تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854920143




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/ خبرهاي دريافتي هنري /


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: / خبرهاي دريافتي هنري /
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر

نگارخانه‌ي «كمال‌الدين بهزاد» وابسته به دانشگاه الزهرا از شنبه 13 مهر در سالن اصلي ميزبان آثار نقاشي ديجتيال محمد فراهاني و درسالن غربي ميزبان آثار خوشنويسي «سعيد بصيرت» است.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، افتتاحيه‌ي اين نمايشگاه‌ها شنبه 13 مهر ساعت 16 الي 19 مي‌باشد.

نگارخانه‌ي كمال‌الدين بهزاد، در بلوار كشاورز، نبش خيابان 16 آذر واقع است.

***

اسامي هيأت داوران بخش ملي «صندوق مستند ايران» جشنواره بين‌المللي فيلم مستند ايران: سينما حقيقت اعلام شد.

هدف از راه‌اندازي بخش «صندوق مستند ايران» تحقق سينماي ملي و تقويت سينماي مستند خلاق ملهم از هويت فرهنگي جامعه‌ي ايراني – اسلامي اعلام شده تا پروژه‌هايي كه داراي تهيه‌كننده مستقل و يا سرمايه‌گذار ايراني هستند، در مرحله‌ي ارايه طرح يا تكميل پروژه، مورد حمايت قرار بگيرند.

برپايه اين گزارش، اسامي هيأت داوران بخش ملي «صندوق مستند ايران» كه 65 طرح و فيلم مستند ناتمام (در مرحله راش) ارايه شده به دبيرخانه جشنواره سينما حقيقت را مورد بررسي قرار خواهند داد، به اين شرح است (براساس حروف الفبا):

عبدا… اسفندياري، منوچهر اكبرلو، بابك بهداد، ماني پتگر، آيدا پناهنده، خسرو دهقان، پناه‌برخدا رضايي، مهرداد زاهديان، جعفر صانعي مقدم، رخساره قائم مقامي، مهدي قربان‌پور، فرزانه كاظمي، عبدالرضا كاهاني، محسن محمودي، سودابه مراديان، هادي مقدم‌دوست و مرتضي ندايي

گفتني است: اين 17 داوران كه متشكل از نمايندگان صنوف، تهيه‌كننده‌ها، مستندسازان، منتقدان و دست‌اندركاران سينماي مستند هستند، اين طرح‌ها را بررسي و پس از برپايي جلسات مختلف، سه طرح نهايي را معرفي خواهند كرد تا به منظور توليد، تا سقف 8 ميليون تومان، مورد حمايت «مركز گسترش سينماي مستند و تجربي» قرار بگيرند.

***

در سومين جشنواره ملي فيلم دانشجويي، آثار دانشجويان دانشگاه فرانسه، مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد.

دانشجويان دانشگاه فميس فرانسه با ارايه 31 اثر در زمينه‌هاي مستند، داستاني، انيميشن و ويدئو گرافيك در اين جشنواره شركت كرده‌اند.

اين گزارش مي‌افزايد: بخش جنبي بررسي آثار جشنواره شامل مرور آثار دانشجويان فرانسوي است.

استاد «فرانسوي فرونتي» از دانشگاه فرانسه، با ارايه كارگاه آموزشي در زمينه‌ي مستند در جشنواره حضور دارد.

سومين جشنواره ملي فيلم دانشجويي در تاريخ 5 تا 9 آبان در دانشكده صداوسيما برگزار مي‌شود.

***

مستند بلند «هستي» ساخته‌ي «مارسين كوژالكا» كه پرتره‌اي از بازيگر مهشور لهستاني «يرژي نوواك» است، در بخش مسابقه بين‌الملل جشنواره سينما حقيقت، روي پرده خواهد رفت.

مستند بلند «هستي» در رقابت با 11 اثر مستند خارجي و ايراني ديگر بخش «مسابقه بين‌الملل» به منظور كسب عنوان بهترين فيلم جشنواره و جايزه‌ي نقدي ده هزار يورويي آن، قرار گرفته است.

اين فيلم ضمن نمايش در بخش رسمي چندين جشنواره معتبر بين‌المللي، موفق به كسب جايزه بهترين فيلم از نگاه تماشاگران جشنواره كراكو لهستان نيز شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: مستندهاي بلند خارجي «مسابقه بين‌الملل» جشنواره سينما حقيقت به اين شرح هستند: سايه كتاب مدقس، جونيور، بچه‌ها در گذر زمان، لوسيو، فيلم‌هاي كوتاه عراقي، خري در لاهور، بازيافت، مكان‌هاي ممنوعه و قلعه.

***

حسين مسافرآستانه معتقد است جشنواره‌ي تئاتر رضوي بايد از توليد آثاري با نگاه سطحي، غيرمعمولي، بدون ارزش‌هاي هنري و كليشه‌اي كه موجب تماشاگر گريزي مي‌شود پرهيز كند.

اين هنرمند در گفت‌وگويي مطرح كرد: متاسفانه مسوولان خيلي دير به فكر برنامه‌ريزي و سياستگذاري درباره‌ي اين نوع تئاترها و جشنواره‌ها در سياستگذاري‌هاي كلان فرهنگي خود افتاده‌اند، اما باز هم برگزاري اين نوع جشنواره‌هاي ديني مانند رضوي كه يك ضرورت است اتفاق خوبي است.

او كه در تعريف تئاتر ديني به جداسازي آن از تعريف كلي تئاتر نيست، عقيده دارد تئاتر ديني، تماميت تئاتر است.

دبير بيست‌وهفتمين جشنواره‌ي بين‌المللي تئاتر فجر گفت: معتقدم تئاتر اساسا ديني است و در هر حوزه و موضوعي كه باشد درارتباط با دغدغه‌هاي بشري و انساني است كه همه سرچشمه از دين و معنويت دارد.

او با اشاره به اين‌كه تئاتر دغدغه‌ي موضوعات بشري را داشته و خواهد داشت، افزود: يك از دغدغه‌هاي هميشگي ما مسلمانان به‌ويژه ايرانيان نوع ارتباطمان با امام هشتم شيعيان، امام رضا (ع) است و هميشه در فرهنگ ايرانيان مسلمان يك ارادت و پيوند با امام رضا (ع) وجود داشته كه بايد زودتر از اين‌ها ارتباط معنوي در نمايش‌ها و آثار هنري نمود پيدا مي‌كرد. خوشبختانه با برگزاري تئاتر رضوي، هنرمندان سعي كردند با دستمايه‌ قرار دادن موضوعات معنوي درارتباط با امام هشتم (ع) و ارتباط ان با زندگي روزمره خود، آثار نمايشي خوبي توليد كنند.

اين كارگردان كه معتقد است، موضوعات معنوي در رابطه با امام هشتم يك موضوع گسترده است و مي‌تواند فراتر از اعتقادات فرقه‌اي و به شكل جهاني مطرح شود، گفت: ارتباط با امام رضا (ع) يك ارتباط انساني است و تنها ويژه‌ي شيعيان و ايرانيان نيست و براساس روايت‌هاي مختلف اين ارتباط حتي مي‌تواند براي غيرمسلمان هم شكل بگيرد پس اين موضوع با يك نگاه كلي، فرافرقه‌اي و فراجهاني مي‌تواند مطرح شود.

مسافرآستانه حمايت مركز هنرهاي نمايشي و مسوولان فرهنگي را در جشنواره‌هاي ديني و موضوعي كافي نمي‌داند درحالي كه معتقد است مركز هنرهاي نمايشي در حد وسع و توان خود تاكنون از جشنواره‌هاي ديني ازجمله جشنواره‌ي تئاتر رضوي حمايت كرده است اما اين حمايت‌ها بايد گسترده‌تر شود با ارائه‌ي نمايش‌هاي با كيفيت‌تر در اين عرصه مخاطبان بيشتري به سمت اين آثار و جشنواره‌ها بروند.

دبير جشنواره‌ي تئاتر فجر به مسوولان برگزاري جشنواره‌ي تئاتر رضوي پيشنهاد مي‌دهد كه اين جشنواره تنها به توليد تئاتر فكر نكند و بايد درطول سال فعال باشد و ادامه داد: نبايد دبيرخانه‌ي اين جشنواره فقط به شكل مقطعي هنگام ارائه‌ي فراخوان و گرفتن متن فعال شود و بايد به شكل دائمي فعال باشد تا از يك طرف زمينه‌ي ارتباط دائمي آن با هنرمندان فراهم شود و از طرف ديگر براي فعاليت‌هاي پژوهشي و طرح‌هاي تحقيقاتي درباره‌ي آثار اين جشنواره برنامه‌ريزي شود.

او هم‌چنين عقيده دارد هنرمندان اين جشنواره هم نبايد با نگاه سطحي راجع به جامعه درباره‌ي امام رضا (ع) توليدات نمايشي ارائه دهند و با استفاده از اين فعاليت‌هاي پژوهشي و تحقيقاتي دبيرخانه جهت توليد اثار پرمايه‌اي دراين باره گام بردارند.

به گفته‌ي حسين مسافرآستانه عمده نياز جشنواره‌ي تئاتر رضوي اين است كه ببيند در باورهاي ديني نقش امام هشتم در ارتباط با مردم چگونه است و نوع نگاه نياز جامعه بشري به‌ويژه ايرانيان را به امام هشتم شيعيان را ارزيابي كند و علاوه بر بررسي نياز معنوي ما به امام هشتم بايد از بررسي نگاه صرف اعتقاد ديني پرهيز كرد. در واقع بايد در آثار اين جشنواره با نگاه جامعه‌شناسانه و تحليلي هنرمندان به توليد بپردازند.

مسافرآستانه هم‌چنين معتقد است: هنرمندان تئاتر ديني نيز نبايد بدون دغدغه و ايمان به سمت جشنواره‌هاي ديني بيايند.

او دراين باره گفت: اين‌كه يك هنرمند به‌خاطر مسائل مالي و بدون اعتقاد قلبي به سمت اين جشنواره‌ها بيايند، امري ناپسند است، هر هنرمندي بايد به سوي توليد آثاري برود كه احساس نياز به آن را درخود حس مي‌كند و به آن ايمان دارد.

كارگردان «خورشيد كاروان» هم‌چنين درباره‌ي مخاطب‌پذيري نمايش‌هاي ديني افزود: به نظر من نمايش‌هاي ديني كه با نگاه سحطي و غيرمعمولي، بدون ارزش‌هاي هنري و به شكل كليشه‌اي توليد مي‌شوند، مخاطب ندارند و تماشاگر‌گريز هستند، اما باتوجه به تجارب سال‌هاي اخير و مشاهداتي كه از توليدات خوب ديني داشته‌ايم، بايد بگويم نمايش‌هاي برخاسته از دل همواره پرتماشاگر بوده‌اند و هميشه ثابت‌شده كه آثار ارزشي اگر بتواند ارتباط حسي خوبي با مخاطب برقرار كنند، همواره مخاطب خود را دارند.

***

محمدآفريده گفت: نمايش فيلم كوتاه مهم‌ترين اصلي است كه بايد درسينماي كشور مورد توجه قرار گيرد.

مديرعامل مركز گسترش سينماي مستند و تجربي با اشاره به برنامه‌ي نمايش 40 فيلم كوتاه كه به همت انجمن فيلم كوتاه ايران برگزار مي‌شود، اظهار كرد: باتوجه به حجم بالاي توليدات درسينماي كوتاه، حركت به سمت عرضه و نمايش آثار كوتاه سينما، اين حوزه را پوياتر مي‌كند و برنامه‌ي نمايش 40 فيلم منتخب درنخستين جشن مستقل فيلم كوتاه يك اتفاق خوب و قابل تقدير است.

آفريده اظهار كرد: بايد به طريقي مخاطبان سينما و تماشاگران بالقوه‌ فيلم كوتاه در سطوح مختلف جامعه را براي استفاده از چنين برنامه‌هايي دعوت كرد.

او افزود: هم‌چنين حتما بايد فيلمسازان دركنار فيلم‌هاي خود حضور داشته باشند و از نزديك تب‌وتاب و نگاه مخاطب را درك كنند.

محمد آفريده گفت: درگذشته يكي از مشكلات سينماي كوتاه عدم ارتباط؛ مخاطب بود، بنابراين سينماي كوتاه درگذشته جريان زنده و مردمي نداشت اما درحال حاضر با گسترش امكانات، فضاها و مكان‌ها موقعيت استثنايي به نفع سينماي كوتاه ايجاد شده است.

آفريده در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود درباره‌ي تاثير سينماي كوتاه بر جريان‌سازي و ظهور ايده‌هاي نو در سينماي بلند گفت: سينماي مرسوم هركشوري به مرور به تكرار مي‌افتد و خاصيت اصلي خود را از دست مي‌دهد اما فيلم كوتاه و مستند مي‌تواند هميشه يكه‌تاز جريان‌هاي روبه‌رشد در سينما باشد.

او افزود: سينماي كوتاه به ويژه به خاطر فرصتي كه به فيلمسازان مي‌دهد به‌شدت نوآوري دارد، بنابراين برآيند تاثيرات سينماي كوتاه درجريان سينماي بلند چشم‌گير است.

آفريده در بخش پاياني صحبت خود با اشاره به تعلق خاطري كه به سينماي كوتاه دارد، تاكيد كرد: آناني كه دغدغه‌ي نمايش فيلم كوتاه را دارند (مانند انجمن فيلم كوتاه) حتما بايد به فكر معرفي و ايجاد عرصه‌هاي جديد، نو و جذاب براي نمايش فيلم كوتاه باشند. اين جريان نياز به استمرار و تاكتيك دارد. بايد فيلم‌هاي متنوع ساخته و اكران شوند و به جنبه‌ي اطلاع‌رساني اكران و نمايش فيلم‌هاي كوتاه نيز توجه شود.

انتهاي پيام
 جمعه 12 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن