تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845495044




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

از خانه خود به جهان هديه دهيد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: از خانه خود به جهان هديه دهيد
<H3>ادب کنيد و دوستش بداريد </H3>




پدران خوب و دوست داشتني ! حتما مي دانيد که داشتن فرزندي با سلامت روحي و رواني، با نشاط، و با اعتماد به نفس در گرو سلامت روح و روان شما و حضور خصوصيات مثبت در شخصيت شماست. لذا در اين مقاله به بيان نکاتي مي پردازيم تا الگويي مناسب براي پدري بي همتا بودن به شما هديه دهيم.

1 - به همسرتان بسيار عشق بورزيد: پسرانتان با همسران آينده خود به همان گونه اي رفتار مي كنند كه شما با همسرتان برخورد مي كنيد. اجازه دهيد فرزندانتان ببينند كه شما عشق و محبت را به مادرشان ارزاني مي داريد. وقتي كه شما و همسرتان تعارض و اختلاف داريد، به فرزندانتان نشان دهيد چگونه دو شخص مي توانند آن را به شيوه درست حل و برطرف نمايند. مهمترين بخش زندگي كه شما براي فرزندانتان تدارك مي بينيد، ازدواج و خانواده است و بهترين نوع آماده سازي اين است كه كودك با پدري زندگي كند كه مادرش را بسيار دوست مي دارد.

2 - مرد كاملي باشيد: اگر شما به كودك خود محبت كنيد ولي در طول هفته با همسرتان داد و بيداد كنيد، هر آنچه درباره مهرباني و علاقه مندي بگوييد در نظر فرزندانتان به حساب نمي آيد. آيا شما به قول هايتان پايبند هستيد؟ وقتي كه ملزم به انجام كاري براي فزندتان هستيد، آيا به هر نحوي كه شده آن را انجام مي دهيد؟ «آنچه برايم بسيار حائز اهميت است، اين است كه پدرم در زندگي شخصي هماني باشد كه در منظر عموم هست.»
وقتي که يك پدر تشويق و تحسين به موقع و مناسبي از فرزندانش به عمل آورد مي تواند اثر ماندگاري بر زندگاني آنها بگذارد. اين كار، انگيزه و مشوقي براي كودكان در رسيدن به مراحل بالاتر مي گردد.


3 - چه زماني را صرف كودكان مي كنيد: تقويم ها دروغ نمي گويند. مهم نيست ما چه مي گوييم، بچه ها مي دانند كه ما وقت خود را براي كارها و يا افرادي صرف مي كنيم كه برايمان بسيار مهم هستند. طوري برنامه ريزي كنيد كه زماني را با فرزندانتان بگذرانيد. مهم نيست كه برنامه كاريتان چگونه است، اين وظيفه پدر است تا زمانش را طوري تنظيم كند كه با فرزندانش نيز باشد. ببينيد كه چه چيزهايي مورد علاقه فرزندانتان است (اين مي تواند در مورد هر فرزندي متفاوت باشد). «پسرهايم به ورزش علاقه مندند بنابراين ما با هم توپ بازي مي كنيم ، دخترم پارك و تفرجگاه را دوست دارد لذا او را به گردش مي برم.»

4 - به فرزندانتان ياد دهيد براي خود ارزش قائل شوند: اين كه چگونه فرزندان ارزش خودشان را از چشم پدر مشاهده كنند، تأثير بسزايي در كل زندگي شان بر جاي مي گذارد. «مادرم تأثير شگرفي در زندگيم داشت ولي وقتي پدرم مي گفت: پسرم! اين كار بسيار خوبي بود كه انجام دادي مفهوم و اهميت بسيار زيادي برايم داشت». وقتي که يك پدر تشويق و تحسين به موقع و مناسبي از فرزندانش به عمل آورد مي تواند اثر ماندگاري بر زندگاني آنها بگذارد. اين كار، انگيزه و مشوقي براي كودكان در رسيدن به مراحل بالاتر مي گردد. اما عكس آن نيز صادق است. هرگز فرزندانتان را با كلمات پست و سخيف صدا نزنيد و كلمات ناپسند را در موردشان به كار نبريد، چرا كه همانند تيرهايي هستند كه زخم عميق آنها همواره در طول زندگي بر جاي مي ماند.
وقتي كودكان اين محبت را تجربه نكنند، با روش هاي مخرب و آسيب رسان به دنبال اين حلقه گمشده مي گردند.

5 - همانند يك خانواده گفت وگو كنيد: يك خانواده متحد، به فرزندانش احساس امنيت مي دهد. حداقل يك وعده غذايي را در روز با خانواده تان صرف كنيد و در همان حال در مورد اتفاقات آن روز با هم صحبت كنيد. حداقل بخشي از شب را به عنوان يك خانواده بگذرانيد. نه اين كه به تماشاي تلويزيون بنشينيد. مطمئن باشيد اين کار اصلاً پرهزينه نيست، شما مي توانيد با هم بازي كنيد يا به پياده روي يا پارك برويد. ما عاشق نصيحت كردن هستيم ولي شنيدن موقعي صورت مي گيرد كه ما واقعاً بدانيم نيازهاي قلبي فرزندانمان چيست.


6 - مأموريت هاي خودتان را بشناسيد: مأموريت شما به عنوان يك پدر اين است كه از خانه خود به جهان هديه اي اهدا كنيد كه پس از شما خواهد زيست. فشارهاي ناشي از حل بحران هاي زندگي يكي پس از ديگري به راحتي باعث بي توجهي و اهميت ندادن به اين مأموريت مي گردد. اگر يكي از فرزندان توسط مادر تأديب شده، پدر بايد قادر باشد آن فرزند را به كناري بکشد و بگويد: «من كاملاً درك مي كنم كه مادرت بايستي امروز تو را تأديب مي کرد. به من بگو كه علت اين كارت چه بود؟ قصد داري براي جبران آن چه كار كني و دفعه بعد در مورد آن اشتباه چگونه عمل مي كني؟»

7 - انتقاد پذير باشيد و ضعف هايتان را قبول كنيد: «يك بار كه در مورد قضيه اي با دخترم بحث مي كردم مطمئن بودم كه صد در صد حق با من است. ولي پس از مدتي دريافتم كه كاملاً در اشتباه بودم. لذا نزد او رفتم و گفتم: «عزيزم! پدر تو در مورد آن مسئله اشتباه كرده، الان متوجه شدم كه حق با توست. لطف كن و مرا ببخش.» غرور باعث مي شود ما از مردم بترسيم كه مبادا بپندارند افرادي ضعيف هستيم. ولي فرزندانمان فقط نياز ندارند كه موفقيت ما را ببينند. آنها مي خواهند ببينند وقتي كه ما به ديگران صدمه مي زنيم در پي التيام آن نيز هستيم. وقتي ما تصميمات نادرستي اتخاذ مي كنيم، بايد مسئوليت عواقب آن را نيز پذيرا باشيم.

8 - تربيت نه به خاطر فرو نشاندن خشم و عصبانيت: به خاطر خشم خود، فرزندانتان را تنبيه نكنيد. به خودتان زمان بدهيد تا آرام و خونسرد شويد. فرزند بايد مشاهده كند كه ادب كردن و دوست داشتن دو چيز ضد و مخالف هم نيست.
تربيت كردن، تنبيه نيست. شايد با كمي درد هم توأم باشد ولي هدف آن تصحيح كردار ناپسند و رشد و تكامل شخصيت است.

من مي خواهم كودكانم بدانند وقتي امتيازاتي را از آنها سلب مي كنم يا مجبور مي شوم كه پشت دستشان بزنم، قصدم عذاب و شكنجه دادن آنها نيست بلكه به اين خاطر است كه بعدها در زندگي، كودكانم به الگوهاي ناپسندي عادت نكنند كه اين امر باعث آسيب رساندن به آنها در آينده مي گردد.

9 - بگذاريد آنها قانون «هرچه بکاري، درو مي كني» را بياموزند: «من براي پسرم يك كلاه ورزشي شيك خريدم. به او گفتم كه آن را در هر جايي بر سر نگذارد. او به هشدار من توجهي نكرد و همان گونه كه انتظار مي رفت كلاهش را بدون اجازه برداشتند. ما كاملاً مطمئن بوديم كه چه كسي آن را برداشته است. اولين تصميم اين بود كه بروم كلاه را پس بگيرم. ولي تشخيص دادم كه الان زمان مناسب اين كار نيست. پسرم بايد از اين اتفاق درسي مي گرفت. » وقتي كودكانمان تصميمات نادرستي مي گيرند، بعضي اوقات بهترين كاري كه يك پدر مي تواند انجام دهد، اين است كه كناري بايستد و بگذارد كه آنها خود نتيجه آن را ببينند.

10 - از نشان دادن احساس محبت آميز خود نهراسيد: اداي كلمات محبت آميز و ابراز احساسات اهميت بسزايي دارند. يك روز نبايد براي پدري بگذرد كه به فرزندانش نگفته باشد «دوستتان دارم». چرا كه هر روز شايد آخرين باري باشد كه ما اين فرصت را داريم. انرژي زيادي از ما صرف مي شود تا زندگي مان را طوري سروسامان بدهيم كه خداوند به ما عنوان پدر را تفويض كند. ما نياز داريم كه بيشتر اوقات خود را با فرزندانمان بگذرانيم تا اين كه هرگز زماني نيايد كه به عقب بنگريم و آرزو كنيم «كاش زمان بيشتري را با آنها صرف كرده بودم يا به آنها مي گفتم كه چقدر دوستشان دارم»!






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن