واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از انقلاب در سيستم عاملهاي مايكروسافت نسخه جديد ويندوز با مقتضيات عصر اينترنت سازگار خواهد بود
خبرگزاري فارس: استيو بالمر رئيس شركت مايكروسافت هفته گذشته جزييات جالبي را در مورد ويژگي هاي نسخه آتي سيستم عامل مايكروسافت اعلام كرد.
به گزارش فارس به نقل از كامپيوتر ورلد، اين نسخه كاملا با نيازها و شرايط عصر اينترنت و شبكه سازگاري دارد و برنامه نويسان حرفه اي به سادگي مي توانند براي ويندوز مذكور برنامه هاي كاربردي مبتني بر اينترنت طراحي كنند.
به گفته بالمر تا يك ماه آينده مايكروسافت نسخه اي از اين ويندوز كه Windows Cloud نام دارد را ارائه خواهد كرد. اين نسخه كه نام نهايي آن متفاوت خواهد بود، براي بررسي و استفاده توسط برنامه نويسان حرفه اي طراحي شده و مبتني بر مفهوم نوظهور Cloud Computing مي باشد.
* تعريف Cloud Computing
مهمترين مشخصه Cloud Computing آن است كه كاربر ديگر نيازي به نصب نرم افزارهاي مختلف بر روي رايانه هاي متعدد براي دسترسي به مجموعه اي از خدمات ندارد و در عوض نرم افزارها و برنامه هاي كاربردي مختلف رايانه اي بر روي تعدادي رايانه سرور نصب مي شوند و كاربر براي دسترسي به سرويس مورد نظر تنها كافيست به اينترنت متصل شده و به سايت ارائه دهنده خدمات نرم افزاري مورد نظر مراجعه كند. از اين طريق نصب نرم افزارهاي مختلف بر روي هر رايانه ديگر ضرورتي نخواهد داشت.
به بيان ساده تر Cloud Computing به معناي برنامه هايي است كه از طريق مرورگر وب در دسترس هستند، اما ارائه اين برنامه ها از طريق ديتاسنترها و رايانه هاي سرور انجام مي شود.
Windows Cloud پروژه اي كاملا مجزا و متفاوت از نسخه جديد سيستم عامل ويندوز موسوم به ويندوز 7 است كه قرار است جانشين ويندوز ويستا شود.
* رونق پرشتاب Cloud Computing
پيش از اين بسياري از شركت ها و سايت هاي اينترنتي مشهور و پرطرفدار جهان به مفهوم Cloud Computing توجه نشان داده و ارائه سرويس هاي نرم افزاري مبتني بر اينترنت را در دستور كار خود قرار داده اند. از جمله مهم ترين اين شركت ها مي توان به گوگل و از جمله مهم ترين سايت هاي اينترنتي ارائه دهنده خدمات اين چنيني مي توان به salesforce.com اشاره كرد كه مفهوم دسترسي به نرم افزارهاي مختلف از طريق اينترنت را تكامل بخشيده و همگاني كردهاند.
يكي از جذابيت هاي مهم ارائه چنين خدماتي از طريق اينترنت كاهش هزينه دسترسي به خدمات نرم افزاري براي كاربران است. زيرا به عنوان مثال يك كاربر عادي بايد براي ويرايش يك عكس چندصد دلار براي خريد نرم افزار فوتوشاپ هزينه كند و پس از نصب آن بر روي رايانه خودش عمل ويرايش عكس را انجام دهد، اما در مقابل با رونق مفهوم Cloud Computing همين فرد تنها كافيست به يكي از صدها سايت ارائه دهنده خدمات مختلف ويرايش عكس مراجعه كرده و عكس مورد نظر خود را به صورت آنلاين و با صرف هزينه اي اندك يا نزديك به صفر ويرايش كرده و دريافت كند.
از سوي ديگر همين فرد در صورت استفاده از روش سنتي مجبور است براي هر بار ويرايش عكس خود به همان رايانه اي كه نرم افزار را بر رويش نصب كرده مراجعه كند. اما در عصر Cloud Computing وي مي تواند با استفاده از هر رايانه متصل به اينترنت عكس مورد نظر خود را ويرايش كند.
با توجه به اهميت دسترسي به سرويس هاي نرم افزاري اداري مفهوم Cloud Computing اولين بار در مورد مجموعه نرم افزارهايي همچون Office و Word به كار گرفته شد و حال كار به جايي رسيده كه سيستم عامل عظيمي همچون ويندوز نيز بر همين مبنا طراحي و به كار گرفته مي شود.
استيو بالمر تصريح كرده كه در نسخه Cloud Computing سيستم عامل ويندوز برخي از امكانات نرم افزار پرطرفدار Office نيز گنجانده خواهد شد، اما اين بدان معنا نيست كه كل سرويس هاي قابل دسترس از طريق Office به نسخه Cloud Computingويندوز افزوده شود، چون در اين صورت بيم آن مي رود كه فروش نرم افزار Office به ميزان چشمگيري كاهش يابد. پيش از اين گوگل هم سرويسي موسوم به Google Docs را با امكانات مشابه راه اندازي كرده بود.
انتهاي پيام/
جمعه 12 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]