واضح آرشیو وب فارسی:فارس: محافل انس با قرآن در ماه مبارك پررنگتر است
خبرگزاري فارس: فعاليتهاي گستردهاي در مسير ترويج و توسعه فرهنگ غني قرآن كريم به ويژه در ماه مبارك رمضان صورت گرفته كه برگزاري جلسات و ختم قرآن كريم از شاخصترين آنهاست.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، برگزاري كلاسهاي روخواني، روانخواني، صوت و لحن قرآن كريم توسط معلمان و اساتيد مجرب قرآني در ماه مبارك رمضان شكوه خاصي دارد.
همه افراد علاقهمند به فراگيري آواي روح بخش قرآن كريم به ويژه جوانان و نوجوانان با حضور در كانونها و جلسات قرآني سعي در آموزش درسهايي از اين كتاب آسماني دارند.
مديركل سازمان تبليغات اسلامي گيلان در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: امسال در ماه مبارك رمضان 350 كلاس آموزش قرآن با حدود 300 مربي و حضور 9 هزار و 500 نفر از خواهران و برادران در كانونها و مساجد استان برگزار شد.
جمال ياري با اشاره به حضور خردسالان در اين كلاسهاي معنوي تصريح كرد: بيش از 250 خردسال در اين كلاسها شركت كردند و توسط 30 نفر از مربيان در قالب آموزش روخواني و روانخواني، حفظ آيات موضوعي و حفظ جزءهاي مختلف قرآن را آموختند.
وي در زمينه ايجاد فضاي قرآني در سطح استان اظهار داشت: از ابتداي ماه مبارك رمضان تاكنون 12 محفل انس با قرآن كريم در سطح استان با حضور قاريان برتر كشور و استان برگزار شد.در اين محافل بيش از يك هزار و 600 نفر از قرآن دوستان شركت كردند و تا پايان ماه مبارك رمضان 8 محفل قرآني ديگر برگزار ميشود.
وي گفت: با همت ادارات تبليغات اسلامي و مراكز قرآني زير نظر اين سازمان حدود 520 ختم قرآن در ماه مبارك رمضان با شركت بيش از 5 هزار نفر برگزار شد.
مديركل تبليغات اسلامي گيلان توزيع بيش از 2 هزار جلد قرآن اهدايي به مراكز، مساجد، جلسات و كانونهاي قرآني را از اقدام اين نهاد در ماه مبارك رمضان عنوان كرد.
وي با تاكيد بر شناخت آيات قرآني تصريح كرد: بر هر مسلمان ضروري است كه قرآن را بخواند و آن را بفهمد كه فهمش راهگشاي ذهن انسان به عالم ملكوت و گنجهاي حكمت است.
ياري با بيان اينكه متوليان فرهنگ با قلب و روح انسان سر و كار دارند اذعان داشت: بايد فرهنگ جديد انقلابي و اسلامي را جايگزين فرهنگ نادرست سابق ساخت.
وي اضافه كرد: اسلام براي تمام انسانها و شئونات بشر برنامه ارائه داده است و با استفاده از اهرمهاي مناسب اقشار مختلف جامعه به ويژه نوجوانان و جوانان را با تعاليم روحبخش اسلام و كلام وحي آشنا ميشوند.
ياري حضور جوانان در محافل و كانونهاي قرآني را چشمگير دانست و گفت: با گسترش جلسات قرآني و كانونها در سطح وسيعي ميتوانيم شاهد حضوري چشمگيرتر و بيشتر نسل جوان و نوجوان باشيم.
مديركل تبليغات اسلامي گيلان در خصوص تعداد مراكز و تشكلهاي قرآني در سطح استان خاطرنشان كرد: پس از بررسيهاي لازم تعداد كانونهاي قرآني، مراكز و تشكلهاي قرآني به حدود 70 كانون قرآني رسيده كه از اين ميان 9 مركز قرآني در شهرستانهاي صومعهسرا، تالش، رضوانشهر، رشت، ماسال و انزلي وجود دارد كه با مجوز رسمي از سازمان دارالقرآن الكريم به فعاليتهاي قرآني ميپردازند.
وي اضافه كرد: بقيه كانونها به صورت خودجوش و غير رسمي به فعاليت قرآني مشغولند كه آمار دقيقي از فعاليتهاي خود به ادارات و شهرستانها ارائه ندادهاند.
به گفته ياري بيش از 2 هزار و 470 قرآن آموز در طرحهاي مختلف مراكز داراي مجوز شركت دارند.
ياري كمبود بودجه فرهنگي قرآني را از مشكلات تبليغات اسلامي عنوان كرد و گفت: متاسفانه تاكنون طي اين سالها هيچ كمكي از طرف دولت به كانونهاي فرهنگي قرآني تبليغات اسلامي نشده و اكثر اين كانونها توسط هزينههاي مردمي اداره ميشود.
مدير جامعهالقرآنالكريم شعبه رشت نيز برگزاري محفل قرآني ضيافت نور را از اقدامات مهم اين نهاد در ماه مبارك رمضان عنوان كرد.
اميرحجت مرادي به خبرنگار فارس اظهار داشت: در اين محفل نوراني اساتيد و قرآن آموزان موسسه جامعهالقرآنالكريم حضور داشتند كه شركت جوانان بسيار چشمگير بوده است.
انتهاي پيام/ب
يکشنبه 31 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]