تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803211903




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديرحوزه علميه تخصصي قاسم‌بن‌الحسن(ع): نظام آموزشي حوزه نيازمند يك بازنگري جدي است طلاب بايد از آغاز طلبگي با آسيب‌هاي اجتماعي بر اساس زمان و مكان آشنا شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرحوزه علميه تخصصي قاسم‌بن‌الحسن(ع): نظام آموزشي حوزه نيازمند يك بازنگري جدي است طلاب بايد از آغاز طلبگي با آسيب‌هاي اجتماعي بر اساس زمان و مكان آشنا شوند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - فقه

مدير حوزه علميه تخصصي قاسم بن الحسن (ع) تهران گفت: بحث پويايي و بالندگي همواره يكي از مسايلي بوده كه در مكتب اسلام به آن توجه شده است و در زمان اهل بيت (ع) به عنوان يك اصل مترقي در ميان مردم، طرح و مورد بررسي قرار گرفته است.

به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام علم‌الهدي ضمن تشريح مسير تحول در حوزه و توليد علم به مركز خبر حوزه گفت: بايد روشي نوين براي اجراي دستورات الهي و اجرايي كردن احكام دين در جامعه پيدا كنيم، در غير اين صورت دستورات الهي همه از يك آهنگ و ويژگي خاصي برخوردار است.

وي به بيان اينكه رئوس و اصول دين هرگز قابل تغيير و تحول نيست و اصول اسلام بايد پايدار بماند افزود: تحول در شكل اجراييات و مدل آن و كاربردي كردن دستورات دين، همواره بايد بر اساس نيازمندي‌هاي جامعه و مورد پسند مردم باشد.

مدير حوزه علميه تخصصي قاسم بن الحسن (ع) خاطرنشان كرد: مساله اجتهاد در مذهب تشيع، حكايت از بالندگي مكتب و شريعت مقدس اسلام دارد و در اين راستا دين اسلام در مسير تحول از ساير اديان پيشتازتر است.

وي افزود: حوزه، مدافع سنگري است كه وجود مقدس حضرت امام صادق (ع) درهاي علم، فقه و فقاهت را باز كردند و علما از زمان شيخ طوسي تا عصر حاضر از اين سنگرها دفاع كرده‌اند و با دخيل كردن شرايط زمان و مكان تغييراتي بر اساس ضرورت‌ها در جامعه ايجاد مي‌كنند.

علم‌الهدي گفت: علما، فضلا و بزرگان دين نقش بسيار تعيين كننده‌اي در پويايي و بالندگي نظام اسلامي مردم ايفا مي‌كنند لذا مجتهد با تيزبيني كه دارد مي‌تواند خلاء‌هاي به وجود آمده در جامعه را پر كند.

وي با اشاره به اينكه طلاب بايد از همان آغاز طلبگي با آسيب‌هاي اجتماعي بر اساس زمان و مكان آشنا شوند، افزود: در حوزه‌هاي علميه نبايد تنها به فقه و اصول بسنده شود و از شرايط سياسي، اجتماعي جامعه غافل باشيم.

مدير حوزه علميه تخصصي قاسم بن الحسن (ع) يادآور شد: دنياي استكبار براي از بين بردن اردوگاه اسلام و مكتب تشيع برنامه‌ريزي ويژه‌اي طراحي كرده و مسوولان حوزه‌هاي علميه، مراكز و موسسات، مسووليت بسيار مهمي در نظام طلبگي بر عهده دارند.

وي افزود: مديران بايد مايحتاج شاگردان خود را تأمين كنند و آنان را چند بعدي به بار آورند.

اين استاد حوزه خاطرنشان كرد: نظام آموزشي حوزه بر اساس نظام آموزشي زمان شيخ مرتضي انصاري طراحي شده و نيازمند يك بازنگري جدي است تا متون درسي، رنگ و بوي آموزشي به خود بگيرد.

علم الهدي، عدم وجود مشاوران آموزشي را از خلاء‌هاي موجود در برنامه‌هاي آموزشي حوزه بيان كرد و گفت: بايد ديدگاه‌هاي علماي گذشته را براي طلاب جوان كاربردي كنيم تا كارهاي تحقيقاتي مداوم و مستمر داشته باشند و در اين زمينه مشاوران درسي مي‌توانند نقش بسيار مهمي در تحول حوزه و توليد علم داشته باشند.

انتهاي پيام
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن