تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833720886




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هشدار رئيس مجلس به ١+٥ و آژانس


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: هشدار رئيس مجلس به ١+٥ و آژانس
سفر آقازاده به وين لغو شد
تصويب قطعنامه ١٨٣٥ شوراي امنيت عليه كشورمان در نخستين وهله هشدارهاي شديد و البته در قالب تعابير جديد دكتر علي لاريجاني رئيس مجلس را به گروه ١+٥ و آژانس بين المللي انرژي اتمي در پي داشت. لاريجاني با اشاره به رفتار آژانس وگروه ١+٥ در پيگيري قطعنامه بي منطق ديگري عليه ايران، آن را عاملي در راستاي كاهش نقش مذاكرات تا حد نوعي «بازيگري سبكسرانه» عنوان و تصريح كرد:شايد نياز باشد درباره ادامه اين «تفنن سياسي» آن ها تصميم ديگري گرفته شود. رئيس مجلس افزود: همه بحث ها در چند هفته اخير با مسئولان ايراني درباره تنظيم زمان بندي جديد براي مذاكرات بعدي بوده كه يك باره حركت نمايشي پيگيري قطعنامه از سوي ١+٥ مطرح شد. لاريجاني در سخنان خود به محتواي «تصميم ديگر» در قبال «تفنن سياسي » ١+٥ و آژانس اشاره اي نكرد اما محمد مهدي شهرياري، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفت و گو با خراسان احتمال كاهش همكاري با آژانس در عرصه بازرسي ها را در صورت ادامه اين روند مطرح كرد. به گفته شهرياري، لغو سفر رضا آقازاده، رئيس سازمان انرژي اتمي به وين نيز به احتمال زياد به صدور قطعنامه ١٨٣٥مرتبط است.آقازاده قرار بود شب گذشته براي شركت در نشست سالانه مجمع عمومي آژانس بين المللي انرژي اتمي و ديدار با محمد البرادعي عازم وين شود. همان گونه كه پيش از اين سرگئي لاوروف ، وزير خارجه روسيه تاكيد كرده بود قطعنامه ١٨٣٥ حاوي تحريم جديدي نيست و تنها بر برآوردن خواسته هاي مطرح شده در ٣ قطعنامه قبلي شوراي امنيت توسط ايران تاكيد دارد.در اين قطعنامه كه به اتفاق آرا تصويب شد، شوراي امنيت بار ديگر به تعهدش به حل سريع مسئله هسته اي ايران از طريق مذاكره تاكيد كرد و از ايران خواست مطالبات آژانس را كه در وين در حال بررسي مطالعات ادعايي است، برآورده كند.

شوراي امنيت در قطعنامه ١٨٣٥ بر پاسخگويي ايران به مطالعات ادعايي تاكيد كرد
ايسنا به نقل از خبرگزاري رويترز گزارش داد: شوراي امنيت سازمان ملل تحت فشار آمريكا قطعنامه ١٨٣٥ را تصويب كرد كه با تكرار مسائل گذشته، از ايران مي خواهد غني سازي اورانيوم را متوقف كند.شوراي امنيت روز شنبه به وقت نيويورك به اتفاق آراء قطعنامه اي را به تصويب رساند كه هيچ تحريم جديدي را عليه ايران اعمال نمي كند.اين قطعنامه ١٨ خطي همچنين از ايران مي خواهد به طور كامل و بدون تاخير به قطعنامه هاي پيشين شوراي امنيت پايبندي نشان دهد و در عين حال شورا بار ديگر بر تعهدش به حل سريع مسئله هسته اي ايران از طريق مذاكره تاكيد مي كند. اين قطعنامه هم چنين از ايران مي خواهد مطالبات آژانس بين المللي انرژي اتمي را در وين كه در حال بررسي (مطالعات ادعايي ) است، برآورده كند.

استقبال آمريكا از تصويب قطعنامه جديد
زلماي خليل زاد، نماينده آمريكا در سازمان ملل از تصويب اين قطعنامه تكراري استقبال و ادعا كرد: اين نشان مي دهد كه جامعه بين المللي در اين مسئله متحد است و ايران بايد همكاري كند.

نماينده روسيه: قطعنامه بر نفي رويكرد نظامي تاكيد مي كند
ويتالي چوركين، نماينده روسيه در سازمان ملل نيز در اين باره گفت: اين قطعنامه روشن كرد كه نيروي نظامي در بحث درباره ايران گزينه مطرح نيست.وي گفت: متن جديد بر قطعنامه هاي پيشين مبني بر اين كه بايد از هرگونه امكان ترغيب و يا دست زدن به راه حل نظامي در مسئله هسته اي ايران خودداري شود تاكيد مي كند. همچنين، براساس گزارش خبرگزاري فرانسه، خليل زاد ضمن اشاره به قطعنامه ١٨٣٥ گفت: مسئله ايران بايد از طريق ديپلماسي و رويكرد دو سويه حل شود. قطعنامه ١٨٣٥ هم چنين از رويكرد دو سويه گروه ١+٥ استقبال مي كند.

حمايت اندونزي از قطعنامه ١٨٣٥
خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز در گزارشي در اين باره نوشت: نمايندگان كشورهايي كه در مورد قطعنامه هاي پيشين راي ممتنع داده بودند گفتند كه از اين قطعنامه حمايت كرده اند. مارتي ناتالگاوا، نماينده اندونزي در شوراي امنيت گفت: زماني كه قطعنامه به تصويب شوراي امنيت برسد، واجب است ديگر اعضا به آن پايبند باشند.وي گفت: اندونزي بر لزوم پايبندي به اقدامات پيشين عليه ايران تاكيد خواهد كرد. با اين حال جاكارتا از آن ها در زمان تصويب حمايت نكرد و به قطعنامه مصوب مارس سال جاري راي ممتنع داد. روزنامه نيويورك تايمز هم به نقل از چوركين نوشت: ارزش قطعنامه اي كه تصويب كرديم در اين است كه اذهان همگان را به سوي مسير سياسي و نه گزينه اي نظامي هدايت مي كند.بنا به اين گزارش، راضي كردن اندونزي براي رسيدن به اجماع درباره متن نهايي قطعنامه چند ساعت به طول انجاميد. در نسخه اوليه كه فقط ٢ پاراگراف بود و به توافق وزيران ١+٥ رسيد از ايران درخواست مي شد، بدون تاخير به همه قطعنامه هاي پيشين پايبندي نشان دهد. نسخه اوليه مقدمه اي داشت كه بر اهميت معاهده منع اشاعه تاكيد مي كرد و ٢ پاراگراف ديگر آن بر لزوم دنبال كردن مذاكرات در پي تحريم ها تاكيد مي كرد.

كوشنر: براي پيشرفت در مذاكرات بايد منتظر انتخابات آمريكا بود
برنار كوشنر، وزير امور خارجه فرانسه در اين باره گفت: احتمالا براي هر گونه پيشرفت در مذاكرات بايد در انتظار انتخابات آمريكا بود زيرا ايراني ها قطعا مي خواهند با آمريكايي ها صحبت كنند.

رايس: توافقي با لاوروف براي اعمال نكردن تحريم هاي بيشتر عليه ايران نداشتيم
در اين ميان، كاندوليزا رايس با رد اظهارات سرگئي لاوروف گفت: توافقي با لاوروف درباره عدم اتخاذ اعمال تحريم هاي بيشتر عليه ايران نداشته ام.به گزارش ايسنا، وزير خارجه آمريكا در گفت و گو با روزنامه الحيات، چاپ لندن بيان كرد: ما در نشست خود بر سر عدم اتخاذ اعمال تحريم هاي بيشتر عليه ايران توافقي نداشتيم؛ آنچه بر سر آن توافق كرديم عدم برگزاري نشست ها و ديدارهاي ١+٥ بوده است؛ هم چنين توافق كرديم كه ٢ روند مذاكرات و تحريم ها با هم ادامه يابد.رايس با متهم كردن تهران به همكاري نكردن با آژانس مدعي شد: ايراني ها با آژانس همكاري نمي كنند و در مورد مذاكرات هم گامي به جلو بر نمي دارند؛ بنابراين بايد آنچه را كه در مسير اعمال تحريم ها انجام داديم ادامه دهيم.رايس درباره اختلاف آمريكا و روسيه بر سر اعمال تحريم ها عليه ايران گفت: تحريم ها وجود دارد و به حالت تعليق در نيامده است؛ هم چنين آمريكا و اروپا اقدامات بيشتري در قبال آن چه تاثيراتي بر ايران دارد، انجام دادند و به هر شكلي در اين زمينه گام بر مي داريم. زماني كه با لاوروف صحبت كردم توافق كرديم كه مديران سياسي به فعاليت هايشان ادامه دهند و قرار شد كه درباره زمان هم بعدا توافق كنيم.وي مدعي شد: من معتقدم ايراني ها اقدامي انجام نمي دهند كه اين برداشت در آن ايجاد شود كه آن ها آماده انجام مذاكرات هستند.

واكنش نماينده ايران در سازمان ملل به صدور قطعنامه ١٨٣٥
در نخستين واكنش هاي اعتراض آميز به صدور قطعنامه ١٨٣٥، جمهوري اسلامي ايران اقدام شوراي امنيت را در تصويب اين قطعنامه عليه كشورمان اقدامي غير قانوني و مردود اعلام و تاكيد كرد: ملت ايران در عزم راسخ خود براي پيگيري حقوق مسلم خويش لحظه اي ترديد به خود راه نخواهد داد.به گزارش ايسنا در بيانيه نمايندگي دائم كشورمان در نيويورك كه هم زمان با تصويب قطعنامه ١٨٣٥ در محل شوراي امنيت و نيز سازمان ملل در اختيار اعضاي سازمان ملل و رسانه هاي گروهي قرار گرفت آمده است:دخالت شوراي امنيت در رابطه با برنامه هسته اي صلح آميز ايران و اقدامات اين شورا در اين مورد نه تنها غير منصفانه و سياسي است، بلكه كاملا فاقد هرگونه مبناي حقوقي و منطقي است.در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: اين گونه حركات غير قابل توجيه و مسلما غير سازنده است زيرا كشورهاي باني اين قطعنامه بايد تلاش مي كردند به جاي اتخاذ اقدامات غيرقانوني و افزودن بر بي اعتمادي ملت ايران، نسبت به جلب اعتماد آن ها از طريق همكاري سازنده و تعهدات جمعي بپردازند.

لاريجاني: همه بحث ها طي هفته هاي اخير با مسئولان ايران درباره تنظيم زمان بندي مذاكرات بود
در همين حال در جلسه علني روز گذشته مجلس، رئيس مجلس شوراي اسلامي، با استناد به رفتار آژانس بين المللي انرژي اتمي و گروه ١+٥ در پيگيري قطعنامه بي منطق ديگري عليه ايران آن را عاملي در جهت كاهش نقش مذاكرات تا حد نوعي بازيگري سبك سرانه ارزيابي و تصريح كرد: شايد نياز باشد درباره ادامه اين تفنن سياسي آنان تصميم ديگري گرفته شود. لاريجاني در ادامه اظهاراتش به رفتار آژانس بين المللي اتمي درهفته گذشته و چرخش موذيانه گروه ١+٥ در پيگيري قطعنامه بي منطق ديگري عليه ايران اشاره كرد و گفت: اين مسئله بار ديگر با وضوح بيشتر به همگان نشان داد كه مسئله هسته اي ايران برخلاف لفاظي هاي سياستمداران آمريكا صرفا نوعي بهانه جويي سياسي است و به هيچ وجه ربطي به ماهيت حقوقي آن ندارد. به گزارش ايسنا، رئيس مجلس افزود: همه بحث ها در چند هفته اخير با مسئولان ايراني درباره تنظيم زمان بندي جديد براي مذاكرات بعدي بوده است كه يك باره حركت نمايشي پيگيري قطعنامه از سوي ١+٥ مطرح شد. وي با طرح اين سوال كه شما كه كرارا دم از اطمينان سازي مي زديد اين عمل سياسي شما آن هم درست مقارن با حضور رئيس جمهور محترم ايران در نيويورك آيا جايي براي اطمينان بخشي و اعتمادسازي باقي مي گذارد، افزود: اين گونه رفتار نقش مذاكرات را به نوعي بازيگري سبك سرانه تقليل داده كه شايد نياز باشد درباره ادامه اين تفنن سياسي آنان تصميم ديگري گرفته شود.

جلالي: ايران قطعنامه هاي داراي بار تحريمي را به رسميت نمي شناسد
مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس نيز در حاشيه جلسه علني روز گذشته در جمع خبرنگاران در واكنش به تصويب قطعنامه ضدايراني ١٨٣٥ شوراي امنيت اين قطعنامه را فاقد محتوا دانست و گفت: همان طور كه برخي رسانه ها تعبير كرده اند اين قطعنامه بيشتر شبيه يك بيانيه و تاكيد بر قطعنامه هاي قبلي شوراي امنيت است. به گزارش ايسنا كاظم جلالي گفت: در فضاي سياسي كه امروز بر جامعه بين الملل حاكم است، صدور چنين قطعنامه اي تنها به عنوان يك پرستيژ سياسي براي قدرت هاي بزرگ است كه به ادامه جنگ رواني و فراموش نشدن پرونده هسته اي ايران در منازعات سياسي كمك مي كند. جلالي تاكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران بارها اعلام كرده كه قطعنامه هايي را كه داراي بار تحريمي و محدوديت براي كشورمان باشد به رسميت نمي شناسد. وي در واكنش به اين كه قطعنامه ١٨٣٥ از سوي روسيه تهيه شده بود، گفت: جمهوري اسلامي ايران همواره خواهان روابط استراتژيك با روس ها بود، اما آن ها همواره منافع خودشان را دنبال مي كنند.

خرم: در قطعنامه شوراي امنيت براي اولين بار بر ادامه روند ديپلماتيك بررسي مسئله هسته اي ايران تاكيد شده است
درهمين زمينه، علي خرم گفت: براي اولين بار در قطعنامه شوراي امنيت بر ادامه روند بررسي مسئله هسته اي ايران از طريق مذاكره تاكيد شده كه هرگونه اقدام غيرمسالمت آميز شوراي امنيت عليه آن را منتفي مي كند.

دكتر علي خرم، مشاور پيشين وزارت خارجه در گفت و گو با ايسنا بااشاره به تصويب قطعنامه جديد عليه ايران گفت: اين قطعنامه پاسخي به گزارش اخير محمد البرادعي مبني بر اين كه ايران به تعهدات خود عمل نكرده و همكاري بيشتري با آژانس نداشته است بود.وي با بيان اين كه قطعنامه ١٨٣٥ حاصل نوعي توافق سياسي بين آمريكا و روسيه است گفت: در اين قطعنامه آمريكا به دنبال اصل صدور قطعنامه اي ديگر بود، اما محتواي آن به درخواست روسيه خالي از تحريم هاي جديد است.خرم افزود: در اين قطعنامه نكته مثبت آن است كه بايد روند امور براساس مذاكره انجام گيرد. يعني اگر تا الان ممكن بود اين روند با تهديدات نظامي همراه باشد شوراي امنيت خواستار آن شد تا رويكردي براساس مذاكره انتخاب شود؛ اين مسئله تهديد هاي اسرائيل و آمريكا را عليه ايران منتفي مي كند هرچند كه انجام اقدامي يك جانبه از سوي آن ها قابل پيش بيني است.اين كارشناس مسائل بين الملل با بيان اين كه اگر كسي خالي بودن اين قطعنامه را از تحريم هاي جديد نكته مثبت آن بداند سخت در اشتباه است گفت: اين به معناي آن است كه آن ها حتما بايد در قطعنامه جديد تحريم هاي جديد و بيشتري را مي گذاشتند تا اقدام آن ها مهم جلوه مي داد و يا اين كه بگوييم چون اعتماد نداشتند نتوانستند تحريم كنند اين نگرش اشتباه است.وي گفت: دستاورد اين قطعنامه براي روسيه اين است كه تحريم ها عليه ايران توسعه پيدا نكرده و موضوع را به سمت مذاكره كشانده است و احتمالا توافقي پنهاني با آمريكا داشته است در مقابل آمريكا به يك قطعنامه ديگر عليه ايران مستقل از اين كه محتواي آن چه باشد دست يافته است.خرم تصريح كرد: بايد از فرصت تاكيد بر ادامه روند مذاكرات در بحث هسته اي در قطعنامه جديد در چارچوب ديپلماتيك بهره برد.

داوري: نتوانستيم از تضاد منافع ١+٥ بهره ببريم
عليرضا داوري، كارشناس مسائل بين الملل نيز در گفت و گو با ايسنا تاكيد كرد: حركت ١+٥ به سمت هرگونه بيانيه و يا قطعنامه عليه ايران اثر خوبي ندارد. معتقدم مسئولان ديپلماسي ايران در بحث هسته اي بايد در اين عرصه منسجم بازي كنند.اين كارشناس مسائل بين الملل با انتقاد از ديپلماسي ايران در تحولات اخير قفقاز گفت: معتقدم بايد قبل از گزارش اخير البرادعي با روسيه و چين رايزني و گفت و گو مي كرديم. خواسته يا ناخواسته ميان ١+٥ بر سر سطح اعمال فشار بر ايران اختلاف نظر جدي وجود دارد اما متاسفانه نتوانستيم از تضاد و اختلاف ديدگاه ميان آنان بهره ببريم. در مدتي كه تحولات گرجستان در جريان بود و اروپا نيز درگير اين موضوع شده بود بايد با به كارگيري ديپلماسي فعال امتيازات بيشتري را در سطح سياسي و نيز به دست گرفتن افكار عمومي جهان كسب مي كرديم.

سعيدي به جاي آقازاده به وين رفت
از سوي ديگر، يك مقام مسئول از شركت نكردن رضا آقازاده، رئيس سازمان انرژي اتمي كشورمان در كنفرانس سالانه مجمع عمومي آژانس بين المللي انرژي اتمي خبر داد.اين مقام مسئول به ايسنا گفت: رئيس سازمان انرژي اتمي قرار بود در اين كنفرانس شركت كند، اما به دلايل نامعلوم در اين نشست حاضر نخواهد شد.عنوان شده كه محمد سعيدي، معاون آقازاده به همراه علي اصغر سلطانيه نماينده كشورمان در آژانس به عنوان نمايندگان ايران در اين كنفرانس حاضر خواهند شد.
 دوشنبه 8 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن