تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر که خشنودی خدا را بطلبد هر چند به قیمت خشم مردم، خداوند او را از مردم بی نیاز م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830900850




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خالد مشعل در گفتگو با فيگارو:اسرائيل در مذاكرات جدي نيست


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: خالد مشعل در گفتگو با فيگارو:اسرائيل در مذاكرات جدي نيست
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1387/07/15
خالد مشعل رئيس دفتر سياسي حماس در گفتگوي اختصاصي با لوفيگارو اظهار داشت : ساركوزي بايد تحركي اساسي در جهت برقراري صلح ايجاد كند.
به نوشته شماره امروز روزنامه لوفيگارو در اينترنت ، خالد مشعل كه چهار سال پيش در راس دفتر سياسي حماس قرار گرفت يكي از شخصيتهاي بسيار مرموز در خاور ميانه است.جنبش فلسطيني كه وي رهبري ان را برعهده دارد در حقيقت از سوي اسرائيل ، امريكا و اتحاديه اروپا تروريست قلمداد و تحريم شده است هر چند كه در انتخابات پارلماني سال دو هزار و شش كه تحت نظارت بين المللي در مناطق فلسطيني برگزار شد به پيروزي دست يافت.او رنو ژيرارد فرستاده لوفيگارو را در محله اي مسكوني در شمال دمشق به حضور پذيرفت.
خالد مشعل در پاسخ به اولين سوال درباره اينكه ايا فكر مي كند روي كار امدن دولتي جديد در اسرائيل به رهبري تزيپي ليوني مي تواند فرصتي در اختيار صلح قرار دهد گفت: فلسطينيان از روي تجربه مي دانند كه تغيير رهبر در اسرائيل به ندرت موجب تغيير راهبرد عميق حكومت مي شود.تا زماني كه نخبگان سياسي اسرائيلي چهار اصل اساسي را نپذيرند هيچ مذاكره جدي نمي تواند اغاز شود.اين اصول از اين قرارند: 1-بازگشت به مرزهاي هزار و نهصد و شصت و هفت
2-رعايت حق بازگشت مهاجران
3-رعايت حقوق فلسطينيان در شرق بيت المقدس
4-انهدام شهرك هاي مسكوني
رئيس دفتر سياسي حماس درباره مذاكرات كنوني ميان تشكيلات خودگران فلسطيني و دولت اسرائيل گفت : نه تنها حماس بلكه افكار عمومي فلسطين اين ديدارها را محكوم مي كنند.ابتدا به اين علت كه اسرائيل به گسترش شهرك هاي يهودي نشين ، ساخت ديوار حائل ، محاصره غزه و مسدود كردن راههاي كرانه باختري ادامه مي دهد.سپس به اين جهت كه فلسطينيان هم اكنون دچار اختلاف نظر شده اند ؛بنابراين طرف فلسطيني در موضع ضعف مذاكره مي كند.
بنابراين هيچ نكته سازنده اي نمي تواند از اين مذاكرات حاصل شود و تنها مي تواند منجر به بهبود روابط عمومي اسرائيل شود بدون اينكه انها ذره اي امتياز بدهند.
خالد مشعل در پاسخ به اين سوال كه حماس حاضر است چه بهايي براي اشتي با فتح پس از كودتا در غزه درخواست كند گفت : اين كودتا نبود. هيچ كسي نمي تواند عليه خودش شورش كند.ما دولت فلسطين را تشكيل داده بوديم زيرا ما تحت نظارت ناظران بين المللي برنده انتخابات شده بوديم.
خالد مشعل در پاسخ به خبرنگار فيگارو كه گفت شما در عين حال براي كنترل غزه به زور متوسل شديد تصريح كرد: ما تنها در برابر تهاجم يك گروه فلسطيني فاسد كه با سلاح و پول هاي اسرائيل مجهز شده بودند تا مشروعيت دولت اتحاد ملي پس از انتخابات دو هزار و شش را نابود كنند از خود دفاع كرديم.ما هيچ شرطي براي اشتي فلسطيني مطرح نمي كنيم.
براي پيروزي اين امر بايد حول اين مسائل شكل گيرد :
1-رعايت قواعد و معيارهاي دموكراتيك در فلسطين ، يعني احترام به نتايج انتخابات گذشته و اينده
2-رعايت قانون اساسي فلسطين
3-راه اندازي سازمان هاي امنيتي با استخدام واحد بر اساس معيارهاي حرفه اي و ميهني و به دور از چند دستگي ، تبارگماري و فساد
4-رعايت دقيق توافقات بين فلسطينيان در مصر(سال دو هزار و پنج) و مكه (سال دو هزار و هفت)
5-در نظر گرفتن توافقنامه زندانيان (سال دو هزار و شش)
6-اراده اشكار و مصالحه براي تاسيس جديد سازمان ازادي بخش فلسطين 7-رعايت چهار اصل اساسي كه در ابتداي اين مصاحبه به ان اشاره كردم.
رئيس دفتر سياسي حماس درباره سطح مذاكرات با اسرائيل با وساطت مصر براي ازادي گيلاد شاليت سرباز اسرائيلي گفت : اين مذاكرات هم اكنون به سبب فقدان اعتبار مذاكره كنندگان اسرائيلي كه بي وقفه از موارد پذيرفته شده صرفنظر مي كنند به نقطه صفر رسيده است.
وي درباره ابتكار پادشاه عربستان سعودي كه به تصويب اتحاديه عرب رسيد و به اسرائيل پيشنهاد كرده بود در قبال عقب نشيني از مرزهاي هزار و نهصد و شصت و هفت از سوي كشورهاي عرب به رسميت شناخته مي شود گفت : حماس هيچگاه مانعي بر سر تلاشهاي اعراب براي بازگرداندن حقوق فلسطينيان ايجاد نمي كند.من به اين نكته نيز در اجلاس سران اتحاديه عرب در سال دو هزار و هفت اشاره كردم.اما ياداور مي شوم كه اسرائيل به اين پيشنهاد پاسخي نداد و امريكايي ها ان را نپذيرفتند.
رهبر سياسي حماس درباره به رسميت شناختن علني حق موجوديت اسرائيل گفت : توافق زندانيان (كه مورد مذاكره ميان مروان برغوثي زنداني فتح با هم زنداني هاي حماس قرار گرفته) بطور تلويحي به اين سوال پاسخ داده است.من اعلام مي كنم كه حماس اين توافق زندانيان را پذيرفته است.
او درباره اينكه چرا گام اول را برنمي دارد و چرا بيانيه اي براي به رسميت شناختن اسرائيل صادر نمي كند گفت : فلسطينياني كه اين كار را كرده اند هنوز كشوري ندارند ، انها هنوز مستقل نيستند ، انها همچنان تحت حكومت اشغالي زندگي مي كنند و زمين هاي انها همواره در حال مصادره است.
حماس به نوبه خود توافق واضح خود را براي تاسيس كشوري فلسطيني ازاد و مستقل در مرزهاي هزار و نهصد و شصت و هفت در غزه و كرانه باختري اعلام داشته است.اين حداكثر چيزي است كه ما بعنوان قرباني مي توانيم بگوييم.اكنون نوبت اشغالگران است به درخواست مشروع ما كه بر چهار اصل اساسي استوار است پاسخ دهند.
مسئول سياسي حماس درباره اتهام بسياري از اسرائيلي ها درباره دشمني اعراب گفت : اين اشتباه است.ما هيچ مشكلي با يهوديان نداريم اما با كساني در تضاديم كه خاك ما را اشغال كرده اند و حقوق ما را ناديده مي گيرند.از لحاظ تاريخي بايد به ياداوريد كه جهان عرب و مسلمان همواره از يهوديان استقبال كرده و براي انها زندگي در صلح فراهم كرده و حتي امكان وزارت انها را فراهم اورده است.
خالد مشعل درباره انتظارش از فرانسه گفت : مدت زمان طولاني است كه ما در انتظار ابتكاري از سوي اروپا و بويژه از سوي فرانسه بسر مي بريم.اين انتظار بسيار بيشتر از انتظاري است كه از امريكا مي رود زيرا امريكا به سبب حمايت از اسرائيل اعتبار خود را بعنوان ميانجي از دست داده است.امروزه خلائي وجود دارد كه مستلزم ابتكار فرانسه است.
او در پاسخ به اين سوال كه ايا فرانسه از ديدگاه حماس بايد نقش ميانجي راستگو را در درگيري هاي اسرائيل فلسطين ايفا كند گفت : بله به شرطي كه فرانسه بطور برابر از طرف هاي درگير فاصله گيرد ، خواستار توقف شهرك سازي هاي اسرائيل شود ، به چهار اصلي كه اشاره كردم بپيوندد و راه حلي سياسي بر پايه بازگشت به مرزهاي هزار و نهصد و شصت و هفت ارائه كند.نقش تاريخي فرانسه در جهان همواره بعنوان پرچم دار حقوق بشر و دموكراسي شناخته شده است. رئيس جمهور ساركوزي كه از انرژي خاصي برخوردار است بايد بتواند حركتي اساسي به مذاكرات صلح بدهد.مردم ما در رنج بسر مي برند و ما اولين كساني هستيم كه خواهان اين صلح ايم.
 دوشنبه 15 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن