واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: هشدارجدي مشاور محيطزيست شهردار تهران: سقط جنين درمناطق آلوده هواي تهران40درصد بيشتر ازسايرشهرهاست سازمان محيط زيست ميخواهد كميته كاهش آلودگي هوا را هبه كند!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - محيط زيست
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به تحقيق دانشگاهي در خصوص سقط جنين گفت: بر اساس اين تحقيق سقط جنين در شهرهاي آلوده مانند تهران خصوصا در مناطقي كه آلودگي هوا بالاست حدود 40 درصد بيش از ساير شهرهاست.
به گزارش خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس محمدهادي حيدرزاده روز دوشنبه نخستين نشست خبري مديران ارشد شهرداري تهران در حوزه محيط زيست شهري افزود: با توجه به اين كه سقط جنين عمدي جرم است، يعني بايد عملا مسوولان افزايش آلودگي هوا در تهران مجرمان اين قتلها هستند.
خيليها «تــهـــــــــران» را با آلودگي هوا ميشناسند !
عزم جدي در زمينه كاهش آلودگي هواي پايتخت وجود ندارد
سازمان حفاظت محيط زيست ميخواهد كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا را «هبه» كند!
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به اين كه متاسفانه كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا پس از چند ماه تشكيل جلسه داد ولي به نتيجهاي نرسيد، افزود: جاي تاسف است كه سازمان حفاظت محيط زيست ميخواهد كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا را هبه كند چرا كه واگذاري اين كميته به هيچ عنوان زيبنده نيست و همه بايد بر اساس قانون به تعهدات خود پايبند باشيم.
اميدواريم از دودكش سازمان حفاظت محيط زيست، در پارك طبيعت پرديسان دود سفيد ببينيم!
محوريت بسته زيستمحيطي شهرداري تهران در هفته هواي پاك امسال معاينه فني است
وي با اشاره به اين كه بايد هر چه سريعتر موضوع واگذاري كميته اجرايي كاهش آلودگي هوا تعيين و تكليف شود، افزود: اميدواريم از دودكش سازمان حفاظت محيط زيست، در پارك طبيعت پرديسان دود سفيد ببينيم و آقايان به اين اجماع برسند كه مسووليت كاهش آلودگي هوا با چه دستگاهي است.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به اين كه در بحث آلودگي هوا در حوزه شهرداري تهران عطش خدمت به حداعلاي خود رسيده است، افزود: به دولت و سازمان حفاظت محيط زيست پيشنهاد ميكنيم كه از اين امر حداكثر بهره را ببرند.
به گزارش ايسنا، وي با اشاره به اين كه بسته زيست محيطي سال گذشته شهرداري تهران در هفته «هواي پاك» با محوريت BRT بود ، افزود: امسال شعار هفته هواي پاك «ايمني و سلامت و معاينه فني خودرو» است و تلاش ميكنيم تا بحث معاينه فني را امسال نهادينه كنيم.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به راهاندازي سامانه پيشگيري آلودگي هوا براي اولين بار در كشور گفت: با كمك اين سامانه امكان پيشبيني وضعيت آلودگي هواي تهران تا 48 ساعت آينده امكانپذير شده است.
وي گفت: يكي از چالشهاي توسعه موضوع ارزيابيهاي زيست محيطي است كه بر اساس ابلاغيه شهردار تهران از سال جاري تمام طرحها و پروژههاي شهرداري بايد توجيه زيست محيطي داشته باشند.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به اين كه در مناطق 22 گانه تهران واحدهاي محيط زيست راهاندازي شده است، افزود: در معاونت خدمات شهري و معاونت عمراني شهرداري تهران نيز موضوع مبحث 19 ساختمان در زمينه بهينه سازي مصرف انرژي در حال پيگيري است. از سوي ديگر 12 خط كمپوست و يك واحد دفن بهداشتي نيز در كهريزك راهاندازي شده است.
ورود و توليد خودروهاي ديزلي به تهران با گازوئيل 7 هزار PPM توزيعي فاجعه است!
وي به وضعيت گازوئيل توزيعي در كشور اشاره كرد و گفت: اخيرا شنيده شده است، قرار است خودروهاي سواري ديزلي توليد و وارد شود كه ورود اين خودروها به چرخه حمل و نقل به دليل گازوئيل 7 هزار PPM توزيعي ميتواند براي تهران بسيار خطرناك و فاجعه باشد و موجب افزايش شديد آلودگي هوا شود.
برگزاري مانور مواقع اضطراري آلودگي هوا ضروري است
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به ضرورت تغيير ساختار در موضوع آلودگي هوا افزود: بايد پيش از رسيدن به وضعيت اضطرار مانورهاي لازم برگزار شود تا آمادگي دستگاهها مشخص شود نه اين كه همانند سالهاي گذشته يك روز بعد از شرايط اضطراري آلودگي هوا تازه تشكيل جلسه دهيم آن هم با حداكثر تعداد غايبين!
وي با تاكيد بر اين كه صورت مساله در زمينه رفع آلودگي هواي تهران مشخص است، افزود: 80 درصد آلودگي هوا در تهران مربوط به منابع متحرك است و بايد تلاش كنيم تا اين سهم كاهش يابد.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست گفت: مهمترين روش كاهش اين آلودگي ، كاهش سفرهاي درونشهري است كه اين امر با گسترش حمل و نقل و مترو و رسيدن به شهر الكترونيك امكان پذير است.
سازمان حفاظت محيط زيست بهترين گزينه مديريت كميته اجرايي كاهش آلودگي هواي تهران است
وي در پاسخ به سوالي در خصوص اين كه چه دستگاهي ميتواند بهترين مديريت را بر كميته اجرايي كاهش آلودگي هواي تهران داشته باشد، گفت: از نظر ما سازمان حفاظت محيط زيست بهترين گزينه ، قانوني براي اين امر است اما در صورتي كه دولت بخواهد مسووليت اين كميته را به شهرداري تهران واگذار كند در صورت تفويض اختيارات كامل و تخصيص اعتبارات مورد نياز ، شهرداري تهران آمادگي پذيرش آن را دارد.
قرار بود وزارت بهداشت با كمك شهرداري تهران تعداد كشتههاي ناشي از آلودگي هوا را مشخص كند
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست در خصوص پرونده آلودگي هواي تهران كه در دادستاني مطرح است، گفت: جلساتي را سال گذشته در اين خصوص در دادستاني داشتهايم و مقرر شد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با همكاري شهرداري تهران نسبت به انجام پروژه اي در زمينه مرگ و مير ناشي از آلودگي هوا اقدام كند كه فكر نميكنم تاكنون در اين زمينه اقدامي از سوي وزارت بهداشت، صورت گرفته باشد.
به گزارش ايسنا، وي در خصوص احداث گورستان در «تلو» و اثرات زيست محيطي آن ، گفت: احداث گورستان در اين منطقه يكي از معدود پروژههاي است كه با تدبير مديران قبلي شهرداري تهران عليرغم اين كه اين پروژه جزو پروژههايي نبود كه نيازمند ارزيابي زيست محيطي باشد، اما مطالعه ارزيابي زيست محيطي براي آن انجام شد.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست در پايان تصريح كرد: 22 گزينه براي احداث گورستان پيشنهاد شده بود، كه اگر شهرداري به پيشنهادات ارائه شده در اين گزارش توجه كند مشكلي در زمينه زيست محيطي پيش نميآيد.
انتهاي پيام
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]