تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى‏آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855020473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشاور وزير بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس: نگراني از خطر شيوع بيماري وبا در عراق تا پايان آبان وجود دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشاور وزير بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس: نگراني از خطر شيوع بيماري وبا در عراق تا پايان آبان وجود دارد
خبرگزاري فارس: مشاور وزير بهداشت گفت: بيماري وبا در عراق همچنان شايع است. نگراني از انتقال و شيوع اين بيماري تا آخر آبان نيز در اين كشور ادامه دارد اما اين بيماري در ايران تقريباً كنترل شده و از اواخر مهر خطر عمده آن بر طرف مي‌شود.


بيژن صدري‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، افزود: بيماري وبا يا التور در عراق نيز مانند ايران يك بيماري بومي است كه از سال 1345 مصادف با 1966 ميلادي و يكسال پس از بومي شدن اين بيماري در كشور ما در عراق نيز بومي شده است. در اين سال اولين همه‌گيري بزرگ بيماري وبا در عراق رخ داد و بعد از آن به صورت دوره‌اي هر چند سال يكبار يك همه‌گيري بزرگ بيماري وبا در عراق ديده شد.
وي گفت: بيماري وبا يك بيماري منتقله از آب و مواد غذايي ‌آلوده است كه به خصوص با توجه به شرايط نامناسب اقتصادي و اجتماعي در كشورهاي كمتر توسعه يافته شايع مي‌شود و اگر مراقبت‌هاي بهداشتي از سوي مردم و مسئولان به خصوص در رابطه با آب آشاميدني سالم و رعايت اصول بهداشت فردي انجام شود اين بيماري كنترل مي‌شود.
وي افزود: آخرين همه‌گيري بيماري وبا در عراق سال گذشته بود كه 4600 نفر در اين كشور به بيماري وبا مبتلا شدند، امسال نيز اين بيماري با شدت و گستردگي كمتر در عراق شايع شده است و بر اساس آخرين آمار رسمي اعلام شده تاكنون 259 نفر در عراق به وبا مبتلا شده‌اند و حدود 5 نفر نيز بر اثر اين بيماري در عراق فوت كرده‌اند.
وي گفت: اولين موارد بيماري وبا در عراق در سال جاري در استان ميسان و بابل اين كشور گزارش شد. بيشترين تعداد مبتلاشدگان به بيماري وبا در عراق نيز در 2 استان بابل و بغداد بوده است به طوري كه كل مبتلايان به اين بيماري در عراق 177 نفر در استان بابل و 51 نفر در استان بغذاد بودند و بقيه بيماران در استان‌هاي مختلف اين كشور پراكنده‌اند.
مشاور وزير بهداشت افزود: مهم‌ترين استان آلوده به بيماري وبا براي كشور ما استان بابل است كه زوار ايراني كه براي زيارت به كربلا و نجف مي روند از اين استان عبور مي‌كنند، بقيه استان‌هاي آلوده به وبا در عراق جزء مناطق مرزي با ايران نيستند.
وي گفت: علايم بيماري وبا معمولاً بين 5 ساعت تا 5 روز بعد از ورود ميكروب آن به بدن افراد بروز مي‌كند و با توجه به اينكه اغلب زوار ايراني معمولاً يك هفته در عراق اقامت دارند، اين بيماري ممكن است در زمان حضور آنها در عراق يا بعد از بازگشتشان به كشور بروز كند، در هر صورت مهم‌ترين اقدام براي پيشگيري از اين بيماري شستن دست‌ها با آب و صابون بعد از دستشويي و قبل از مصرف هر نوع غذاست و بعد از آن پرهيز از مصرف آب و سبزي‌هاي مشكوك بايد رعايت شود.
صدري زاده افزود: تاكنون اطلاعي درباره اينكه آيا تعدادي از زوار ايراني كه به عراق رفته‌اند به اين بيماري مبتلا شده‌اند يا نه نداشته‌ايم، گزارش‌هاي داخلي حاكي از كنترل اين بيماري در ايران است به طوري كه طي هفته‌هاي اخير موارد شناسايي شده بيماري وبا انگشت شمار بوده است و به جز 4 مورد فوتي كه قبلاً اعلام شده مورد جديدي از مرگ ناشي از اين بيماري در كشور نداشته‌ايم.
وي گفت:‌بيماري وبا در كشور ما تقريباً از اواخر مهرماه با سرد شدن هوا مورد چنداني نخواهد داشت و تقريباً از بين مي‌رود اما در كشور عراق به علت تفاوت آب و هواي آن با ايران و گرمتر بودن آن تا آخر آبان همچنان خطر اين بيماري وجود دارد.
وي افزود: به جز عراق برخي ديگر از كشورهاي منطقه نيز ممكن است با بيماري وبا درگير باشند و برخي از آنها به علت نگراني‌هاي اقتصادي كه دارند ممكن است موارد بيماري وبا را گزارش نكنند، زيرا اعلام اين بيماري در يك كشور هم از تعداد توريست‌هاي آن مي‌كاهد و هم ممكن است به تجارت و صادرات آن لطمه بزند.
وي ادامه داد: با اين حال بيماري وبا از جمله چند بيماري مهمي است كه بر اساس تعهدات كشورها به سازمان بهداشت جهاني بايد بلافاصله بعد از مشاهده هر مورد آن به صورت فوري به سازمان بهداشت جهاني گزارش شود، اين مسئله درباره چند بيماري ديگر مانند سارس، آنفلوانزاي پرندگان و فلج اطفال نيز صادق است اما متاسفانه برخي كشورهاي منطقه از جمله افغانستان به اين تعهد خود به موقع عمل نمي كنند.
وي اضافه كرد:‌ مهم‌ترين راه كنترل بيماري وبا و جلوگيري از ورود آن به كشورها آموزش مردم براي رعايت اصول بهداشت فردي است و انجام قرنطينه در مرزها براي كنترل اين بيماري نه علمي و نه عملي است و عملاً چنين كاري در هيچ جاي دنيا انجام نمي‌شود.
صدري زاده گفت: بيماري وبا در 75 درصد موارد بسيار خفيف و بدون علامت است و اگر مردم بعد از ابتلاي خفيف به اين بيماري در برابر آن مصونيت پيدا مي‌كنند،‌ از هر 20 نفري كه به اين بيماري مبتلا مي‌شوند، فقط يك نفر به نوع شديد اين بيماري مبتلا مي‌شود، اكثر مردم پس از ابتلا به نوع خفيف اين بيماري در برابر آن مصونيت پيدا مي‌كنند و ممكن است نسل بعد و افرادي كه قبلاً به ميكروب اين بيماري گرفتار نشده‌اند در معرض خطر آن باشند.به همين خاطر معمولاً شيوع بيماري وبا و همه گيري گسترده آن در كشورهايي كه بومي اين بيماري هستند هر 5 يا 6 سال تكرار مي‌شود.
انتهاي پيام/ز
 جمعه 5 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن