واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: مديرعامل شركت گاز استان مازندران خبر دادبرخورداري 96درصد خانوارهاي شهري از گاز
102جايگاه CNG تا پايان سال جاري در مازندران راهاندازي ميشودساري – خبرنگار دنياي اقتصاد: مديرعامل شركت گاز استان مازندران از برخورداري 96درصد خانوارهاي شهري استان از گاز طبيعي خبر داد.
محسن عرب مقصودي، با بيان مطلب فوق با اشاره به اينكه استان مازندران داراي 17 شهرستان، 51شهر، 45 بخش و بيش از 3هزار و 100روستا و آبادي است، افزود: براساس بررسيهاي به عمل آمده از سوي شركت گاز استان، بيش از يك هزار و 800 روستاي مازندران با ساخت خط لوله قابلگازرساني است كه تاكنون 992 روستا و 35شهر كه شامل 96درصد خانوارهاي شهري استان ميشود، از نعمت گاز طبيعي برخوردار شدهاند.
وي تعداد مشتركان شركت را در شهرها و روستاهاي استان 6ميليون و 460هزار و 70مشترك اعلام كرد و افزود: شركت گاز استان مازندران در بخش گازرساني روستايي رتبه اول و در بخش گازرساني شهري رتبه دوم را در كشور به خود اختصاص داده است.
عرب مقصودي با بيان اينكه گازرساني به دو شهر زرگر محله و زيرآب در بابل نيز در حال انجام است، در رابطه با خط تعذيه شهر زير آب گفت: تاكنون آزادسازي 5/1كيلومتر از مسير انجام گرفته و براي 19كيلومتر ديگر به دليل قرار گرفتن در مسير جنگلي با ادارهكل منابع طبيعي در حال رايزني هستيم.
وي افزود: در صورت آزادسازي مابقي مسير، با افزايش تيمهاي اجرايي، طرحهاي گازرساني زرگر محله وزير آب دهه فجر سال جاري به بهرهبرداري ميرسند.
مديرعامل شركت گاز استان مازندران در ادامه از انجام اقداماتي به منظور اصلاح ظرفيت شبكههاي خطوط تغذيه و توزيع استان و طرحهاي تنظيم براي اصلاح ظرفيت ايستگاهها به دليل افزايش زيرساختها در جهت رفع افت فشار در مواقع ضروري خبر داد و گفت: چون مازندران در انتهاي خط لولهكشي گاز قرار دارد، با وجود كارهاي انجامشده، در زمان مصرف (پيك زمستان) كه كمبود بار و افت فشار را در طول خطوط خواهيم داشت، داراي وضعيت بسيار بحراني خواهد بود.
وي با بيان اينكه در صورت افت فشار گاز، مازندران اولين استاني است كه با قطعي گاز مواجه خواهد شد، تصريح كرد: با انجام زيرساختهاي در دست اجرا از سوي شركت، ظرفيت انتقال گاز در كشور افزايش داده خواهد شد و در زمان ايجاد مشكل و افت فشار گاز، گاز بيشتري در خطوط سراسري تزريق ميشود.
مقصودي، خطوط اصلي گاز تعريفشده براي استان مازندران را ايجاد خط مستقل گاز از عسلويه به دامغان، سمنان، كياسر و نكا عنوان كرد و با بيان اينكه روزانه 25ميليون متر مكعب گاز از تركمنستان دريافت ميشود، گفت: در صورت تامين اعتبار براي انجام طرح خط 30اينچ موجود در مازندران به طور مستقيم از عسلويه تغذيه خواهد شد و وابستگي به گاز تركمنستان قطع ميشود.
مديرعامل شركت گاز مازندران در ادامه از راهاندازي 102جايگاه CNG تا پايان سال جاري در استان خبر داد و افزود: مازندران از نظر ظرفيت CNG در كشور رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است. وي با بيان اينكه به دليل جمعيت بالا و مسافرخيز بودن استان و به دليل استفاده فراوان و بارگيري بسيار زياد از كمپرسورهاي قديمي در بعضي از جايگاههاي موجود دچار مشكل شدهايم، اظهار اميدواري كرد با حمايت شركت گاز كشور براي رفع مشكلات جايگاهها اقدام شود.
وي اعتبارات سال 87 شركت را 220ميليارد ريال اعلام كرد و افزود: به دليل انتقال طرحهاي نيمهكاره سالهاي گذشته به سالجاري و براي اتمام اين طرحها با كمبود 35ميليارد توماني اعتبار روبهرو هستيم، كه به منظور تامين آن قولهايي در قالب متمم بودجه داده شده است.
عربمقصودي تاكيد كرد: در برنامه است طي سه سال آينده اعتبارات در جهت انجام طرحهاي بالا دست شامل پالايش، توليد و انتقال گاز كه بسترساز توسعه است، هزينه شود.
مقصودي طلب شركت گاز استان را از مردم و صنايع 30ميليارد تومان عنوان كرد و افزود: 15ميليارد تومان از اين مبلغ، طلب شركت از نيروگاه نكا است كه اگر وصول شود، در اجراي طرحها و گردش امور، نقش بسزايي خواهد داشت.
سه شنبه 16 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]