تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826728076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سياست - كشور خانه همه اصلاح‌طلبان از جمله مشاركت و مجاهدين انقلاب است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: سياست - كشور خانه همه اصلاح‌طلبان از جمله مشاركت و مجاهدين انقلاب است
سياست - كشور خانه همه اصلاح‌طلبان از جمله مشاركت و مجاهدين انقلاب است

محمد هاشمي رئيس دفتر سياسي حزب كارگزاران سازندگي و عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، ديروز در گفت‌وگويي تفضيلي با خبرگزاري مهر نظرات خود را درباره تحولات سياسي مهم كشور در دو دهه اخير و نقش آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني در اين تحولات تشريح كرد. وي در پاسخ به اين پرسش كه «با در نظر گرفتن روند تغييرات سياسي كشور، آيا مي‌توان گفت كه آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني (رئيس مجلس خبرگان رهبري و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام) از نظر سياسي بازنشسته شده‌اند و ديگر نمي‌توانند آن نقش سابق را در كشور انجام دهند؟»، گفت: در مورد آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني چند نكته مطرح است. اولا آقاي هاشمي كيست؟ آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني شاگرد دانا و تواناي امام خميني(ره) است و چون داناست، تواناست. توانا بود هر كه دانا بود/ ز دانش دل پير برنا بود. ثانيا آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني از اركان اين نظام و انقلاب است كه از شروع نهضت در كنار امام(ره) بوده و براي چنين شخصيتي با اين ويژگي‌ها بازنشستگي يا به تعبيري كناره‌گيري از مسووليت مطرح نيست. ايشان در هر شرايطي نسبت به سرنوشت انقلاب، كشور و مردم دلسوز و فداكار و در صحنه حاضر احساس مسووليت مي‌كنند و با حساسيت امور كشور را رصد مي‌نمايند. به همين دليل ايشان رياست دو سازمان مهم و حساس كشور را برعهده دارند. در سال 75 كه دوره دوم رياست‌جمهوري آقاي هاشمي رو به اتمام بود اين بحث مطرح شد كه چون ظرفيت قانون اساسي اجازه مي‌دهد طرحي به مجلس برده شود كه آقاي هاشمي دور ديگري هم رئيس‌جمهور بماند يا لااقل تا پايان برنامه دوم توسعه باشند. كه حتي در مجلس اين بحث شروع و در سفر آقاي هاشمي به اصفهان هم آيت‌الله طاهري در جمع ميليوني مردم موضوع را مطرح كرد. اما جواب آقاي هاشمي چه بود؟ آقاي هاشمي گفتند كه ما يك كشور انقلابي هستيم و من نمي‌خواهم در تاريخ مثل ساير كشور‌ها ثبت شود كه كساني كه انقلاب كردند براي هميشه در راس ماندند و از طرفي براي من بسيار شيرين است كه در زمان حياتم جوان‌ترها مسووليت اداره كشور را برعهده گرفته و كشور را هم به خوبي اداره كنند و ما هم در كنار اينها تجارب‌مان را به آنها منتقل كنيم. بنابراين براي شخص آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني حضور در يك مسووليت اجرايي مطرح نيست، بلكه اداره درست كشور و حركت نظام به سمت پيشرفت و بهبود اوضاع مردم مهم است. براي آقاي هاشمي و شخصيت‌هايي در اين رديف بحث بازنشستگي مطرح نيست. هاشمي در پاسخ به اين پرسش كه «چرا اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس هفتم و هشتم ناكام بودند؟»، نيز گفت: من با توجه به شرايطي كه براي اصلاح‌طلبان به وجود آورده شد نمي‌توانم تحليلي از ناكام بودن داشته باشم. در انتخابات سالمي كه راي مردم ملاك است و نتيجه انتخابات براساس رقابتي صحيح در شرايطي مساوي تعيين مي‌شود مي‌توان تحليلي براي موفق بودن يا ناكام بودن داشت. ولي در انتخابات مجلس هفتم و هشتم شرايط رقابت نامساوي به وجود آمد و بسياري از نامزدهاي كيفي جناح اصلاح‌طلب حذف شدند. انتخابات نياز به تبليغات موثر و آشنايي مردم با برنامه‌ها دارد. وقتي شب انتخابات نامزدي تاييد يا رد صلاحيت مي‌شود وحتي 24 ساعت هم براي عرضه و تبليغات فرصت ندارد درحالي كه نامزد رقيب ازيك سال پيش از حضور خود مطلع و مي‌توانسته به شيوه‌هاي متفاوت تبليغات صورت دهد يعني عدم‌شرايط مساوي و عدم‌اجازه رقابت به نيروهاي هم وزن.

در استان‌هايي كه شرايط رقابت مساوي بوده به طور مثال؛كرمان و يزد 50 درصد تا 60درصد پيروزي آرا از آن اصلاح‌طلبان بوده است. خبرگزاري مهر از هاشمي پرسيد: «در مورد رد صلاحيت‌ها عده‌اي حتي از بزرگان اصلاح‌طلب، آن را حاصل عملكرد طيف تندرويي از اصلاح‌طلبان (مشاركت، مجاهدين انقلاب و...) و در نتيجه پياده شدن آنان از قطار انقلاب مي‌دانند. نظر شما در اين مورد چيست؟» وي پاسخ داد: اولا من اولين‌بار است چنين تعبيري را مي‌شنوم. ثانيا، اين‌طور نيست كه با تاييد يا رد صلاحيت چند نفر، همه طرد شوند. بالاخره حتي همان جبهه‌هايي كه نام برديد فقط منحصر به همين چند نفر كه نيستند. اينكه شرايط انتخابات نامساوي و نامساعد بوده، يا نامزدي كه ضريب نفوذش در حوزه‌اي بيشتر بوده رد صلاحيت شده يا در حوزه ديگري مطرح شده منطقي است ولي اين تحليل كه كسي از قطار انقلاب پياده شده يا پياده‌اش كردند درست نيست، احساس مشتركي در بين همه احزاب، تشكل‌ها، گروه‌هاي فعال داخل نظام كه در چارچوب قانون اساسي فعاليت مي‌كنند وجود دارد مبني بر اينكه طبق فرمايش امام رحمت‌الله‌عليه انقلاب و كشور متعلق به ماست و تلاش براي بهتر شدن امور و وضعيت مردم و اداره بهتر جامعه وظيفه آحاد ملت است. يكي از راه‌هاي تلاش هم حضور در انتخابات است. كشور خانه همه ما و همه اصلاح‌طلبان (از جمله حزب مشاركت، مجاهدين انقلاب) است و هيچ‌كس از خانه خود قهر نمي‌كند. وي همچنين با اشاره به دور قبل انتخابات رياست‌جمهوري گفت: در انتخابات نهم تخريب وسيعي عليه شخصيت‌ها، با صرف هزينه‌ها و سرمايه‌هاي هنگفت صورت گرفت. وضعيتي كه هيچ تناسبي با جامعه اسلامي نداشت و عدول از آن محسوب مي‌شد. حتي رهبري از يك سال قبل و زمان نماز عيد فطر و بعد از آن به كرار تاكيد كردند كه تخريب شخصيت‌ها صورت نگيرد و انتخابات آزاد و سالم برگزار شود ولي بازهم تخلفات بسيار وسيعي صورت گرفت. بنابراين اين دغدغه‌ها بايد در مورد انتخابات آتي رياست‌جمهوري از بين برود تا فضاي سالمي براي رقابت آماده شود. وي در پاسخ به اين پرسش كه «تخريب‌ها عليه آقاي خاتمي و اصلاح‌طلبان هم بود؟»، گفت: البته عليه همه بود ولي در مورد آقاي هاشمي در انتخابات نهم بيش از ديگران و بيش از هر زمان ديگر و از تريبون‌ها و با ابزار و امكانات مختلف تخريب انجام شد. برخي دستاوردهاي انقلاب كه به نحوي انتساب به آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني داشت، حتي از طرف رسانه ملي زير سوال رفته و مخدوش شد.
 يکشنبه 14 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن