پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848249837
آمريكا بايد روابطش را بر اساس احترام و عدالت تنظيم كند
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: آمريكا بايد روابطش را بر اساس احترام و عدالت تنظيم كند
محمود احمدي نژاد گفت: دولت آمريكا بايد با ساير ملتها با احترام برخورد كند و با آنها روابط عادلانه داشته باشد و ما براساس اين شرايط علاقه منديم روابط دوستانه اي با آمريكا داشته باشيم.
به گزارش شبكه خبر، محمود احمدي نژاد در ديدار هيات سرپرستي و دبيران "لس آنجلس تايمز" در نيويورك ، در پاسخ به سوالي در مورد مشكلات مالي امريكا و تلاش امريكا براي حل آن و علت و راه حل اين مشكل ، گفت : فكر مي كنم مشكلات اقتصادي را بايد در عملكردها و گذشته ديد، چرا كه اين مشكلات يك باره ايجاد نمي شوند".
وي افزود":دولت آمريكا در طول اين سالها اقدامات اشتباهي را انجام داده است ". احمدي نژاد با اشاره به حمله آمريكا به عراق و هزينه هاي سنگيني كه اين امر به اقتصاد آمريكا تحميل كرد گفت ": يكي از مشكلات آمريكا ايجاد اين جنگ بود".
وي افزود : دولت آمريكا سعي مي كند مشكل عده اي خاص را حل كند و به فكرحل مشكل مردم نيست، اين در حالي است كه مشكل اقتصادي به مردم آمريكا فشار مي آورد و اكنون آنها در زمينه مسكن، بهداشت، خوراك و مايحتاج زندگي روزمره دچار مشكلا تي هستند و ما از اين وضع خوشحال نيستيم و مردم هرجا كه تحت فشار قرار بگيرند ما از آن ناراحت مي شويم ".
وي در پاسخ به خبرنگار لس آنجلس تايمز در خصوص مشكلات اقتصادي ايران و تورم بيكاري و فرار سرمايه از ايران نيز گفت : مشكلا تي كه شما گفتيد در همه جا و در آمريكا نيز وجود دارد و طبيعي است كه اقتصاد ما از تبعات اقتصاد جهاني نيز تاثير مي پذيرد.
وي ادامه داد: در شرق و غرب كشور دو جنگ در جريان است ، كشور ايران سالهاست كه با ادعاهاي واهي تحت تحريم قرار گرفته است ، همچنين طبيعي است كه وقتي قيمت هاي جهاني بالا مي رود ايران نيز آسيب ببيند.
رئيس جمهور با بيان اين كه دولت ايران تمام تلا ش خود را براي اصلا ح وضع اقتصادي مردم ايران انجام مي دهد گفت :" مسوول اقتصاد دولت است و ما در جهت اصلاح وضع و رفع مشكلات تلاش مي كنيم ".
وي تاكيد كرد": اقتصاد ايران با اقتصاد آمريكا متفاوت است ، اقتصاد ايران درونگراست و مردم خودشان آن را اداره مي كنند و ما فقير آنچنان كه در آمريكا هست در ايران نداريم و آنها تحت پوشش نهادهاي حمايتي قرار دارند".
وي در پاسخ به خبرنگار ديگر لس آنجلس تايمز در خصوص اين كه دوران دولت آقاي بوش درحال اتمام است و به نظر مي رسد در شوراي امنيت تحريم ديگري عليه ايران وضع نشود و پيروزي ايران در تقابل با آمريكا گفت :"ما از تقابل استقبال نمي كنيم و معتقديم كه بايد با گفتگو و احترام متقابل مسائل را حل كرد و در واقع رويكرد آمريكا كه مي خواهد مسائل را با تضاد و تقابل حل كند درست نيست ".
وي ادامه داد":دولت آقاي بوش نه فقط به ملت آمريكا بلكه به ملتهاي مختلف آسيب زد و اين سياست درستي نيست كه بخواهيم منطق زورگويي را در دنيا حاكم كنيم ".
احمدي نژاد افزود":دولت بوش نه تنها در برابر ملت ايران بلكه در برابر ملت افغانستان، عراق و فلسطين نيز شكست خورد". رئيس جمهور همچنين با اشاره به تبليغات دروغيني كه عليه فعاليت هسته اي ايران صورت گرفته است گفت ": اين تبليغات يك دروغ بزرگ بود ما طبق قانون و در محدوده حقوق خود حركت مي كنيم اما دولت بوش رويكرد دوگانه و تبعيض آميزي را دنبال مي كند و فكر مي كنيم كه اگر ملت آمريكا نيز دولتي در برابرش چنين رويكردي را داشت در برابراين رويكرد حتما مقاومت مي كرد.
وي افزود : ملت ما همان كاري را كرد كه بايد انجام مي داد و از حقوق خود در برابر زورگويي دفاع كرد". در ادامه احمدي نژاد درباره سوال ديگر اين خبرنگار كه اوباما قصد مذاكره مستقيم با ايران را دارد ولي مك كين نه و شما ترجيح مي دهيد كداميك از اينها روي كار بيايند؟و چگونه مي توان فصل نويني را در روابط دو كشور ايجاد كرد؟" گفت : "براي ما تفاوت نمي كند كه در آمريكا چه كسي روي كار بيايد، اين حق مردم آمريكاست كه دولت خود را انتخاب كنند و هر دولتي كه روي كار مي آيد بايد روش ها را تغيير دهد".
وي گفت ": من فكر مي كنم كه اشتباهات بزرگي از سوي دولت آمريكا صورت گرفته و بايد اين اشتباهات جبران شود؛ مسووليت اول يك دولت خدمتگزاري به مردم آن كشور و حفظ منافع آن ملت است ، دخالت هاي گسترده آمريكا در ساير كشورها هم به ضرر ملت آمريكا و هم ساير ملتها بوده است ".
وي گفت ": دولت آمريكا بايد روي مسائل داخلي آمريكا متمركز شود و اين مسائل را حل كند و ديگر اين دوران تمام شده كه مشكل داخل آمريكا را به كشورهاي ديگر منتقل كند".
رئيس جمهور ادامه داد":آمريكا كشوري بزرگ و پر استعدادي است و اگر دولتي در اين كشور بر روي كار بيايد كه بر استعدادهاي داخلي اين كشور متمركز شود مي تواند مشكلات آمريكا را حل كند، دولت آمريكا بايد روابطش را با ديگركشورها براساس احترام و عدالت تنظيم كند و به جاي هزينه هاي سنگين نظامي اين هزينه ها را صرف رفاه مردم آمريكا كند، با ساير ملتها با احترام برخوردكند و روابط احترام آميز و عادلا نه داشته باشد و ما براساس اين روابط علا قه منديم كه روابط دوستانه اي با آمريكا داشته باشيم ".
احمدي نژاد گفت ":من قبلا نيز گفتم كه حاضرم با هر يك از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري آمريكا در صحن سازمان ملل مناظره و گفتگو كنم چرا كه ما اهل گفتگو منطق و عدالت هستيم و دوست داريم براين اساس با همه تعامل كنيم و فكرمي كنيم اين به نفع ملتهاست ".
رئيس جمهور همچنين در خصوص مذاكرات ژنو وتوقف فعاليت هاي هسته اي ايران و تصميم دبيركل سازمان ملل متحد در خصوص گفتگو با وي و همكاري نكردن ايران با آژانس گفت : طبق اسنادي كه در آژانس ثبت شده ما بيشترين همكاري ها را تاكنون با آژانس انجام داده ايم و همكاري هاي ما با آژانس براساس قوانين و مقررات آژانس و تعهدات متقابل است و ما تنها كشور هستيم كه تمام تعهدات خود را ايفا كرده ايم و اين در تمام گزارشهاي آژانس منعكس شده است .
وي ادامه داد :بيش از 12 بار آژانس اعلام كرده كه در برنامه هسته اي ايران انحرافي وجود ندارد".
وي افزود": ما سال گذشته بر اساس چارچوبي با آژانس توافق كرديم و براساس اين چارچوب مسائل مورد توجه آژانس حل شد اما قبل از اعلا م گزارش نهايي آژانس، آمريكا يكسري اطلاعات جعلي را كه از طريق جاسوسي به دست آورده بود به آژانس داد در صورتي كه طبق مقررات آژانس هيچ عضوي حق ندارد عليه عضو ديگر اقدام انجام دهد و اگر عضوي عليه عضو ديگر ادعاهايي مطرح كند آژانس وظيفه و حق پيگيري ندارد ولي آژانس مي خواهد براساس فشار آمريكايي ها اينها را پيگيري كند".
رئيس جمهور گفت :"ما بر اساس قوانين و با حفظ حقوق ملتمان با آژانس همكاري كرديم و آژانس نيز به روشني متوجه شد كه اين اسناد جعلي و خنده دارست و در واقع به قدري ناشيانه جعل شده است كه يك بچه دبستاني آن را بخواند متوجه اين موضوع مي شود".
وي گفت :"البته ما از دولت آمريكا انتظاري نداريم چرا كه او اعلام كرده دشمن ماست اما فكر مي كنيم كه بايد سازمان ملل و آژانس مستقل عمل كنند و اگر تحت فشار، رفتار كنند از نظرحقوقي كارشان داراي ارزش نيست ".
احمدي نژاد گفت ": تمام فعاليت ها و تاسيسات ما زير نظرآژانس است و هزاران روز بازرسي انجام شده و هزاران سند و مدرك ارايه شده است ، اما تاكنون آژانس هيچ گزارشي از فعاليت هاي هسته اي آمريكا و هيچ گزارشي از فعاليت هاي خود براي خلع سلاح هسته اي كه از وظايف اصلي آن است منتشر نكرده است و من تعجب مي كنم كه آمريكايي ها كه دهها بمب اتم دارند تاكنون آژانس در مورد آنها گزارشي نداده است ".
رئيس جمهور همچنين در مورد مذاكرات ژنو نيز گفت ": آنها پيشنهادي دادند و ما نيز پيشنهادي داديم و اين پيشنهاد براي همكاري هاي جامع بود".
رئيس جمهور گفت ": ما معتقديم كه بهترين راه اين است كه روي مشتركات گذشته مذاكره كنيم و اگر روي مشتركات توافق كنيم راه براي حل اختلافات باز مي شود".
وي گفت ":جالب است كشورهايي كه بمب اتم دارند به ما
مي گويند سوخت هسته اي نداشته باشيد! و اين از لطيفه هاي امروز است ".
رئيس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار ديگر روزنامه لس آنجلس تايمز كه پرسيد"شما گفته ايد اسرائيل بايد از نقشه حذف شود و با توجه به اينكه ايران قدرت منطقه اي است اين فقط حرف است يا اينكه شما مي خواهيد اقدامي در اين ارتباط انجام دهيد؟"گفت ": بگذاريد بحث شما را دو قسمت كنم ، يكي راجع به عمل ايران و ديگري راجع به اصل موضوع صهيونيسم ".
رييس جمهور ادامه داد":ايران برروي موضوع فلسطين پيشنهاد خود را به طور روشن و شفاف ارايه داد و خواستار برگزاري يك رفراندوم آزاد با حضور مردم فلسطين در اين سرزمين شد عمل ما در اين جهت است و ما در آينده نزديك اين را به صورت يك پيشنهاد به دبيركل ارايه مي كنيم ".
رئيس جمهور گفت: معتقديم كه اين حق هر ملتي است كه سرنوشت خود را تعيين كند بدون دخالت ديگران و اين براساس متن و منشور سازمان ملل متحد و از حقوق اوليه هر انسان و ملتي است .
وي افزود :شما اگر نگاهي به وضعيت منطقه فلسطين داشته باشيد مي بينيد كه فلسطين يك ناحيه جغرافيايي بر روي كره زمين است و ملتي در آن هزاران سال زندگي مي كرد اين ملت با يك طراحي آواره شد و بيش از پنج ميليون از مردم فلسطين آواره شده اند و افرادي از ساير نقاط به اين سرزمين آمده اند و در اين سرزمين ساكن شده اند، اين را چه كسي مي پذيرد؟ و چگونه مي توان اين رژيم جعلي را كه در اين منطقه ايجاد شده و مردم اين منطقه را آواره كرده است به رسميت شناخت ؟"
رئيس جمهور همچنين با بيان اين كه مردم منطقه با وجود رژيم جعلي صهيونيستي امنيت ندارند گفت : صهيونيست ها شعار مي دادند كه سرزمين ما از نيل تا فرات است يعني تمام خاورميانه ، اينها چه كساني هستند و از كجا آمده اند كه چنين مطلبي را بيان مي كنند؟ حتي اگر قبول كنيم در جنگ جهاني دوم اتفاقاتي رخ داده اين اتفاقات در كجا رخ داده است ؟ در برخي از كشورهاي اروپايي .
وي افزود :حال اين مسئله چه ربطي به فلسطين دارد كه بايد ملت فلسطين تاوان آن را بپردازند و آواره شوند؟ در جنگ جهاني دوم به فرض قبول كردن اينكه اتفاقاتي رخ داده چرا بايد مردم فلسطين آواره شوند و رژيم جعلي در اين منطقه ايجاد شود؟
رئيس جمهور بااشاره به مشكلات مردم فلسطين و اينكه آنها در خانه خود در محاصره كساني هستند كه از راه دور آمده اند، گفت : اين افراد كه اين ستمها به مردم فلسطين مي كنند چه كساني هستند و از كجا آمده اند و منافع چه كساني را مي خواهند دنبال كنند؟ چرا به لبنان حمله كردند، جولا ن را اشغال كردند و ايران را تهديد مي كنند؟ ريشه اين رژيم جعلي دركجاست ؟
رئيس جمهور خطاب به اين خبرنگاران گفت: من از شما سوال مي كنم كه امروز اتحاد جماهيرشوروي كجاست ؟ آيا از نقشه حذف نشد؟ رئيس جمهور در پاسخ خبرنگار لس آنجلس در مورد اين كه آمريكا به خاطر وجود زندان گوانتانامو از سوي مردم آمريكا و ديگر كشورها تحت فشار است و گفته مي شود كه در ايران نيز تعدادي از فعالين سياسي و استادان دانشگاه تحت فشار هستند، گفت ":اين حرفهاي صهيونيستها و آمريكايي هاست ، اينها در ايران واقعيت ندارد، در ايران آزادي و قانون حاكم است و آيين دادرسي قوه قضاييه ما از مترقي ترين آيين دادرسي هاست ، به نحوي كه يك نفر مي تواند بيش از پنج بار درخواست فرجام خواهي كند".
وي گفت :"در كنفرانس مطبوعاتي من تمام خبرنگاران سوالا ت خود را آزادانه مي پرسند و دانشگاهيان نيز آزادانه حرفهاي خود را مي زنند".
رئيس جمهور در پاسخ به خبرنگار لس آنجلس تايمز در مورد اين كه يعني در ايران كسي تحت فشار نيست و در زندان نيست ؟"گفت : اگركسي جرمي مرتكب شود در دادگاه علني با حضور وكيل به جرمش رسيدگي و طبق قانون عمل مي شود".
وي گفت ": 98 درصد مردم طرفدار نظام ما هستند و ما نيازي به اين كارها نداريم، هر سال چندين راهپيمايي دهها ميليوني به نفع نظام برگزار مي شود، مردم ما به صورت خودجوش در اين راهپيمايي ها و مراسم ها شركت مي كنند، روابط دولت ايران با مردم صميمانه است و من به عنوان رييس جمهور با مردم در خيابانها و دانشگاه ارتباط دارم ".
رئيس جمهور در پاسخ به سوال اين خبرنگار كه عده اي مي گويند شما و آقاي بوش با يكديگر شباهت هايي داريد از جمله اين كه هردوي شما داراي اعتقاداتي هستيد و مي گوييد كه مامور خداوند هستيد؟" گفت ":من چنين ادعايي ندارم اگر آقاي بوش چنين ادعايي دارند از خودش بپرسيد".
رييس جمهور همچنين در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اتمام دوران رياست جمهوري جورج بوش آيا دلتان براي او تنگ مي شود يا نه ؟گفت ": دل ما براي همه مي سوزد، از اينكه كسي كار زشتي بكند ناراحت مي شويم ، وي فرصت هايي را كه براي خدمت به مردم آمريكا داشت را از دست داد و عليه ديگر ملت ها كار كرد در صورتي كه مي توانست از اين فرصت ها به نحو احسن به نفع مردم خود استفاده كند و كارها را به خوبي پيش ببرد".
وي با بيان اين كه ما با اقدامات آقاي بوش به شدت مخالف هستيم گفت ": وي مي توانست در اين هشت سال بهتر از اينها كار كند، او جنگ راه انداخت و بيش از يك ميليون نفر در عراق در اثر اين جنگ و صدها هزار نفر در افغانستان كشته شدند فقط به خاطر اينكه آقاي بوش مي خواهد بر منطقه و خاورميانه مسلط شود.
وي ادامه داد : آيا اينها به نفع مردم آمريكاست ؟ نه اين اقدامات فقط براي منافع چند سرمايه دار صورت گرفته است و اين خيلي بد است ".
رئيس جمهور همچنين در پاسخ به اين سوال كه "در حال حاضر مذاكراتي بين سوريه و اسرائيل در مورد جولان در حال صورت گرفتن است و اين تصور وجود دارد كه در صورتي كه سوريه و اسرائيل با يكديگر توافق كنند ممكن است سوريه ديگر از حمايت حزب الله و حماس دست بردارد و رابطه اش با ايران دچار مشكل شود"گفت ": روابط ما با سوريه روابط بسيار خوب و پايداري است و ما از اين كه هربخشي از سرزمين اشغالي آزاد شود استقبال مي كنيم ، البته آزادي جولان مساوي است با آن اتفاقي كه صهيونيستها دوست ندارند اتفاق بيفتد و من بعيد مي دانم كه از طريق گفتگو اين مسئله انجام شود".
وي گفت ": امروز شرايط براي رژيم صهيونيستي دشوارتر از آن است كه بخواهد در مناسبات تاثيري بگذارد اكنون رژيم صهيونيستي مثل هواپيمايي است كه موتورهايش را از دست داده و كسي نمي تواند به آن كمك كند".
وي ادامه داد":البته اين به نفع همه ملتها به ويژه به نفع مردم آمريكاست .چرا كه اين رژيم جعلي به نام مردم آمريكا جنايت مي كند و ميلياردها دلار از سرمايه مردم اين كشور صرف حمايت از رژيم صهيونيستي مي شود درحالي كه مردم آمريكا دچار مشكلا تي از نظر مسكن و بهداشت هستند و صهيونيستها با سرمايه مردم آمريكا مردم فلسطين را مي كشند".
رئيس جمهور در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه تاثير ايران برامنيت منطقه به خصوص امنيت عراق چيست ؟گفت :"امنيت عراق مستقيما بر امنيت ايران اثر مي گذارد روابط دو كشور ايران و عراق دوستانه است ومردم دو كشور با يكديگر رفت و آمد دارند، امنيت عراق امنيت ايران است ، ما به ايده امنيت در عراق كمك كرديم و كمك كرده و مي كنيم ".
احمدي نژاد در پاسخ به خبرنگار لس آنجلس تايمز در خصوص اينكه آقاي بوش مي گويد كه امنيت ايجاد شده در عراق به خاطر افزايش نيروهاي آمريكايي در عراق است گفت :"آقاي بوش خيلي صحبت ها مي كنند".
سه شنبه 2 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-