تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827908430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بزرگ‌ترين افتخارات کشور در عرصه شعر و ادب است


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: جام جم آنلاين: شاعر معاصر کشورمان گفت: اگر بزرگ‌ترین افتخاراتی که این کشور داشته باشد را مدنظر قرار دهیم، خواهیم دانست که در عرصه سینما، نقاشی و موسیقی نیست بلکه مربوط به بزرگان در عرصه شعر و ادب است.

علیرضا قزوه در گفتگو با فارس بیان داشت: بالاترین مسئولان رده بالای کشوری امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری هستند که هر دوی این رهبران بزرگ، هنرشان، هنر شعر بوده است.
وی نخستین هنر ایرانیان را شعر دانست و اضافه کرد: هنر امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری، هنر شعر است یعنی هر دوی ایشان در کنار شخصیت‌های بزرگ علمی، سیاسی و دینی در عرصه هنر به هنر شعر مزین بوده‌اند و به نوعی این امر جزو هنرشان بوده است.
قزوه با بیان اینکه مقام معظم رهبری در روزگار ما شعر را مورد حمایت قرار می‌دهند، ادامه داد: رهبر کبیر انقلاب هر ساله دیداری با شاعران آئینی و شاعران کل کشور داشتند.

وی با بیان روز شعر و ادب در کشور ما یک‌ روز نیست چرا که ما روز حافظ، سعدی و مولانا داریم، ادامه داد: هر ساله «روز حافظ» با شکوه‌تر از روز «شعر و ادب» برگزار می‌شود چرا که کشور ما روز ادبیات، شعر و بزرگان است یعنی اگر بزرگ‌ترین افتخاراتی که این کشور داشته باشد را مدنظر قرار دهیم، خواهیم دانست که در عرصه سینما، نقاشی و موسیقی نیست بلکه مربوط به بزرگان در عرصه شعر و ادب است.
استاد شهریار، شاعر الهام و اتصال به معنویت بود
قزوه با بیان اینکه کشور ایران دارای بزرگانی همچون سعدی، حافظ و مولانا است که در عرصه جهان جزو بزرگترین‌ها بشمار می‌روند، افزود: روز شعر و ادب برای مملکت ما در یک روز خلاصه نمی‌شود اما برخی‌ها این روز را به نام روز «شهریار» نامگذاری کرده‌اند.
وی در خصوص استاد شهریار، بیان کرد: بنده و همه افراد جامعه «استاد شهریار» را به عنوان یک پیشکسوت و شاعر بزرگ قبول داریم و همه به نوعی شاگردان این استاد بشمار می‌رویم چرا که او با بزرگانی همانند حافظ و سعدی و مکتب آنها الهام گرفته بود و به نوعی شاعر الهام و اتصال به معنویت بود و از این جهت جزو شاعران بزرگ محسوب می‌شود.
شهریار نمی‌تواند عرض اندامی در برابر حکیم توس و فردوسی کند
قزوه اضافه کرد: اگر بناست در عرصه شعر معاصر یک شاعر را انتخاب کنند که از آن تجلیل شده و یک روز با نام وی، نامگذاری شود و به نوعی آن روز را «روز شعر معاصر» بنامند می‌توان نام «استاد شهریار» را انتخاب کرد.
وی افزود: ادبیات و شعر کشور دارای پشتوانه بیش از هزار و یکصد ساله‌ است چرا که دارای شاعرانی همچون مولانا، فردوسی، حافظ، بیدل، نظامی و جامی و خاقانی است که هر یک از آنها جزو شاعران و بزرگان شعر و ادب بشمار می‌روند پس در این عرصه شاید شهریار نتواند عرض اندامی در برابر حکیم توس و فردوسی کند.
نامگذاری روز «شعر و ادب» باید متعلق به «فردوسی» و «حافظ» باشد
قزوه افزود: اگر تنها می‌خواهیم یک روز برای شعر و ادب داشته باشیم باید متعلق به «فردوسی» یا «حافظ» باشد اما اگر این روز بخواهد روز شعر و تجلیل از «شعر معاصر» باشد «شهریار» می‌تواند یک انتخاب خوب باشد اگر چه که چهره‌هایی در کنار شهریار هستند و در روزگاران ما شاعران بزرگی وجود دارند.
به گفته وی، در مملکت ما و در طی سال بیش از چندین مرتبه مراسم‌هایی به خاطر یک شاعر بزرگ و تقدیر از شعر و ادب با عناوینی همچون روز فردوسی، حافظ، عطار، مولوی و سعدی برگزار می‌شود اما پیشنهاد بنده این است که 27شهریور را که به عنوان روز شعر و ادب نامگذاری کردند اگر خواستند به نام شعر و ادب معاصر نامگذاری کنند ، «شهریار» می‌تواند پاسخ مناسبی برای آن باشد اما اگر کل شعر و ادب مدنظر باشد همه شاعران درخواستشان این بوده که این روز باید در وهله نخست به نام روز «فردوسی»، «سعدی»، «حافظ» یا «مولانا» نامگذاری شود چرا که آنها بدون استثناء جزو بزرگ‌ترین‌های ادبیات و شعر هستند.
این شاعر پیشکسوت گفت: همه روزها متعلق به شعر و ادب است اما بنده گله‌ای دارم مبنی بر اینکه جز شخصیت مقام معظم رهبری و اخیراً احترامات رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شعر در کشور، بدنه‌های دیگر، «شعر و ادب» را مورد تجلیل قرار نمی‌دهند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن