تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827869818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رشد ترافيك باعث كندي اينترنت نخواهد شد سيستم‌هاي مبتني بر كابل دچار مشكل درهم‌فشردگي هستندولي مشكل گره‌خوردگي كابل‌ها با پيشرفت‌هايي كه در فناوري صورت گرفته در حال محو شدن است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رشد ترافيك باعث كندي اينترنت نخواهد شد سيستم‌هاي مبتني بر كابل دچار مشكل درهم‌فشردگي هستندولي مشكل گره‌خوردگي كابل‌ها با پيشرفت‌هايي كه در فناوري صورت گرفته در حال محو شدن است
آيا ظرفيت اينترنت در حال تمام شدن است؟ اين چيزي است كه بسياري از كارشناسان مي‌گويند. يكي از نمايندگان ارشد AT&T ‌به نام جيمز كيكوني، به تازگي در مصاحبه‌اي هشدار داده است كه: «تا سال 2010 به انتهاي ظرفيت فيزيكي اينترنت خواهيم رسيد.»
كيكوني و همكارانش در واشنگتن مشغول لابي‌گري براي تصويب قوانيني هستند كه به AT&T و شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات ارتباطي ديگر امكان بالابردن قيمت‌هايشان را بدهد. او استدلال مي‌كند كه به انتها رسيدن ظرفيت فيزيكي اينترنت دليلي براي گرفتن پول بيشتر از كاربران است.
گروه‌هاي فعال در زمينه حمايت از حقوق مصرف‌كنندگان و آزادي بيان مي‌گويند كه شركت‌هايي مانند AT&T و كام‌كست اگر در جلب نظر كنگره آمريكا موفق شوند، پخش محتواي چندرسانه‌اي مانند فيلم و ويديو در اينترنت را محدود خواهند كرد؛ مگر وقتي كه اين محتوا توسط خودشان و در ازاي دريافت پول پخش شود.
اين نكته‌اي درخور تأمل است. آنچه كه لابيست‌هاي شركت‌هاي بزرگ دوست دارند در آن تأثير بگذارند بخشي از يك مبارزه بسيار بزرگ حقوقي در مورد نقش دولت در تضمين دسترسي مصرف‌كنندگان به اينترنت است كه به اصطلاح «خنثايي وب» ناميده مي‌شود.
متأسفانه مشاجره‌هايي كه در اين مورد صورت مي‌گيرد بسيار احساسي هستند و دو طرف اين دعوا حاضر نيستند مواضع طرف مقابل را درك كنند و مذاكره‌اي منطقي و به دور از هيجان داشته باشند.
شركت‌هاي ارائه‌كننده خدمات ارتباطي تمايل دارند اين‌طور وانمود كنند كه منابع اينترنت ناچيز و گران‌‌قيمت هستند. ريچارد كلارك، مديرعامل AT&T، در نامه‌اي سرگشاده كه به تازگي منتشر شده است ادعا كرده كه هزينه تأمين اينترنت بدون محدوديت براي بعضي خانه‌ها تا 416 دلار در ماه مي‌رسد. اين ادعاها مبناي استدلال‌هاي ارائه‌‌كننده‌هاي خدمات اينترنتي در مورد لزوم نظارت دقيق بر فعاليت‌هاي كاربران و حتي ايجاد محدويت در اين فعاليت‌ها هستند.
مشكل اين است كه به سختي مي‌توان شواهدي در مورد كمبود ظرفيت اينترنت مشاهده كرد. علي‌رغم فراگير شدن تماشاي ويديو از طريق اينترنت كه تأثير بسيار زيادي روي ترافيك شبكه دارد تمام آمار و ارقام نشان مي‌دهند كه سرعت رشد اينترنت افزايش نيافته و روندي مانند گذشته را طي مي‌كند.
تحقيقي كه هم‌اكنون توسط دانشگاه مينه‌سوتا در جريان است و تحقيق مشابهي كه شركت سيسكو در مورد ترافيك اينترنت انجام مي‌دهد، نشان مي‌دهند كه ترافيك اينترنت با سرعت 35 تا 50 درصد در سال افزايش مي‌يابد. اين سرعت رشد مانند چند سال گذشته است و تفاوت چشم‌گيري ندارد. اندرو اودليزكو، از مركز فناوري ديجيتال دانشگاه مينه‌سوتا، مي‌گويد: «اگر تحقيق ما بخواهد تفاوتي را نشان بدهد اين تفاوت بيشتر در كاهش سرعت رشد ترافيك است نه افزايش آن. هيچ مدركي دال بر انفجار ترافيك اينترنت وجود ندارد.»
اما اين حرف‌ها به معني انكار افزايش ترافيك شبكه يا ناديده گرفتن چالش‌هايي كه اين افزايش ممكن است پيش آورد نيست. كيكوني وقتي كه در كنگره اعلام كرد انتظار دارد ترافيك اينترنت تا سال 2015 بيش از 50 برابر شود، نه تنها اغراق نكرد بلكه بايد گفت كمي دست پايين را گرفت. با سرعت رشد فعلي به نظر مي‌رسد كه تا سال 2015 ترافيك اينترنت نسبت به امروز حدود يكصد برابر شود.
اما مسئله اينجاست كه اينترنت سال‌هاست كه با اين نرخ افزايش ترافيك روبه‌روست و هيچ مشكلي برايش ايجاد نشده است. حقيقت اين است كه پيشرفت‌هاي اتفاق‌افتاده در فناوري امكان ايجاد افزايش‌‌هاي عظيم در ظرفيت شبكه را فراهم كرده‌اند و پيشرفت‌هاي بسيار زيادي هم در راه هستند.
درست است كه شبكه‌هاي كابلي با مشكل درهم‌پيچيدگي ترافيك رو به رو هستند و در نتيجه كام‌كست مجبور شده است بعضي از مشتركينش را به 250 گيگابايت مصرف در ماه محدود كند، ولي با پيشرفت‌هايي كه در فناوري كابل به وجود آمده اين مشكلات در حال حل شدن هستند. پس احتمالاً محدوديت‌هاي جديد كام‌كست نيز عمر كوتاهي خواهند داشت.
با در نظر گرفتن كاهش پيوسته قيمت فيبرهاي نوري و روترهايي كه زيربناي اينترنت را مي‌سازند، به نظر نمي‌رسد كه در دو سال آينده با مشكل خاصي روبه‌رو باشيم.
اما اگر بخواهيم بگوييم كه شركت‌هاي بزرگ ارائه‌دهنده خدمات ارتباطي و اينترنتي اغراق مي‌كنند، بايد بگوييم كه همين حرف در مورد مخالفان‌شان هم درست است. در سايت SaveTheInternet.com ‌آمده است: «شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات ارتباطي كابلي مي‌خواهند در ازاي تضمين سرعت ارسال اطلاعات از تأمين‌كنندگان محتوا ماليات بگيرند. آنها مي‌خواهند به نفع خود بين موتورهاي جست‌وجو، خدمات تلفني، و پخش ويديو تبعيض قائل شوند و رقبايشان را كند كنند.»
بايد گفت كه كوچك‌ترين شواهدي براي اثبات اين ادعاها نيز وجود ندارد. اين درست است كه كميسيون فدرال ارتباطات آمريكا به تازگي تنبيه‌هايي را بر ضد كام‌كست به خاطر مسدود كردن شبكه به اشتراك‌گذاي فايل بيت‌تورنت در نظر گرفته و آن را مصداق نقض خنثايي وب ناميده است؛ ولي اين كار يك خطاي بسيار كوچك بود كه به‌سرعت ‌جلويش گرفته شد. هيچ نشانه‌اي از سوءنيت در فعاليت‌هاي كام‌كست نبود.
سوالات درست و معتبري در مورد نحوه دخالت دولت در اينترنت وجود دارد؛ اما در حال حاضر ادعاهاي نادرست و اغراق جاي مذاكرات منطقي و جدي را گرفته است.
 دوشنبه 25 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن