واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: ازدواجهايي كه زوجين تفاوت سني بالايي دارند به جدايي ختم ميشود
وكيل پايه يك دادگستري گفت: در ازدواجهايي كه تفاوت سني زوج ها بالاست،ممكن است در ابتدا خوب پيش برود ولي به مرور زمان دچار مشكل خواهند شد و در انتها به جدايي ختم ميشود.
بولتن جواني:
طيبه آرتيدار پيرامون تفاوت سني بين زوجين گفت: بالا بودن اختلاف سني زوجين از لحاظ قانوني و حقوقي منعي ندارد بنابراين ازدواجهايي كه با اين چنين شرايط صورت ميگيرد با ايراد قانوني مواجه نيستند.
وي با بيان اين مطلب افزود: از لحاظ اجتماعي مي تواند مشكل ساز شود اين موضوع بستگي به مسائل فرهنگي دو طرف دارد و با توجه به اين مسئله ميتواند مشكلاتي را فراهم كند.
اين كارشناس مسائل حقوقي ادامه داد: ازدواج دخترها دير صورت ميگيرد و يا اينكه خانوادهها به خاطر ترس از مجرد بودن دخترانشان به ازدواج فرزندانشان با افراد مسن رضايت مي دهند. از طرفي ديگر مردان مسن نيز تمايل دارند با دختران كم سن و سال ازدواج كنند به هر حال اين طالبيت و مطلوبيت ممكن است كه به ازدواج منجر شود.
وي در ادامه به انگيزههاي افراد اشاره كرد و اظهار داشت: انگيزههاي متفاوتي در اين نوع ازدواجها وجود دارد ضمن اينكه يكي از اين انگيزه ها وضعيت مالي و شرايط مطلوب اقتصادي فرد مورد نظر است و ميتواند تبعات منفي به همراه داشته باشد. معمولا ازدواج هايي كه با اختلاف سني بالا صورت ميگيرد در انتها به جدايي ميكشد، اين مسئله علتهاي متفاوتي را در بر دارد، يكي از اين علتها اين است كه مرد بعد از مدتي به كهولت ميرسد و زن كه از همسر خود بسيار جوانتر است، اين موجب مشكلاتي مي گردد و باعث مي شود تا اخلاق مرد نيز تغيير كند و در نهايت باعث اضمحلال و طلاق مي شود و بيشتر از مواردي است كه زنوشوهر اختلاف سني كمتري دارند.
اين محقق در امور حقوقي و خانوادگي تصريح كرد:اين انگيزه حتي در مورد مردان جوان نيز وجود دارد كه زناني را انتخاب كنند كه از نظر موقعيت مالي در سطح بالايي قرار دارند و در اين ميان زن آسيب بيشتري ميبيند زيرا پس از مدتي بچه ها كه بزرگ ميشوند زن نيز جواني خود را به مرور زمان از دست داده و همين امر موجب مي شود تا مرد نيز مجددا تمايل به ازدواج ديگري داشته باشد.
وي گفت : با توجه به موارد ديده شده در دادگاهها، تفاوت سني بين زوجين در حالت بينابين قرار دارد اين به اين معني است كه ممكن است در صورتي كه زن از مرد چند سالي بزرگتر باشد مديريت خانواده را حفظ كند و با تدبير خود زندگي را بچرخاند و نيز مرد را راهبري كند، ضمن اينكه مي تواند بالعكس اين موضوع نيز وجود داشته باشد ،شايد هم زني با وجود سن بالا پيرو باشد و توانايي راهبري همسر خود را نداشته باشد.
به گفته آرتيدار اختلاف سني بين زوجين به تنهايي نميتواند عامل اضمحلال و نابودي زندگي مشترك باشد و بيشترين عامل در بروز طلاق دخالت هاي خانوادهها است.
اين وكيل دادگستري افزود: در ازدواجهايي كه تفاوت سني زن و مرد بالاست ممكن است كه در ابتداي شروع زندگي همه چيز خوب پيش برود ولي به مرور زمان دچار مشكل خواهند شد. اما در هر حال تفاوت سني يكي از عوامل مؤثر در طلاق است اما عامل اصلي محسوب نميشود.
منبع:خبرگزاري فارس
انتهاي خبر // شبكه خبري برنا//133 - 133 - 68//www.BornaNews.ir
شنبه 13 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]