واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تأكيد رهبري بر گسترش معنويت-5فرهنگ ديني جوانان مورد غفلت مسئولان است
رئيس جامعة المصطفي با تأكيد بر اينكه در پرتو نهضت انقلاب اسلامي شاهد رويكرد معنوي جوانان هستيم يادآور شد: جوانان از ظرفيت بالايي براي ارتقاي اين معنويت در جامعه برخوردارند اما متأسفانه مسئولان و بخشهاي مربوط فعاليتهاي لازم را در اين زمينه ندارند.
حجت الاسلام عليرضا اعرافي رئيس جامعه المصطفي در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با تأكيد مقام معظم رهبري بر گسترش معنويت و خيرخواهي ميان جوانان ايراني گفت: در پرتو انقلاب و نهضتي كه به وجود آمده شاهد رويكرد مناسب جوانان به سمت معنويت بوديم.
وي افزود: اين رويكرد را بايد در مقايسه با موجهاي ضداخلاقي و هجوم فراواني قرار داد كه برضد اخلاق جوانان صورت گرفته و تاحدي است كه مقام معظم رهبري را به "ناتوي فرهنگي" تعبير كرده اند.
حجت الاسلام اعرافي با اشاره به هجوم اخلاقي به جوانان، ناتوي فرهنگي و عصر ارتباطات گفت: در چنين شرايطي با مشاهده رويكرد معنوي و اخلاقي جوانان، بايد ابراز مسرت كنيم، اين اتفاق مسرت بخش از بركات انقلاب اسلامي، نهضت بزرگ مردم و ملت شريف ما، خونهاي شهدا و دفاع مقدس است كه كه با وجود اين هجومها و تيرهاي زهرآگيني كه به سمت جوانان رها مي شود در عين حال موج معنويت و گرايش به دين در آنها رواج دارد.
رئيس جامعة المصطفي گفت: طبيعي است كه توجه به احيا و بازسازي مساجد و شعائر ديني نقش مهمي در تقويت معنوي و اخلاقي دارد، اگر روحانيت و مجموعه مسئولان، مساجد را احيا كنند، نظم و سازماندهي خوبي بر آن حاكم كنند مساجد مي توانند قطب خوبي براي جذب جوانان باشند.
وي بر حفظ موجي كه ماه مبارك رمضان درگرايش جوانان به مساجد، نماز جماعت و جمعه ايجاد كرده تأكيد و اظهار داشت: اهتمام مسئولان سازمان آموزش و پرورش و دانشگاه ها در اصلاح گرايشات معنوي و اخلاق گرايي جوانان نقش مهمي برعهده دارد. اين نكاتي است كه قابل توجه برنامه ريزي است، البته در اين زمينه اقداماتي انجام شده اما باز هم مي توان مساجد، مدارس و نهادهاي آموزشي را با نگاهي نو بازسازي كرد تا جوانان را به سمت معنويت در اين مراكز هدايت كرد .
حجت الاسلام عليرضا اعرافي تصريح كرد: به طور طبيعي خود جوانان به ويژه جواناني كه در اين عرصه پيشگام بوده اند مي توانند نقش تعيين كننده اي داشته باشند، در حال حاضرانجمنها، كانونها، هيئتها، و تشكلهاي فراوان مذهبي را خود جوانان برپا كردند و اين محافل در دهه اخير در ايجاد اين فضاي معنوي براي جوانان سهم قابل توجهي برعهده داشته اند. اين مجموعه ها بايد ساماندهي، هدايت و پشتيباني شوند ، اما متأسفانه سازمان ملي جوانان و بخشهاي مسئول اين امور كمتر به تشكهاي جوانان در حوزه هاي فرهنگ و ديني و مذهبي پرداخته و به نوعي كم كاري و ضعف در اين نهادها مشاهده مي شود.
وي يادآور شد: در مجموع مي توان گفت پتانسيل و ظرفيت جوانان بالا بوده و كم كاري بيشتر متوجه مسئولان است.
شنبه 13 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]