واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /عراق/ اتخاذ تدابير امنيتي درنجف به مناسبت عيد فطر سوءقصد نافرجام به استاندارصلاحالدين واگذاري مسووليت امنيتي بابل به عراقيها؛ تظاهرات اعتراض آميزمسيحيان
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بينالملل - منطقهيي
استاندار نجف از تشديد تدابير امنيتي در اين شهر به مناسبت عيد فطر خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاري اصوات العراق، اسعد ابوكلل، استاندار نجف اعلام كرد: به مناسبت فرا رسيدن عيد فطر براي اتخاذ تدابير امنيتي با فرماندهان امنيتي اين استان رايزنيهايي را داشتهايم كه به موجب آن قرار است طرح امنيتي را براي استقبال از زائراني كه در روز عيد فطر به زيارت عتبات عاليات ميآيند، اجرا كنيم.
وي افزود: اين طرح امنيتي در راستاي جلوگيري از هر گونه اخلال و ناامني صورت ميگيرد و نيروهاي امنيتي در نهايت آمادگي قرار خواهند داشت.
وي افزود: بيش از 3هزار زائر روزانه به نجف سفر ميكنند كه پيشبيني ميكنيم در آن روز تعداد زائران افزايش يابد. در حال حاضر نيروهاي پليس، ارتش و ديگر سازمانهاي خدمات رساني از جمله شهرداريها و سازمان بهداشت در حال آمادهباش هستند.
همچنين يك مقام امنيتي در منطقهي سعديه از توابع استان ديالي اظهار داشت: بر اثر انفجار بمبي در مسير خودروي مسوول منطقهي سعديه اين مقام به همراه سه تن از محافظانش زخمي شد.
اين مسوول امنيتي گفت: اين بمب خودروي احمد زركوشي، مدير منطقهي سعديه را در منطقهي الخضراء هدف قرار داد كه به زخمي شدن وي و سه تن از همراهانش منجر شد.
ارتش آمريكا نيز در بيانيهاي اعلام كرد: در يك سانحهي تصادف در جنوب شرق بغداد يك سرباز آمريكايي كشته شد كه به اين ترتيب تعداد سربازان آمريكايي كشته شده در عراق به 4174 تن رسيد.
همچنين حمود القيسي، استاندار صلاحالدين از يك سوء قصد جان سالم به دربرد.
القيسي در تماس تلفني گفت: دو بمب در مسير خودرو من در منطقهي طوزخرماتو منفجر شد كه تلفاتي بر جاي نگذاشت.
مسلماوي افزود: بررسي اين مساله با دولت عراق و نيروهاي ائتلاف پايان يافته و بر اساس توافقي كه حاصل شده قرار است مسووليت امنيتي طي يك ماه به نيروهاي عراقي واگذار شود.
به اين ترتيب استان بابل ديگر استاني است كه مسووليت امنيتي آن به نيروهاي عراقي واگذار ميشود.
استاندار بابل افزود: اوضاع امنيتي در اين استان بسيار مناسب است و نيروهاي عراقي ميتوانند مسووليت امنيتي اين استان را بر عهده بگيرند.
اين در حالي است كه رييس پليس اين استان گفت: نيروهاي محلي همچنان نيازمند حمايت لجستيكي هستند.
بعد از تحويل گرفتن مسووليت امنيتي اين استان از سوي نيروهاي عراقي نيروهاي آمريكايي پايگاههاي خود را ترك كرده و در شرايط اضطراري و بنا به درخواست استاندار در عملياتهاي نظامي شركت خواهند كرد.
در حال حاضر نيروهاي آمريكايي بر 11 استان عراق از مجموع 18 استان تسلط دارند و 6 استان يعني بغداد، واسط، ديالي، نينوا، صلاحالدين و كركوك تحت كنترل نيروهاي آمريكايي هستند.
وزارت دفاع عراق اعلام كرد: اين وزارتخانه چندين فروند جنگنده جاسوسي آمريكايي را از نوع "كينگ اير" دريافت كرده است.
عبدالقادر العبيدي، وزير دفاع عراق اظهار داشت: اين جنگندهها در منطقه بسيار كم هستند و اقدام به گرفتن تصاويري دقيق از نقاط مختلف ميكنند.
همچنين فرج الحيدري، كميسيونر عالي كميسيون مستقل انتخابات عراق گفت: ترجيحا انتخابات شوراي استانها ابتداي سال آينده برگزار ميشود.
وي گفت: به رغم تصويب قانون انتخابات از سوي پارلمان اين قانون همچنان نيازمند تصويب شوراي رياست جمهوري است.
وي گفت: طي امسال فرصتي براي برگزاري انتخابات وجود ندارد و ترجيحا انتخابات در ابتداي سال آينده برگزار ميشود.
هزاران تن از مسيحيان عراقي در شهرك قرقوش از توابع استان نينوا امروز(يكشنبه) در اعتراض به لغو مادهاي از قانون انتخابات كه از سوي پارلمان تصويب شده دست به تظاهرات زدند.
نوزاد حكيم، سردبير روزنامهي نواز و يكي از شركت كنندگان در اين تظاهرات گفت: حدود 5 هزار مسيحي كه در اين تظاهرات شركت كردند مخالف لغو مادهي 50 قانون انتخابات هستند و آن را اجحاف در حقوق خودشان و نقض قانون اساسي ميدانند.
حكيم افزود: تظاهركننگان نامهاي را به جلال طالباني، رييسجمهور عراق، نوري مالكي، نخست وزير عراق و محمود المشهداني، رييس پارلمان اين كشور و استفان ديميستورا، فرستادهي سازمان ملل در عراق ارائه كردهاند.
انتهاي پيام
يکشنبه 7 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]