمد هستند با خاتمي حرف بزنم. ضرر افرادي مثل ابطحي براي خاتمي بسيار بيشتر از كساني است كه تند و صريح از او انتقاد مي كنند. مشاورين خاتمي او را در سه سال گذشته به موجودي حاشيه اي تبديل كرده اند.
از سوي ديگر سايت ادوارنيوز با ابراز نگراني نسبت به بازي باخت- باخت اصلاح طلبان نوشت: خصلت هاي آقاي خاتمي او را در حد يك كارپرداز يا تداركاتچي تنزل داده است كه مي تواند فرصت انتخابات را بدل به معركه اي هر دو سر شكست و خسران براي نيروهاي دموكراسي خواه سازد.
ادوارنيوز اضافه كرد: براي بهبود معيشت مردم نيازي به حضور آقاي خاتمي نيست. بهبود اوضاع اقتصادي كشور و معيشت مردم به گونه اي كه رفاه نسبي به جامعه برگردد به عنوان عمده دليل اصلاح طلبان، دليلي بر لزوم حضور آقاي خاتمي نيست، چرا كه گزينه هاي بهتر و كاراتري هم وجود دارد كه نياز به حضور اصلاح طلبان و به طريق اولي آقاي خاتمي را مرتفع و هزينه هاي حضور ايشان را بلابحث مي سازد.
پايگاه اينترنتي ادوار تحكيم، احتمال شكست خاتمي و هزينه آن را بالا پيش بيني كرد و نوشت: آقاي خاتمي رخ كامل اصلاح طلبي و مهره برتر اصلاح طلبان است. شكست آقاي خاتمي به عنوان نماد اصلاحات هزينه سنگيني به جناح اصلاحات مترتب مي سازد. شكست ايشان در انتخابات قدرت عمل و مانور اقتدارگرايان را افزايش مي دهد و به همين اندازه به قدرت عمل و موضع منتقدانه اصلاح طلبان در خارج از قدرت ضربه مي زند و باعث يأس و ريزش بدنه اصلاحات مي شود. از سوي ديگر وجهه بين المللي اصلاحات را نيز خدشه دار خواهد كرد.
سانسورچي ارشد رژيم كودتا ليبرال دموكرات شد(خبر ويژه)
سانسورچي ارشد رژيم پهلوي ادعا كرد يك ليبرال- دموكرات است و اگر هم مسئوليت وزارت اطلاعات و جهانگردي را در آن رژيم مستبد پذيرفته، براي ايجاد فضاي باز سياسي بوده است(!)
داريوش همايون بهايي وابسته به موساد كه در آن روزگار مديريت نشريه صهيونيستي آيندگان را هم برعهده داشت و به خاطر ميزان وابستگي اش به رژيم كودتايي شاه، هما زاهدي دختر زاهدي عامل كودتاي 28 مرداد را به همسري گرفت، در گفت وگو با نشريه ضد انقلابي شهروند به فحاشي عليه انقلاب ملت ايران پرداخت و گفت: انقلاب اسلامي بدترين اتفاق در اين 80 سال عمر من بود.
اين عنصر سلطنت طلب كه با نشريه ضد انقلابي شهروند مصاحبه مي كرد، دوران مصدق را يكي از دوره هايي دانست كه «بخت ايجاد پادشاهي مشروطه در آن وجود داشت» اما در عين حال مصدق را به خاطر مواجه شدن با رژيم سرزنش كرد و گفت: او بايد روي مبارزه براي ملي كردن نفت تمركز مي كرد و از مبارزات داخلي چشم مي پوشيد چرا كه شاه با فشار شديد خارجي حاضر شد مصدق را بركنار كند.
داريوش همايون توضيح نداد كه چگونه مصدق مي توانست پيگير ملي شدن نفت باشد و از سوي خارجي ها وادار به كناره گيري نشود اما در ادامه اظهارات رياكارانه و متناقض خود ادعا كرد: وزارت اطلاعات و جهانگردي به صورت غيرمنتظره از سوي جمشيد آموزگار به من پيشنهاد شد و همسرم هم توصيه كرد آن را نپذيرم اما من مي خواستم در فضاي باز سياسي، حدود سانسور را مشخص كنم.
برخلاف ادعاي همايون، حضور وي در مسند وزارت و اقدامات وي آن قدر خيانت آميز بود كه حتي اعتراض همكاران سابق وي را در كانون نويسندگان هم برانگيخت.
سانسورچي ارشد رژيم پهلوي همچنين مدعي است: آنجا كه ليبرال دموكرات هستيم، سلطنت طلب نيستيم. ما اين را 16 سال پيش نوشتيم و بعداً ديديم در عمل اين همان ليبرال دموكراسي است(!)
همايون كه اسناد ارتباطات ويژه اش با لانه جاسوسي منتشر شده، بي آنكه انتقادي از كودتاي 28 مرداد كند ادعا كرد آمريكا پس از جنگ سرد بزرگترين نگهدارنده ايران بوده و خطرات بسياري را از سر ايران برداشته است. گفتني است اخيراً هم قطاران همايون 80 سالگي اش را در كلن جشن گرفتند كه در آن عناصري نظير سيروس آموزگار و مسعود بهنود حضور داشتند و به ستايش از وي مبادرت كردند. از جمله بهنود از همايون به عنوان پايه گذار مكتب روزنامه نگاري آيندگان ياد كرد.
افزايش انزجار از زرسالاران يهودي در غرب(خبر ويژه)
انجمن صهيونيستي موسوم به ضد افترا (ADL) كه خود را حامي يهوديان مي داند از تعدد بي سابقه اظهارنظرهاي آنتي سميتيستي (يهودستيزي) در اينترنت پس از ورشكستگي بانكهاي سرمايه گذاري در آمريكا و تصويب طرح مساعدت مالي دولت آمريكا به بازار بورس خبر داد.
به گزارش خبرگزاري قدس به نقل از پايگاه خبري ejpress انجمن مذكور در گزارش خود آورده است: در اين پيامهاي ضديهودي كه در بخش نظرات پايگاههاي مختلف اينترنتي آمده؛ يهوديان به عنوان دست هاي پنهان در دولت و اقتصاد معرفي مي شوند كه با تكيه بر شعار «نظم جهاني يهود» موجب بوجود آمدن اين فاجعه و بحران شده اند. اين انجمن وابسته به زرسالاران يهودي، منتقدان اقتصادي هشداردهنده درباره فاجعه موجود را «نئونازيست»! لقب داد و آنان را متهم به يهودستيزي كرد.
آبراهام اچ فاكسمن رئيس انجمن مذكور گفت: هر وقت اقتصاد جهاني دچار مشكل شده، اقدامات آنتي سميتيستي نيز بالاگرفته است. ما پس از 11سپتامبر فهميديم كه هر وقت اقتصاد جهاني دچار حوادث و لرزش مي شود، يهوديان مورد حمله و شماتت و انتقاد قرار مي گيرند.
در همين زمينه موسسه علمي تحقيقاتي ندا نوشت: بسياري از سايت ها از جمله سايت مشهور yahoo سعي در پاك كردن اظهارنظرها عليه اقدامات لابي يهودي در اقتصاد آمريكا كرده اما از طرف ديگر بسياري از كاربران شبكه از ديگران خواسته اند تا مانع از اين عمل شوند.
ظاهرا ماجرا مشابه همان گلايه دزد سابقه داري است كه مي گفت هر وقت در محله ما چيزي گم و گور و دزديده مي شود، بي انصاف ها به من افترا مي بندند و يكراست مي آيند خانه ما و آرامش براي ما نمي گذارند و از بخت بد، هميشه هم مال دزدي در خانه ما پيدا مي شود.
انتقاد از نفوذ مخرب زرسالاران صهيونيست اكنون به موجي گسترده در آمريكا و كشورهاي اروپايي تبديل شده و اقتصاددانان و سياستمداران بسياري نگران عواقب اين نفوذ ويرانگر هستند. با اين حال صهيونيست هاي ذي نفوذ هر صداي انتقاد و هشداري را با انگ فاشيست بودن خفه كرده و گوينده را معمولا در معرض انزوا، بايكوت و حتي حذف قرار مي دهند.
آدرس كجاست؟ ما گم شده ايم(خبر ويژه)
تكاپوي زمامداران آمريكا و نشست هاي متعدد سران اروپا براي مهار بحران اقتصادي بي سابقه در 70 سال گذشته، مانع از تشديد نگراني ها و احساس سرگرداني در ميان محافل مطبوعاتي غرب نشده است.
در اين باره روزنامه انگليسي تايمز با تأكيد بر اينكه اقتصاد امروز غرب بيش از هر زمان ديگري گنگ و ناشناخته مي نمايد، مي نويسد: ما نمي توانيم آينده اي براي زمامداران اقتصادي اين پيامبران محكوم بيابيم. اكنون كار بسيار دشواري است كه بخواهيم آينده تحولات فعلي را پيش بيني كنيم.
تايمز مي افزايد: ما شده ايم «لبدو» همان قهرمان آنتوان چخوف روسي كه مي خواست دنيايي تازه با آدم هاي جديد دور و بر خود بسازد اما هيچ وقت نه همسرش را فهميد و نه دخترش را درك كرد. او هيچ كس را درك نكرد و همواره متهم مي كرد كه زندگي مجبورش كرده يك گالري از هنر مدرن بسازد. اكنون اقتصاد ما دچار چنين وضعي است. اقتصاد مدرن امروز با همه بيگانه شده يا بهتر بگوييم ما از آن جدا افتاده ايم و دركش نمي كنيم.
روزنامه فايننشال تايمز هم با طرح دغدغه اي مشابه مبني بر اينكه چگونه بانك ها را نجات دهيم، نوشت: رهبران اروپا به اين نتيجه رسيده اند كه نظام هاي بانكي شان در وضعيت بسيار وحشتناكي گرفتار شده اند. آنها بايد چه كنند؟ بسيار آسان است كه بگوييم چه كارهايي را نبايد انجام دهند اما مسئله اين است كه آنها چه كارهايي را بايد بكنند. لحظه اي كه چشمانشان را باز مي كنند، مي بينند بانك هايشان يا بهتر بگوييم نبض اقتصادي كشورشان يك به يك در حال ورشكستگي هستند.
نيويورك تايمز آمريكا هم درباره بحران اقتصادي كم سابقه نوشت: آيا تعجب آور نيست كه بازار اعتماد به نفس خود را از دست داده است؟ يك روز پس از تصويب طرح اجراي تزريق مالي وزارت خزانه داري آمريكا، شاخص هاي بورس يورش به سمت سقوط را آغاز كردند. يعني اين كه كيفيت بازار به شدت پايين آمده است. من نمي دانم چرا باراك اوباما و جان مك كين به دنبال آدرس هاي غلط هستند. بايد يكي به آنها بفهماند آدرس صحيح همان چيزي است كه روز پنج شنبه اتفاق افتاد؛ آغاز بحران شديد مالي جهان.
تق اين پويش هم درآمد!(خبر ويژه)
طرح استفاده از عبدالله نوري براي فشار به خاتمي و واداشتن وي به تندروي از سوي گروه بظاهر حامي خاتمي وارد فاز عملياتي شد.
در راستاي تشديد فشار رواني به خاتمي و كاناليزه و راديكاليزه كردن وي، گروه موسوم به «پويش دعوت از خاتمي» به سراغ عبدالله نوري رفتند. نوري در اين ملاقات گفت: آقاي خاتمي تنها در شرايطي مناسب است بيايد كه قاطعانه تر اقدام كند و از پيش اعلام نمايد كه به فلان تعداد اهداف ولو حداقلي مي خواهد دست بيابد و بر سر اين اهداف ايستادگي و پايداري خواهد كرد، از آن ها عقب نخواهد نشست و طبق وعده عمل خواهد نمود. به باور من آقاي خاتمي اگر بخواهد مي تواند اين گونه باشد و با ايستادگي و قاطعيت بيشتر مي تواند به اهداف تعيين شده خود برسد. اگر آقاي خاتمي بيايد و محكم بايستد ان شاءالله در انتخابات و پس از آن موفق خواهد شد. اما اگر اهداف مشخصي را تعيين نكند و يا آمادگي ايستادن بر سر آرمان ها، برنامه ها و اهداف تعيين شده خود را نداشته باشد، احتمال ناكامي ايشان حتي پس از پيروزي در انتخابات افزايش مي يابد و به نظرم بهتر است نيايد».
عبدالله نوري همچنين اظهار داشت: مساله اصلي آقاي خاتمي بايد اين باشد كه آيا حاضر است براي دستيابي به برنامه ها و اهدافش ايستادگي كند يا نه، وگرنه به باور من ديگر نگراني ها و دغدغه ها از اهميت كمتري برخوردارند.
پيش از اين برخي محافل پيش بيني كرده بودند كه بحث نامزدي شيخ به اصطلاح خاموش(نوري)، صرفاً در جهت راديكاليزه كردن فضا و واداشتن اصلاح طلبان به حركت در مجراي پروژه تعريف شده ساختارشكني (تكرار راه طي شده در بن بست) است.
نكته قابل تامل اين كه مدعيان حمايت از خاتمي - كه لابد ابتدا بايد به تصميم رسيده و سپس، از وي حمايت كرده باشند- به ملاقات نوري رفته اند تا براي آمدن يا نيامدن نامزد مطلوب آنها شرط و شروط تعيين كند و مانند يك مرشد رهنمود دهد!
جالب اينكه سايت بنياد باران و ديگر سايت هاي به ظاهر حامي نامزدي خاتمي هم اظهارات عبدالله نوري را در صدر اخبار خود نشاندند تا معلوم شود در حمايت از خاتمي، خيلي هم مطيع او نيستند بلكه خاتمي را هم بازيگري از ميان ده ها بازيگر كه بايد مديريت شود، تلقي مي كنند!
العربيه: اين رهگيري نشان داد ايران قدرت برتر است(خبر ويژه)
مدير اخراجي دفتر شبكه العربيه در تهران گفت: نشاندن اجباري يك هواپيماي مجارستاني (وابسته به ناتو) در ايران، پيامي مستقيم به آمريكاست. حسن فحص درگفت وگو با تلويزيون العربيه گفت: اين اقدام نشانگر آمادگي ايران براي مقابله با هرگونه نقض حريم هوايي اين كشور است.
فحص گفت: نظاميان ايراني به ويژه سپاه پاسداران تحولات سياسي و نظامي در منطقه به ويژه ازسوي آمريكا را به دقت دنبال مي كنند و از مناطقي كه از نظر نظامي و سياسي در آنها خلأ وجود دارد بهره مي برند و آنها را پر مي كنند.
وي اضافه كرد: نيروهاي ايران مي خواهند برتري و قدرتمندي خود را براي مقابله با هرگونه پيش آمد احتمالي نشان دهند و براي نيروهاي آمريكايي اين پيام را مي رسانند كه در آمادگي بسر مي برند و مي توانند خلأ موجود در امنيت منطقه را پر كنند و نيروي قدرتمند در منطقه هستند
پنجشنبه 18 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
-
گوناگون
پربازدیدترینها