تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816677558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آیا خوردن گوشت قرمز باعث افزایش سرطان و بیماری قلبی می شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: آیا به راستی مصرف گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را افزایش می دهد؟ ا ین سوالی است که تاکنون در جریان است و مورد تحقیق بسیاری از افراد می باشد. از نظر عده کثیری این منبع غذایی برای بدن ضروری است و از نظر عده ای دیگر جایگزین شدن آن با منابع دیگر لازم است.



۱-آیا خوردن گوشت قرمز باعث افزایش سرطان و بیماری قلبی می شود؟
پاسخ واضح است . بعضی از گوشت های قرمز سرشار از چربی های اشباع شده هستند که باعث افزایش کلسترول خون می شود. و افزایش کلسترول ال دی ال باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری قلبی می شود. اما در مورد ابتلا به سرطان پاسخ واضحی وجود ندارد. بعضی از محققین می گوند که احتمال سرطان را نیز افزایش می دهد به خصوص ابتلا به سرطان روده و رکتوم می شود. از طرفی به طور کلی تحقیقات نشا ن می دهد که افرادی که بیش از ۱۰ به ظور مرتب گوشت قرمز یا پردازش شده مصرف کرده اند زودتر از سایر افراد مرده اند. مطالعه ای دیگر نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز باعث افزایش ابتلا به بیماری های مزمن می شود.

۲- اگر به راستی گوشت قرمز باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان می شود ، دلیل این امر چیست؟ پاسخ این سوال به درستی مشخص نشده است اما گفته می شود که چربی های اشباع شده از عوامل اصلی ابتلا هستند. از طرفی دیگر گفته می شود که کارسینوژن ها با طبخ گوشت شکل می گیرند. آهنی که در گوشت موجود است باعث تولید ترکیبی می شود که به سلولها آسیب وارد می کند.
۳- آیا مصرف گوشت قرمز هیچ مزیتی دارد؟ گوشت قرمز سرشار از آهن است ، ترکیبی که دختران جوان و زنان در دوران کودکی خود اغلب با کمبود آن مواجه بودند. آهن موجود در گوشت به راحتی توسط بدن جذب می شود. همچنین گوشت قرمز حاوی ویتامین B12 است که در ساخت DNA و حفظ سلامت سلول های عصبی و سلول های قرمز خون موثر است و همچنین روی موجود در گوشت سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. پروتئین موجود در گوشت برای ساختمان آستخوان ها و ماهیچه ها لازم است.
۴- آیا گوشت خوک ، گوشت سفید است یا قرمز؟ گوشت خوک ، جزء گوشت های قرمز است.میوگلوبین موجود در گوشت ، پروتئینی است که اکسیژن را در ماهیچه ها حفظ می کند و رنگ گوشت ناشی از آن است. و گوشت خوک در مقایسه با گوشت مرغ و ماهی به مقدار فراوان حاوی این نوع پروتئین است .
۵- مصرف چه مقدار گوشت قرمز توصیه می شود؟ آنچه مسلم است ترک این ماده غذایی لازم نیست، آنچه مهم است انتخاب گوشتی است که سرشار از پروتئین باشد و به عبارتی گوشت کم چرب توصیه می شود. از طرفی به جرات می توان گفت که بسیاری از مواد مغذی موجود در گوشت که به آن خاصیت می بخشد در سایر منابع غذایی نیز وجود دارد و می توانید با مصرف آنها مثلا آهن، روی و.. را تامین کنید. مصرف پروتئین پیشنهادی و روزانه ۱۴۱ تا ۱۷۰ گرم پیشنهاد شده است که از منابع متفاوتی همچون گوشت کم چرب، اجیل و غذاهای دریایی تامین می شود. و از طرفی توصیه می شود که بیش از۵۱۰ گرم گوشت قرمز پخته شده در هفته مصرف نشود. متاسفانه در کشور ما هنوز طبقه بندی گوشت ها با در نظر گرفتن درصد چربی آنها به درستی رایج نیست و به همین دلیل باید خود فرد مراقب چربی احتمالی گوشت باشد و به میزان کاملا متعادل مصرف کند.
۶- گوشت کم چرب به چه گوشتی گفته می شود؟ بسته بندی های گوشت در صورتی می تواند برچسب کم چربی زده شود که ۸۵ گرم آن کمتر از ۱۰ گرم چربی، ۴/۵ گرم چربی ا شباع شده و کمتر از ۹۵ میلی گرم کلسترول داشته باشد.
۷- آیا گاوی که تغذیه ی علفی داشته ، گوشت کم چرب تری دارد یا گاوی که تغذیه حبوبات دارد؟ گاوهایی که تغذیه عمده آنها علف بوده است کم چرب تر از گاوهایی هستند که تغذیه آنها حبوبات بوده است. همچنین گوشت این گاوها امگا ۳ بیشتری نیز دارد.اما به طور کلی مقدار اسید چرب امگا ۳ در هر دو نوع گوشت کم است. د رحالیکه ماهی، روغن سبزیجات ، آجیل و دانه ها منبع بهتری از اسید چرب امگا ۳ هستند.
۱۱- آیا کباب کردن گوشت قرمز باعث سرطان می شود؟ به طور کلی حرارت بالای طبخ برای هر نوع گوشت منجر به تولید ترکیباتی می شود که احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
۸- چگونه می توان تولید این ترکیبات سمی را در هنگام کباب کردن گوشت کاهش داد؟ روش های مختلفی برای پیشگیری از تولید این ترکیبات وجود دارد که عبارتند از: – انتخاب گوشت کم چرب که در هنگام کباب کردن هم دود کمتری تولید می کند و باعث تولید کارسینوژن می شود – در هنگام طبخ از حرارت ملایم و غیر مستقیم استفاده کنید. – از طبخ بیش از اندازه گوشت اجتناب کنید. و از طرفی نیز باید از طبخ صحیح آن مطمئن شوید ، زیرا تنها را ه از بین رفتن باکتری های گوشت طبخ کامل آن است. – روش دیگر ترد کردن گوشت با خیس کردن آن داخل ماست و آب لیمو و غیره.. می باشد. این کار تشکیل مواد سمی را در گوشت کباب شده کاهش می دهد. – در هنگام کباب کردن گوشت قرمز مرتب باید آن را بچرخانید. از فشار دادن گوشت در هنگام کباب کردن آن خودداری کنید. این کار باعث تخلیه عصاره آن می شود و اشتعال ناگهانی ایجاد می کند. – برای تزئیین سیخ کباب از چربی استفاده نکنید. قبل از کباب کردن گوتش را به خوبی عاری از چربی کنید .
منبع:سایت ایرانیان





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن