واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس دانشگاه علوم پزشكي زابل خبرداد: انعقاد تفاهمنامه همكاري باكشورافغانستان راهاندازي كتابخانه ديجيتال دانشگاه افتتاح مجتمع آموزشي دانشگاه درآينده نزديك
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
رييس دانشگاه علوم پزشكي زابل از انعقاد تفاهمنامه همكاري آموزشي با كشورافغانستان، راهاندازي كتابخانه ديجيتال دانشگاه و افتتاح مجتمع آموزشي دانشگاه درآينده نزديك خبر داد.
دكتر عباسعلي معين در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به حركت دانشگاه در جهت توسعه رشتهها به ويژه در مقاطع تحصيلات تكميلي، گفت: با هدف تامين اعضاي هيات علمي دانشگاه به صورت بومي، از سال گذشته با كمك وزارت بهداشت به صورت سالانه سهميه مازادي در رشتههاي تخصصي به ويژه رشتههاي داروسازي به دانشگاه ارايه شد.
وي با اشاره به بورسهاي داخلي و خارجي، اظهار كرد: دانشجويان در رشتههاي مورد نياز دانشگاه با هماهنگي اداره بورس وزارت بهداشت و پس از انجام پذيرش اعزام ميشوند، البته دانشگاه در پرداخت قسمت اعظم هزينهها به آنها كمك ميكند.
دكتر معين ادامه داد: دانشگاه علوم پزشكي زابل طي انعقاد قراردادي با دانشگاه تربيت مدرس، سالانه تعدادي دانشجو در مقاطع تحصيلات تكميلي و تخصصي بورس داخل ميكند، البته اين همكاري آموزشي و پژوهشي به صورت دو گانه انجام ميشود.
وي افزود: همچنين دانشگاه با كشور افغانستان تفاهمنامهاي امضا كرده كه هر سال حداقل در هر رشته 2 نفر تربيت كند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي زابل با بيان اينكه دانشگاه با پذيرش دانشجو از كشورهاي افغانستان و پاكستان در هزينهها تخفيفاتي قائل ميشود، تصريح كرد: دانشگاه آمادگي پذيرش دانشجو از اين كشورها را از ابتداي مهر ماه دارد، همچنين مدرك فارغ التحصيلي آنها مورد تاييد كشورهايشان خواهد بود.
وي با تاكيد بر اينكه دانشگاه در تامين نيروي تخصصي و فوق تخصصي با مشكلي روبرو نيست، خاطر نشان كرد: با توجه به جذب هيات علمي باليني تمام وقت و پاره وقت در سال گذشته، ضريب اشغال تخت بيمارستانها بيش از 100 درصد شده است و بر اين اساس بيماران كمتر براي درمان به شهرهاي ديگر ميروند.
وي از راهاندازي كتابخانه ديجيتال دانشگاه علوم پزشكي زابل با وجود بيش از 650 عنوان كتاب خبر داد و افزود: كليه اساتيد، دانشجويان و حتي دانشگاههاي ديگر ميتوانند ازاين كتابخانه استفاده كنند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي زابل در خاتمه با بيان اينكه ساخت پرديس دانشگاه با متراژ 300 هكتار پيشبيني شده و در آن 43 پروژه در نظر گرفته شده است، اظهار كرد: براي تاسيس دانشكدههاي بهداشت، پيراپزشكي و داروسازي در حال اخذ قرارداد با پيمانكار هستيم كه در صورت تخصيص اعتبار تا سال 89 به بهره برداري ميرسند.
انتهاي پيام
شنبه 6 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]