محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832948690
4 ( عيار )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
رقم واقعي خسارت سرما در خراسان رضوي اعلام شد؛ نابودي 100درصدي باغ هاي انار، انجير و زيتون
خراسان امروز- خجسته نيا: رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي رقم واقعي خسارت سرمازدگي زمستان سال گذشته و خشكسالي امسال به بخش كشاورزي استان را 18 هزار و 480 ميليارد ريال اعلام كرد.
مهندس اسماعيل نيا كه در جمع خبرنگاران سخن مي گفت، افزود: 22 درجه سرماي زيرصفر، 55 روز يخبندان و عمق 51 سانتي يخبندان در خاك طي زمستان سال گذشته موجب بازگشت سرما به يك دوره 100 ساله بوده است.
وي با بيان اينكه اين حادثه غيرمترقبه به 100 درصد محصول انار، 90 درصد انگور، 34 درصد پسته، 65 درصد گردو، 50 درصد زعفران و 100 درصد محصول انجير و زيتون خراسان رضوي خسارت وارد كرده است، گفت: جبران اين حجم خسارتها از توان يك دستگاه خارج است و نبايد از يك مجموعه طلبكار بود.
وي تقويت روحيه كشاورزان، جوان كردن باغها، تحقيقات به روز، شبكه آبياري مدرن و فرهنگسازي بيمه محصولات را از جمله اقدامهاي اين سازمان در برخورد اوليه با اين حوادث اعلام كرد و افزود: در همه اين اقدامها رويكرد اصلي تعادل و توسعه پايدار بخش كشاورزي بوده است.
وي از پيشنهاد طرح چهارساله خراسان رضوي به وزارت جهاد كشاورزي خبرداد و اظهار داشت: در قالب اين طرح تغيير شيوه آبياري سه هزار هكتار از باغهاي آسيب ديده، از سنتي به تحت فشار پيش بيني شده است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي گفت: با صرفه جويي آب حاصل از اين تغيير شيوه مي توان هزار هكتار گلخانه هيدرونيك يا 500 هكتار گلخانه «كشت خاكي» را آبياري كرد.وي با بيان اينكه اين طرح پيشنهادي به 500 تا 800 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد، افزود: اين اعتبار به صورت وام 10 ساله با بازپرداخت از سال پنجم و كارمزد 8 درصد تقاضا شده است.
مهندس اسماعيل نيا در ادامه با اشاره به تلاش استانداري خراسان رضوي در جذب 258 ميليارد تومان اعتبار براي جبران خسارتهاي خشكسالي و سرمازدگي استان اظهار داشت: اين رقم حدود 13 درصد كل اعتبارات حوزه كشاورزي كشور است.
به گفته وي سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي در مرحله اول نيز موفق به جذب 17 ميليارد و 100 ميليون تومان اعتبار خشكسالي از محل ماده 10 شده است.
اسماعيل نيا در خصوص ميزان پرداخت غرامت نيز گفت: تاكنون 41 ميليارد و 500 ميليون تومان در قالب بيمه به خسارت ديدگان غرامت پرداخته شده كه 21 ميليارد و 700 ميليون تومان براي جبران خسارتهاي خشكسالي و 19 ميليارد و 800 ميليون تومان براي سرمازدگي اختصاص يافته است.
وي در خصوص حوزه معاونت امور دام و شيلات نيز از خريداري 390 هزار رأس دام سبك و اعتبار 29 ميليارد تومان براي جبران خسارتها خبر داد و افزود: همچنين 230 هزار رأس دام كشتار و پروار بندي 155 هزار دام نيز به صورت اماني مديريت شده است.
وي ذخيره سازي 100 هزار تن علوفه را خبر خوشي براي دامداران عنوان كرد و اظهار داشت: بحث ذخيره سازي در راستاي تقويت روحيه توليد كنندگان صورت مي گيرد، زيرا اگر اين گونه مديريت نمي شد، اتفاقهاي ناگواري به وجود مي آمد.
وي با اشاره به 750 ميليون ليتر آبرساني به دامداران گفت: متأسفانه از 7 ميليون و 900 هزار رأس دام سبك استان يك ميليون رأس آسيب پذير شده بودند كه به نحو صحيح آبرساني انجام شد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي با انتقاد از اينكه با وجود قولهاي مساعد براي رفع بحران آب استان در سطح ملي اما هنوز در اجرا عقب هستيم از رسانه هاي گروهي استمداد طلبيد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر 80 درصد اعتبار مورد نياز احداث استخر ذخيره و تجهيز كانالهاي مسير آب و 50 درصد هزينه شبكه آبياري نوين از سوي دولت پرداخت مي شود. اما استقبال كشاورزان بالا نيست، افزود: تقويت اين امر نيازمند فرهنگ سازي است.
وي با ارائه آماري از وضعيت بنگاه هاي زودبازده اقتصادي در بخش كشاورزي گفت: تا كنون از اين محل 16 هزار و 240 پروژه با 179 ميليارد تومان اعتبار به بهره برداري رسيده كه 42 هزار و 338 فرصت شغلي جديد ايجاد و 16 هزار تثبيت اشتغال شده است.
وي در پاسخ به اينكه چه تدابيري براي جلوگيري از بروز اين حجم خسارت در برابر سرمازدگي در سالهاي آينده وجود دارد نيز گفت: بروز سرمازدگي مانند زلزله قابل پيش بيني نيست، اما مي توان با ترويج بيمه محصولات كشاورزي، عمل به توصيه هاي فني، توسعه كشت گلخانه اي و تجهيز سامانه هاي كشاورزي خسارتهاي آن را تا حدودي كاهش داد.
وي از اعلام ميزان افت برداشت محصولات كشاورزي در خراسان رضوي خودداري كرد و گفت: گر چه ميزان اين رقم قابل اعلام نيست، اما 35 درصد محصول گندم و جو، 26 درصد كلزا، 20 درصد سبزيجات و 70 درصد محصول واحدهاي گلخانه اي استان تحت تأثير سرمازدگي قرار گرفته اند.
اسماعيل نيا در توضيح وضعيت پيش آمده در بازار مرغ ماه مبارك رمضان نيز گفت: متأسفانه اين بازار هر ساله تحت تأثير عملكرد عده اي سودجود قرار مي گيرد.
وي با اشاره به بسيج امكانات براي مهار اين بازار از رسانه هاي گروهي خواست اجازه ندهند اين افراد حاصل تلاش مسؤولان و توليد كنندگان را به نفع خود تمام كنند.
آذرماه در خراسان رضوي انجام مي شود؛ راه اندازي سامانه كنترل قراردادهاي خريد و فروش مسكن
خراسان امروز: بيش از 3 هزار و 700 واحد صنفي مشاوران املاك در مشهد به منظور آشنايي با ساماندهي اطلاعات املاك و مستغلات كشور آموزشهاي لازم را فرا گرفتند.
طرح ساماندهي مشاوران املاك و مستغلات كشور در راستاي طرح تحول اقتصادي دولت و براساس نياز و خواسته جامعه صنفي، در سطح هيأت وزيران مطرح و پس از تأييد، اجراي آن به وزارت بازرگاني و از طريق مجامع امور صنفي و اتحاديه هاي صنفي مشاوران املاك محول گرديد.
در همين راستا، اين سامانه پس از تهران به عنوان اولين مجري اين طرح، در سطح واحدهاي صنفي مشاوران املاك و مستغلات استان خراسان رضوي نصب و راه اندازي مي شود.
در همين زمينه جلسات آموزشي و توجيهي با حضور استادان و مديران اجرايي طرح در مركز استان و شهرستانهاي تابعه آغاز شد كه در مشهد تاكنون بيش از 3 هزار و 700 واحد صنفي آموزش ديده و پيش بيني مي شود تا پايان مهرماه آموزش ساير واحدهاي صنفي در مشهد و شهرستانهاي استان انجام شود. اين سامانه در راستاي مديريت اطلاعات واحدهاي صنفي مشاوران املاك به صورت يكپارچه و هماهنگ با ساير سامانه و سازمانهاي مرتبط با اين حوزه و با اهداف جلوگيري از فعاليت واحدهاي بدون پروانه، جلوگيري از فعاليت دفاتر غيررسمي ساختمانهاي در دست احداث، جلوگيري از فعاليت واسطه هاي سرپايي مسكن، جلوگيري از فروش ملك از طريق آگهي به واسطه افراد حقيقي غيرمجاز و احياي شأن و منزلت حقيقي مشاوران املاك پياده سازي شده است.
سامانه جديد كنترل قراردادهاي خريد و فروش مسكن از آذرماه سال جاري به طور رسمي در همه واحدهاي صنفي مشاوران املاك و مستغلات كشور اجرا و از اين طريق بنگاه هاي املاك بدون پروانه از دور فعاليت خارج مي شوند و صدور سند ملكي در سازمان ثبت اسناد و املاك كشور منوط به ثبت قراردادهاي خريد و فروش در اين سامانه خواهد شد.
اين سامانه شامل كد رهگيري و امضاي ديجيتالي خواهد بود كه براساس آن همه بنگاه هاي املاك به كد رهگيري مجهز مي گردند و تمام قراردادها داراي امضاي ديجيتال خواهد شد.
يك مسؤول: شبكه تعاون روستايي خراسان شمالي صنايع تبديلي و تكميلي ندارد
بجنورد - خبرنگار قدس: مديرعامل اتحاديه تعاوني روستايي شهرستان بجنورد با اشاره به عدم برخورداري استان خراسان شمالي از صنايع تبديلي و تكميلي گفت: شبكه تعاون روستايي خراسان شمالي براي ورود به بازارهاي خارجي، محصولات خريداري شده را در خارج از استان فرآوري مي كند.
كريم آبادي با تأكيد بر اينكه شبكه تعاون روستايي در امر خريدهاي توافقي محصولات توليدي استان، تنها محصولات با كيفيت را خريداري مي كند، اذعان داشت به رغم حجم بالاي خريدهاي اين شبكه در استان همچنان ابزار فرآوري در سطح استان و شبكه تعاون روستايي مهيا نيست.
وي تصريح كرد: امر فرآوري در سطح شبكه و استان به دلايلي همچون نبود انبار و سيلوي مناسب براي نگهداري محصولات، واحدهاي بسته بندي و تبليغات، به شيوه سنتي انجام مي شود كه اين امر موجب شده است تا اين شبكه در بازارهاي خارجي كمتر حضور داشته باشد.
وي افزود: اين در حالي است كه بازارهاي استان هميشه توسط دلالها اشباع مي شود و اين شبكه بايد در خارج از استان براي محصولاتي كه خريداري مي كند، بازاريابي كند.
وي با بيان اينكه اين شبكه سال گذشته با عرضه 13 محصول در نمايشگاهي در غنا شركت كرده و در آن نمايشگاه كشمش استان با استقبال روبه رو شد خاطرنشان كرد: به دليل نبود ابزار فرآوري در استان اين محصول به بازارهاي داخلي فروخته شد تا بعد از فرآوري صادر شود.
رئيس بازرگاني سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي نيز با تأكيد بر اينكه نقدينگي در شبكه تعاون روستايي حرف اول را مي زند، يادآور شد: با توجه به چهار دهه فعاليت تعاونيها در كشور، هنوز وعده هايي از قبيل وامهاي 100 ميليون ريالي به تعاونيها از طريق دولت محقق نشده است.
شكوري بر ضرورت اعطاي تسهيلات به تعاونيها براي اموري همچون خريد و فروش محصولات بويژه فراهم شدن زمينه واردات و صادرات براي شبكه تعاون روستايي تأكيد كرد.
اللهياري مدير سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي هم گفت: تا زمان تكميل صنايع تبديلي در استان خراسان شمالي نمي توان يك محصول را به چندين محصول فرآوري شده تبديل كرد و همچنين نمي توان براي جلوگيري از سوءاستفاده، محصولات را شناسنامه دار نمود.
تقدير استاندار از اعضاي ستاد درآمد خراسان رضوي
خراسان امروز: استاندار خراسان رضوي از اعضاي ستاد درآمد استان تقدير كرد.
محمد جواد محمدي زاده در مراسم تقدير از اعضاي ستاد درآمد استان به دليل كسب درآمد مازاد به مبلغ 490 ميليارد ريال در 6 ماهه نخست سال جاري گفت: تلاش در راستاي اخذ ماليات علاوه بر كسب درآمد براي كشور احقاق حقوق مردم، موجب عمران و توسعه استان مي شود.استاندار خراسان رضوي ادامه داد: كسب درآمد مازاد در اين مدت نشان از جذب درآمدهاي استان دارد كه در سالهاي پيش مخفي بوده است.
وي ابراز اميدواري كرد: اين ميزان درآمد مازاد كسب شده هر چه زودتر به استان اختصاص يابد، تا برخي از مشكلات جاري را رفع كند و زمينه سرمايه گذاري براي بخش زيربنايي را فراهم آورد.
به منظور تشويق جوانان به تشكيل خانواده پرداخت مي شود؛ وام 7 ميليون توماني استانداري خراسان شمالي به مزدوجين
بجنورد- خبرنگار قدس: استاندار خراسان شمالي گفت: به منظور تشويق جوانان به امر ازدواج و تشكيل خانواده، استانداري 70 ميليون ريال وام به عنوان وديعه مسكن به علاوه 40 ميليون ريال وام ازدواج به زوجهايي كه تا اول ذي الحجه(10 آذرماه مصادف با سالروز ازدواج حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه(س) به خانه بخت مي روند، اختصاص مي دهد.
مهندس جهانبخش اظهار داشت: ازدواج آسان، پايدار و كم هزينه به عنوان يك برنامه مهم بايد در جامعه ترويج يابد.
وي خاطرنشان كرد: در كشور بيش از 14 ميليون جوان وجود دارد كه براي يك دهم آنها برنامه هايي در زمينه كنكور و تحصيل در دست اجراست اما به ازدواج اين قشر كمتر توجه شده است.
وي افزود: تقويت بنيانهاي اقتصادي خانواده ها به ويژه دختران در افزايش آمار ازدواج و كاهش طلاق مؤثر است.
وي با اشاره به استراتژي اندلسي دشمن كه مبتني بر سست كردن بنيان خانواده هاست گفت: ازدواج يك تصميم استراتژيك و حياتي است كه بايد آموزش مهارتهاي زندگي به صورت واحدهاي درسي در مقاطع مختلف تحصيلي گنجانده شود تا جوانان بتوانند آگاهانه و مدبرانه تصميم گيري نمايند.
جهانبخش از اداره كل آموزش و پژوهش استانداري خواست با توجه بيشتر به امر آموزش خانواده ها، به طور ماهانه حداقل يك جلسه آموزش خانواده و مهارتهاي زندگي در تمامي ادارات كل استان برگزار شود.
در 6 ماهه اول امسال؛ تانكرها 58 ميليون ليتر آب به عشاير خراسان رضوي رساندند
خراسان امروز: در راستاي جبران خسارت عشاير از خشكسالي در 6 ماهه اول سال جاري بيش از 58 ميليون ليتر آب توسط تانكرهاي سيار اداره كل امور عشاير خراسان رضوي در مناطق استقرار عشاير تأمين شده است.
ساخت بيش از 150 تانكر ثابت و چرخدار براي عشاير استان و جبران بخشي از علوفه مورد نياز عشاير با توزيع بيش از 14 هزار تن علوفه يارانه اي از ديگر اقدامها در اين راستا بوده است.
مديركل دامپزشكي خبرداد؛ صدور 75 درصدي گوشت سفيد توليدي خراسان جنوبي
بيرجند- خبرنگار قدس: مديركل دامپزشكي خراسان جنوبي از صادرات 75 درصدي گوشت سفيد توليدي اين استان به ديگر استانها خبر داد.
دكتر رضايي گفت: طي يك سال گذشته حدود 6 هزار رأس گاو، 245 شتر و 6 هزار و 113 رأس گوسفند به ساير استانها صادر شده است.
وي خاطرنشان كرد: در خراسان جنوبي 714 واحد مرغداري، 70 مركز آبزي پروري و 900 هزار رأس دام سبك، 24 هزار نفر شتر و 50 هزار رأس گاو وجود دارد.
وي از صادرات 889 هزار و 500 قطعه جوجه يك روزه و دو هزار كيلو گرم موي بز به خارج استان خبر داد .
وي بازرسي هشت هزار و 839 مركز توليد، نگهداري و عرضه محصولات گوشتي در استان را از فعاليتهاي اين اداره برشمرد و گفت: در اين خصوص 297 مركز غيربهداشتي مورد بازديد قرار گرفته و 43 پرونده تخلف به دادگاه ارجاع شده است.
وي افزود: با توجه به وسعت استان خراسان جنوبي و همجواري آن با افغانستان و نيز پراكندگي دام در روستاها و عشاير، به منظور كاهش و كنترل بيماريهاي دام و طيور در واحدهاي دامداري سامانه نرم افزاري ايجاد شده كه مسائلي چون واكسيناسيون، درمان و بيماري دام را به مركز استان گزارش مي دهد و پس از بازبيني و بازرسي در اين خصوص رهنمودهاي لازم از استان به شهرستان ارائه مي شود.
رضايي در خصوص واكسيناسيون سراسري تب برفكي دامهاي بزرگ گفت: اين گروه از دامها همزمان سه نوبت در كل كشور واكسينه مي شوند كه اين استان 16 مرحله را پشت سرگذاشته است.
وي در خصوص بيماريهاي واگير و مشترك انسان و دام افزود: آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان از بيماريهاي مشترك انسان و حيوان است كه باعث تلفات طيور و انسان مي شود. كه به لحاظ همجواري اين استان با افغانستان و تأييد اين بيماري در آن كشور همچنين به دليل خشكسالي هاي اخير نيازمند راهكارها و تدابير ويژه است.
آغاز برداشت برنج در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي از آغاز فصل برداشت برنج در اين استان خبر داد.فرامرز عدالتيان گفت: پيش بيني مي شود از 2500 هكتار شاليزار اين خطه هشت هزار و 750 تن شلتوك برداشت شود.وي مناطق عمده كشت برنج را در اين استان محمودآباد و شيرين دره در شهرستانهاي مانه و سملقان و بجنورد عنوان كرد و افزود: كشت گونه برنج توليد شده در خراسان شمالي رقم محلي طارم دمسياه است كه ارقام اصلاح شده شفق و فجر نيز در سالهاي اخير در منطقه معرفي و كشت مي شود.
نان قدس رضوي بزرگترين توليدكننده فرآورده هاي قنادي
خراسان امروز : مديرعامل شركت نان قدس رضوي گفت: اين شركت بزرگترين شركت در زمينه توليد انواع فرآورده هاي قنادي در استان خراسان رضوي است.حسن قاسميان افزود: اين شركت با بهره گيري از تجهيزات به روز و استانداردهاي لازم در توليد انواع محصولات با بالاترين كيفيت، جايگاه ويژه اي را در كشور كسب كرده است.وي با اشاره به اقدامهاي جديد براي بهبود كيفيت محصولات توليدي اين شركت تصريح كرد: نوسازي كاركنان كيفيت، آموزش مداوم آنان و تحقيق و توسعه در زمينه آخرين دستاوردهاي صنعت از جمله اين اقدامات است.به گفته وي، ظرفيت اسمي شركت نان قدس رضوي 32 هزار تن توليد انواع محصولات در سال مي باشد.وي گفت: شركت نان قدس رضوي همواره مورد توجه زائران و مجاوران بوده و مردم فرآورده هاي اين شركت را تنها به عنوان يك كالا نگاه نمي كنند، بلكه علاوه بر كيفيت مطلوب اين محصولات، آنها را با نيت تبرك خريداري مي كنند.وي افزود: انواع مختلف كيك، كلوچه، نان، دونات، شيريني، ويفر، اشترودل با طعم ها، بسته بندي و ابعاد مختلف توسط اين شركت توليد مي شود.
سهم كشاورزان در بيمه محصولات باغي و زراعي كاهش يافت
خراسان امروز - خجسته نيا: مدير صندوق بيمه محصولات كشاورزي، از كاهش سهم بيمه گذار به رغم افزايش 20 تا 40 درصدي حق بيمه محصولات كشاورزي خبر داد.عدالتيان با بيان اينكه به تازگي بيمه درآمد و تضمين توليد محصولات كشاورزي به صورت آزمايشي در غرب كشور در حال انجام است، اظهار اميدواري كرد كه پوششهاي جديد بيمه هر چه سريعتر به تمام نقاط كشور تعميم داده شود تا تضمين توليد و درآمد كشاورزان تأمين شود.وي با ابراز خرسندي از اهتمام مجلس در اصلاح قانون بيمه محصولات كشاورزي افزود: خوشبختانه با اصلاح اين قانون در آينده نزديك يكي از دغدغه هاي اصلي مجريان و توليدكنندگان بخش كشاورزي برطرف مي شود.به گفته وي، تاكنون تنها محصولات كشاورزي تحت پوشش بيمه قرار مي گرفت، در حالي كه طبق اصلاحات صورت گرفته، عوامل توليد چون زمين، درخت و ماشين آلات نيز بيمه خواهند شد.وي تعيين ميزان خسارت به روش ماهواره اي را از آخرين دستاوردهاي بيمه محصولات كشاورزي برشمرد و اظهار اميدواري كرد كه با كمك اين تكنولوژي، خسارت توليدكنندگان در اسرع وقت تعيين و جبران شود.مدير صندوق بيمه محصولات كشاورزي با اشاره به اينكه در حال حاضر 165 هزار نفر بيمه گذار در سطح استان داريم، گفت: از اين تعداد 88 درصد، يعني 143 هزار نفر، غرامت خسارات دريافت كرده اند.وي از پرداخت 20 ميليارد ريال غرامت بيمه به زعفرانكاران خراسان رضوي خبر داد و افزود: در حال حاضر 22 محصول استان زير پوشش بيمه خشكسالي هستند.
سه شنبه 16 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 519]
-
گوناگون
پربازدیدترینها