تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826563233




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استرس اختلال شخصيت دو قطبي را شديدتر مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استرس اختلال شخصيت دو قطبي را شديدتر مي‌كند
علمي آموزشي. پزشكي. افسردگي
اختلال شخصيت دو قطبي يك اختلال رواني بصورت تجربه حالت‌هايي از افسردگي و سرخوشي است كه استرس و فشارهاي عصبي شدت اين بيماري را بيشتر مي‌كند.

دكتر پرويز مظاهري رييس انجمن روانپزشكان ايران در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا گفت
اختلال شخصيت دو قطبي يك اختلال خلقي شامل دو قطب افسردگي و شيدايي است بيمار مبتلا به اين اختلال در طول زندگي حالت‌هاي شديد افسردگي و شيدايي و سرخوشي را تجربه مي‌كند.

وي افزود استرس و شرايط محيطي نقش مستقيمي در شدت بخشيدن به اين اختلال رواني دارد و بيماران مبتلا همواره بايد استرس‌ها و فشارهاي اجتماعي و محيطي را كاهش دهند.

هر فرد عادي در طول زندگي خود ممكن است دچار حالت‌هايي از افسردگي و بي حوصلگي شود و گاهي هم بسيار خوشحال و سرحال باشد اما اختلال شخصيت دو قطبي حالت بيمارگونه يك اختلال رفتاري است و اصلا قابل مقايسه با آن حالت هايي عادي نيست.

دبير انجمن روانپزشكان ايران در ادامه گفت و گو با ايرنا افزود بر اساس آمار ميزان شيوع اين اختلال شخصيت در كل دنيا بين پنج تا هشت درصد است كه در ايران نيز ميزان شيوع در همين حد است.

اين روانپزشك گفت در نوع شديد اختلال شخصيت دو قطبي فرد دچار توهم ها، هذيان مي‌شود به اينصورت كه صداهايي را مي‌شنود و يا تصاويري را ممكن است ببيند كه جنبه توهمي دارند و اصلا واقعيت ندارند.

به گفته اين متخصص ولخرج بودن يكي ديگر از خصوصيات اين بيماران است آنها در مدت بسيار كوتاهي بدون هيچ گونه فكري قادر هستند پول زيادي خرج كنند.

وي در توضيح بيماري شيدايي- افسردگي گفت مبتلايان به اين بيماري در مرحله افسردگي احساس غم و اندوه شديد مي‌كند و از زندگي لذت نمي‌برد و در دوره سرخوشي ، به عكس همه چيز را با ديد مثبت و سهل انگارانه نگاه مي كنند. آنها بسته به اينكه در كدام قطب رفتاري قرار دارند، دچار اختلالات خواب بصورت كم خوابي و يا پرخوابي و يا پر اشتهايي و يا بي‌اشتهايي مي شوند.

اين روانپزشك اضافه كرد بطور كلي اين بيماران ممكن است دوره‌هايي همچون بسيار پرانرژي بودن و يا تحريك پذيرشدن يا برعكس دوره‌هايي از غمگيني و نوميدي را بگذرانند.

بيشتر بيماران مبتلا به اختلال شخصيت دو قطبي در فاصله بين حالت‌هاي غمگيني شديد و دوره شيدايي يا سرخوشي حالت طبيعي دارند.

وي گفت اختلال دوقطبي داراي زمينه ارثي است و در برخي از خانواده‌ها بيشتر ديده مي‌شود. اين بيماري به طور معمول در انتهاي نوجواني يا در ابتداي بزرگسالي ظهور مي‌كند.

دبير انجمن روانپزشكان ايران با اشاره به اينكه دو نوع اختلال دو قطبي وجود دارد گفت در اختلال دو قطبي نوع يك بيمار تنها دوره‌هاي شيدايي را تجربه مي‌كند و در اختلال دوقطبي نوع دو بيمار دوره‌هايي از شيدايي خفيف به همراه دوره‌هايي از افسردگي شديد را تجربه مي‌كند.

وي گفت اختلال دو قطبي در صورت عدم درمان، ممكن است پيامدهايي مانند مختل شدن روابط با ديگران، افت كاركرد شغلي و تحصيلي، و حتي خودكشي را به دنبال داشته باشد.

درمان‌هاي دارويي موثري براي اين بيماري به وجود دارد كه به همراه شيوه هاي روان درماني مي‌توانند بهترين نتيجه را به بار آورند.

مظاهري در پايان گفت بيماري فرد مبتلا به اختلال شخصيت دو قطبي را مي توان با درمان‌هاي روانپزشكي بصورت دارودرماني و در موارد پيشرفته بيماري با بستري كردن در بيمارستان و شوك الكتريكي كنترل كرد.
 دوشنبه 15 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن