تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830974941




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديركل دفتر برنامه‌ريزي و بودجه استانداري خراسان رضوي‌خبر داد:كسري 260ميليارد ريالي بودجه خراسان رضوي


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: مديركل دفتر برنامه‌ريزي و بودجه استانداري خراسان رضوي‌خبر داد:كسري 260ميليارد ريالي بودجه خراسان رضوي
مشهد- خبرنگار دنياي‌اقتصاد: استاندار خراسان رضوي با اشاره به تدوين برنامه پنجساله پنجم توسعه كشور گفت: بودجه پيشنهادي سال 88 دستگاه‌هاي دولتي استان بايد بر مبناي شاخص‌هاي برنامه 5 ساله توسعه باشد.


محمدجواد محمدي‌زاده در جلسه شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان خراسان رضوي، همچنين بر بازنگري سند توسعه استان و سند تفكيكي شهرستان‌ها مطابق برنامه 5 ساله توسعه تاكيد كرد و با اشاره به تفاوت‌هاي آشكار برنامه 5 ساله توسعه نسبت به برنامه‌هاي قبلي يادآور شد: در قالب اين برنامه، براي همه فعاليت‌ها اعم از اقتصادي و اجتماعي الحاقيه فرهنگي ديده شده است به عبارت ديگر همه فعاليت‌ها بايد بار مثبت فرهنگي براي نظام به همراه داشته باشند.
وي از غالب بودن جهت‌گيري اعتقادي ديني و فرهنگي بر كليه برنامه‌هاي برنامه 5 ساله توسعه به عنوان يك امتياز برجسته ياد كرد و گفت: اين مساله از ديگر تفاوت‌هاي برنامه 5 ساله پنجم با برنامه‌هاي قبلي مي‌باشند.
محمدي‌زاده با اشاره به تصويب سياست‌هاي كلي برنامه پنجم توسعه كشور در مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در كنار اين برنامه، بسته اجرايي دولت نيز بايد مد نظر دستگاه‌هاي اجرايي قرار گيرد.
وي با اشاره به كاهش نرخ بيكاري به كمتر از 7درصد به عنوان يكي از شاخص‌هاي مطرح شده در برنامه پنجم توسعه گفت: نرخ بيكاري در استان خراسان رضوي هم‌اكنون 7‌درصد است، از اين رو برنامه‌ريزي استان بايد كاهش اين ميزان يا حداقل حفظ آن باشد.
وي همچنين با اشاره به شاخص تعيين شده 8درصد رشد اقتصادي در طول برنامه پنجم توسعه اظهار داشت: با توجه به ظرفيت‌هاي بالاي خراسان رضوي، بايد برنامه‌هاي دستگاه‌هاي اجرايي در راستاي تحقق رشد بيش از 8درصد باشد.
ضعف عملكرد در حوزه مهار آب ها
محمدي‌زاده با اشاره به مهيا بودن برخي شاخص‌ها در استان نظير توسعه زيرساخت‌ها در حوزه ريلي و فرودگاه‌ها تاكيد كرد: وجود اين زيرساخت‌ها براي تحقق برنامه توسعه كشور ضروري است. نماينده عالي دولت همچنين با اشاره به برخي كاستي‌ها گفت: اقدام‌هاي انجام شده در حوزه مهار آبهاي استان كافي نيست، همچنين در بهينه استفاده كردن از بخش كشاورزي نقص وجود دارد.
وي با بيان اينكه دستگاه‌هاي اجرايي بايد برنامه عملياتي خود را بر مبناي تقويت نقاط قوت و رفع نواقص تدوين كنند، افزود: استان همچنين بايد در بحث تبادل كالا با كشورهاي همسايه حداكثر استفاده را ببرد و در اين خصوص پيشنهادهاي لازم را به كارگروه تخصصي برنامه 5 ساله توسعه كشور ارائه دهد.
استاندار خراسان رضوي تصريح كرد: افزايش راندمان و بهره‌وري جزو تكاليف برنامه 5 ساله توسعه، بسته اجرايي دولت و سياست‌هاي مصوب مجمع تشخيص مصلحت نظام است، از اين رو تحقق اين مساله بايد به عنوان اولويت برجسته دستگاه‌هاي اجرايي قرار گيرد.
وي از خراسان رضوي به عنوان يك ايران كوچك ياد كرد و گفت: روساي دستگاه‌هاي اجرايي بايد مانند وزراي كشور در استان، برنامه‌ريزي و نظرات كارشناسي و پيشنهادي را به كارگروه تخصصي كشور ارائه دهند.
وي با بيان اينكه حداكثر ظرف هفته آينده بخشنامه بودجه سال 88 از سوي دولت ابلاغ مي‌شود، گفت: بايد نسبت به باز مهندسي سند توسعه استان و شهرستان‌ها اقدام شود. وي در ادامه به ضرورت تدوين نمايه مواد شيميايي در استان به عنوان طرح پيشنهادي دانشگاه علوم پزشكي مشهد تاكيد كرد.
رييس شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان با اشاره به ضرورت تشكيل كارگروهي در اين خصوص گفت: هدف اين نمايه پيشگيري از مخاطرات و عوارض مواد شيميايي از چرخه توليد تا مصرف و بازيافت براي انسان و محيط زيست است.
وي در رابطه با آخرين وضعيت اعتبارات سال جاري استان گفت: در خصوص سرمازدگي و خشكسالي اعتبارات قابل توجهي به خراسان رضوي اختصاص يافته است.
محمدي‌زاده با بيان اينكه مي‌توان گفت: مجموع اعتبارات در اين رابطه با اعتبارات تملك دارايي استان تقريبا برابري دارد، اضافه كرد: از محل اعتبارات ملي 14درصد 250ميليارد تومان بودجه كشور برابر با 34ميليارد تومان به خراسان رضوي اختصاص يافت.
وي ادامه داد: با احتساب ساير اعتبارات اين رقم به مرز 5/108ميليارد تومان رسيده كه 308 پروژه تعريف شد و هم‌اكنون اين پروژه‌ها از 72‌درصد پيشرفت فيزيكي برخوردار است. به گفته وي از محل لايحه متمم بودجه 4‌هزار و 500‌ميليارد تومان كشور نيز 280‌ميليارد تومان معادل 1/12‌درصد كل اعتبار به عنوان بي‌سابقه‌ترين رقم به استان اختصاص يافته است.
كسري 260‌ميليارد ريالي
در ادامه، مديركل دفتر برنامه‌ريزي و بودجه استانداري گفت: مجموع اعتبارات جاري يا هزينه‌اي مصوب استان 1570‌ميليارد ريال در سال جاري است كه طي 6 ماه سال‌جاري 23/48‌درصد آن تخصيص يافته است.
جمشيدي خاطرنشان كرد: مجموع اعتبارات مصوب عمراني نيز 6‌هزار و 126‌ميليارد ريال بوده كه تاكنون 23/44‌درصد آن تخصيص يافته است. وي مجموع كسري هزينه‌هاي دستگاه‌هاي اجرايي استان را قريب به 260‌ميليارد ريال اعلام كرد.
جمشيدي اعتبار تعهدي استان از محل سفر هيات دولت را 802‌ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: تاكنون 589‌ميليارد ريال تامين شده است. وي ادامه داد: همچنين براي اجراي 4‌هزار و 297 طرح در استان 5‌هزار و 956‌ميليارد ريال موافقت‌نامه مبادله شده است.
وي از شركت سهامي آب و اداره راه‌وترابري به عنوان دارندگان بيشترين اعتبار ياد كرد و گفت: اداره كل نوسازي و تجهيز و توسعه مدارس نيز با 588 طرح و جهاد كشاورزي با 585 طرح داراي بيشترين تعداد طرح‌ها بوده‌اند.
 پنجشنبه 4 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن