تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802804208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك مسوول: پاسخگويي و تامين سلامت همراه با عدالت، هدف نظام سلامت كشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك مسوول: پاسخگويي و تامين سلامت همراه با عدالت، هدف نظام سلامت كشور است
داخلي. علمي. كنگره. اپيدميولوژي.

معاون هماهنگي و دبير مجامع شوراهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: سلامت، تامين عادلانه مالي و پاسخگويي از اهداف نظام سلامت كشور است كه براي دست يابي به عدالت در سلامت، ارايه خدمات مناسب موثر است.

علي‌رضا دلاوري روز سه‌شنبه در پنجمين كنگره اپيدميولوژي ايران در سرسراي تازه تاسيس دانشكده پزشكي سنندج، افزود: براي ريشه‌يابي و بررسي نيازهاي افراد جامعه، فعاليت انجمن اپيدميولوژي و حضور افراد متخصص در اين عرصه ضرورتي اجتناب ناپذير است.

وي كه با موضوع روند عدالت در تامين مالي نظام سلامت ايران سخن مي‌گفت، اظهارداشت: واژه عدالت سال‌هاست كه وارد مقوله سلامت شده و دولت‌ها در تامين سلامت مردم جامعه خود به دنبال اجراي كامل عدالت سلامت هستند و در كشور ما نيز به شكل‌هاي مختلف اين عدالت در حوزه سلامت خود را نشان داده است.

دانش اپيدميولوژي امروز با بهره‌گيري از تخصص و توان متخصصان و صاحب - نظران توانسته بسياري از معضلات جامعه را شناسايي و راه حل‌هاي مناسب براي رفع اين معضلات پيدا كند.

رييس انجمن اپيدميولوژيست‌هاي ايران نيز در اين كنگره گفت: اين انجمن فعاليت خود راازهشت سال قبل آغاز كرده و اكنون باحدود ‪ ۱۰۰‬اپيدميولوژيست متخصص فعاليتش ادامه دارد.

ابوالحسن نديم، برگزاري كنگره‌هاي علمي در مناطق محروم و مرزي را از اولويت‌هاي كاري اين انجمن دانست و افزود: تاكنون پنج كنگره در استان‌هاي محروم و مرزي بوشهر، خوزستان، سيستان و بلوچستان، كرمان، آذربايجان غربي برگزار شده و امسال نيز در كردستان برگزار مي‌شود.

وي گفت: انجمن از طريق برگزاري كنگره‌هاي علمي و با گردآوري متخصصان اين بخش به فعالان بخش اپيدميولوژي خط مي‌دهد و آنها را در جهت انجام امور كاري با هم هماهنگ مي‌كند.

وي تبادل نطر، تجربه و بررسي بيماري‌هاي موجود در كشور و همچنين استان‌ها كه در كنگره بررسي مي‌شود را از اهداف كلي برگزاري كنگره‌هاي سراسري دانست.

نديم گفت: ما دركشور نياز به يك سيستم مستمرپايش داريم كه بتواند عوامل تعيين‌كننده در بيماري را تعيين و با برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري صحيح در جهت رفع آن تلاش كند.

وي نياز به سيستم مراقبت مستمر را نيز مورد تاكيد قرار داد و افزود: با جمع آوري آمار و اطلاعات كافي از حوزه سلامت و ارزشيابي اين اطلاعات مي‌توان تصميم درست در مورد نحوه برخورد و مبارزه با بيماري‌ها گرفت.

وي حضور اپيدميولوژيست‌ها را در تمام بخش‌هاي جامعه يك نياز اساسي دانست و گفت: يك اپيدميولوژيست بايد تمام عوامل در جامعه را مورد ارزيابي قرار دهد و بداند كه چه عواملي و چگونه بر روند سلامت تاثير و آن را تهديد مي‌كنند.

نديم حوزه كار اپيدميولوژيست‌ها را بسيار وسيع خواند و افزود: افراد فعال در اين حوزه بايد به تمام حوزه‌ها سركشي و آن را ارزيابي كنند.

رييس مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز در اين نشست به بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام به عنوان بيماريهاي خطرناك امروز جهان اشاره كرد و گفت: نظام‌هاي سلامت كشورها بايد اين مساله را در اولويت‌هاي برنامه خود قرار دهند.

محمدمهدي گويا افزود: اكنون از يك هزار و ‪ ۴۱۵‬عامل بيماري زا در جهان ‪ ۸۶۸‬بيماري مشترك بين انسان و حيوان است.

وي گفت: اين مساله نياز به مراقبت را در نظام‌هاي سلامت بيش از پيش طلب مي‌كند و بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي اظهار داشت در جهان دو نوع بيماري وجود دارد كه برخي از آنها جهاني و برخي نيز مقطعي و فصلي است.

وي بيماري سل، ايدز، مالاريا و آنفلوانزاي پرندگان را از جمله بيماري‌هاي جهاني برشمرد و گفت: دنيا براي مقابله با اين بيماري‌ها برنامه‌هاي جامع و كاملي دارد.

وي كنترل و پيگيري از بيماري‌ها را از برنامه‌هاي مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت دانست و افزود: در جهت پيشگيري و مبارزه با اين بيماري‌ها برنامه‌اي كلان داريم كه كمترين آسيب را به سلامت انسان و جامعه برساند.

وي گفت: براي هريك از بيماري‌هاي موجود در كشور سياستي خاص داريم و برخي از اين بيماري‌ها را فقط كنترل و برخي را نيز كاهش مي‌دهيم و در صدد حذف كامل برخي ديگر از بيماري‌ها هستيم.

اين كنگره علمي به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.ك/‪۲‬
 سه شنبه 16 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن