تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820681258




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

غذاي شما دواي شماست !


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: بیماريهای قلب و عروق، به همراه سرطان و تصادفات رانندگی کماکان بالاترین عامل مرگ و میر انسانها را در قرن بیست و یکم تشکیل میدهد. بیماریهای ایسکمیک قلبی و تصلب شرائین بهصورت معضل مبتلابه اکثریت اعضای جوامع انسانی درآمده است.برای مهار یا تعدیل عوامل خطرزای (ریسک فاکتورها) چندگانه بیماریهای ایسکمیک قلبی چنانچه به روال متعارف مراجع و منابع درمانهای مدرن عمل كنيم بیمار، میبایستی چندین فراورده دارويی شیمیایی متفاوت برای کنترل عوامل خطرزايی همچون غلظت خون، فشار خون، چربیهایخون و قند خون استفاده كند، که بر این اساس ضمن تحمیل عوارض جانبی ناخواسته هر یک از فراورده های مصنوعی مزبور به بیمار، ناگزیر میبایستی تداخلات بین این داروها رعايت شود.
اکثر داروهای تجویز موجود (شیمیایی)، آنهم قدیمیترین شان قدمت ساخت و مصرف قریب50-40 ساله دارند و هنوز هم بسیاری از عوارض ناخواسته جانبی این داروها برایمان شناخته شده نیست و به همین دلیل مصرف نگهدارنده و طولانی مدت اینگونه داروها برای مهار یا پیشگیری یک عامل خطرزای قلبی میتواند تبعات چندگانه ای برای بیمار به بار آورد.
این در حالی است که بسیاری از گیاهان دارويی موجود در جهان و ایران با قدمت مصرفی بیش از هزاران سال، اثر درمانی کارآمد و بیخطر و عدم عوارض سوء خود را بر بدن به هنگام پیشگیری و درمان امراض مختلف قلبی طی دوره طولانی مدت به اثبات رسانیدهاند و بارها طی پژوهش های مدرن و آکادمیک در بوته آزمایشات علم نوین داروسازی و پزشکی مورد بررسی و مطالعه و کارآزمايی بالینی قرار گرفته و تايید شده اند و بر این منوال اینجانب نیز طی پژوهشهای متعدد تجربی در دانشکدههای داروسازی و پزشکی با همکاري متخصصین بالینی رشتههای مختلف داخلی تعدادی از این گیاهان دارويی موثر بر قلب و عروق را در دانشگاه علوم پزشکی آزمودهام. به عنوان نمونه میتوان موارد زیر را عنوان كرد:
شاید نتوان مثالی از داروهای شیمیایی آورد که همزمان بتواند 4ریسک فاکتور ایسکمی را مهار كند ولی یک گیاه دارويی شایع مصرف سیر Garlic چنانچه در دز دارويیاش مصرف شود میتواند همزمان باعث کاهش تجمع پلاکتی، کاهش فشار خون مقاوم به درمان، کاهش کلسترول و کاهش زیادی قند خون شود. این گیاه سیر با داشتن ترکیباتی همچون گليكوزيدهاي سولفوره و پروستاگلاندین و... قادر به اعمال چنین اثراتی است.
گیاه زالزالک وحشی (کراتاگوس) Hawthorn با داشتن ترکیباتی همچون کوئرستین، ویتامینث و نوعی گلیکوزید قادر به اعمال اثرات درمانی – پیشگیری کننده کاهنده فشار خون، تنظیمکننده قلب، مقوی قلب، ضد تصلب شرائین و آرامبخش و باز کننده عروق کرونر قلب ، تقویت و ترمیم عضلات صدمه دیده قلب و تسهیل کننده گردش خون است.
گونهای از گیاه سیاه گیله یا قره قات (Bilberry) به سبب دارابودن ترکیبات آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین کاروتن، اینوزتیول، میرتیلین، آربوتین، ارکلولین و میرتسیلین دارای خاصیت محافظت و انعطاف پذیری عروق کوچک و کاهندگی چربی قندخون و اثرات مفید خونی وضد لخته خون است.
نوعی گیاه فلفل قرمز (Cayenne) با داشتن مقادیر زیادی ویتامین ث، کاپساتیسین، اسانس کاروتن، کاپسوروبین، لوتئین و ترکیبات ضد اکسیدان واجد اثرات مفید تسهیل جریان خون عروقی، ضد التهابی، محافظت عروقی و ضد فشار خونی وکاهش کلسترول است.
گیاه زنجبیل (Ginger) با داشتن ترکیبات اسانسی (زنجبیرون ، کورکومن، بیزابولون) و ضد اکسیدانی واجد اثرات مفید درمانی محافظت و تقویت قلب وکاهش چربیهای خون و کلسترول و خواص مفید جریان خونی و کاهش فشارخون است.گیاهان دارويی بهطور عام به موجب سنخیت مصالح ساختاری پیکرشان با ترکیبات سازنده بدن انسان و نیز واجد بودن ترکیبات مصلح دارای بیشترین تأثیرات مفید بر بدن طی مصرف طولانی هستند.
امروزه علم گیاه درمانی (فیتوتراپی) به صورت یک رشته دانشگاهی در کشورهای استرالیا، کانادا و آمریکا تدریس میشود و این گیاهان به شکل دارويی نوین (قطره و قرص و کپسول) در بازار دارويی یافت میشوند.
فراموش نکنیم که بیش از هزار سال پیش نابغه بزرگ ایرانی (ابن سینا) گفته است «غذای شما دوای شماست دوای شما غذای شماست.»
منبع: همشهری آنلاین






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن