واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اختصاصي ايرنا آموزش وپرورش: بهانه پذيرفتني نيست، بخاري هاي چكه اي جمع آوري شود
معاون فني و نظارت سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور، گفت: اعتبارات كافي براي جمع آوري بخاري هاي چكه اي و غير استاندارد در اختيار استان ها قرار گرفته است و هيچ بهانه اي براي استفاده از بخاري هاي چكه اي در مدارس پذيرفتني نيست.
"مرتضي رييسي " روز يكشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار اجتماعي ايرنا، گفت: در سنوات گذشته به استان ها ابلاغ شده بود كه از محل اعتبارات تشويقي نسبت به خريد بخاري هاي استاندارد مورد تاييد مراجع فني اقدام كنند تا از بروز هرگونه آتش سوزي و حوادث در مدارس جلوگيري شود.
وي از مناطق آموزش و پرورش خواست قبل از شروع فصل سرما و يخبندان نسبت به تجهيز مدارس به بخاري هاي (نفتي) كم مصرف و استاندارد اقدام كنند.
معاون فني و نظارت سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور گفت: هم اكنون اعتبارات كافي براي تهيه اين وسايل در اختيار مناطق آموزش و پرورش قرار گرفته است.
"رييسي" گفت: در سال هاي گذشته به كمك سازمان بهينه سازي مصرف سوخت، تعداد زيادي بخاري در اختيار سازمان آموزش و پرورش استان ها با هدف جمع آوري بخاري هاي چكه اي قرار گرفت.
وي با بيان اينكه "بخاري هاي چكه اي استاندارد نيست"، افزود: جمع آوري بخاري هاي چكه اي و غيراستاندارد، اولويت نخست وزارت آموزش و پرورش است.
معاون فني و نظارت سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور در پاسخ به پرسشي در خصوص اينكه آيا اطميناني به تكرار نشدن حادثه آتش سوزي در مدارس بخاطر استفاده از بخاري هاي چكه اي و غير استاندارد وجود دارد يا خير؟، گفت: چنانچه مسوولان در تهيه بخاري ها، به موارد ايمني و استاندارد بودن آن توجه كنند و از وسايل گرمازا به درستي در كلاس ها استفاده شود، تعداد حوادث به حداقل خواهد رسيد.
"رييسي" در باره توزيع بخاري هاي ليزري در مدارس، گفت: هزينه تهيه اين بخاري ها براي آموزش و پرورش بسيار گران است، ضمن آنكه اين بخاري ها استانداردهاي مورد نظر آموزش و پرورش را تامين نمي كند.
وي با بيان اينكه "در دو سال گذشته 76هزار بخاري كم مصرف نفتي و در سال 83 نيز 9 هزار بخاري ليزري در مدارس كشور توزيع شده است"، گفت: استفاده از بخاري هاي كم مصرف در مناطق سردسير مطلوب نيست و آموزش و پرورش ناچار است در اين مناطق از بخاري هاي پرانرژي استفاده كند.
معاون فني و نظارت سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور تصريح كرد: همه مدارسي كه در سال هاي اخير در كشور احداث شده اند، مجهز به سيستم گرمايشي مركزي بوده و در ساخت اين مدارس تلاش شده كه استانداردهاي لازم رعايت شود.
در سال 64 در اثر آتش سوزي بخاري در دبيرستان 17 شهريور جوانمردخان واقع در هفت كيلومتري سفيلان يك دانش آموز در گذشت و به هشت دانش آموز اين مدرسه صدمات شديدي وارد شد.
در سال 85 نيز دو آتش سوزي در دو مدرسه سروستان و روستاي درودزن استان فارس رخ داد و در نتيجه آن هشت دانش آموز مجروح شدند كه هر دو حادثه در اثر استفاده از بخاري هاي نفتي بود.
يکشنبه 14 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]