واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: تروجان یك فایل جاسوسی می باشد كه توسط هكر با توجه به نیاز به اطلاعات قربانی آماده می شود و برای قربانی فرستاده می شود با كمی دقت در تعریف تروجان در مییابیم كه تروجان هیچ وقت نمیتواند یك ویروس باشد
اگر اهل گشت و گذار در اینترنت مخصوصا سایتهای امنیتی و یا هكری باشید حتماً با واژه تروجان آشنا هستید. شاید برداشت اكثریت ما از این واژه همان ویروس اینترنتی باشد.ولی تروجان چیست؟
اگر بخواهیم برای تروجان یك تعریف ساده بیان كنیم می توانیم بگوییم:تروجان یك فایل جاسوسی می باشد كه توسط هكر با توجه به نیاز به اطلاعات قربانی آماده می شود و برای قربانی فرستاده می شود با كمی دقت در تعریف تروجان در می یابیم كه تروجان هیچ وقت نمی تواند یك ویروس باشد.هكر با توجه بهنیاز های خود به اطلاعات قربانی كه می تواند این اطلاعات:پسورد ایمیل یا ایدی قربانی،اشتراك اینترنت(اكانت)،نام و پسورد كامپیوتر قربانی و... است تنظیم كند. معمولا تروجانها به دو قسمت تقسیم می شوند:
۱) كلاینت:
كه تنظیمات را انجام داده و آن را با توجه به نیازهایی كه بیانكردیم تنظیم می نمایند
۲) سرور:
كه بعد از تنظیمات باید این سرور برای قربانی فرستاده شود تا قربانی بعد از دریافت آن را اجرا كند.
با توجه به تحقیقات می توانیم بگوییم هر هكری كار خود را با این نوع كارها شروع می كند.یعنی با تنظیم تروجان،فرستادن تروجان برای قربانی،هك كردن ایدی و اكانت اینترنت و...در اوایل ورود این نوع جاسوسها به اینترنت فقط كارایی محدودی داشتند.همه كارایی آن نوع تروجانها به فرستادن پسورد یاهو ختم می شد.با گذشت زمان و علاقه برنامه نویسان به این نوع جاسوس ها كم كم امكانات آن را افزایش دادند تا به امروز.
● ولی امكانات یك تروجان امروزی چیست؟
تروجانهای امروزی دیگر رشد كامل خود را تا حد زیادی طی نموده اند امكان دارد با ورود یك تروجان به كامپیوتر شما:
۱) فرستاده شدن پسورد ای دی مخصوصا ایدی و پسورد مسنجر شما برای هكر(به ایمیل هكر یا ایدی یا یك اف تی پی مشخص شده توسط هكر)
۲) فرستاده شدن اكانت اینترنت شما برای هكر
۳) فرستاده شدن نام كامپیوتر شما همراه با پسورد ویندوز برای هكر
۴) محدود كردن كارهای شما با كامپیوتر(قفل شدن Task Manager یاMscoing یا Rigistry و) كامپیوتر شما توسط هكر
۵) از كار انداختن ویروس كش و فایروال كامپیوتر شما
۶) در اختیار داشتن هارد شما توسط هكر(پاك كردن فایل از كامپیوتر شما و یا اضافه كردن فایل توسط هكر)بله همه اینها امكان دارد. فقط كافیست یك تروجان روی كامپیوتر شما توسط هكر فعال شود.
● ولی چگونه امكان دارد كه تروجان وارد كامپیوتر ما شود:
۱) در حال چت كردن هستید فرد مقابل برایتان می خواهد عكس خودش یا نرم افزاری را سند كند .شما آن را می گیرید ولی آیا این فایل سالم است.از كجا مطمئن هستید كه حاوی تروجان نیست ؟
۲) در حال گشت در یك سایت آموزش هك هستید می خواهید یك نرم افزار دانلود كنید از كجا مطمئن هستید كه این نرم افزار سالم است؟
۳) برایتان یك ایمیل می آید.ایمیلی كه فرستنده آن نامشخص است آیا ایمیل سالم است ؟
و تروجان ها بر خلاف ویروس ها كه فقط شامل چند شكل محدود می شوند دارای اشكال خیلی زیادی هستند.یك تروجان می تواند خود را به شكلهای: عكس،یك فایل صوتی،یك فایل نقاشی،یك فایل Setup و...پس می بینید تروجان یك شكل مخصوص ندارد .
● چگونه متوجه شویم كه در كامپیوتر ما تروجان فعال است:
۱) در صورت از كار افتادن Task Manager و Msconfig
۲) از كار افتادن ویروس كش
۳) تغییر در شكل توپی پسورد در مسنجر ویا سیو نشدن آن
۴) در صورت دیدن علائم مشكوك در مسنجر(باز و بسته شدن یك پنجره پی ام)
۵) فعال بودن نرم افزار های مشكوك مثل Task Manager و Msconfig
۶) خوانده شدن ایمیل هایی كه ما آنها را قبلا نخوانده ایم در ایمیلمان ولی ما برای مقابله با این نوع جاسوسها چه كارهایی باید انجام دهیم؟
۱) داشتن یك ویروس كش قوی و به روز
۲) داشتن یك فایروال خوب یا فعال كردن فایروال خود ویندوز
۳) این را بدانید همی شه پسوند عكس jpgءgif..، می باشد و هیچ وقت یك عكس دارای پسوند exe نمی باشد و همیشه اگر فایل(عكس،نوشته و) را گرفتید كه دارای پسوند مشكوك بود هرگز باز نكنید.
۴) همی شه Task Manager و Msconfig خود را چك كنید اگر چیزی مشكوك دیدید مثل sender.exeبروید و در درایو ویندوز پوشه windows/system۳۲دنباله چنین فایلی باشید كه مشكوك بود و آن را پاك كنید
۵) هرگز از كسی كه شناخت كافی ندارید فایلی دریافت نكنید
۶) سعی كنید اگر می خواهید نرم افزار دانلود كنید از سایتهای معتبر دانلود كنید.
۷) در صورت مشكوك شدن به وجود تروجان سریع اطلاعات خود را عوض كنید(پسورد ای دی،پسورد ویندوز و)
۸) سعی كنید ویندوز خود را عوض كنید و درایو ویندوز قبلی را فرمت كنید.
شبكه فن آوران
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 380]