واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بيستمين همايش بينالمللي بيماريهاي كودكان ايران برگزار ميشود
اجتماعي. بهداشت . همايش . كودكان
بيستمين همايش بينالمللي علمي بيماريهاي كودكان ايران از ۱۸تا ۲۲مهر ماه سال جاري برگزار ميشود .
بيستمين همايش بينالمللي علمي بيماريهاي كودكان ايران توسط گروه آموزشي بيماريهاي كودكان دانشگاه علوم پزشكي تهران در تالار امام بيمارستاني امام خميني (ره ) برگزار ميشود.
دكتر علي رباني رييس همايش صبح يكشنبه در يك نشست خبري در جمع خبرنگاران گفت: اين همايش با همكاري معاونت پژوهش دانشگاه تهران، مركز تحقيقات رشد و تكامل كودكان، معاونت سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي، سازمان انتقال خون ايران، دفتر نمايندگي سازمان جهاني بهداشت برگزار ميشود .
رباني خاطر نشان كرد: در اين همايش ۱۲استاد دانشگاه از كشورهاي آمريكا، دانمارك، آلمان، هلند، عراق و پاكستان شركت دارند.
رييس بيمارستان مركز طبي كودكان، بررسي روشهاي درماني در نوزادان، تشخيص قبل از تولد و اقدامات ضروري بعد از تولد، آشنايي با روش
الكترونورودياگنوستيك، ,Imagingبرنامه كشوري غربالگري ( ,)Pkuمراقبت و پيگيري بيماري ديابت تيپ يك، برنامه كشوري پيشگيري از تالاسمي، تازههاي واكسيناسيون در برنامه كشوري، اختلال رفتاري در كودكان (انجمن روانپزشكي كودكان) را از جمله محورهاي اين همايش اعلام كرد.
همچنين انتقال خون، Ropو دستورالعمل جديد آن و نحوه برخورد و پيگيري آن در نوزاد نارس
(انجمن نوزادان)، ماساژ درماني نوزاد، مراقبتهاي تكامل ابتدايي كودكي ( ,)ECDدندانپزشكي در كودكان، اسكرين در طب كودكان، درمان كودكان مبتلا به هپاتيت بي، بازماندگان و نجات يافتگان از بدخيمي دوران كودكي از سال ۱۳۶۱ ، گزارش پيوند سلولهاي بنيادي در بيماران با نقص چسبندگي لكوسيتي براي اولين بار در ايران، تطابق اجتماعي در كودكان، سرفه دريچه
(تشخيص و ارزيابي كلينيكي)، فشار خون دريچه از ديگر محورهاي پانلهاي اين همايش است.
وي گفت : محورهاي همايش بر اساس نظر سنجي از استادان و صاحبنظران طي همايشهاي سالهاي گذشته انتخاب شده است .
به گفته رباني تعداد مقالات ارسال شده به اين همايش ۲۸۰مقاله است كه از ميان آنها ۱۹۰مقاله براي سخنراني انتخاب شده و ۷۲پوستر ارايه ميشود .
همچنين برگزاري ۱۵پانل و دو كارگاه آموزشي شامل احياي نوزاد و مانا از برنامههاي جانبي اين همايش است .
رييس همايش بينالمللي بيماريهاي كودكان اظهار داشت : اين همايش ۲۰ امتياز بازآموزي براي متخصصان و پزشكان اطفال خواهد داشت .
وي در ادامه اين نشست در خصوص تاثير روي بر كودكان گفت: روي يكي از موادي است كه براي رشد و مداخلات آنزيمي بدن انسان ضرورت دارد .
رباني خاطر نشان كرد : مصرف روي باعث رشد بيشتر كودك نميشود و براي اين مورد نياز است كه رشد طبيعي انجام شود .
وي همچنين طرح غربالگري تيروئيد كودكان را بسيار عالي توصيف كرد و گفت :
اين طرح به منظور شناساسي هر چه سريع تر نوزادان مبتلا به تيروئيد است و مي توان با استفاده از اين طرح در پيشگيري از ابتلا به بيماري تيروئيد گام برداشت .
رباني با اشاره به اينكه در طرح غربالگري تيروئيد ميزان TSHاندازهگيري مي شود، خاطر نشان كرد : تنها اشكال اين طرح وزارت بهداشت و درمان اين است كه عدد مورد نظر براي TSHدر اين طرح پنج در نظر گرفته شده كه بسيار كم است و اين در حالي است كه انجمن كودكان آمريكا آن را ۴۰در نظر گرفته است .
وي با تاكيد بر اينكه بيشتر متخصصان غدد مخالف اين عدد هستند ، خاطر نشان كرد : اين طرح وزارت بهداشت هنوز در مرحله مقدماتي است و اميد است كه با تلاش مسوولان وزارت بهداشت در جهت اصلاح اين عدد تلاش شود.
رباني در ادامه به وضعيت پزشكان ايراني پرداخت و گفت: پزشكان ايراني معمولا با استعدادترين افراد جامعه هستند و جامعه بايد بتواند از اين استعدادها به درستي استفاده كند.
وي با ابراز تاسف از اينكه جامعه نميتواند به درستي از اين استعدادها استفاده كند، گفت: عدم استفاده مناسب جامعه از اين استعدادها سبب شده تا ساير كشورها از توانايي پزشكان ايراني بهره مند شوند .
رباني پايين بودن هزينه سلامت را از ديگر مشكلات پزشكان ايراني برشمرد و گفت: بايد دولت با پرداختن هزينه سلامت در حل اين مشكل اقدام كند .
رييس بيمارستان مركز طبي كودكان در ادامه طرح استراتژيك رشتههاي پزشكي توسط وزارت بهداشت از گروههاي مختلف آموزشي دانشگاهها و تنظيم برنامه آموزشي رشتههاي مختلف را از اقدام موثر وزارت بهداشت اعلام كرد .
وي با اشاره به اينكه آموزش پزشكي به خاطر حجم زيادي فراگيران، ضعفهاي بسياري دارد، خاطر نشان كرد: استعداد فراوان فراگيران و عشق و علاقه استادان اين رشته سبب پوشش بسياري از ضعفهاي آموزشي اين رشته شده ولي بايد تلاش كرد تا اين ضعفها را برطرف كرد.
يکشنبه 14 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]