واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آنتيوار: اوباما و مككين ادامه دهندگان سياست جنگطلبانه دولت بوش هستند
خبرگزاري فارس: يك پايگاه خبري آمريكايي در گزارشي با اشاره به مناظره انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوي آمريكا تاكيد كرد كه در صورت پيروزي هر كدام از اين نامزدها، همچنان بايد انتظار داشت تا آمريكا به سياستهاي جنگطلبانه خود ادامه دهد.
به گزارش فارس، پايگاه خبري "آنتيوار" در گزارشي تحليلي با اشاره به اولين مناظره انتخاباتي "باراك اوباما" نامزد حزب دموكرات و "جان مككين" نامزد حزب جمهوريخواه آمريكا در انتخابت رياست جمهوري اين كه كشور كه چهارم نوامبر سال جاري برگزار خواهد شد نوشت: اگر چه مناظره جمعه شب اين دو نامزد رياست جمهوري همه مسائل در مورد سياست خارجي و داخلي آمريكا را براي ما روشن كرد اما آن چه بيش از همه مشخص شد اين بود كه در واقع هر يك از اين نامزدها اگر بتواند رئيس جمهوري را در دست گيرد مردم آمريكا بايد همچنان انتظار جنگهاي بيشتر را داشته باشند.
در ادامه اين گزارش آمده است كه در واقع هيچ تفاوتي در ديدگاه اوباما و مككين در مورد سياست خارجي آمريكا وجود ندارد و اين دو نامزد رياست جمهوري در صورت پيروزي مطمئنا سياست جنگطلبانه دولت "جرج بوش" رئيس جمهور كنوني آمريكا را ادامه خواهند داد و حتي اگر موجب بوجود آمدن جنگهاي بزرگتري نگردند، حداقل جنگ عراق و افغانستان را تا زمان نامعلومي ادامه خواهند داد و شعله اختلافات شديدي را در منطقه بالا خواهد كشيد.
نويسنده اين گزارش تاكيد ميكند كه اوباما و مككين در واقع با ادامه سياست تجاوزكارانه دولت آمريكا موجب خواهند شد تا نيروهاي نظامي و شهروندان غيرنظامي اين كشور بدون هيچ دليل منطقي وارد جنگهاي خطرناكي گردند.
"آلان باك" نويسنده اين گزارش افزود:«نه جان مككين نه باراك اوباما در مناظره انتخاباتي خود به توافقي در مورد سياست خارجي آمريكا نرسيدند كه اين موضوع نشان ميدهد كه اين نامزدها با سياست كنوني دولت آمريكا خصوصا در امور مربوط به كشورهاي ديگر موافق هستند.»
وي ادامه داد كه اگر چه اوباما بارها اظهار كرده است كه با جنگ عراق و برخي از سياستهاي دولت بوش مخالف است اما در حقيقت اين مخالفتها تنها در دوران رقابت انتخاباتي معني پيدا ميكند و ميتوان گفت كه اين اظهار نظرها تنها شعارهاي انتخاباتي هستند.
در بخشي از اين گزارش تاكيد شده است كه مك كين يكي از كساني است كه موجب بوجود آمدن جنگ عراق شد و اكنون نيز به ادامه اين جنگ تا زمان پيروزي عقيده دارد بنا بر اين اگر مردم آمريكا وي را به رياست جمهوري خود برگزينند در واقع ادامه جنگ با كشورهاي ديگر را رقم زدهاند. نويسنده اين گزارش تاكيد ميكند كه اگر مردم آمريكا انتظار داشته باشند كه با رئيس جمهور شدن اوباما جنگ آمريكا عليه كشورهاي ديگر خاتمه خواهد يافت در واقع اشتباه بزرگي مرتكب شدهاند زيرا وي در واقع خواستار عقب نشيني نيروهاي آمريكا از عراق براي حضور در جنگ افغانستان است.
در بخش ديگري از اين گزارش تاكيد شده است كه آمريكا در بسياري از موارد يا شروع كننده درگيريهاي نظامي و سياسي يا عامل محرك بوجود آمدن چالشهاي جهاني است.
در ادامه اين گزارش آمده است كه نامزدهاي رياست جمهوري آمريكا در مناظره خود به جاي پرداختن به موضوعات اساسي همچون بحران اقتصادي شديدي كه دامنگير دولت اين كشور شده است به موضوعات جزئي پرداختند و نشان دادند كه تنها در اين موضوعات جزئي با يكديگر تا حدودي اختلاف نظر دارند.
باك در ادامه تاكيد كرد كه اوباما و مككين در حقيقت در مورد موضوعاتي همچون جنگ عراق و ايجاد جنگ عليه كشورهاي ديگر جهان به صورت پنهان اتفاق نظر دارند تا جايي كه در صورت پيروزي هر كدام از آنها مشخص خواهد شد كه سياست خارجي آمريكا همچنان دچار چالش است. وي گفت كه مردم آمريكا در آينده شاهد جنگهاي بيشتري از سوي دولت كشور خود به رهبري مككين و اوباما خواهند بود.
آنتيوار در ادامه اين گزارش تاكيد كرد كه مطمئنا اين دو نامزد رياست جمهوري در مورد سياست خارجي آمريكا در واقع از يك شيوه پيروي ميكنند و اگر كسي پيشبيني كند كه اين دو در صورت رئيسجمهور شدن بر خلاف سياستهاي كلي دولت بوش عمل كند در حقيقت به اشتباه بزرگي دچار شده است.
نويسنده اين گزارش افزود كه هر كدام از روساي جمهور سابق آمريكا به نوعي در سياست خارجي خود دچار چالشهاي اساسي بودند همانگونه كه ترومن با كره، كارتر با ايران دچار چالش شدند و اين موضوع براي مك كين و اوباما نيز اتفاق خواهد افتاد.
در بخشي از اين گزارش آمده است كه رئيس جمهور بعدي آمريكا به طور حتم جنگ عراق و افغانستان را ادامه خواهد داد و به احتمال بسيار زياد جنگ پاكستان را نيز آغاز خواهد كرد و با ادامه دادن چالش با ايران نيز موافقت خواهد كرد.
در پايان اين گزارش تاكيد شده است كه رئيس جمهور بعدي آمريكا چه اوباما چه مككين موضوع فعاليتهاي هستهاي كشورهايي همچون كره شمالي و ايران را دستآويزي براي ورود به جنگهاي بعدي خواهد كرد كه اين موضوع نشان ميدهد كه دو حزب اصلي آمريكا در واقع در موضوعات اساسي كشور هيچ مخالفتي از خود نشان نميدهند اما در مورد سياست خارجي چنانچه به سود كشورشان باشد دچار اختلافات جزئي ميشوند.
انتهاي پيام/.
سه شنبه 9 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]