تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855192288




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راهکارهايي براي زندگي شيرين


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: 1.خوبي ها را هم ببينيد!
نسبت به همسر خود ديدگاه مثبت داشته باشيد و بکوشيد هميشه در مرحله ي اول کارهاي خوب او را ببيند و مورد تحسين قرار دهيد، زيرا تشويق و تحسين يک کار خوب، باعث تثبيت و تکرار آن خواهد شد و خودتان از آن لذت مي بريد. هرگز چشمان خود را روي نقطه ضعف همديگر باز مکنيد و دايم به رخ مکشيد؛ چون اين رفتار، موجب دلسردي در زندگي شده و کم کم نسبت به همديگر حس بدبيني پيدا مي کنيد و يک حالت دلسردي در شما ايجاد مي شود. اگر چنين رفتاري داريد، بکوشيد آن را انجام ندهيد، زيرا کم کم بين شما دوري ايجاد شده و به جايي مي رسد که خداي ناکرده به فکر جدايي مي افتيد و هزاران مصيبتي که به دنبال آن مي آيد ، پس «چشم ها را بايد شُست، جورِ ديگر بايد ديد.»

2. تحقير و سرزنش، ممنوع!
خداوند در خلقت انسان به خودش احسنت گفته است، زيرا انسان بهترين خلقت اوست. در اين ميان، چگونه مي توان همسر را به عنوان يک امانت الهي تحقير و سرزنش کرد؟ يک دختر و يا يک پسر که با هزاران اميد وارد زندگي مي شوند، چرا بايد مورد اهانت قرار گيرند؟ پدر و مادري که دخترشان را با صدها رنج و زحمت را بزرگ کرده اند و با حفظ آبرو و اميدواري او را به خانه ي مردي فرستاده اند تا در محيط امن و سالم و پر محبت زندگي کند، چه گونه مي توانند بعد از مدتي نظاره گر توهين و سرزنش او از طرف همسرش باشند؟ آيا وجدان انسان راضي مي شود؟ متقابلاً اگر شما به ازدواج مردي در آمده ايد که به دلايل گوناگون مشکل پيدا کرده است – مثلاً اقتصادي يا شغلي – به هيچ وجه او را سرزنش نکنيد، زيرا به تدريج که سرزنش ها زياد مي شود، حالت تخريبي يي در زندگي شما به وجود مي آيد و در مقابل همديگر کم ارزش مي شويد.
هميشه به دنبال اين باشيد که با لطف و کرامت خود، احترام همديگر را نگه داريد و در پي شأن و منزلت همديگر باشيد.
3. رعايت احترام و ادب متقابل
با همسر خود به طور محترمامه و مؤدب صحبت کنيد و همديگر را سبک نکنيد. آنچه در اين گيرودار مهم مي باشد، اين است که وقتي مادري با همسرِ خود مؤدبانه صحبت مي کند، يا مردي با همسرش محترمانه سخن مي گويد، فرزند آنها نيز مي آموزد که چه طور مؤدبانه صحبت کند و احترام پدر و مادرش را نگه دارد. اين بهترين هديه يي ست که مي توانيد براي فرزند خود به ارث بگذاريد. طوري برخورد نکنيد که روزي مجبور شويد بگوييد: «آتش در خرمن خويش زده ام که را کنم دشمن خويش!»
شما خانم گرامي، وقتي همسرتان وارد منزل مي شود، به استقبال او برويد، بسيار مؤدّبانه با او رفتار کنيد و به فرزندِ خودتان نيز بگوييد، چنين کاري انجام دهد. اين رفتارِ شما باعث مي شود، خستگيِ کار از تنِ او بيرون رود و احساسِ آرامش کند. البته او نيز متقابلاً چنين رفتاري انجام خواهد داد و کم کم به صورت يک عادت در مي آيد. برخي از همسرانِ بسيار خوب اظهار مي دارند که در طول زندگي هرگز حتّا يک بار هم به يکديگر بي احترامي نکرده اند. زندگيِ آنها آن قدر لذّتبخش است که دوست دارند هميشه در کنار هم باشند!

4. حفظ حقوق متقابل
بسيار ارزشمند است قبل از اينکه بخواهيد تشکيل زندگي دهيد، درس حقوق خانواده را ياد بگيريد. ببينيد وظيفه ي شما چيست؟ شايد برخي از خانواده ها هنوز نمي دانند ازدواج يعني چه؟ تصور مي کنند زندگي بايد بگذرد، حالا هر طور باشد. نه! اين گونه نيست. اگر کسي از زندگي و ازدواج خود لذت نبرد، بازنده ي اصلي ميدان است.
مرد بداند که احترام زن بسيار حايز اهميت است و آن قدر مهم است که پيامبر صلي الله عليه وآله مي فرمايند: «بهترين فرد از ميان شما کسي ست که براي خانواده اش بهتر باشد!»
ايشان همچنين مي فرمايند: «جبرئيل آن قدر سفارش زنان را مي کرد که گمان کردم يک اُف هم نمي توان گفت!» واقعاً درست است. چرا بايد کسي که مي خواهد فردا مادر فرزند شما باشد و زندگيِ شما را به آرامش برساند، مورد بي احترامي باشد؟ همچنين براي زنان احترام شوهر و نيکو همسرداري کردن مهم است، آنچنان که مي فرمايند: «زني که خوب شوهرداري کند، مثل سربازي ست که در جبهه ي جنگ مشغول نبرد مي باشد.» يعني جهاد براي خدا، با خوب شوهرداري کردن، يک پاداش دارد. در اين جمله، معني و مفهوم گسترده يي نهفته است، پس به به حقوق همديگر آگاه باشيد و بکوشيد به حقوق يکديگر احترام بگذاريد.

5. به پيکره ي زندگي خود، محبت تزريق کنيد
مهر و محبت در منزل، منبع اصلي رضايتمندي ست. همديگر را مورد مهر قرار دهيد، زيرا بايد براي فرزند خود، مانند سرچشمه ي محبت باشيد. اگر پدري فرزند خود را در حالي که به همسرش احترام نمي گذارد در آغوش کشد، مطمئن باشد او فقط به انتقام از پدر مي انديشد يا اگر مادري فرزندش را عليه پدر تحريک کند، منزلت خانواده اش را شکسته است. کودک بايد از هر دو چشمه ي محبت، يعني پدر و مادر، سيراب گردد. اگر فرزند از يک کانال محبت بگيرد و از کانال ديگر بي محبتي ببيند، دچار تعارض مي شود، رفتارش متعادل نيست و به هرج و مرج دچار مي شود. هيچ موقع نمي توان محبت را با پول و اسباب بازي در ذهن بچه ها ريخت. اينها مُسکن است و براي مدت کوتاهي جواب مي دهد، ولي براي دراز مدت هيچ اثري ندارد و حتي ضرر هم دارد. مگر مي شود خلأ عاطفي را با پول جبران نمود؟ مثل اينکه يک ماشين نياز به بنزين دارد، شما آب داخل باک آن مي ريزيد. اين کار، نه تنها جواب نمي دهد، بلکه ضرر هم دارد. برخي از والدين با همديگر بحث مي کنند و يا فرزند خويش را مورد کم محبتي قرار مي دهند. وقتي به يکباره بيدار مي شوند، مي خواهند با خريدن يک عروسک جبران کنند! چرا بايد ابتدا بي مهري کنيد تا بعداً بخواهيد جبران نماييد و آن هم ارزش آنچناني نداشته باشد. پس بدانيد، «از محبت، خارها گُل مي شود!»






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن