واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: سخنگوي شوراي شهر:هنوزبايد هزينه كنيم
تغيير نام با مصوبه شوراي شهر انجام مي شود كه هيچ پيشنهاي در اين مورد نشده و نام برج همچنان ميلاد است...
دكتر محمدهادي ايازي سخنگوي شهرداري تهران با اشاره به طراحي برج ميلاد ، گفت: در طراحي هاي مختلف برج از معماري ايراني- اسلامي استفاده شده است.
دكتر ايازي در پاسخ به سئوالات خبرنگاران كه در نشست مطبوعاتي امروز صورت گرفت ، افزود: مقايسه بين برج ميلاد و آزادي كمي متفاوت است ، برج ميلاد با نگاهي كاركردي طراحي شده و توريست هايي كه به تهران مي آيند نيز با ديد كاركردي به آن نگاه مي كنند .
وي در پاسخ به اين سئوال كه در مورد دو طبقه شدن بزرگراه هاي تهران چه ميزان مطالعه و كارشناسي شده است ، اظهار كرد: در شهرداري مركزي تحت عنوان مطالعات حمل و نقل و ترافيك داريم كه كاركنان آن همگي از اساتيد اين رشته هستند و در شهر تهران هر اقدامي كه در حوزه حمل و نقل و ترافيك بخواهد انجام شود حتما توسط اين مركز مورد مطالعه قرار مي گيرد .در مورد اين طرح نيز مطالعه شده و در بسياري از كشورهاي دنيا به اجرا در آمده و ما با استفاده از الگويي كه از آن ها گرفته ايم و با كارشناسي هاي انجام شده ، اين كار را مي كنيم .
وي در ارتباط با دو طبقه كردن بزرگراه امام علي (ع) گفت : عرض اين بزرگراه 75 متر پيش بيني شده بود اما چون تملك اراضي هزينه زيادي براي شهرداري رقم مي زد عرض آن را به 45 متر كاهش داده و تصميم به دو طبقه كردن آن گرفتيم .
ايازي در پاسخ به اين سئوال كه طرح پنج ساله شهرداري در كنار طرح هاي تفضيلي و جامع چه تاثيري دارد ، گفت : اين برنامه طبق مصوبه شوراي شهر تدوين شده است اما در برنامه 5 ساله شهرداري تهران علاوه بر نگاه به طرح هاي جامع و تفضيلي به ديگر مسائل شهر نيز توجه شده است.
سخنگوي شوراي شهر افزود: اين برنامه زماني كه به تصويب شورا برسد به عنوان يك سند در اختيار شهرداري قرار مي گيرد و شهردار فعلي و شهرداران بعدي مكلف به اجراي آن هستند.
عدم ركود در ساخت و ساز
وي در مورد ساخت و ساز در تهران گفت : ما شاهد ركود ساخت و ساز در تهران نيستيم اما درآمدهاي شهرداري از اين بخش نسبت به آنچه كه پيش بيني كرديم كاهش يافته كه معمولا در شش ماهه دوم سال جبران مي شود.
ايازي در پاسخ به اين سئوال كه به گفته دبير شوراي عالي ترافيك طرح دو طبقه كردن خيابانها در طرح جامع تهران ديده نشده است، خاطر نشان كرد : هر طرحي يك سير تصويب دارد اما لزوما اين طور نيست كه همه موضوعاتي كه در شهر تهران انجام مي شود در اين شورا به تصوب رسد و آن مواردي كه قرار است به تصويب برسد قطعا به اطلاع دوستان مي رسد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه بالاخره نام برج ميلاد چيست گفت : تغيير نام با مصوبه شوراي شهر انجام مي شود كه هيچ پيشنهاي در اين مورد نشده و نام برج همچنان ميلاد است.
سخنگوي شهرداري تهران با اشاره به اينكه تا قبل از مديريت شهر توسط دكتر قاليباف پيشرفت فيزيكي برج ميلاد 37.7 درصد بوده و در 30 ماهه اخير و زمان مديريت وي اين پيشرفت به 48/58 درصد رسيده است، اظهار داشت : در دوره قبل مجموع هزينه هاي برج 39 ميليارد تومان بوده و در دوره جديد 104 ميليارد تومان هزينه شده كه تا كنون در مجموع براي خود برج 143 ميليارد تومان هزينه صرف شده است اما تجهيز برج نيز هزينه هايي خواهد داشت.
ايازي در پاسخ به اين سئوال كه چرا توافق قطعي با مسئولان حوزه مخابرات و صدا و سيما انجام نشده است ، گفت : مخابرات و صدا و سيما هر دو نيازمند به اين برج بوده و تا كنون چيزي در مورد عدم نياز به آن بيان نكرده اند ، به خصوص صدا و سيما كه براي فعاليت خود ابراز علاقه مندي كرده است.
وي افزود: هزينه هاي مربوط به برج را پيش بيني كرده ايم كه از محل عقد قرارداد با بخش خصوصي انجام دهيم ، هزينه هاي فعلي برج را نيز پيش بيني كرده ، ضمن اين كه از محل درآمدي كه كسب مي كنيم ، مستهلك خواهيم كرد .
ايازي در رابطه با طرح نوسازان نيز گفت : هماهنگي ها اوليه با بانك مركزي، وزارت مسكن و شهرسازي و شوراي اسلامي شهر تهران انجام شده و اميدواريم هرچه زودتر اقدامات لازم انجام شود.
تراكم فروشي نداريم
سخنگوي شهرداري تهران درمورد فروش تراكم در تهران گفت : تراكم فروشي به مفهوم گذشته در تهران نداريم ، تهران داراي طرحي جامع و تفضيلي است كه ضريب تراكم تمام مناطق تهران را مشخص كرده و تعيين شده كه شهروند چه هزينه هايي را بايد به شهرداري پرداخت كند.
وي درباره اقدامات بهسازي مدارس نيز گفت : ما از جهت قانوني تكليف مشخصي براي بهسازي مدارس نداريم ، اما شهرداري خودش را مكلف مي داند در حوزه هاي مختلف به مدارس كمك كند.
ايازي با بيان اينكه نيازهاي آموزش و پرورش بسيار زياد بوده و شهرداري نمي تواند پاسخ گوي آنها باشد ، گفت : اعتبارات پاسخگويي به اين نيازها نيز پيش بيني نشده اما اقلام فرهنگي و ورزشي براي مدارس درنظر گرفته شده كه آن ها خود اين اقلام را انتخاب مي كنند.
سخنگوي شهرداري تهران به بخشي از اقدامات انجام شده در مورد بهسازي مدارس اشاره كرد و گفت : ترميم آسفالت ، رنگ آميزي ، تعمير سرويس بهداشتي ، احداث نمازخانه ، تعمير حياط مدرسه ، تكميل مبلمان حياط مدارس از جمله اقدامات صورت گرفته از سوي شهرداري است.
ايازي در مورد تركيب كميته مجمع نمايندگان و مديران شهري نيز گفت: تركيب اين كميته توسط دكتر آقا تهراني و مهندس چمران مشخص مي شود و قرار است دوستاني انتخاب شوند كه در تعامل با دولت بتوانند مشكلات تهران را مطرح كنند و خيلي اميدوار هستيم كه كميته بتواند نقش خودش را ايفا كند.
وي افزود : قطعا دولت نيز به مشكلات شهر تهران توجه دارد و اميدواريم با مشكلات فراواني كه وجود دارد دولت نيز همكاري كند .
سخنگوي شهرداري تهران در پاسخ به اين سئوال كه با تغيير مدير كل بانك مركزي توافقات صورت گرفته شهرداري با اين بانك بايد دوباره از سر گرفته شود، خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه مديركل جديد در تمام توافقات صورت گرفته ميان شهرداري و اين بانك در مورد ساماندهي موسسه مالي و اعتباري شهر با عنوان دبيركل بانك مركزي حضور داشته و با توجه به اينكه اين موسسه تمام مراحل قانوني اش طي شده به نظر نمي رسد مشكل خاصي به وجود بيايد .
وي در مورد ترافيك خيابانها با پايان يافتن ماه مباك رمضان و همزماني آغاز فعاليت ادارات اصناف و مدارس گفت : ستاد مهر رمضان در معاونت حمل و نقل و ترافيك با حضور دستگاههاي مربوطه تشكيل شد و برنامه هايي براي كاهش ترافيك صبحگاهي در سطح شهر تهران تنظيم شد اما تهران با مشكلاتي مواجه است كه روز به روز پيچيده تر مي شود و به گفته سرداررويانيان تعداد خودرو در چهار سال اخير دو برابر شده ، اما به دليل اينكه رشد تعداد خودروها و رشد معابر به صورت مساوي پيش نمي رود طبيعي است كه اين مشكلات پيش بيايد.
ايازي اظهار داشت: با توجه به اين موضوع ما شبكه اتوبوسراني را با حداكثر ظرفيت يعني 7300 دستگاه به كار گرفته شده ، زمان فعاليت مترو را افزايش داديم ، شبكه تاكسيراني علاوه بر سرويس مدارس كه سرويس دهي خواهد كرد به شهروندان با ظرفيت بالاتري سرويس دهي خواهد كرد ، همچنين هماهنگي هايي نيز با راهنمايي و رانندگي تهران انجام شده و آنها نيز حضور بيشتري در معابر دارند تا خدمت بهتري به شهروندان تهراني ارائه دهند اما از شنبه بعد از ماه رمضان ترافيك سنگيني را نسبت به روز هاي قبل شاهد خواهيم بود.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه چرا برخي از ون ها و تاكسي ها به افراد شاغل در ديگر حوزه ها واگذار شده است،گفت : واگذاري ون و تاكسي طبق مقررات سازمان تاكسيراني صورت مي گيرد كه قاعدتا يكي از آنها شاغل نبودن فرد متقاضي است اما تا جايي كه اطلاع دارم 80 درصد اين افراد شغل تاكسيراني دارند.
جز پوزش ، حرف ديگري نداريم
ايازي در مورد ريزش خيابان شريعتي براي ساخت تونل مترو و وعده شهرداري براي رفع مشكل آن تا آغاز مهرماه گفت: در خيابان شريعتي سه شيفت مشغول كار هستند اما جز اين كه بگوييم پوزش مي خواهيم حرف ديگري نداريم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه گزارش حسابرسي شهرداري سالهاي 82 تا 84 با توجه به فقدان برخي مدارك چگونه به سرعت آماده شد، گفت : به دليل اينكه اين موضوع به شوراي شهر برمي گردد آن را از سخنگوي شوراي شهر بپرسيد. البته اين بدان معني نيست كه من اطلاعي از آن ندارم ما هيچ موقع بحث فقدان را مطرح نكرديم و هرموقع مطرح شده در شورا عنوان شده است.
سخنگوي شهرداري تهران در مورد پروژه شهر آفتاب نيز گفت : هم اكنون شركت سرمايه گذاري شهر مشغول به فعاليت است و پيمانكار داخلي را مشخص كرده و كار آماده سازي اجراي پروژه را انجام مي دهيم.
وي افزود : سرمايه گذاران خارجي نيز آمدند و برخي از آنها در مناقصه نيزبرنده شدند اما به دليل برخي مشكلات كه در حوزه هاي ديگر كشور نيز با آنها روبرو هستيم موفق نشديم كار را پيش ببريم كه اميدوارم بزودي مشكلات برطرف شده و كار پيشرفت كند.
ايازي در مورد همكاري شهرداري با نيروي انتظامي در هفته ناجا گفت : نمايشگاه نيروي انتظامي در مكان نمايشگاه هاي تخصصي شهرداري برگزار خواهد شد و غير از آن نيز آمادگي هر نوع همكاري با نيروي انتظامي را داريم.
دوشنبه 8 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]