واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: احمد بزرگيان در گفتوگو با ايسنا: عملكرد نادرست مسوولان و نخبگان اعتماد مردم را سلب ميكند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
«احمد بزرگيان» بر ضرورت آسيبشناسي جدي در حوزه نخبگان و همچنين مسئولان سياسي كشور تاكيد كرد.
اين نماينده اصولگراي مجلس هفتم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نگاه مردم به نخبگان سياسي را نسبت به قبل از انقلاب متفاوت عنوان كرد و گفت: مردم نخبگان سياسي را قبل از انقلاب بيشتر وابستگان به نظام شاهنشاهي ميدانستند، ولي در حال حاضر اين قشر بيشتر به چهرههاي فعال و مورد اعتماد مردم تبديل شده است.
وي افزود: خوشبختانه در طول 30 سال اخير اين احساس در مردم به وجود آمده است كه نخبگان سياسي وابستگيهاي بيروني ندارند و عمدتا پرورشيافته مجموعهي نظام و انقلاب هستند.
بزرگيان در ادامه ميزان اثرگذاري نخبگان سياسي را نيز متفاوت دانست و اظهار كرد: برخي نخبگان سياسي جايگاه مردمي بالايي دارند و قاعدتا نقششان نيز در ايجاد، تضعيف و يا تخريب وحدت قابل توجه است. گروهي از آنها نيز نخبگان خاص سياسي هستند و مخاطب آنها عموم مردم نيستند و معمولا در انجمنها و فضاهايي كه در عموميت جامعه تاثير بسزايي ندارد، مورد توجه قرار ميگيرند. اين دسته اگر مقالهاي ارائه دهند و يا سخنرانياي داشته باشند، يا به انتشار كتابي دست بزنند، زياد تاثيرگذار نيست، اين در حالي است كه ميزان تاثيرگذاري چهرههاي سياسي – مذهبي كه مورد قبول مردم هستند و ارتباطات مردمي قوي نيز دارند بسيار بالاست.
اين نماينده اصولگراي مجلس هفتم همچنين بعد وجودي نخبگان سياسي را مورد توجه قرار داد و اظهار كرد: هر حركت نخبگان سياسي ميتواند خبرساز باشد، چرا كه مخاطب گروهي كه به تعبير مقام معظم رهبري، اهل قلم و بيان هستند، عموم جامعه است و نقش تعيينكنندهاي در عرصه اجتماع دارند.
وي افزود: با توجه به اين كه برخي نخبگان سياسي كه تئوريسين هستند و نظريهپردازيها و موضعگيريهايي دارند، گاهي زمينهاي را فراهم ميكنند براي اين كه در مردم حالت ترديد و ابهام به وجود بيايد، لازم است يك آسيبشناسي جدي در بخش نخبگان و همچنين مسئولان سياسي كشور به وجود آيد.
بزرگيان در ادامه نقش چهرهها و مسئولان سياسي را در نگاه افكار عمومي به اين قشر مورد توجه برشمرد و گفت: اگرچه مردم ما نسبت به چهرهها و مسئولان سياسي كشور اعتماد خوبي دارند اما گاهي عملكرد و برخي موضعگيريهاي نه چندان پختهي آنها باعث كم شدن اين حس اعتماد در جامعه ميشود؛ چنانچه بحث و بررسيها پيرامون وضعيت مدرك تحصيلي يك وزير، تغييرات سريع و بعضا از ديدگاه مردم بيحساب و كتاب، همچنين عملكرد ناصواب برخي مديران به فضاي اطمينان و اعتمادسازي در جامعه آسيب جدي وارد خواهد كرد.
بزرگيان در ادامه تصريح كرد: مردم نبايد احساس كنند دايرهي به كارگيري نخبگان و مسئولان سياسي در كشور تنگ شده است؛ چرا كه در اين صورت قاعدتا عده زيادي بيرون از اين دايره قرار ميگيرند و در اين حالت مغرضان به تخريب روي ميآورند و گروهي هم بيتفاوت خواهند شد و اين روند نتيجه خوبي به بار نخواهد داشت. در اين راستا تاكيد ميكنم اگر مجموعهي سياستگذاران كشور در بخش اجرايي، همچنين نظريهپردازان به خود نيايند و در عملكرد خود دقت نداشته باشند، احتمال خطري چون سلب اعتماد مردم وجود خواهد داشت.
اين نماينده اصولگراي مجلس هفتم با تاكيد بر اين كه مردم ما تا زماني اعتماد ميكنند كه قولها و وعدههاي مسئولان عملي شود، گفت: ولي وقتي مسئولي سر جاي خود نيست و يا اين كه آدمهاي بزرگ در شغلهاي كوچك قرار ميگيرند و يا شغلهاي بزرگ را به آدمهاي كوچك ميدهند، اعتماد مردم سلب خواهد شد.
انتهاي پيام
يکشنبه 14 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]