تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865120448




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مجمع نخبگان ایران و برنامه های محرابیان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مجمع نخبگان ایران و برنامه های محرابیان به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجمع نخبگان ایران (منان) ؛ دبیرکل این مجمع در نشست بررسی برنامه های وزیر پیشنهادی صنایع و معادن در شورای مرکزی مجمع نخبگان ایران با اعلام این مطلب گفت:  توجه دولت به استفاده از توانمندی های نسل جوان در حوزه مدیریت کشور قابل تقدیر است .سید روح ا... سیدی افزود : تجربه های جهانی نشان داده است هر جا که اعتماد به نسل پویای کشور با اعتقاد کامل صورت گرفته ، شاهد تحول عمیق در حوزه مدیریتی بوده ایم.وی با اشاره به ظهور فنّاوري‌هاى نوين گفت: ارتباط مستمر و پوياي صنعت و دانشگاه چرخه مثبتي را ايجاد خواهد كرد به طوری که امروزه مدیریت بزرگترین کمپانی های اقتصادی و صنعتی جهان در دست نسل جوان و خلاق است .سیدی خاطرنشان کرد : بدون دستیابی به توسعه صنعتی دستیابی به توسعه اقتصادی مفهوم مناسبی نخواهد داشت و درصورت برقراري ارتباط صنعت و دانشگاه است که ،‌ نيازهاي اين حوزه برای حصول توسعه و ارتقای کیفی تعيين و برنامه های دانشگاه برای پرورش نیروهای مورد نیاز تدوین خواهد شد .دبيركل مجمع نخبگان ایران با اشاره به برنامه‌هاي مهندس محرابيان برای تصدی وزارت صنایع و معادن گفت : تقويت واحدهاي تحقيق و توسعه در كنار واحدهاي توليدي مي تواند زمينه مستعدي براي تقويت نوآوري و جذب و انطباق تكنولوژي باشد و اعلام حمايت از این برنامه‌ها در راستای راهبردهاي اهداف كلان مبتني بر توسعه نظام تحقیق و ارزيابي متمركز پژوهشهاي كاربردي و فناوري در بخش صنعت و معدن گامي درجهت جهاني شدن صنايع كشور خواهد بود .سيدي خاطرنشان كرد : از آنجاييكه دستيابي به اهداف برنامه‌هاى 5 ساله و چشم انداز۲۰ ساله توسعه كشور نيازمند نيروهای انسانى ماهري است كه در دانشگاهها تربيت مى شوند و نيز به دليل آنكه دانشگاهها به سمت خودكفایی پيش مي‌‌روند ؛ ضرورت برقراري پيوند بين دانشگاه و صنعت افزایش می یابد .وی استفاده از تمامی ظرفیتهای فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی جهت تقویت بنیانهای تولید ملی را یک برنامه راهبردی و منطقی جهت توسعه صنعتی کلان کشور دانست و افزود:افزایش تعاملات بین بخشی در مسر همگرائی و هم افزائی و ایجاد توازن بین فعالیتهای مختلف اقتصادی که در برنامهای مهندس محرابیان به آن اشاره شده یک ضرورت انکار ناپذیر می باشد.رئیس شورای مرکزی مجمع نخبگان ایران تاکید کرد : بررسی مرکز پزوهشهای این مجمع نشان می دهد ، موانع محیطی فراتر از حوزه وزارت صنایع و معادن در عرصه توسعه صنعت کشور  همچنان آزاردهنده است .سیدی ابراز امیدواری کرد ؛ وزیر آینده صنایع و معادن با بکارگیری نسل خلاق و پویا و استفاده از کارشناسان و صاحبنظران و پرهیز از اعمال شتاب زده و واکنشی ، برنامه ای مبتنی بر نیازهای واقعی جامعه صنعتی تدوین و اجرا نماید .




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن