واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: نشست علمي «سيره عملي امام خميني (ره) در ماه رمضان» در نيكشهر برگزار شد
گروه خبرنگاران افتخاري / محمود لطفيان: نشست علمي با عنوان «سيره عملي امام خميني (ره) در ماه مبارك رمضان» شب گذشته در شهرستان نيكشهر با حضور امام جمعه اين شهر و جمعي از جوانان و خانوادههايشان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در نيكشهر، در اين نشست حجتالاسلام «احمد لطفيان سرگزي» امام جمعه نيكشهر، پس از شنيدن صحبتهاي تعدادي از جوانان در مورد تقليد و مرجع شناسي، قرآن، ولايت و رمضان گفت: عبادت و حركت كردن در مسير بندگي خدا امري است كه بشر بدون آن به كمال واقعي خود نخواهد رسيد و پلههاي سعادت را طي نخواهد كرد.
وي در ادامه افزود: عبادت و نيايش موجبات ترقي و صعود اين موجود خاكي را به سوي مراحل عاليه كمال و قرب پروردگار فراهم ميكند و قرآن كريم همه هدف از آفريش انسان و بعثت انبياء را عبوديت و بندگي پروردگار ذكر كرده است.
امام جمعه نيكشهر، در بيان ويژگيهاي امام خميني (ره) خاطرنشان كرد: ايشان بارزترين نمونه از پرهيزكاراني بود كه تمام حركاتش عبادت بود و حيات طيبهاش درگرو تقواي الهي بود.
وي در ادامه افزود: امام خميني (ره) مظهر كامل انسان تربيت شده در مكتب اسلام بود كه تا هميشه مشعل فروزان و راهنماي پيروان مكتب الهي و حقجويان خواهد بود.
لطفيان به نظرات امام(ره) در خصوص ماه رمضان اشاره كرد و افزود: امام خميني (ره) ماه مبارك رمضان را ضيافتالله ميدانست و همگان را به بهرهبرداري درست از اين ماه دعوت ميكرد و خود همواره ميكوشيد تا به معني واقعي كلمه دراين ضيافت وارد شود.
وي در ادامه بيان كرد: ايشان بيشتر به قرآن و دعا ميپرداخت و از شيفتگان واقعي قرآن بود كه با تهذيب و خروج از قفس تنگ و تاريك نفس با آن انسي ديرينه يافته بود.
لطفيان خاطرنشان كرد: ورود در ضيافت الهي سبب ميشود تا بنده راستين خداوند در مقابل هيچكس جز حق سر تسليم و تعظيم فرود نياورد و همواره عزت خويش را حفظ كند. عبادت ابراز رسيدن به عشق الهي است.
وي گفت: امام (ره) ملاقاتهايي خويش را در اين ماه مبارك تعطيل ميكرد تا بيشتر به قرآن و دعا بپردازد و در طول يك ماه چندين بار قرآن را ختم ميكرد.
امام جمعه نيكشهر در ادامه با اشاره به داستان و خاطرههايي از زندگي معنوي و اجتماعي حضرت امام خميني افزود: تلاش و كوشش مجدانه براي حفظ حالت معنوي و اصلاحاتي كه در درون و باطن آدمي در ماه مبارك رمضان ايجاد ميشود. توصيههايي بودكه امام خميني همواره افراد را به آن فرا ميخواند و خود اولين فردي بود كه به اين عمل ميكرد.
وي افزود: امام(ره) مقيد بود، فاصلهها و مستحبات و تعقيبات نماز را به جا آورد و گرما، سرما، حالات بحراني اجتماعي، سياسي و حتي بيماري در انجام اين برنامه تأثيري نميگذاشت. اين خودسازي و تهذيب بود كه سبب ميشد تا همواره نورانيت خاصي در سيماي امام خميني تلالوء داشته باشد.
لطفيان در ادامه عنوان كرد: روحالله را دنيا با نام خميني كبير شناخت، كه با قيامش در برابر بزرگترين قدرتهاي دنيا ايستاد و از استقلال كشور و عظمت و سربلندي امت اسلام دفاع كرد. روش و منش زندگي پيامبرگونه امام خميني (ره) سراسر درس بود.
وي به ساير ويژگيهاي امام (ره) پرداخت و افزود: امام خميني در شبهاي ماه مبارك رمضان با دوستان و هم مباحثههايش جلسات دعا و عبادت داشت، دروس حوزه علميه در آستانه طول ماه مبارك رمضان و هجرت طلاب عزيز به روستاها و شهرها براي تبليغ دين، جلسه درس را به موعظه، نصيحت و توجه به آداب و سلوك در ماه رمضان اختصاص ميداد.
وي در ادامه گفت: امام تأكيد داشت، مردم به آداب اوليه روزه عمل كنند و همان طور كه شكم از خوردن و آشاميدن نگه ميدارند، چشم و گوش و زبان را هم از معاصي بازدارند از هم اكنون بنا بگذارند كه زبان را از غيبت، تهمت، و بدگويي و دروغ نگه داشته، كينه حسد و ديگر صفات زشت شيطاني را از دل بيرون كنند.
لطفيان در پايان ابراز كرد: در صحيفه امام جلد (21 ) آمده است كه ايشان فرمودند: «اگر ذرهاي هواي نفس در انسان باشد به اين مهماني وارد نشده است يا اگر وارد شده است استفاده نكرده است تمام اين جار و جنجالهايي كه در دنيا ميبينيد براي اين است كه استفاده از اين ضيافت نشدهاند.
يادآوري ميشود، در پايان اين مراسم جلسه پرسش و پاسخ احكام نماز و روزه و نماز جماعت برگزار شد.
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]