واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل سازمان آتشنشاني هشدار داد: مهلت يكماهه به خودروسازان براي رفع مشكلات ايمني
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث
مديرعامل سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني تهران با دادن مهلت يكماهه به خودروسازان داخلي اعلام كرد: پس از پايان يكماه اگر خودرويي دچار حريق شود، سازمان آتشنشاني به صورت جزئي ناايمن بودن خودروها را در رسانهها انعكاس خواهد داد تا مردم مطلع شوند.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدرضا حاجي بيگي روز چهارشنبه در نشست خبري كه به مناسبت روز آتش نشان (7 مهر) برگزار شده بود، اظهار كرد: تا كنون مكاتبات بسياري با مسؤولان زيربط درباره ايمني خودروها داشتهايم، اما به نظر ميرسد توجه به ايمني خودروها كم شده است.
وي گفت: بايد يك نمونه از توليدات خودروهاي داخلي و خارجي در اختيار آتشنشاني قرار گيرد تا سازمان تجهيزات و ابزار لازم براي امداد و نجات و اطفاي حريق خودروها را تهيه كند.
مدير عامل سازمان آتش نشاني تهران با اشاره به اينكه آتشنشاني چندين نشست مشترك با شركتهاي توليدكننده خودرو داشته است گفت: آتشنشاني در اين جلسات به توافقات نسبي با خودروسازان رسيده و با بازگو كردن بعضي از مشكلات بسياري از سيستمهاي برقرساني خودروها تعويض شد، اما اين تعاملات به تفاهم كامل نرسيده است كه اميدواريم در جلسهاي ديگر به نتيجه برسيم.
حاجي بيگي با اشاره به اينكه آتشنشانان در 6 ماه اول امسال يكهزار و 514 خودرو كه دچار حريق شده بودند را اطفا كردند، ارائه آمار خودروهايي كه بر اثر نقص فني دچار آتشسوزي شده بودند را به وقت ديگري موكول كرد.
رييس سازمان آتش نشاني تهران مجهز كردن تاكسيهاي پايتخت به خاموش كنندهها را از جمله عوامل تاثيرگذار در سرعت اطفاء حريق دانست و در اين باره گفت: تا كنون 19 هزار و 500 تاكسي در پايتخت به خاموش كننده مجهز شدهاند و طي يكسال و نيم گذشته 150 مورد حريق خودرو و چهار مورد حريق پست برق توسط تاكسيها اطفا شده است.
وي ميانگين رسيدن آتشنشانان به صحنه حريق را 5 دقيقه و 30 ثانيه در تهران و حومه عنوان كرد و افزود: ميانگين زمان رسيدن به حريق در جهان 3 دقيقه است كه براي رسيدن به اين زمان، نيازمند استقرار 120 ايستگاه آتشنشاني جديد در پايتخت هستيم.
حاجي بيگي ادامه داد: تا پايان سه ماهه اول سال 88 ايستگاههاي آتش نشاني پايتخت به 192 ايستگاه افزايش خواهد يافت. همچنين تا پايان سال 89 تمام دستگاههاي آتشنشاني مقاومسازي خواهد شد.
وي درباره آموزش آتشنشاني در كشور گفت: هماكنون در بحث آموزش نيز كمبودهايي در كشور احساس ميشود كه احتياج داريم با تاسيس دانشكده آتشنشاني اين مشكل برطرف شود.
حاجي بيگي در عين حال تصريح كرد: در حال حاضر 920 دانشجو در دانشكده علمي كاربردي در رشتههاي حريق، علت يابي حريق و ... مشغول به تحصيل هستند.
به گزارش ايسنا، مدير عامل سازمان آتشنشاني تهران در پاسخ به سوال ايسنا در اين خصوص كه آيا بيمهنامههاي آتشسوزي خانهها به در منازل تهرانيها رسيده است گفت: هماكنون 2 ميليون بيمهنامه در تهران چاپ شده كه توسط عوامل شهرداريهاي مناطق به در خانهها خواهد رسيد كه فاز اول اين طرح از منطقه 22 تا منطقه 16 خواهد بود.
وي با اشاره به اينكه حتي اگر بيمهنامه به خانهها نرسيده باشد بيمه حريق به تمام خانهها تعلق ميگيرد گفت: از 29 خرداد امسال تا كنون، 365 مورد گزارش براي دريافت خسارت داده شد كه ارزش ريالي آن 620 ميليون تومان است و تا كنون به 279 مورد نيز خسارت پرداخت شده است.
وي در ادامه از آموزش 30 غواص براي امداد و نجات خبر داد و درباره امداد كوهستان آتشنشاني گفت:طي دو سال و نيم گذشته سازمان امدادگران كوهستان سازمان آتشنشاني 193 تن را نجات دادهاند. همچنين طبق توافقات انجام شده با هواناجا، چهار فروند بالگرد در اختيار امداد كوهستان براي امدادرساني قرار گرفته اما متاسفانه با توجه به وضعيت كوهستان تا كنون از اين بالگردها استفاده نشده است.
حاجي بيگي با اشاره به 20 ايستگاه درحال ساخت در پايتخت از مجهز شدن 17 ايستگاه آتشنشاني به اورژانس خبر داد و درباره نيروي انساني سازمان نيز گفت: آتشنشاني داراي 3 هزار و 500 آتشنشان است كه اين تعداد بايد به 6 هزار تن افزايش يابد كه براي رسيدن به اين آمار هر ساله 500 تن جذب اين سازمان ميشوند.
به گزارش ايسنا، مديرعامل سازمان آتشنشاني تهران درباره بيمه كردن انبارها اظهار كرد: شركت بيمه نبايد به صرف آن كه انباري در يك مكان ناايمن راهاندازي شده است آنرا بيمه كند، بلكه بايد اگر انبارها داراي استانداردهاي ايمني هستند، اقدام به بيمه كردن آن ها كند و يا در صورت نداشتن اصول ايمني، شركت بيمه مبالغ بالاتري از انبارهاي فاقد ايمني دريافت كند.
وي با اشاره به اينكه سازمان آتشنشاني تهران مدعي است كه تمام مساجد، مدارس، خوابگاهها و دانشگاههاي تهران را به خاموش كننده مجهز كرده است، افزود: سازمان آتشنشاني از ابتداي سال جاري بازنگري كپسولهاي آتشنشان در مدارس را آغاز كرده است.
حاجي بيگي از خريد 120 دستگاه خودرو نجات، 7 بالابر، 10 خودرو نجات مجهز به جرثقيل، 5 دستگاه خودرو فوماتيك سنگين خبر داد و افزود: تجهيزات خريداري شده به زودي به ناوگان سازمان آتشنشاني تهران اضافه خواهد شد.
وي ميزان تماس با سامانه 125 را به صورت روزانه 7 تا 8 تماس عنوان كرد و با اشاره به اينكه سازمان آتشنشاني داراي 17 شهيد عملياتي و 114 جانباز است، اظهار اميدواري كرد كه بنياد شهيد نيز اين افراد را به عنوان شهيد تلقي كند.
به گزارش ايسنا، مديرعامل سازمان آتشنشاني تهران از افتتاح استوديو خبر در سازمان آتشنشاني همزمان با روز آتش نشان (7 مهر) خبر داد و درباره برنامههاي اين سازمان نيز گفت: به مناسبت هفته آتشنشاني جمعه 5 مرداد ماه آتشنشانان در مسيرهاي مختلف تهران مراسم رژه خودرويي را به اجرا خواهند گذاشت همچنين 7 مهرماه دو تن از نجات گران و دو تن از آتش نشانان مدال آتشنشنان شجاع و نجاتگر شجاع را دريافت خواهند كرد.
حاجي بيگي تصريح كرد: دومين جشنواره رسانه در حوزه آتشنشان نيز آذرماه امسال برگزار خواهد شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]