واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: خداحافظ رائول!
رائول گونزالس اسطوره سانتياگوبرنابئو مدت هاست كه موقعيتش در تيم ملى به خطر افتاده است و ديگر درخشش سابق را ندارد. آراگونز مربى اسبق اسپانيا هر چند بازى يك بار از او استفاده مى كرد و بيشتر به جوان هايى چون تورس و ويا ميدان مى داد. البته اين كار كاملاً درست است و آينده فوتبال يك كشور را تضمين مى كند. اتفاقاً همين طور هم شد و جوانگرايى اين مربى مسن نتيجه داد و اسپانيا عنوان قهرمانى يورو ۲۰۰۸ را از آن خود كرد اما حالا شرايط فرق كرده و دل بوسكه مربى اسبق كهكشانى ها هدايت تيم ملى را بر عهده گرفته است. به اين ترتيب آينده رائول گونزالس مجدداً در هاله اى از ابهام قرار گرفت. اين بازيكن بزرگ كه مدت ها بازوبند كاپيتانى ابريشمى اسپانيايى ها را به بازو مى بست چندى است كه آن را در سالن پذيرايى خود كنار يك تلويزيون LCD بزرگ آويخته است و مسابقات ملى را از خانه دنبال مى كند. اين موضوع يك افت بزرگ براى بازيكنى محسوب مى شود كه هنوز هواداران زيادى دارد. هر چند با انتخاب دل بوسكه همگان شرايط را متفاوت مى ديدند اما به نظر مى رسد رائول بايد جداً به فكر بازنشستگى باشد. او براى بازى اسپانيا مقابل ارمنستان و بوسنى از اين مهاجم استفاده نكرد اما زمانى كه تورس مصدوم شد اميدها در دل كاپيتان رئال مادريد زنده شد اما اين بويان بود كه رائول را قربانى جوانگرايى دل بوسكه كرد و جاى خود را در كنار ويا گشود.
پايانى تلخ
پسر مادريدى آخرين بازى خود را در لباس قرمز اسپانيا مقابل ايرلند شمالى در سال ۲۰۰۶ انجام داد. اين مسابقه در «وينزدر پارك» انجام شد كه ايرلندى ها با هت تريك ديويد هيلى پيروز شدند. اگر چه او ۹۰ دقيقه بازى كرد اما نتوانست آراگونز را متقاعد كند و نه تنها ديگر توسط اين مربى به تيم ملى دعوت نشد بلكه مورد بى توجهى نيز قرار گرفت. عملكرد ماتادورها در اوايل سال ۲۰۰۷ نشان داد كنار گذاشتن رائول تصميم درستى بوده است اما طرفداران افراطى او همچنان به اين امر اعتراض مى كردند. با قهرمانى رئال مادريد در لاليگا دوباره شايعاتى مبنى بر حضور اين بازيكن در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ شنيده مى شد.
پافشارى براى حضور در تيم ملى
رائول در يك ميهمانى به آراگونز گفت تحت هر شرايطى مى خواهد در مسابقات يورو ۲۰۰۸ شركت كند اما چندى بعد طى يك كنفرانس خبرى كه با حضور هر دوى آنها برگزار شد، كاپيتان اسبق اسپانيا از رسانه ها خواست تا به خاطر موفقيت تيم ملى اين موضوع را رها كنند و به آن دامن نزنند. اين يك تصميم عاقلانه بود اما باعث نشد رائول دست از تلاش بردارد. به هر حال آراگونز به او اعتماد نداشت (چه در داخل زمين و چه در خارج از آن) و با وجود اصرار و ميانجيگرى اطرافيان، وى در خانه ماند. سرانجام اسپانيا با ارائه يك بازى مدرن و زيبا قهرمان يورو ۲۰۰۸ شد. حال با حضور دل بوسكه بايد منتظر آينده بود.
دل بوسكه
وى هنوز متقاعد نشده است. او علاقه مند به همكارى با كاپيتان اسبق خود نيست اما به خوبى مى داند كه چطور بايد با رسانه ها كنار بيايد. سياست آراگونز نيز خيلى متفاوت نبود. در زمان مربيگرى وى گفته مى شد يكسرى فعاليت هاى مافيايى! عليه رائول در رختكن انجام مى شده است اما اين مربى باتجربه هيچ گاه اين مسائل را تأييد يا تكذيب نكرد و اجازه داد مطبوعات به سبك و سياق خود داستان را براى مردم تعريف كنند. دل بوسكه هم نوعى سكوت را اختيار كرده كه سلاحى قدرتمند براى او محسوب مى شود. شرايط ديويد بكهام در تيم ملى انگلستان نيز تقريباً همين طور است. زمانى كه كاپلو هدايت شيرهاى جزيره را به عهده گرفت، سؤالاتى مبنى بر حضور بكهام در تركيب و همچنين وضعيت كاپيتان آينده تيم ملى مطرح شد كه اين امر تمركز مربى و بازيكنان را بر هم زد. البته شرايط كاپلو بسيار متفاوت بود چرا كه تيم ملى انگلستان داشت پيشرفت مى كرد در حالى كه اسپانيا در شرايطى ايده آل قرار داشت. همچنين بكهام فقط چند مسابقه نياز داشت تا به باشگاه ۱۰۰ تايى ها بپيوندد اما رائول مدت ها بود كه از مرز ۱۰۰ بازى ملى عبور كرده بود. به هر حال دل بوسكه كار درست را انجام داد و براى پيشرفت تيم ملى با سنت ها مبارزه كرد. حالا او بايد به تنهايى موفقيت هاى آراگونز را تكرار كند تا ماتادورها از او راضى باشند.
شنبه 6 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]