تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ربا خوار از دنيا نرود، تا آن كه شيطان ديوانه اش كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855760655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جشنواره‌ي برترين‌هاي صنعت گردشگري با معرفي 65 برگزيده پايان يافت رييس هيأت داوران: ارزيابي‌ها به‌نوعي غيرمستقيم ارزيابي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جشنواره‌ي برترين‌هاي صنعت گردشگري با معرفي 65 برگزيده پايان يافت رييس هيأت داوران: ارزيابي‌ها به‌نوعي غيرمستقيم ارزيابي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: گردشگري

جشنواره‌ي برترين‌هاي صنعت گردشگري با اعلام برگزيدگان اين حوزه و اعطاي ديپلم افتخار و تنديس جشنواره به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي اين مراسم مريم سرمست ـ دبير جشنواره ـ در سخناني كوتاه فعاليت دبير‌خانه‌ي اين جشنواره را تشريح كرد و گفت: در ابتداي كار با همراهي گروهي از مشاوران زبده و بررسي تجربه‌هاي جهاني و نمونه‌هاي موفق و با مشورت گروه داوران، نظام‌نامه‌ي جشنواره‌ تبيين و به تأييد شوراي سياست‌گذاري رسيد.

وي ادامه داد: پس از فراخوان عمومي جشنواره در نشريات براي بيش از سه‌هزار مخاطب اطلاعات كامل جشنواره فرستاده شد. در نهايت، با پي‌گيري‌هاي انجام‌شده درخواست نامزدي 700 مجموعه و حدود 914 مورد براي نامزدي در دريافت جايزه نهايي شد.

سرمست بيان كرد: نشست‌هاي مكرر گروه داوران و گروه‌هاي تخصصي هفت‌گانه داوري به اعلام 117 نامزد براي مرحله‌ي نيمه‌نهايي منجر شد كه از اين تعداد، سرانجام 65 نفر منتخب به‌عنوان برندگان اين جشنواره تعيين شدند.

دبير جشنواره‌ي برترين‌هاي صنعت گردشگري يادآور شد: اين دبيرخانه با 25 نفر همكار ثابت و بيش از 40 كارشناس مشاور به‌صورت پاره‌وقت از دوسال پيش فعال بوده است و هم‌زمان فعال‌سازي سايت خبري، برنامه‌ريزي براي نمايشگاه، انتشار كتاب طلايي جشنواره و كارگاه‌هاي آموزشي را پي‌گيري كرده است.

وي افزود: اميدوارم در دوره‌هاي بعد نيز همكاري همه‌جانبه‌ي انجمن‌هاي صنفي گردشگري، دفاتر خدمات مسافرتي، اتحاديه‌هاي هتل‌داران و ديگر دست‌اندركاران بخش دولتي و خصوصي شامل حال برگزاركنندگان اين جشنواره شود.

به گزارش ايسنا، جمشيد حمزه‌زاده ـ مدير كل گردشگري داخلي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ـ نيز در سخناني گزارشي از روند فعاليت‌ها و برنامه‌هاي توسعه‌ي گردشگري داخلي ارايه كرد و بار ديگر بر دخالت‌ نكردن سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در برگزاري اين جشنواره و انتخاب برگزيدگان تأكيد كرد.

اسدالله عباسي ـ رييس فراكسيون ميراث فرهنگي و گردشگري مجلس شوراي اسلامي ـ نيز در سخناني كوتاه بر غناي فرهنگي، طبيعي و تاريخي ايران تأكيد كرد و گفت: نهاد قانون‌گذاري و اجرايي كشور بايد با همكاري و تعاملي مناسب و منطقي، راه را براي شكوفايي گردشگري و توسعه‌ي پايدار كشور هموار كند.

او اظهار داشت: اميدوارم در دهه‌ي 90 و تا پايان برنامه‌ي پنجم توسعه،‌ صنعت گردشگري كشور جايگزين صنعت نفت شود و شاخص‌هاي توسعه‌ي كشور را با كمك همه‌ي دولتمردان و بخش خصوصي گردشگري و دستاوردهاي اقتصادي آن تشكيل دهد.

عباسي يادآور شد: بايد تلاش كرد، طرح‌هاي توسعه‌ي گردشگري مانند آزاد‌راه تهران ـ شمال به آرزويي صرف براي فعالان و علاقه‌مندان به سفر تبديل نشود.

رييس فراكسيون ميراث فرهنگي و گردشگري مجلس با بيان اين‌كه با وجود همه‌ي ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي گردشگري در كشور، از لحاظ بهره‌مندي از اين ظرفيت‌ها تا نقطه‌ي مطلوب فاصله داريم، گفت: ميراث به‌جا مانده از اقوام‌، اديان و گروه‌هاي مختلف و هم‌چنين نعمت‌هاي فراوان موجود در كشور نيازمند حفظ و صيانت‌اند، بايد تلاش كنيم تا از طريق توسعه‌ي زيرساخت‌ها اين ظرفيت‌ها به بهره‌برداري برسند.

محمدشريف ملك‌زاده ـ معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ـ نيز بار ديگر بر انجام 80 درصد از فعاليت‌هاي نرم‌افزاري گردشگري در كشور تأكيد كرد و گفت: ما منابع و پتانسيل‌هاي موجود را به جاذبه و مسير تبديل كرده‌ايم. اميدوارم با تبديل اين منابع به محصول و جاذبه‌ي گردشگري به توسعه‌ي واقعي و پايدار گردشگري بتوانيم دست پيدا كنيم.

به گزارش ايسنا، رييس روحاني ـ رييس هيأت داوران نخستين جشنواره‌ي برترين‌هاي صنعت گردشگري ـ گزارشي كوتاه را از روند داوري بسته‌هاي دريافتي در اين جشنواره ارايه و بيان كرد: نتيجه‌ي كار داوران بايد اين‌قدر ملموس باشد كه ديده شود و طبيعتا هرگونه بحث درباره‌ي خوب يا بد بودن بايد به پس از برگزاري جشنواره واگذار شود.

وي با بيان اين‌كه برگزاري جشنواره با شجاعت زياد آغاز شد، ادامه داد: اين جشنواره محصول بارز اعتماد سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري به بخش خصوصي بود و 750 ساعت كاري براي ارزيابي و بررسي بسته‌هاي دريافتي صرف شد.

رييس روحاني با بيان اين‌كه فهرست اوليه‌ي ثبت نام شدگان 250 نفر بودند، اظهار داشت: اين در شرايطي بود كه در آغاز كار فقط 44 تا 45 نفر براي حضور در جشنواره ثبت نام كرده بودند.

وي عمده‌ي داوران اين جشنواره را استادان و متخصصان صنعت گردشگري دانست و گفت: بيش از 40 درصد اين داوران در بخش‌هاي دانشگاهي و اجرايي مشغول به كار هستند و همه بين 12 تا 42 سال تجربه دارند.

او ادامه داد: با وجود اين‌كه حوزه‌ي كاري در اين جشنواره را بسيار وسيع گرفته بوديم، اما به آرزوي خود براي ارزيابي همه‌ي حوزه‌هاي موجود در صنعت گردشگري نرسيديم. به‌عنوان مثال، در حوزه‌ي سفره و سرويس ايراني علاقه‌مند به بخش دولتي بوديم كه متأسفانه اتفاق نيفتاد.

وي با بيان اين‌كه قرار بود، داوري اين جشنواره به‌صورت DLP باشد، گفت: ارزيابي‌هاي صورت‌گرفته‌ي اين جشنواره به‌نوعي غيرمستقيم ارزيابي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري است.

او با بيان اين‌كه 150 محصول و واحد كاري را زير نظر گرفتيم، اظهار كرد: اطلاعات شبكه‌يي و اطلاعات عمومي براي داوري استخراج و در نهايت، منتخبان برگزيده شدند.

رييس روحاني به وجود گسست‌هايي در حوزه‌ي گردشگري اشاره كرد و افزود: اين گسست‌ها اجازه‌ نمي‌دهند، خصوصي‌سازي به‌معناي واقعي به ثمر برسد. ازسوي ديگر، با وجود كساني كه در صنعت گردشگري فعاليت مي‌كنند و روزانه بيش از 25 گردشگر خارجي دارند، اما سواد و دانش لازم را براي حضور در اين عرصه ندارند، بايد گفت اين صنعت به‌طور جدي نيازمند كنترل و مديريت است.

به گزارش ايسنا، در حوزه‌ي رستوران‌ها و واحدهاي پذيرايي ديپلم افتخار به رستوران «هزار نقش» به مديريت سيدمحمد عمادي و به رستوران «صالح» در سراوان به مديريت نوشاه ملا‌زهي و تنديس اين بخش به رستوران هتل «رامتين» تهران به مديريت سيف‌الله دري اعطا شد.

در گروه سفره و سرويس ايراني با تقدير از قهوه‌خانه‌ي «آذري» ديپلم افتخار به سفره‌خانه‌ي «باغ‌سراي تهران» به مديريت حميد پيروي و تنديس جشنواره به سفره‌خانه‌ي «عالي‌قاپو» به مديريت رشيدي طرقي اعطا شد.

در بخش كاركنان صنعت گردشگري ديپلم افتخار به مهدي ذالفقاري از گناباد، عليرضا اسلام‌پناه از شاهرود، مهناز فاضلي از تهران، داوود ملايي آونجي و احمد ديناري از خراسان رضوي، علي جعفريه از تهران و تنديس جشنواره به محمد جهانشاهي اعطا شد.

در بخش كاركنان غيردولتي و خبرنگاران ديپلم افتخار به سعيد خامسي‌پور، آناهيتا خزيد و تنديس جشنواره به محمدعلي مشكيان از روزنامه‌ي اطلاعات رسيد.

در حوزه‌ي پيشكسوتان صنعت گردشگري، ديپلم افتخار به محمود يوسف‌زاده پيشكسوت هتل‌داري، ابوالقاسم مهاجرتي پيشكسوت امور مسافرتي و گردشگري و تنديس جشنواره به كيومرث غفاري راهنماي گردشگري اهدا شد.

در حوزه‌ي انجمن‌هاي صنفي، ديپلم افتخار به آذربايجان شرقي رسيد.

ديپلم افتخار در بخش هتل نيز به هتل «مشير ‌الممالك» به مديريت اصغر نبي در يزد، هتل بين‌المللي «قصر» مشهد به مديريت محمود سزاوار، هتل «رامتين» به مديريت سيف‌الله دري و تنديس جشنواره به هتل صفارييه يزد به مديريت محسن صانعي قاليباف اهدا شد.

در حوزه‌ي كاربري اقامتي و پذيرايي اماكن قديمي نيز هيأت داوران تنديس جشنواره را به اسكويي مدير هتل «كندوان» اهدا كرد.

تنديس جشنواره در حوزه‌ي مراكز گردشگري تفريحي و سرگرمي به مؤسسه‌ي «قلعه‌ي سحرآميز» تهران به مديريت يدالله يعقوبي و در حوزه‌ي مراكز خريد به مركز خريد «الماس مشهد» به مديريت صابري‌فر اهدا شد.

در حوزه‌ي گردشگري سلامت ضمن اعطاي ديپلم افتخار آب‌درماني هتل‌ «رينه لاهيجان» به مديريت اصغر نهضت، تنديس جشنواره به مجتمع آب‌درماني «سبلان» به مديريت ناصر قاسمي‌نيا داده شد.

داوران جشنواره‌ي برترين‌هاي گردشگري در حوزه‌ي انتشارات و تبليغات گردشگري ديپلم افتخار را به اداره‌ي ميراث فرهنگي گناباد ـ ميثم موحدي‌فر ـ و مؤسسه‌ي «طبيعت» به مديريت محمدعلي اينانلو اعطا كرد و تنديس جشنواره را به مؤسسه‌ي ايران‌شناسي به مديريت اميرحسين بختياري اعطا كرد.

مدير مسؤول ماهنامه‌ي تخصصي «جاده‌هاي سبز» ـ علي گل‌گلاب ـ نيز تنديس جشنواره را در حوزه‌ي مجلات و ماهنامه‌هاي تخصصي دريافت كرد.

هيأت داوران نخستين جشنواره‌ي برترين‌هاي صنعت گردشگري در حوزه‌ي مديريت جاذبه‌هاي ميراثي به‌علت محدوديت‌ تعدادي بسته‌هاي رسيده موفق به ارزيابي نشد. داوران در حوزه‌ي مناسبت‌هاي گردشگري ديپلم افتخار را به مركز علمي و فرهنگي دانشجويان اعطا كردند و از اعطاي تنديس جشنواره منصرف شدند.

ديپلم افتخار در حوزه‌ي گشت‌نامه‌ها به دفتر خدمات مسافرتي «پرسپوليس» به مديريت مسعود غلامي و تنديس جشنواره به شركت «آخشيگان» به مديريت كيوان‌دخت امين اعطا شد.

در حوزه‌ي نهادها و سازمان‌هاي ميزبان ديپلم افتخار به دهياري كلاته‌ي رودبار به مديريت مصطفي بينايان و تنديس جشنواره به انجمن دوست‌داران «دِماغ» به مديريت سعيد اعرابي داده شد.

هيأت داوران در حوزه‌ي مؤسسات پولي، حمايتي و غذايي ديپلم افتخار را به مؤسسه‌ي «خاوران» به مديريت محمدحسين مقيمان، مؤسسه‌ي «مبلمان صادقي» به مديريت حسين رييس‌ صادقي، عبدالخالق شاهرخي در حوزه‌ي صنايع دستي و تنديس جشنواره را به علي‌اصغر تجويدي اعطا كرد.

در حوزه‌ي مؤسسات پشتيبان صنعت گردشگري با وجود حضور شركت‌هاي بيمه‌يي و خدماتي، شرايط لازم براي نمايندگي اين مؤسسات پديد نيامد و ديپلم افتخار اين بخش به اباذر افشار مدير مؤسسه‌ي «ايران تكنولوژي» داده شد.

در حوزه‌ي مؤسسات آموزشي و نيروي انساني ديپلم افتخار به مؤسسه‌ي «مجمع» به مديريت محمدحسين مجمع، زاهد قادري و صادقي اعطا شد.

تنديس جشنواره در حوزه‌ي منابع درسي گردشگري به سازمان «مديريت صنعتي جنوب» به مديريت علي‌اكبر توحيدي و مدرسه‌ي مهمان‌ياري و مؤسسه‌ي آموزشي «ماربين» به مديريت مهرداد تابتلي اهدا شد.

در حوزه‌ي دفاتر خدمات مسافرتي ديپلم افتخار به آژانس مسافرتي «گردشگران شهر خورشيد» به مديريت محمدصادق امين‌شريعتي، «اكوتوريسم بوانات» به مديريت برزگر و تنديس جشنواره به شركت «قدس‌گشت» به مديريت سيدمجتبي تهراني اهدا شد.

در حوزه‌ي گردشگري خارجي نيز آژانس «ايران‌دوستان» به مديريت واقفي تنديس جشنواره را دريافت كرد.

حاشيه‌ها

* در حركتي نمادين به زهرا حاتمي‌ ـ همسر علي حاتمي، كارگردان فقيد ـ به‌عنوان يكي از ميراث‌هاي بزرگ هنري و معنوي كشور ازسوي برگزار‌كنندگان جشنواره توسط معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري لوح تقدير اهدا شد.

* در زمان معرفي برگزيدگان، اعلام شد كه ديپلم‌هاي افتخار برگزيدگان آماده نيست و در روزهاي آينده به منتخبان داده خواهد شد.

* محمدعلي مشكيان ـ‌ خبرنگار برگزيده‌ي جشنواره‌ ـ نيز توجه بيشتر رحيم‌مشايي را به ارتباطات رسانه‌يي در حوزه‌ي گردشگري خواست و گفت: آقاي مشايي خواسته يا ناخواسته همواره مورد توجه رسانه‌هاست؛ اما درخواست مي‌كنم به رسانه‌ها به‌عنوان يكي از محورهاي مهم توسعه‌ي گردشگري توجه بيشتري كند.

رحيم‌مشايي در پاسخ گفت: البته توجه داريد كه توجه رسانه‌ها به من چطور است؟! من واقعا رسانه‌ را دوست دارم و براي آن ارزش و احترام قايلم.

* كيومرث غفاري ـ راهنماي برگزيده‌ي جشنواره‌ ـ از آغاز پنجاهمين سال تورليدري خود خبر داد و گفت: من سال 1338 نخستين تور خود را راهنمايي كردم. رحيم‌مشايي در ادامه‌ي اين جمله گفت كه من يك‌سال پس از نخستين تور شما به دنيا آمدم!

* ازسوي رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كارت تورليدري به زهرا و نيلوفر برزگر به‌عنوان خردسال‌ترين راهنمايان گردشگري از روستاي برزگر استان فارس داده شد.

هم‌چنين برزگر ـ برگزيده‌ي بخش دفاتر خدمات مسافرتي ـ كه پدر راهنمايان خردسال كشور است، گفت: ما خانواده‌ا‌ي روستايي هستيم كه به‌دليل علاقه به گردشگري به اين عرصه‌ وارد شديم و با همكاري مسؤولان توانسته‌ايم مدال طلاي اسپانيا را براي كشور كسب كنيم.

وي به فروش عكس دختران خردسال خود به‌عنوان راهنماي گردشگران به قيمت 30 پوند در انگليس نيز اشاره كرد.

* يكي از برگزيدگان جشنواره پيشنهاد كرد كه محمود احمدي‌نژاد ـ رييس‌جمهور ـ به‌دليل تعدد مسافرت‌هاي استاني به‌عنوان برترين گردشگر انتخاب شود.

* حضور چهره‌هاي سياسي و تعدادي از نمايندگان مجلس در ميان مهمانان قابل توجه بود. هم‌چنين در زمان برگزاري مراسم اختتاميه‌ي جشنواره‌ي برترين‌هاي صنعت گردشگري گفته مي‌شد كه برخي از اسپانسرها و اعضاي هيأت داوران در ميان برگزيدگان بودند.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 17 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن