واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: مادربردهای با پردازنده های گرافیکی داخلی یا به اصطلاح خودمانی تر مادربردهای وی جی ای آنبرد در بین کاربرانی که سیستم های ارزان قیمت را می پسندد و با برای شرکت هایی که نیاز به سیستم هایی برای اجرای نرم افزارهای اداری دارند مناسب هستند. مادربردهایی که داری چنین ساختاری هستند معمولا از نظر کارایی تفاوتی با مادربردهای بدون پردازنده گرافیکی داخلی ندارند اما به دلیل استفاده از یک هسته گرافیکی درون چیپ ست اندکی گران قیمت تر هستند. البته اگر تفاوت قیمت بسیار کم آن ها را با هزینه ای که باید برای یک کارت گرافیکی گران قیمت مقایسه کنید به این نتیجه می رسید که اگر از علاقه مندان به بازی ها و یا کاربران نرم افزار های سه بعدی نیستید این مادربرد ها می توانند با هزینه ای بسیار کمتر تمامی نیازهای شما را برآورده کنند.
اینتل هر بار که سری جدیدی از چیپ ست ها را به بازار معرفی می کند، حداقل دو مدل از آن ها را با استفاده از پردازنده گرافیکی آنبرد به بازار می فرستد. چیپ ست های سری G از این شرکت همگی از پردازنده های گرافیکی داخلی ساخت خود شرکت Intel استفاده می کنند. اگر چه پردازنده های گرافیکی به کار رفته در این چیپ ست ها دارای کارایی مناسبی در هنگام اجرای بازی ها و یا نرم افزارهای پیچیده نیست اما می تواند تصاویر دو بعدی را به خوبی و در بالاترین وضوح به نمایش درآورده و حتی ویدیو های با وضوح بالا را نیز به صورت سخت افزاری کد گشایی کند.
چیپ ست G45 در حال حاضر قدرتمند ترین چیپ ست موجود در بازار با پردازنده گرافیکی داخلی است. این چیپ ست از پردازنده گرافیکی Intel GMA X4500HD استفاده می کند. همانطور که از نام این پردازنده گرافیکی نیز مشخص است، X4500HD می تواند ویدیوهای HD (یا ویدیوهای با وضوح بالا) را به صورت سخت افزاری کد گشایی کند. اگر احساس کردید که پردازنده گرافیکی X4500HD دارای کارایی کافی برای برآورده کردن نیاز های شما نیست می توانید آن را با یک کارت گرافیکی قدرتمند که از اسلات PCI Express 2.0 x16 استفاده می کند جایگزین کند. از آنجایی که چیپ ست ازگذرگاه با سرعت 1333 مگاهرتز پشتیبانی می کند تقریبا می توان از تمامی پردازنده های Core2 Duo به همراه آن استفاده کرد. 16 گیگابایت DDR2 نیز در حالت دوکاناله و در فرکانس 800 مگاهرتز توسط این چیپ ست پشتیبانی می شود. البته این نوع حافظه امروزه به عنوان استانداردی در تمامی چیپ ست های Intel مورد پشتیبانی قرار می گیرد.
مادربرد EG45M-UD2H از آن دسته مادربردهایی است که نه تنها از تمامی قابلیت های چیپ ست استفاده می کند بلکه حتی آن ها را ارتقاء هم می دهد. اولین چیزی که در نگاه به این مادربرد نظر شما را جلب خواهد کرد، شکل ساخت mATX آن است. شاید از خودتان بپرسید که گیگابایت چرا با استفاده از این شکل ساخت کوچک از برخی از امکانات مانند اسلات های توسعه ای بیشتر چشم پوشی کرده است. البته از دست دادن چند اسلات PCI و یا PCI-E x1 برای تعداد کمی از کاربران مهم است اما در عوض می شود مادربرد را در کیس های کوچک تر هم نصب کرد. این کیس ها که برای ساخت سیستم های ارزان قیمت ایده آل هستند می توانند جای کمتری را در محیط های اداری که فضای اختصاص یافته به هر کاربر در آن ها چندان بزرگ نیست اشغال کنند. علاوه بر این کیس های کوچک برای ساخت سیستم های سینمای خانگی بسیار محبوب هستند و بیشتر کاربران که می خواهند کامپیوتر خود را در کنار سایر دستگاه های صوتی و تصویری در اتاق نشیمن قرار دهند ترجیح می دهند تا از کیس های کوچک استفاده کنند.
مادربرد در مجموع از چهار اسلات پشتیبانی می کند که یکی از آن ها PCI-E 2.0 x16 است و برای اتصال کارت گرافیکی مورد استفاده قرار می گیرد. دو اسلات PCI به همراه یک اسلات PCI-E x1 نیز برای اتصال سایر ابزارها در نظر گرفته شده است. پانل پشتی اما از مجموعه کاملی از اتصالات صوتی و تصویری کاملا پشتیبانی می کند به همین دلیل خروجی های صوتی و تصویری این مادربرد در بین تمامی مادربردها کامل ترین است. خروجی های DVI-I، D-Sub به همراه یک خروجی HDMI برای انتقال تصاویر حتی به جدید ترین نمایشگرها نیز به اندازه کافی کارآمد هستند. البته به یاد داشته باشید که تعداد خروجی های همزمان تنها دو عدد است و نمی توانید از درگاه های DVI و HDMI به صورت همزمان استفاده کنید. علاوه بر این شما 6 خروجی صوتی آنالوگ برای اتصال همزمان به بلندگوهای فراگیر 8.1 به همراه ورودی های همزمان میکروفن و بلندگو را نیز به همراه خروجی صدای S/PDIF اپتیکال در دسترس خواهید داشت. برای اتصال دادن ابزارهای مختلف نیز انواع اقسام درگاه ها در نظر گرفته شده است که می توان از میان آن ها به 12 درگاه USB2.0، شش درگاه SATA2.0 و همچنین درگاه های IEEE1394 و البته درگاه eSATA اشاره کرد. با نگاهی ساده به مشخصات این مادربرد می توان به سادگی متوجه شد که این محصول برای بازار سیستم های چند رسانه ای و سیستم هایی که به عنوان سینمای خانگی مورد استفاده قرار می گیرند طراحی شده است و کاربران با استفاده از آن می توانند به سادگی به تماشای فیلم های ضبط شده بر روی رسانه هایی چون دیسک های Blu-Ray بر روی نمایشگرهای با وضوح بالا بنشینند.
:w27:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]