تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826097689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وجود بازار و تقاضا ، ضرورت توسعه حوزه پژوهش و تحقيقات كشور است


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: وجود بازار و تقاضا ، ضرورت توسعه حوزه پژوهش و تحقيقات كشور است
تهران / واحد مركزي خبر / مكتوب 1387/06/28
معاون فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ، نبود بازار متقاضي براي پژوهش را يكي از بزرگترين چالش هاي توسعه تحقيقات كشور دانست .
به گزارش واحد مركزي خبر ، دكتر سالار آملي در گفتگوي ويژه شبكه دوم سيما با موضوع پژوهش ، دانشگاه و صنعت ، گفت : در حال حاضر كل اعتبارات تحقيقاتي كشور 3500 ميليارد تومان است كه بيشتر در بخشهاي آزمايشگاهي ، حقوق كاركنان و كسب نتيجه پژوهش ها صرف مي شود .
وي افزود : اگر اين مصارف را از آن هزينه كل كسر كنيم ديگر مبلغ چشم گيري براي توسعه پژوهش باقي نمي ماند .
سالار آملي در ادامه گفت : امروز150 هزار محقق در كشور با بودجه 3 هزار و پانصد ميليارد توماني فعال هستند كه سهم هر نفر حدود 23 ميليون تومان مي شود ؛ بنابراين سامانه دريافت اطلاعات طرح هاي مراكز تحقيقاتي و دستگاه هاي اجرايي براي ارزيابي عناوين طرح ها و عملياتي كردن آنها طراحي شده است .
معاون فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تصريح كرد : بر اساس قانون ، نهادها و سازمانهاي دولتي بايد يك درصد از بودجه خود را به پژوهش اختصاص دهند كه در صورت عملي شدن حدود1500ميليارد تومان به اعتبارات پژوهش كشور افزوده مي شود .
وي از نبود بازار تقاضا براي امور پژوهشي به عنوان چالش در اين حوزه ياد كرد و گفت : روساي دانشگاه ها و مراكز پژوهشي دولتي و خصوصي بايد اطلاعات كامل طرحهاي تحقيقاتي خود را به ما اعلام كنند تا بدرستي مشخص شود چه طرحي مفيد است و چه ميزان بودجه مي خواهد .
سالار آملي افزود : صاحبان طرحهاي تحقيقاتي بايد 6 عامل را كه شامل عنوان طرح ، مبلغ اعتبار طرح ، مدت زمان طرح ، مجري طرح ، ناظر طرح و خروجي طرح را براي ما تعريف كنند تا در صورت تصويب بتوانند از بودجه پژوهشي كشور بهره مند شوند.
وي شرط تصويب طرحها را سودمندي آنها براي كشور خواند و گفت : امسال 33 درصد قراردادهاي تحقيقاتي با دانشگاهها ، 33 درصد با پژوهشگران مستقل ، 19 درصد با بخش خصوصي و 15 درصد با مراكز تحقيقاتي غير دانشگاهي بسته شده است.
در اين گفتگو دكتر تسليمي معاون علمي و پژوهشي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت : سالهاست در محافل مختلف در مورد چگونگي ارتباط پژوهش با صنعت بحث شده است و تا بازار تقاضاي دستاوردهاي پژوهشي كم رونق است نمي توان انتظار پيوند پژوهش و صنعت را داشت.
وي افزود : در ارزيابي طرح هاي پژوهشي ما به بازده و نتيجه تحقيق مي نگريم و اينكه تكراري نباشد و تا چه اندازه براي كشور مفيد و مثمر است.
همچنين رئيس دانشگاه تهران در اين برنامه گفت : اقتصاد كشور ما اقتصادي دولتي است و شركتهاي دولتي متولي امر اقتصاد و صنعت كشور هستند و نگاه اقتصاد دولتي ما هميشه به تامين نيازهاي خود از خارج از كشور بوده است.
فرهاد رهبر افزود : تا وقتي كه نگاه مديران بخشهاي اقتصادي ما به خارج از كشور براي تامين نياز خويش است نمي توان انتظار پيوند بخش پژوهش و صنعت را داشت.
وي گفت :‌ از ميان 3 هزار مركز تحقيقاتي فعال در كشور حدود 2 هزار مركز خصوصي هستند و نه تنها هيچ ارتباطي با دولت و دانشگاه ندارند بلكه ميان خودشان هم ارتباطي وجود ندارد بنابراين شاهد اجراي برخي تحقيقات موازي و هزينه بر هستيم.
وي افزود : بايد راهكار مناسبي انديشيده شود تا ميان اين 3 هزار مركز تعامل برقرار شود و همچنين سهم يك درصد بدرستي از بودجه سازمانها كسر و به بخش پژوهش تزريق شود.
رهبر گفت : دانشگاه تهران در سال گذشته 40 ميليارد تومان قرار داد پژوهشي با مجريان مختلف داشت كه در نيمه اول امسال اين رقم به 60 ميليارد رسيده است و اميد مي رود تا پايان سال اين رقم به 150 ميليارد تومان افزايش يابد .
 پنجشنبه 28 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن