تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855719606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آیا ایران بدنبال جنگ سایبری با آمریکا است؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: دیفنس نیوز اعلام کرد که رهبران ایران به فکر جنگ سایبری با آمریکا و متحدانش هستند.
به گزارش مشرق، سایت خبری دیفنس نیوز در گزارشی به بررسی قدرت سایبری ایران و احتمال انجام اقدامات تلافی‌جویانه توسط ایران پرداخت.
این سایت ابتدا این سوال را مطرح می‌کند: «آیا جمهوری اسلامی ایران یک تهدید سایبری برای ایالات متحده محسوب می‌شود؟»، و سپس در پاسخ مدعی می‌شود: «به ظاهر این عقیده دور از ذهن به نظر می‌رسد. تحت فشار تحریم‌هایی که بر اثر جاه‌طلبی‌های هسته‌ای به ایران تحمیل شده و وجود آسیب‌های اجتماعی، بعید به نظر می‌رسد ایران تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده باشد، حتی اگر ایران برای منافع ایالات متحده در خاورمیانه بزرگ چالش ایجاد کند.»
دیفنس نیوز به رغم چنین ادعاهایی تصریح می‌کند که «نشانه‌های زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه رهبران ایران به فکر جنگ سایبری با آمریکا و متحدانش هستند. در ماه آگوست، وزیر اطلاعات و فن‌آوری ارتباطات ایران اعلام کرد که این وزارتخانه یک فرماندهی رسمی سایبری راه‌اندازی می‌کند. طبق گفته رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات، مأموریت این نهاد جدید دولتی، جلوگیری از «مخرب‌های سایبری … و بسیاری از اَشکال دیگر تروریسم دولتی» است.»
این سایت به مسئله ویروس استاکس‌نت اشاره کرده و آن را یکی از دلایل تمایل ایران برای ورود به جنگ سایبری می‌داند: «این اقدام، به طور واضح به ویروس استاکس‌نت برمی‌گردد، نرم افزاری مخرب که زیرساخت‌های هسته‌ای ایران را بین تابستان ۲۰۰۹ تا پاییز ۲۰۱۰ هدف قرار داده بود. طبق شواهد، این ویروس خسارت قابل توجهی به تأسیسات هسته‌ای ایران وارد کرده است. طبق برآورد انستیتو علم و امنیت بین‌المللی مستقر در واشنگتن، این ویروس عامل از کار انداختن فعالیت حدود ۱۰۰۰ الی ۹۰۰۰ سانتریفیوژ در تأسیسات هسته‌ای ایران بود.»
دیفنس نیوز مدعی شد: «در نتیجه این حمله سایبری، غنی سازی اورانیوم ــ هرچند به طور موقت ــ با تأخیرهای قابل ملاحظه‌ای مواجه شد و این روند را دچار آسیب و وقفه کرد. منبع استاکس‌نت هنوز هم به طور کامل مشخص نشده است. اسرائیل قاطعانه نقشش در انتشار و تولید این ویروس مخرب را رد می‌کند. ایالات متحده نیز در این باره سکوت اختیار کرده، گرچه تردیدهایی درباره نقش سیا در بخشی از عملیات تکمیل و آماده‌سازی این کرم سایبری وجود دارد. به هر حال در ایران، آرایش جنگی در برابر غرب است، حداقل در خط مقدم جنگ سایبری این‌گونه است و ایران در حال بسیج و تجهیز برای مقابله با آن می‌باشد.»
این سایت در ادامه با اشاره به صحبت‌های تقی‌پور هدف از تاسیس این فرماندهی سایبری را این گونه بیان می‌دارد: «همان‌طور که تقی پور مشخص کرد بخشی از مأموریت فرماندهی سایبری انجام اقدامات تلافی‌جویانه علیه کشورهایی است که از نظر دولت ایران دشمن و متخاصم می‌باشند. هدف مستقیم این اقدامات نیز اسرائیل است که تهران این کشور را به تروریسم سایبری بی‌همتا در جهان متهم کرده است. همچنین اسرائیل اخیراً یک بخش سایبری نظامی راه‌اندازی کرده است که بخشی از تلاش‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای تبدیل این کشور به ابرقدرت سایبری جهانی می‌باشد.»
دیفنس نیوز در ادامه با استناد به مقاله‌ای از روزنامه کیهان، آمریکا را جزو اهداف بالقوه ایران برمی‌شمارد: «با این حال به نظر می‌رسد ایران، آمریکا را نیز به عنوان هدف بالقوه در نظر دارد. در اواخر جولای، کیهان ، در یادداشتی به آمریکا هشدار داد زمانی که این کشور جنگ سایبری را به عنوان توانمندی اختصاصی خود در نظر گرفت، مقاومت جمهوری اسلامی را شدیداً دست کم گرفته بود. این مقاله اشاره می‌کند که در حال حاضر ایالات متحده باید نگران یک بازیگر ناشناخته باشد که در هر گوشه جهان بخشی از زیرساخت‌های حیاتی این کشور را مورد حمله قرار خواهد داد.»
با این حال این سایت اذعان می‌کند که کارشناسان سایبری آمریکا این هشدارها را جدی قلمداد کرده‌اند: «متخصصانِ حفاظت زیرساخت‌ها نیز این هشدارها را جدی گرفته‌اند. یک متخصص بخش صنایع اصلی انرژی مطرح می‌کند که تهدیدات ایران در حال افزایش است و این صنایع اهداف بسیار واضح و عموماً پراکنده‌ای می‌باشند. بخش صنایع در حال حاضر به طور فزاینده چشم به واشنگتن دوخته است تا دولت راهنمایی‌های لازم را در مورد این تهدیدات و نحوه آمادگی بهتر در مقابل آن ارائه دهد.»
دیفنس نیوز یکی از مشکلات آمریکا در زمینه سایبری را عدم اجماع نظر پیرامون چگونگی مقابله با تهدیدات سایبری بیان داشته و می‌نویسد: «تاکنون پاسخ به این سوال چندان امیدبخش نبوده است. در طول دو سال گذشته، دولت اوباما زمان زیادی را صرف تفکر و برنامه‌ریزی درباره امنیت سایبری کرده است. اما استراتژی بین‌المللی دولت در زمینه فضای سایبری که در ماه می منتشر شد، تاکید کمی بر بازدارندگی و مقابله در پاسخ به حملات سایبری علیه ایالات متحده و منافع این کشور دارد. دکترین سیاسی پنتاگون نیز در این زمینه مبهم می‌باشد و اینکه باید این نوع اقدامات را اقدام جنگی در نظر گرفت یا باید آنها را به عنوان تجاوزاتی در نظر گرفت که نیاز به واکنش دفاعی دارند.»
این سایت ویروس استاکس‌نت را نیز همچون تیغی دو لبه معرفی می‌کند که می‌تواند علیه خود آمریکا نیز استفاده شود: «زمانی که اخبار استاکس‌نت در پاییز سال گذشته در حوزه عمومی منتشر شد، بعضی از ناظران از آنچه که اتفاق افتاد به عنوان راه حل سریع مقابله با جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران استقبال کردند. اما متخصصان امنیت داخلی خیلی خوش‌بین و امیدوار بودند. به عنوان مثال ملیسا هت‌وی، هماهنگ‌کننده سابق امنیت سایبری ملی ایالات متحده، در همان زمان اظهار داشت که استاکس‌نت از لحاظ کیفی نشان‌دهنده نوع جدیدی از جنگ می‌باشد و هیچ کشوری برای مقابله با آن آماده نیست.»
این سایت در پایان به عدم آمادگی آمریکا برای مقابله با چنین تهدیدات سایبری اشاره کرده و می‌نویسد: «نزدیک به یک سال بعد، ما نیز به آمادگی نرسیده‌ایم. در حالیکه ایران لزوماً در حال طرح‌ریزی حمله دیجیتالی بی‌جهت به ایالات متحده نیست، رهبران این کشور به طور واضح در فکر جنگ سایبری در رابطه با بن‌بست عمیق کشورشان با غرب هستند و احتیاط حکم می‌کند که ما هم به فکر آن باشیم.
منبع: کلوب







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن