واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: خودكفايي رژيم اشغالگر در توليد بمب خوشه اي
دفتر پژوهش و بررسي هاي خبري- رژيم صهيونيستي اعلام كرد در توليد بمب خوشه اي به خودكفايي رسيده است!
به گزارش رجانيوز به نقل ازايرنا، وزارت خارجه رژيم صهيونيستي اول اكتبر 2008 ، با انتشار گزارشي اعلام كرد:"صنايع اسلحه سازي اسرائيل توليد بمب خوشه اي را آغاز كرده و از اين پس اسرائيل براي تهيه آن به ايالات متحده نيازي ندارد."
در ادامه اين گزارش آمده است:"اسرائيل براي خريد بمب هاي سنگر شكن با امريكا وارد مذاكره شده است و وزارت دفاع ايالات متحده (پنتاگون) اعلام داشت كه با فروش 25 فروند از هواپيماهاي رادار گريز از نوع اف- 35 به اسرائيل موافقت كرده و انتظار مي رود در آينده 50 فروند ديگر از اين نوع هواپيما را نيز به اسرائيل بفروشد.هواپيماهاي رادار گريز اف- 35 به عنوان جنگنده بمب افكن هاي بسيار پيشرفته ، قادر است مسافت هاي دور را بپيمايد و ماموريت هاي جنگي را در محدوده اي با بيش از يك هزار كيلومتر فاصله انجام دهد. "
وزارت خارجه رژيم صهيونيستي افزود:"اسرائيل نخستين كشور خارج از ايالات متحده است كه هواپيماي رادار گريز اف- 35 را خريداري مي كند . اسرائيل از مدتي پيش تقاضاي خريد يك سلسله جنگ افزارهاي جديد از ايالات متحده كرده بود كه در سفر چند ماه پيش پرزيدنت بوش به اسرائيل و همچنين در ديدارهاي وزير دفاع اسرائيل از واشنگتن مطرح گرديد و بالاخره به نتيجه رسيد."
وزارت خارجه رژيم صهيونيستي تاكيد كرد:"همچنين در تماسها و مذاكرات گسترده اي كه بين مقامات نظامي و دفاعي اسرائيل و ايالات متحده به عمل آمده، تدابيري انديشيده شده كه ازانتقال فن آوري مدرن به كشورهاي دشمن جلوگيري شود."
در همين حال وزارت دفاع امريكا(پنتاگون) نيز اعلام كرد :" فروش 25 فروند هواپيماي رادار گريز از نوع اف-35 به اسرائيل تصويب شده است. اين تصميم گزينه فروش 50 فروند ديگر از اين نوع هواپيما به اسرائيل را نيز دربر مي گيرد كه در سالهاي بعد عملي خواهد شد. ارزش اين معامله تسليحاتي بر 15 ميليارد دلار بالغ مي شود. "
در بيانيه پنتاگون گفته شده كه "فروش اين نوع هواپيماي بسيار پيشرفته به اسرائيل، از نظر تامين امنيت جهاني ايالات متحده نيز اهميت بسيار دارد و موجب مي شود كه برتري نيروي هوائي اسرائيل در منطقه حفظ شود. "
پنتاگون در ادامه اين بيانيه افزود:"وزارت دفاع ايالات متحده در ماههاي اخير فروش چند نوع ديگر جنگ افزار را به اسرائيل به ارزش كلي 300 ميليون دلار تصويب كرده است و آژانس همكاري هاي امنيتي ايالات متحده DSCA تصميم به انجام اين معامله را كتبا به كنگره اطلاع داد و انتظار مي رود مجلسين نمايندگان و سناي آمريكا در ظرف 30 روز آينده، كوتاه مدتي پيش از انجام انتخابات رياست جمهوري در ايالات متحده (4 نوامبر 2008) آن را تصويب كنند. "
گفتني است هواپيماهاي رادارگريز اف- 35 توسط كارخانجات لوكهيد- مارتين توليد مي شود و 50 فروند هواپيماي بعدي كه قرار است در سالهاي آينده به رژيم صهيونيستي فروخته شود، از نوع پيشرفته تري خواهد بود كه امكان مي دهد هواپيما از باندهاي بسيار كوتاه پرواز كنند و در باندهاي موقتي و كوتاه به زمين نشيند و حتي به صورت عمودي فرود آيند. اين گونه هواپيما قادر خواهند بود حتي حين ماموريت تهاجمي به زمين نشينند و از آن جا به راحتي پرواز كنند.
رژيم صهيونيستي در شرايطي نسبت به توليد بمب هاي خوشه اي اقدام نموده است كه سال گذشته مفاد پيماني عليه توليد، نگهداري، صادرات و استفاده از اين نوع بمبها در اجلاس بلگراد گروه بينالمللي "ائتلاف عليه بمب خوشهاي" و با حضور نمايندگان 22كشور جهان كه بيشترين صدمات را از اين نوع سلاح متحمل شدهاند،تدوين شد واين تشكيلات قصد دارد تا سال آينده اين پيمان را كه پيش از اين 82كشور با كليات آن موافقت كردهاند، به تصويب نهايي برساند.
بمب خوشهاي متشكل از يك محفظه حاوي صدها بمب كوچك است كه پس از پرتاب از هواپيما و يا تجهيزات نظامي زميني در يك ارتفاع خاص گشوده شده و بمبهاي ضد نفر را در يك محيط وسيع پراكنده ميكند.اين بمبها علاوه برتلفات به هنگام حمله در ماهها و سالهاي بعد نيز با انفجار مواد عمل نكرده بر اثر تماس افراد به ويژه كودكان سبب مرگ و يادست كم نقص عضو آنها ميشود. بر اساس آمار موجود رقم قربانيان بمبهاي ضد نفر در ميان غيرنظاميان دست كم 400هزار نفر است.
براساس گزارش "گروه ائتلاف بينالمللي مبارزه با بمب خوشهاي" در حملات سال گذشته رژيم صهيونيستي به جنوب لبنان چهار ميليون بمب ضد نفر با بمبهاي خوشهاي بر فرار اين منطقه ريخته شد و به دليل آنكه درصدي از اين بمبها در هنگام حمله به اهداف عمل نميكنند (درمواردي تابيست درصد)، بمبهاي عمل نكرده براي ساليان بعد به عنوان منشا خطرات جاني براي مردم به ويژه كودكان مناطق هدف برجاي ميمانند.
"توماس ناش" مسوول امور هماهنگي "گروه ائتلاف بينالمللي مبارزه با بمب خوشهاي" گفت: "درست زماني كه ما در راه اجلاس بلگراده بوديم، "علي دكدوك" كودك شش ساله لبناني در راه مدرسه بر اثر انفجار يك بمب ضد نفر در روستاي سلطانيه در جنوب لبنان كشته شد. حوادثي تاثرانگيز از اين دست به خوبي نشان ميدهد كه تا چه اندازه ممنوعيت هر چه سريعتر اين سلاح ضرورت دارد."
در گزارشي كه درباره موارد استفاده كشورها از اين سلاح در اين كنفرانس منتشر شد وسيعترين استفاده از سوي آمريكا در جنگ ويتنام در كشور لائوس، در حمله آمريكا و متحدينش به عراق در سال 1991و نيز از سوي رژيم صهيونيستي در حملات سال گذشته به لبنان صورت گرفته است. بر اساس اين گزارش رژيم صهيونيستي در حمله به جنوب لبنان در سال گذشته حدود چهار ميليون بمب ضد نفر توسط بمبهاي خوشهاي در آن منطقه فرو ريخته بطوريكه از زمان پايان يافتن جنگ 33 روزه در لبنان تاكنون ،بيش از 65 زن و كودك در اثر انفجار باقي مانده بمب هاي خوشه اي رژيم صهيونيستي به قتل رسيده اند .
نظرات كاربران:
پنجشنبه 11 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]