تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855098932




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معتادان اینترنتی همسران خوبی نیستند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: اینترنت تكنولوژی نوینی است كه روشنایی خاصی به دنیا بخشیده اما این علم نوپا تاریكیهایی را نیز به همراه داشته است. شاید از اینكه میبینید فردی از اعضای خانوادهتان ساعت 2 نیمهشب هنوز پشت كامپیوتر نشسته و حتی صبح كه بیدار میشوید باز او پشت كامپیوتر است، نگران شوید. نگرانی شما كاملا بهجاست زیرا وی در معرض خطر است. در حقیقت برای بسیاری از مردم، اینترنت به یك اعتیاد تبدیل شده كه موجب آسیبرسانی به زندگی خانوادگی و زناشویی میشود.
در كشور كرهجنوبی، كشوری كه 70 درصد از جمعیت 48 میلیونی آن از اینترنت استفاده میكنند، مرگ یك جوان 28 ساله پس از 50 ساعت بازی كردن بهصورت آنلاین موجب نگرانی مسئولان این كشور نسبت به سلامت میلیونها كاربر اینترنتی شد.
علاوه بر این، اعتیاد به اینترنت موجب آسیبرسانی به زندگی خانوادگی بسیاری از افراد شده است. در حال حاضر بسیاری اینترنت را یك خطر اجتماعی اعتیادآور با توانایی بالقوه در تخریب و آسیبرسانی به روابط زناشویی میدانند. بسیاری از مردم آمریكا كه در آن میزان كاربران اینترنتی از 50 میلیون در سال 1997، به بیش از 200 میلیون در سال 2000 افزایش یافته است، معتقدند اتاقهای گفتگوی اینترنتی با صرف مدت زمان زیاد بهصورت آنلاین و بالطبع نادیده گرفتن خانواده موجب آسیبرسانی به روابط زناشویی و خانوادگی آنها شده است. تحقیقات دكتر مارك گریفیت، از محققان پیشرو در انگلستان در زمینه استفاده از اینترنت نشان دادهاند كه درصد كوچك ولی قابل توجهی از مردم معتقدند اینترنت به ازدواجشان آسیب رسانده است. بسیاری از زنان اظهار داشتند كه همسران آنها مدت زمان زیادی (حتی تا 16 ساعت در روز) آنلاین هستند و همسر، خانواده و شغلشان را نادیده میگیرند.


مدل جدید اعتیاد
استفاده بیش از حد و بیمارگونه از اینترنت علاوه بر دور شدن فرد از خانواده و دوستان، موجب بروز یك سری اختلالات رفتاری یا شخصیتی میشود كه نام دارد. اینها افرادی هستند كه از كامپیوتر بیش از حد استفاده كرده و یك كشش بیمارگونه به این تكنولوژی نوپا دارند. پروفسور كه به درمان بیماران مبتلا به اعتیاد اینترنتی در پنسیلوانیای آمریكا میپردازد، معتقد است اگر چه اعتیاد اینترنتی هنوز بهعنوان یك اعتیاد واقعی قلمداد نمیشود، ولی با این وجود بسیاری از مردم در حال رنج بردن از عواقب ناشی از اجبار به استفاده از دنیای آنلاین هستند. دكتر ویلند طی گزارشی اعلام كرد كه اینترنت میتواند موجب ارتقای روابط نزدیك بین فردی بهصورت كاذب شود. وی همچنین اضافه داشت كه چنین ارتباطاتی كه با واسطه كامپیوتر هستند، میتوانند موجب مواردی نظیر ارتباطات نامشروع مجازی شوند كه نتیجه آن حتی ممكن است بیوفایی و خیانت به همسر و یا سایر رفتارهای نابهنجار جنسی باشد. نتیجه این امر و صرف مدت زمان زیاد در پشت كامپیوتر، نادیده گرفتن روابط خصوصی و خانوادگی در زندگی واقعی خواهد بود كه میتواند حتی به طلاق بینجامد. بهعقیده دكتر ویلند، در حدود 5 تا 10 درصد از كاربران اینترنتی به اعتیاد اینترنتی مبتلا هستند. این آمار در كشورهای مختلف متفاوت است. بهعنوان مثال، در كشوری نظیر چین، بیش از 13 درصد جوانان و بزرگسالان چینی به اینترنت اعتیاد دارند و بیشترین معتادان اینترنتی در این كشور را افراد 13 تا 17 ساله تشكیل میدهند. از این میان، در حدود 42 درصد كل معتادان درگیر بازیهای آنلاین هستند.


زبان نشانهها
علایم و نشانههای اعتیاد به اینترنت از یك بیتوجهی كلی به وضعیت سلامت و نظافت شخصی تا موارد دیگری نظیر محرومیت از خواب بدلیل صرف زمان بیش از حد بصورت آنلاین، كاهش فعالیتهای بدنی، كاهش روابط اجتماعی با سایرین و بیتوجهی به همسر و خانواده متغیر است. بسیاری از اشخاص مبتلا دارای اختلال اشتها و مشكلات رفتاری در ارتباط با آشنایان خود بوده و تغییر عادتهای رفتاری خود را به صورت خشونت بیش از حد، پرخاشگری و بیعلاقگی به اجتماع نشان میدهند. در اثر نشستن طولانیمدت در پشت كامپیوتر و استفاده از اینترنت، ممكن است یك سری ناراحتیهای جسمی نظیر خشكی چشم، ناراحتی مچ دست و انگشتان در اثر كلیك كردنهای مكرر و تكراری و نیز ابتلا به انواع سردردهای میگرنی و عصبی دیده شود. یك حالت جالب در معتادان اینترنتی، حالتی به نام است كه این افراد هنگامی كه پشت كامپیوتر نیستند، این حالت را نشان میدهند. یعنی معتادان اینترنتی وقتی پشت كامپیوتر نیستند، دچار حالت آشفتگی و سرآسیمگی شده و انگشتانشان به طور ناخودآگاه حركاتی نظیر تایپ كردن را انجام میدهد.
یك حالت جالب دیگر، حالت است كه در معتادان اینترنتی وجود داشته و عقیده دارند كه امكان ندارد آنها به یك ماشین معتاد شوند. همانند افراد سیگاری كه مدعی هستند پس از اینكه این سیگار را تمام كردند دیگر سیگار نخواهند كشید، معتادان اینترنتی نیز وقتی كه از آنها خواسته میشود از پشت كامپیوتر بلند شوند، اغلب جواب میدهند كه تا یك دقیقه دیگر كارشان تمام میشود! البته به عقیده دكتر ویلند، بسیاری از معتادان اینترنتی دارای سابقهای از افسردگی، سوء مصرف الكل و مواد مخدر و یا یك اختلال اضطرابی هستند.


من معتادم
دكتر مدیر مركز اعتیاد آنلاین در انگلستان، یك شیوه جالب جهت تعیین خطر ابتلا به اعتیاد اینترنتی طراحی كرده است. در این شیوه كه به صورت یك پرسشنامه است، چنانچه شما به 5 سوال از 7 سوال زیر پاسخ مثبت دهید در معرض خطر اعتیاد اینترنتی قرار خواهید داشت:
)1 آیا شما دارای یك احساس بیش مشغولی با اینترنت هستید؟ یعنی درباره كارهایی كه دفعه قبل كه آنلاین بودید،انجام دادهاید و یا دفعه بعد كه آنلاین شدید میخواهیدانجام دهید ، فكر میكنید.
)2 آیا شما یك احساس نیاز شدید به استفاده از اینترنت برای یك مدت زمان طولانی جهت دستیابی به آرامش و رضایت دارید؟
)3 آیا شما تلاشهای مكرر و ناموفقی در زمینه كنترل یا قطع مصرف اینترنت دارید؟
)4 آیا شما خیلی بیشتر از زمانی كه میخواستید آنلاین باشید در اینترنت باقی میمانید؟
)5 آیا شما دراثر استفاده مكرر و مداوم از اینترنت، یك رابطه خصوصی، یك موقعیت شغلی و یا تحصیلی را به خطر انداختهاید؟
)6 آیا شما در مورد اشتغال بیش از حد و درگیریتان با اینترنت به خانواده، شخصی كه جهت درمان به وی مراجعه كردهاید و یا به سایرین دروغ گفتهاید؟
)7 آیا شما از اینترنت بهعنوان ابزاری جهت فرار از مشكلات و یا آرام كردن احساساتی نظیر درماندگی، گناه، اضطراب و یا افسردگی استفاده میكنید؟


درد یا درمان
با افزایش میزان كاربران اینترنتی، میزان معتادان اینترنتی نیز در حال افزایش بوده و نگرانی خانوادهها از آسیب دیدن روابط خانوادگی و ازدواج در حال افزایش است. در حال حاضر، درمانهای شناختی- رفتاری كه اغلب همراه با رواندرمانیها و داروهایی نظیر ضد افسردگیها استفاده میشوند جهت درمان اعتیاد به اینترنت توسط متخصصان مورد استفاده قرار میگیرند.مشاورههای خانوادگی و یا مشاوره ازدواج و تشكیل گروههای حمایتی نیز در زمانی كه بیتوجهی و بیوفایی به روابط زناشویی و ازدواج در اثر اعتیاد به اینترنت ایجاد شدهاند، بسیار مفید و كمك كننده خواهند بود.
منبع:msnbc.com






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن