واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جابجايي به رشته دلخواه خود را به ما بسپاريد... معاون سازمان سنجش: جابجايي دانشجو درقبال دريافت پول ممنوع است نقل و انتقال تنها توسط دانشگاهها ممكن است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
" براي چاپ آگهي جابجايي دانشجو در اين روزنامه با شماره .... تماس بگيريد"
" جابجايي به رشته دلخواه خود را به ما بسپاريد"
" شيمي كاربردي دانشگاه تهران با هر رشته مهندسي شهرستان با شرايط مطلوب جابجا مي شود"
اعلام نتايج نهايي كنكورسراسري دانشگاهها بار ديگر بهانهاي براي انتشار اين نوع تبليغات شده است كه هرساله با اعلام نتايج كنكور شدت مييابد و برخي از دانشجويان و پذيرفتهشدگان غافل از ناممكن و غيرقانوني بودن آن، از طريق برخي افراد سودجود و پرداخت هزينههاي گزاف اميدوار به جابجايي و تحصيل در شهر و دانشگاه دلخواه خود هستند.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در و ديوار دانشگاهها و خيابانهاي اطراف آن با نزديك شدن به زمان ثبتنام از تبليغات و شماره تلفنهايي كه خواستار جابجايي به رشته و دانشگاه دلخواهشان هستند، پر ميشود و علاوه بر خود داوطلبان بازهم سودجوياني ظاهر ميشوند و به داوطلبان وعده نقل وانتقال فوري و بي دردسر مي دهند تا اين امكان را فراهم كند كه برخي به رشته هاي مورد علاقه خود بروند و برخي ديگر نيز به شهرهاي محل زندگي خود برگردند.
ظاهرا برخي از پذيرفته شدگان چندين ميليون تومان هم براي اين منظور پسانداز كردهاند و در صددند ارزيابيهاي علمي سازمان سنجش را با پرداخت مبالغي به مشتريهاي درسخوانتر، تغيير دهند!
معاون سازمان سنجش:
جابجايي دانشجويان در قبال دريافت پول ممنوع است
دكتر حسين توكلي معاون سازمان سنجش آموزش كشور درباره اين تبليغات مربوط به جابجايي داوطلبان پذيرفته شده از دانشگاه به دانشگاهي ديگر و يا تغيير رشته به ايسنا، گفت: جابجايي دانشجويان در قبال دريافت پول ممنوع و خلاف قانون است.
وي افزود: داوطلبان بايد در هر رشتهاي كه پذيرفته شدهاند در همان رشته محل ثبتنام كنند و مطابق ضوابط و مقررات، تغيير رشته يا انتقال داوطلبان به دانشگاه ديگر تقريبا نا ممكن است.
نقل و انتقال داوطلبان بعد از دو ترم و فقط از سوي دانشگاهها امكان پذير است
دكتر توكلي با بيان اينكه اگر هم قرار باشد نقل و انتقالي درباره داوطلبي صورت بگيرد اين مسئله به دانشگاهها مربوط است و به سازمان سنجش ارتباطي پيدا نميكند، تصريح كرد: بر اساس ضوابط، دانشگاهها پس از آنكه داوطلب دو ترم تحصيلي را در دانشگاه قبول شده خود گذراند، ميتواند بر اساس قوانين آموزشي خود و شرايطي كه دارد درخواستهاي داوطلبان را بررسي كند كه پس از بررسي اين مسئله در دانشگاههاي مبدا و مقصد نحوه نقل و انتقال دانشجوي متقاضي از سوي دانشگاهها به وي اعلام ميشود.
معاون سازمان سنجش با بيان اينكه هر اطلاعيهاي مبني بر نقل و انتقال داوطلبان در حال حاضر وجود خارجي ندارد به ايسنا، اظهار كرد: اين مسئله منوط به گذراندن دو ترم تحصيلي است.
قائم مقام وزير علوم:
جابجايي و نقل و انتقال دانشجو تنها در صورت موافقت دانشگاه مبدا و مقصد امكانپذير است
همچنين، دكتر محمد حسيني قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري در رابطه با شرايط جابجايي و نقل و انتقال دانشجويان به ايسنا، گفت: اصل بر عدم نقل و انتقال دانشجويان است و داوطلبان نبايد به اميد نقل و انتقال انتخاب رشته كنند، چراكه در حال حاضر ضوابط نقل و انتقال بسيار جدي و بعضا غيرممكن است.
وي، اظهار كرد: تنها در مرحله تكميل ظرفيت و در صورت خالي بودن يك ظرفيت، امكان جابجايي افراد وجود دارد.
وي با بيان اينكه نقل وانتقال دانشجويان از دانشگاهي به دانشگاه ديگر تنها در صورت موافقت دانشگاه مبدا و مقصد انجام ميشود، تصريح كرد: در گذشته جابجايي رشته و دانشگاه از طريق توافق دو دانشجو با يكديگر امكانپذير بود اما در حال حاضر اين امر ممكن نيست و دانشگاه مبدا و مقصد دراين باره تصميم ميگيرند.
دكتر حسيني در خاتمه همچنين درخصوص وضعيت نقل وانتقال از دوره روزانه به شبانه و برعكس، گفت: در اين زمينه امكان انتقال از دورههاي روزانه به شبانه وجود دارد اما امكان انتقال از دوره شبانه به روزانه غيرممكن است.
انتهاي پيام
سه شنبه 26 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]