تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که از آبروی برادر مسلمان خود دفاع کند مطمئناً بهشت بر او واجب می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865102242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفت و گو با سیموئز و اسامی تیم ملی امید


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: گفت و گو با سیموئز و اسامی تیم ملی امیدسیموئز: با قدرت به قطر خواهیم رفت

رنه سیموئز، سرمربی تیم ملی فوتبال امید پس از بازگشت از برزیل برای اردوی آماده‌سازی پیش از بازی‌های آسیایی آماده می‌شود.سیموئز برزیلی ابتدا درباره‌ی پیشنهاد هندوراس كه هفته‌ی گذشته منتشر شد، گفت:« ماه پیش فردی به نمایندگی فدراسیون این كشور به من زنگ زد. نمی‌دانم كه راست بود یا خیر، او گفت كه آنها من را می‌خواهند، دقیقا همان پاسخی را دادم كه پیشتر به آنهایی كه من را می‌خواستند گفته بودم؛ تا دسامبر (با فدراسیون فوتبال ایران) قرارداد دارم و تا پیش از آن درباره‌ی موضوعی بحث نخواهم كرد و پس از آن هم نمی‌دانم چه خواهد شد، پس از تماس تلفنی هم هیچ حرفی به میان نیامد.»سیموئز درباره‌ی شرایط كنونی تیمش گفت:« از نوامبر 2005، این سوال را كه چرا تیم المپیك (تیمی كه در بازی‌های انتخابی پكن بازی می‌كند) در بازی‌های آسیایی قطر به میدان نمی‌رود را پاسخ داده‌ام. ما نباید در این رقابت‌ها به عنوان آماده‌سازی شركت كنیم. چرا كه تیم از نوامبر سال گذشته آماده شده است. آخرین جلسه تمرین در كیش نماینگر این حقیقت بود. تیمی كه با استقلال بازی كرد، پنج بازیكن المپیك 2008 ( كه پس از اول ژانویه 1985 به دنیا آمده‌اند) و شش بازیكن بازی‌های آسیایی (كه پس از اول ژانویه 1983 به دنیا آمده‌اند) را در تركیب خود داشت. تیم پكن از حسین ماهینی، سعید چرجوعی، عادل كلاه كج، مهرداد اولادی و محمد غلامی تشكیل شده است.»سیموئز به جزییات تمرینات اخیر هم اشاره كرد:« در هر جلسه تمرین، ما هدف‌های اصلی اردو را بدون فراموش كردن هدف‌های تمرین‌های گذشته دنبال می كنیم. یكی از این هدف‌ها پیشرفت قدرت ذهنی بود. باید شیوه بازی غیر درگیرانه را متوقف می‌كردیم. این شیوه بازی در ایران است:« به من حمله كن تا به تو حمله كنم.» با تغییر این شیوه تیم رقابتی‌تر می‌شود، گل می‌زند و پیروز می‌شود.»وی ادامه داد: «یك توپ بیشتر در زمین وجود ندارد، پس باید به دنبال آن دوید و در تمام مدت به حریف فشار وارد كرد و بازی كردن را برای بازیكنانش دشوار كرد. تمام مدت تمرین می‌كنیم. از هواپیما پیاده شدیم و به هتل رفتیم و بازیكنان تنها پانزده دقیقه برای لباس پوشیدن و تمرین كردن فرصت داشتند. ما همگی خسته شدیم. اما، این برای تیم ضروری است. روز پس از آن صبح و ظهر تمرین كردیم. روز پیش از بازی هم دو جلسه تمرین داشتیم. پنج و سی دقیقه صبح از خواب بیدار می‌شدیم و هفت تمرین می‌كردیم. بسیاری این موضوع را نمی‌دانند. روز پس از بازی هم دو جلسه تمرین كردیم. در جریان تمرین صبح، گزارشگر تلویزیون از تماشای تمرین ما شگفت زده شد. چرا كه معمولا تیم‌ها یك روز استراحت می‌كنند.»

سیموئز و دستیارانش می‌كوشند روحیه اعتمادسازی را در تیم امید بوجود آورند، او در این باره به خبرنگار ایسنا گفت:« با اعتماد دو طرفه، بازیكنان آزاد خواهند بود تا عقایدشان را به زبان بیاورند و درباره‌ی تمرین‌ها اظهار نظر كنند. بی‌تردید بوجود آوردن چنین رابطه‌یی ساده نیست. چرا كه بسیاری وقت‌ها بازیكنان می‌كوشند شرایط را كنترل كنند و هنگامی كه این اتفاق رخ می‌دهد ما با آرامش اما، محكم و با قدرت دستور می‌دهیم. این گروه از بازیكنان باید بازی فوتبال را یك جنگ (البته با رعایت اصول جوانمردانه) بدانند. بزرگ‌ترین ویژگی این طرز تفكر قرار دادن بازیكنان در مرحله قربانی شدن است، چرا كه در این سطح قهرمانان شكل می‌گیرند. بدون قدرت ذهنی، آنها راه به جایی نخواهند برد.»سیموئز درباره‌ی بازی‌های آسیایی گفت:« تیم ما با قدرت به قطر خواهد رفت. در رقابت‌های مقدماتی المپیك هم این چنین خواهیم بود. نمی‌توانم بپذیریم كه بعضی از بازیكنان كلیدی برای بازی‌های آسیایی غایب باشند. امیدواریم بدون هیچ كار غیر قانونی یا تغییر قانون راه حلی برای این مشكل پیدا كنیم. باید این طرز فكر وجود داشته باشد كه بازیكنان كه برای بازی می‌روند گویی به میدان جنگ می‌روند. بعضی‌ها می‌گویند كه نمی‌توانند نقش این دو را با هم مقایسه كرد. چرا كه زندگی‌شان در خطر یكسانی قرار ندارد. با این نظر موافق نیستم چرا كه بازیكنان می‌توانند اثر منفی از خود به جا بگذارند و هرگز با آن چهره‌ای كه بودند بازنگردند. این مرگ روحی است كه از مرگ جسمانی بدتر است. دومی جایگاه بهتری است كه در انتظار ماست. رقابت كردن در رویداد مهمی مانند بازی‌های آسیایی، نیازمند دقت بسیار درباره‌ی همه جزییات است. باید تیم نیرومندی را شكل دهیم و قوانینی را برای تمام مدت بازی‌ها تنظیم كنیم. به هیچ كس اجازه نمی‌دهیم خارج از محور المپیك، زندگی شخصی‌اش را دنبال كند. جایی كه همه كنار هم زندگی خواهیم كرد و هر كاری با عنوان گروه انجام می‌شود. گروه فكر می‌كند، بازی می‌كند، لذت می‌برد و زیر نظر قرار می‌گیرد. نكته دیگر فاصله‌ میان بازیكنان در تركیب اصلی و ذخیره است كه نباید در رقابت‌هایی به این مهمی وجود داشته باشد. آنهایی كه این موضوع را نمی‌پذیرند و نمی‌دانند چگونه در یك تیم روی نیمكت بنشینند، سزاوار تركیب اصلی نیستند. این مساله تیمی جنبه‌ای است كه باید درباره‌ی آن بسیار دقیق باشم. تیم به عنوان یك گروه، یك واحد است كه می‌تواند در قطر قهرمان شود یا به المپیك راه پیدا كند.»

سیموئز گفت: «سپتامبر، از من خواسته شد تا جلسات تمرینی كمتری را برای تیم كه راهی قطر است در نظر بگیرم. من هم با این پیشنهاد موافقت كردم. اگرچه باید بده و بستان وجود داشته باشد. كوشیدم تا به مربیان باشگاهی تیم‌هایی كه به تازگی كادر مربیگری‌شان را تغییر داده‌اند زمان بیشتری بدهم تا بازیكنانشان آشنا شوند. اما، از حالا نوبت تیم المپیك است. باید در تمام مدت بازیكنانم را كنار هم داشته باشم. راه دیگری برای آماده كردن تیم وجود ندارد. امیدوارم كه بتوانم روی همكاری همه مربیان نه تنها تیم‌های داخلی بلكه تیم‌های خارجی هم حساب كنم. سخت به این هدف پایبند هستم. باور دارم كه ما می‌توانیم به شرایط مطلوب برای مبارزه برای قهرمانی برسیم. از گفتن این جمله بیمی ندارم. اگر هم این اتفاق رخ ندهد تنها من مسوول خواهم بود. همكاری ملی من را سخت متقاعد كرده به آنچه كه از ما انتظار می‌رود و رویای ایرانی‌هاست برسیم یعنی "فوتبال با كیفیت و زیبا" و برای رسیدن به این هدف باید خطر كرد. می‌خواهم تیم گل بزند. هیچ چیز بدتر از بازی بدون گل نیست.»اسامی تیم امیداما دیشب اسامی 23 بازیكن دعوت شده به تیم فوتبال امید ایران جهت اعزام به اردوی برزیل اعلام شد.سید مهدی رحمتی - محسن ارزانی - حسین ماهینی - شیث رضایی - سید جلال حسینی - پژمان منتظری - جلال اكبری - سعید چاه جویی - مازیار زارع - میلاد نوری - محمد غلامین نویرسری - عادل كلاه كج - بهشاد یاورزاده - مهرزاد معدنچی - سیاوش اكبرپور - مهرداد اولادی - محسن یوسفی - خسرو حیدری - محمد نوری - احسان خرسندی - میلاد میرترابی - مهدی اسلامی و سامان صفا بازیكنان دعوت شده به این اردو هستند كه باید ساعت 9 صبح روز سه شنبه شانزدهم آبان درمحل هتل المپیك حضور یابند.تیم فوتبال امید كشورمان كه خود را برای بازیهای آسیایی دوحه آماده می كند از روز هفدهم آبان ماه به مدت یك هفته در برزیل اردو خواهد زد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 521]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن