تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855117310




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جهان - او صداي مسلمانان در كنگره آمريكا خواهد شد؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جهان - او صداي مسلمانان در كنگره آمريكا خواهد شد؟


جهان - او صداي مسلمانان در كنگره آمريكا خواهد شد؟

سحر نمازيخواه، كاليفرنيا:اين روزها صداي باراك اوباما در حمايت از يك جوان مسلمان مدام در آگهي‌هاي شبكه «نيو راديو» شنيده مي‌شود؛ «من از آندره كارسون در انتخابات امسال كنگره آمريكا حمايت مي‌كنم. او خود را متعهد به همان نوع تغييراتي كه ما نياز داريم، مي‌داند».

آندره كارسون نوه جوليا كارسون دموكرات است: نخستين زن راه‌يافته به كنگره آمريكا از ايالت اينديانا، زني كه پنج دوره براي كنگره آمريكا انتخاب شد تا سال گذشته بر اثر سرطان درگذشت و كرسي‌اش پس از انتخاباتي موفقيت آميز به نوه 33 ساله‌اش آندره سپرده شد. آندره از نوجواني وارد سياست شده و درحين ادامه تحصيل، در كنار مادر بزرگ بر تجربه و اعتبار سياسي - اجتماعي خود افزوده و آماده حضور در عرصه‌هاي جدي‌تر سياسي شد.
امروز آنچه بيش از هر چيز آندره كارسون را از ديگر نمايندگان كنگره آمريكا متمايزكرده، نه فقط جوان‌ترين نماينده دموكرات و يكي از پر‌طرفدارترين اعضاي كنگره بودن، كه مسلمان شدن او نيز هست. روي‌آوردنش به دين اسلام با اطميناني صورت گرفت كه همسرش نيز مسلمان شد. دختر يك‌ساله آفريقايي كه به حضانت گرفته بودند را نيز «سليمه» ناميدند. او در پاسخ به خبرنگاراني كه از دين كودك يك‌ساله پرسيدند، گفت كه دختر خود را طبق آئين اسلام آموزش خواهد داد. در عين حال ابراز اميدواري كرد كه سليمه نيز در آينده دين اسلام را انتخاب كند. مراسم تحليف در كنگره از ديگر زمان‌هاي بازگشت بيش از پيش مورد توجه رسانه‌هاي آمريكا به آندره بود و گمانه‌زني‌هاي‌شان بر اداي سوگند او بر قرآن. آندره كارسون روش گفت‌وگو از اسلام در جامعه آمريكايي را به نيكي مي‌داند. پيش از ورود به كنگره در انتخابات شوراي شهر ايندياناپليس برنده شد در حالي كه تنها 31 سال داشت. در انتخابات كنگره نيز كه آبان‌ماه امسال و همزمان با انتخابات رياست جمهوري آمريكا برگزار خواهد شد، از سوي گروه‌هاي مختلف؛ دموكرات‌ها، مسلمانان، سياهپوستان و آمريكاييان حامي باراك اوباما و جوليا كارسون حمايت مي‌شود. او را در جمعي چند نفره از ايرانيان مذهبي آمريكا يافتم. براي حمايت از آندره در انتخابات پيش روي كنگره گرد هم آمده بودند. خوشحالي‌شان از اين بود كه پس از «كيت اليسون» كه نخستين نماينده مسلمان در كنگره آمريكاست، بتوانند ياريگر كارسون جوان براي ورود به كنگره باشند و بدين ترتيب دومين مسلمان را نيز در كنگره داشته باشند. گويي اينچنين اداي وظيفه ديني مي‌كردند. اميدوارند تا صدايي داشته باشند. آيا آندره كارسون جوان صداي مسلمانان در كنگره آمريكا خواهد شد؟
چنين از گام‌هاي نخستش در عرصه سياست مي‌گويد: «آغاز فعاليت‌هاي سياسي ام به 1984 برمي‌گردد. وقتي 17 ساله بودم، در جريان انتخابات وارد فعاليت‌هاي حزب دموكرات شدم.» ادامه مي‌دهد، همچنان كه با اين حزب آغاز به درك مفهوم سياست و بايسته‌هاي آن در جامعه آمريكا كرد، ليسانسش را در مديريت قضايي جرائم گرفت و فوق ليسانس را نيز در مديريت بازرگاني به پايان رساند تا بي‌فاصله وارد هيات مالياتي پليس ايالت اينديانا شود. 10 سال كار در پليس ايالت به خوبي او را با تمامي مراكز و افراد پرنفوذ سياسي مرتبط كرد. هرچند بسياري همچنان شهرت و مقبوليت سياسي او را از جوليا كارسون مادربزرگ نامدارش در كنگره مي‌دانند. از قابليت‌هاي مسلمانان آمريكا مي‌گويد: «جامعه مسلمانان در آمريكا؛ اعم از شيعه، سني، صوفي و... جامعه متنوعي است. مغزهاي بزرگي در آنها داريم كه توانايي اجراي تغييرات بزرگي در جهان و سياست جهان دارند.» با كمي تامل ادامه مي‌دهد: «مي دانم كار سختي است اما بايد انجام شود. بايد نقاط قوت و نيز شخصيت‌هاي فكري، علمي، فعالان سياسي و اجتماعي مسلمانان را برجسته و معرفي كرد.» معتقد است: «مسلمانان آمريكا اكنون به اين انتخابات رياست‌جمهوري اميدواري بيشتري دارند. نه‌فقط به خاطر انتخاب اوباما بلكه حضور جو بايدن در كنار اوباما موقعيت بزرگي هم براي حزب دموكرات و هم در مورد مسلمانان شد كه نقش موثر خود را نشان دادند كه؛ ما اينجا ايستاده‌ايم و از صحنه هم خارج نمي‌شويم.»
اميدوار است كه با كيت اليسون، ديگر نماينده مسلمان كنگره آمريكا، بيانيه‌اي در ضرورت مشاركت مسلمانان داشته باشند: «با كيت قصد تبيين بيانيه‌اي سياسي در كنگره داريم كه در آن مسلمانان به جد بايد مشاركت كنند، از تمامي اقشار و سمت‌ها؛ مسلماناني كه عضو شوراهاي شهر، هيات‌هاي عالي نهادها و يا شهردار هستند. در اين بيانيه بايد تصريح كنيم كه ما نياز داريم به حضور مسلمانان در شوراها، كنگره، شهرداري‌ها و تمامي عرصه‌هاي محلي، ملي و تمامي انتخابات‌ها. در كنار آن، وكلاي‌مان، محققان، پزشكان، مهندسان، روزنامه‌نگاران، مديران و تجارمان بايد به عنوان بخش موثر اين بدنه نيز فعال شوند. بايد جامعه مسلمانان را بشناسيم و بشناسانيم و جايگاهش را تصريح كنيم.»
اين‌طور به نظر مي‌رسد كه آمريكا هنوز آمادگي فرستادن مسلمانان را در كنگره، سنا و مراكز جدي تصميم‌گيري سياسي نداشته باشد. واقعي‌تر نگاه كنيم، بيشتر آمادگي فرستادن يك «شهروند» مناسب براي نمايندگي كنگره را دارد تا فرستادن يك «مسلمان» حتي آمريكايي را. با اين نگاه و به‌رغم نياز مسلمانان آمريكا به داشتن يك نماينده و يك صدا در كنگره، شما هم بايد بيشتر، كانديدايي براي تمامي شهروندان باشيد. حتي شايد بعد از تكيه زدن بر كرسي كنگره، بر مسلمان بودن‌تان تاكيد كنيد و نه ضرورتا طي مراحل تبليغات انتخاباتي يا مراسم‌هاي عمومي معرفي كانديداها. آيا برداشت درستي است؟
درست است. اين آن چيزي است كه شايد ما به آن احتياج داريم. به طور كلي در جامعه آمريكايي نامزدها بر دين خود و باورهاي مذهبي‌شان تاكيد ندارند. ما هم نياز نداريم مدام از آن حرف بزنيم. شايد حتي به نوعي جداسازي خود و معرفي نادرستي هم از اسلام باشد. ما بايد نمايندگان‌مان نماينده تمامي شهروندان و نه فقط مسلمانان معرفي شوند. بايد اين را رعايت كنيم. مردم و راي‌دهندگان بايد احساس راحتي و يكي بودن با ما داشته باشند. بايد همه را در نظر بگيريم؛ كليميان، مسيحيان، و تمامي اديان. كارسون جوان تاكنون توانسته حمايت پيروان تمامي اديان را به خود جلب كند. او به نيكي مي‌داند كه بايد نماينده‌اي براي همه شهروندان بود و نه فقط مسلمانان يا تنها براي آمريكاييان. از اين‌رو با تمامي اقليت‌ها به گفت‌وگو مي‌نشيند و سخنان گروه به گروه را مي‌شنود.
نگاه اسرائيليان آمريكا (AIPAC) را بر كانديداتوري‌تان به عنوان يك مسلمان در اين دوره از انتخابات چگونه ديديد؟ ‌
آنها لابي قدرتمندي دارند. همه اين را مي‌دانيم. برخي سعي مي‌كنند از مذهب من عليه من در اين انتخابات استفاده كنند، مثلا در سايت youtube اين كار را كرده‌اند. اتفاقا اغلب هم نام‌هاي غير آمريكايي داشتند، برخي آفريقايي، برخي هندو و... بودند كه عليه من در اين سايت عمل كرده بودند. اما اتفاقا اولين‌بار كه من با اعضاي AIPAC در جريان همين انتخابات به گفت‌وگو نشستم برخورد گرم و دوستانه‌اي داشتند. حتي در مورد بسياري از مسائل مطرح روز مانند حل منازعه اسرائيل و... گفت‌وگو كرديم. و ادامه مي‌دهد: «ما در حال ساخت پل‌هايي با تمام گروه‌ها و شاخه‌ها هستيم. حرف‌مان هم مشخص است. ما در فلسفه با آنها متفاوتيم اما جايگاه‌مان را مي‌شناسانيم و در مورد هر موضوع موضع مان را مي‌گوييم و برآن تاكيد داريم.» نظراتش پيرامون ديگر محورهاي انتخاباتي كه از نقاط اختلاف بين دموكرات‌ها و جمهوريخواهان است، بسيار نزديك به باراك اوباماست. در خصوص سياست مهاجرت، به طور مثال، از امنيت مرزها و حفظ حرمت مهاجران حمايت مي‌كند؛ رايي كه همواره و به شدت از سوي جمهوريخواهان طرد شده است. در پاسخ به اين پرسش كه در مورد مهاجرت كه يكي از بحث‌هاي اصلي انتخابات‌هاي كنوني و اختلاف دموكرات‌ها و جمهوريخواهان در هر انتخابات است، چه فكري داريد؟ و با 10 ميليون مهاجر غير قانوني مي‌خواهيد چه كنيد؟ بي‌درنگ مي‌گويد: «آمريكا سرزمين مهاجران است. اساسا با مهاجران شكل گرفته و با مهاجران ادامه حيات مي‌دهد.» و ادامه مي‌دهد: «در كنار تمامي بحث‌هايي كه خصوصا طي سال‌هاي اخير روي موضوع امنيت و حفاظت مرزهاي ورودي و تمامي بحث‌هايي كه در ارتباط با مهاجران مطرح است، معتقدم ما قطعا نياز به يك برنامه جامع مهاجرت داريم؛ برنامه‌اي كه هزينه ورود تازه‌واردان غير قانوني را به حداقل برساند و از سوي ديگر آنها را به جاي فرستادن به اداره پليس، به اداره مهاجرت هدايت كند. بايد حرمت انساني آنها حفظ شود.» راه حل عملي او رسيدگي به امور مهاجران نه در دادگاه و اداره پليس بلكه مكان‌هايي در اداره‌هاي مهاجرت است: «ما از هم‌اكنون در حال گفت‌وگو براي ايجاد دفاتري در اداره‌هاي مهاجرت هستيم. حتي براي تشكيل پرونده مهاجران بايد دفاتري خارج از دفاتر پليس وجود داشته باشد.» باز با مرور واقعيت 10 ميليون مهاجر غيرقانوني كه گسترش كار زيرزميني را سبب شده تصريح مي‌كند: «البته كه پذيرش هشت تا ده ميليون مهاجر غير قانوني واقعا قابل انجام نيست. برنامه‌ريزي كاري، تحصيلي براي تمامي كودكان اين خانواده‌هاي مهاجر، بهداشت و... براي تمامي آنها غير واقعي است. در حقيقت سيستم مهاجرت ما شكست خورده و هيچ برنامه‌اي نيز براي رفع يا ترميم آن از سوي واشنگتن انجام نشده است.» مي‌گويد: «در كنگره من براي امنيت مرزها كار خواهم كرد» و در عين حال مي‌گويد: «اما واقعيتي كه ما بيش از هر چيز نياز داريم حفظ حرمت مهاجران است، حفظ حرمت آنها در تمامي مراحل رسيدگي به وضعيت پرونده‌هايشان. چنان كه مي‌دانيم و مي‌بينيم بسياري از آنها همان‌هايي هستند كه فرداي ما را در دست دارند و در سمت‌هاي مختلف و بخش‌هاي علمي درخشيده‌اند. معتقدم مهاجران بايد در پروسه منصفانه‌اي قرار بگيرند و به پرونده‌هاي مهاجرت‌شان رسيدگي شود. نشان دادن مهاجران به عنوان قاچاقچيان مواد مخدر، گنگ‌ها، تروريست‌ها و... تنها محصول تلاش‌هاي جناح راست در آمريكاست كه فقط به رنج‌هاي مهاجران تاكيد دارد و درخشش‌هاي آنها را در مقاطع علمي، تجاري و... ناديده مي‌گيرد.»
 دوشنبه 15 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 358]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن