تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826916993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي كشور: فقر فرهنگي و اخلاقي مهمترين عامل بروز قتل‌هاي خانوادگي است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي كشور: فقر فرهنگي و اخلاقي مهمترين عامل بروز قتل‌هاي خانوادگي است
بيشتر قتل هاي خانوادگي به دليل تصميمات آني و عصبيت‌هاي شديد لحظه‌اي رخ مي دهد و تبعات آن از هم پاشيدن خانواده است. رعايت اصول اخلاقي و بالا بردن فرهنگ در خانواده، نقش بسيار مهمي در كاهش اين نوع جرايم دارد.


به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از اداره اجتماعي پليس آگاهي كشور، سرهنگ رجبي، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي با بررسي كلي قتل‌هاي خانوادگي گفت: حدود 30 درصد از قتل‌هاي واقع شده در كشور مربوط به قتل‌هاي خانوادگي است.
وي افزود: اين قتل‌ها توسط اعضاي نزديك خانواده نسبت به هم رخ مي دهد و ريشه اصلي آن در مشكلات درون خانوادگي مي‌باشد. متاسفانه در ساليان اخير آمار اين گونه قتل‌ها سير صعودي داشته است.
رجبي تصريح كرد: براساس آمار و بررسي هاي موجود در پليس آگاهي، 60 درصد مقتولين خانوادگي زناني هستند كه تحت تاثير عوامل مختلف، قرباني اين پديده تلخ مي‌شوند.
در بررسي كلان دلايل و شرايط فرهنگي، اجتماعي، اقليمي و نوع نگرش افراد خانواده نسبت به خطاها و سوءظن‌ها مهمترين عامل تعيين كننده در وقوع اين نوع قتل‌ها شناخته شده است.
به گفته رجبي، در بررسي جزئي‌تر با توجه به پرونده‌هاي موجود همسركشي كه به دلايل مختلف از جمله اختلاف بر سر اعتياد، فقر فرهنگي، مسائل خانوادگي، و سوءظن‌هاي بي مورد رخ مي‌دهد، بيشترين سهم قتل‌هاي خانودگي را به خود اختصاص داده است.
با توجه به كارشناسي هاي انجام شده در پليس آگاهي از بين موارد ذكر شده، فقر فرهنگي و اخلاقي كه خلل فراواني در روابط خانوادگي ايجاد مي‌كنند و تاثيرات روحي رواني انكار ناپذيري دارند، مهمترين و واضح ترين دليل وقوع اين گونه جنايات هستند كه متاسفانه ديده شده است.
معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي كشور در ادامه اين مطلب توضيح داد: اكثريت قريب به اتفاق قتل‌ها به دليل عصبانيت‌هاي ناگهاني و نبود كنترل عصبي به خصوص در حوزه مسايل منكراتي و ارتباطات نامتعارف در لحظات كوتاهي و با هر ابزاري توسط قاتلان صورت گرفته است.
سرهنگ رجبي در ادامه در خصوص بحث پيشگيري و تلاش آمار وقوع با در اولويت خواندن راهكارهاي فرهنگي گفت: در اين راه رسانه ها براي بالا بردن ضريب اطلاع مردم از تبعات اين گونه جرايم و البته نبود رعايت اصول اخلاقي نقش بسيار مهمي دارند.
به گفته سرهنگ رجبي توجه به رعايت برخي اصول در خانواده ها از جمله عميق كردن ارتباطات و بالابردن آستانه تحمل، كنترل ارتباطات فرزندان در سطح مسايل روحي رواني؛ هشدار درباره عواقب گرايش به مواد مخدر و مشروبات الكلي و توجه بيشتربه كانون خانواده ها از مواردي است كه با آموزش و توصيه مكرر به رعايت آنها مي توان نسبت به كاهش آمار وقوع اين قتل‌ها خوشبين بود.
وي درادامه افزود: ازآنجا كه اين قتل ها با وجود اين كه پيچيدگي خاصي نداشته و به دليل تصميمات آني و عصبيت هاي شديد لحظه اي رخ مي دهد اما درصد قابل توجهي از آمار جرايم جنايي را به خود اختصاص داده است و تبعات آن ازهم پاشيده شدن خانواده‌ است، لذا توجه به اين نكته اساسي ضروري است كه درهنگام بروز مشكلات كوچك و بزرگ خانوادگي كه گاه به صورت كاذب بسيار لاينحل نشان مي‌هند، فصل الخطاب حل مسئله، قانون است، نه اقدامات خود سرانه و شخصي كه عواقب سنگين و جبران ناپذيري به خانواده ها وارد مي كند.
وي در پايان گفت: همچنين با توجه به نقش فعال مراكز مشاوره در مراكز پليس سراسر كشور هموطنان مي توانند مشكلات و مسايل خانوادگي خود را با كارشناسان مجرب اين مراكز در ميان بگذارند.
8071
 دوشنبه 1 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن